forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

targon
stripovi.com suradnik

Croatia
113 Posts

Member since 10/07/2003

Posted - 20/07/2007 : 09:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send targon a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast recenzentima, bit će ovo pakleno ljeto, tako mi svega!

Ooh, thought it was a nightmare, Lord, it's all so true, they told me, don't go walkin' slow 'cause Devil's on the loose, better run through the jungle, better run through the jungle, better run through the jungle, ooh, don't look back to see...
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/07/2007 : 20:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je opet zavladala letargija.
A ni DeeCaya nema, a imam mu za poslat neke recenzije...

Let there be light
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 23/07/2007 : 21:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Ja sam smislia dvi ali to treba sad stavit na papir. Trenutno je vruće pa mi je splasnula volja.

------------------------------------------------------------------------------------
I zlatom natovarena tvrdava može osvojiti najnepristupacnijeg magarca
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/07/2007 : 22:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Ja sam smislia dvi ali to treba sad stavit na papir. Trenutno je vruće pa mi je splasnula volja.

Ja sam napisao recenzije za MV#5 "Whopi" i MV#12 "Olovno nebo" samo ih trebam malo doradit, to ću noćas. Neda mi se vani po ovoj sparini, pa ću to rješit i poslat DeeCayu. Nema smisla da mi se više vuče po kompu...

Let there be light

Edited by - flamboyant soul on 23/07/2007 22:23:17
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 23/07/2007 : 23:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Te dvi, a? Nebu daj nebeske ocjene!

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/07/2007 : 16:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Te dvi, a? Nebu daj nebeske ocjene!

Naravno, a i morao sam - nakon šta sam na "Whopi" olakšao dušu.

Let there be light
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/07/2007 : 20:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Opet malo recenzija...

1. DD Ukradeni život LU MX1c 97%

Sonor se bacio ko gladan pas na ostatke priča iz maxija te nam u novoj recenziji donosi svoja razmišljanja o dotičnome vragu...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=DD&StoryID=597

Dva komada MV by flamboyant soul. Od njegove najomraženije epizode pa sve do njegove najbolje...

2. MV Olovno nebo LIB MV12 86%

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MV&StoryID=596

3. MV Whopi LIB MV5 50%

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MV&StoryID=595

I još da spomenemo i supermarka stripofila u njegovom debiju:

DK Eva će umrijeti za šezdeset sekunda DK 1

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=DK&StoryID=594

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/07/2007 : 20:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ZG Pratnja Mohawka ZG 134/135 82%

Inferno i novi Zagor u MIgnaccovoj izvedbi...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=598

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page

Patak15
New Member

South Sandwich Islands
220 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 31/07/2007 : 12:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Patak15's Homepage  Send Patak15 a Private Message  Reply with Quote
Svaka ćast na novim recenzijama,samo tako dalje!Čudi me što nema recenzije prvog Dylana Doga na hrvatskom jeziku u izdanju SD(u orginalu je to prića iz giganta)-Ples smrti,ima li to možda netko u planu napisati recenziju.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 31/07/2007 : 12:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
ovo mi se sviđa kada se neka nova epizoda odmah recenzira...bravo inferno!

--mi smo obojica skakaci. on skace po krovovima, a ja preskacem obroke.--
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 31/07/2007 : 12:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

ovo mi se sviđa kada se neka nova epizoda odmah recenzira...bravo inferno!

--mi smo obojica skakaci. on skace po krovovima, a ja preskacem obroke.--

To mi je i bila glavna motivacija!

--------------------------------------------------------------------------------
To their own shore came the world war
Gleaves and the Ingham
Leading the bury west
In their own track came the wolfpack
Gleaves led the convoy
Into the hornets nest
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17723 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 31/07/2007 : 13:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Meni se to ne sviđa. Onda obično ne pročitam odmah recenziju, a dok dođe ta epizoda kod nas ja i zaboravim na postojanje recenzije. Neću da mi recenzija pokvari čitanje nekog stripa.

Edited by - delboj on 31/07/2007 13:18:34
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 31/07/2007 : 13:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Meni se to ne sviđa. Onda obično ne pročitam odmah recenziju, a dok dođe ta epizoda kod nas ja i zaboravim na postojanje recenzije. Neću da mi recenzija pokvari čitanje nekog stripa.

A i to je toćno. Osobno, nikad neću pročitati recenziju, ako prethodno nisam pročitao strip. Recenzija mi služi samo kao kritički osvrt i mjesto gdje ću eventualno potvrditi ili napustiti neke svoje stavove.

----------------------------------
So little time and so little to do
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 31/07/2007 : 17:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
recenzije su oduvijek najbolji dio sajta
tako što ih je više to bolje
super je da se novi ljudi uključuju u pisanje recenzija i na sreću taj je dio sajta uvijek aktivan

Još se sicam onih rici, što mi uvik prica caca
Nemoj sine nikud ici, tvoj je kamen, maslina i draca
Nek te rani kora kruva, kapja vina, zrno soli
Nek ti kušin bude stina, al Hrvatsku sine voli
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/07/2007 : 20:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Pa procitaj onda prvo strip, a zatim recenziju, da vuk bud sit, a koza cijela... Ovo sto si gore rekao, ja bih to prije nazvao lijenoscu! Mislim da je Markos napravio taj dio sajta dosta pregledno, sa dosta raznih opcija pretrazivanja.

- 11
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 31/07/2007 : 20:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
Možda je glupo pitanje al ja još nisam uspio skužiti kako objaviš recenziju ili komentar na recenziju.
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 31/07/2007 : 20:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
Možda je glupo pitanje al ja još nisam uspio skužiti kako objaviš recenziju ili komentar na recenziju.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 31/07/2007 : 20:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Odeš na recenziju, gore-desno imaš "glasuj"i ostaviš komentar i ocjene.

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1257 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 31/07/2007 : 22:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
Možda je glupo pitanje al kako se objavi recenziju ili stavi komentar na recenziju.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 31/07/2007 : 22:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/08/2007 : 00:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vid

Možda je glupo pitanje al kako se objavi recenziju ili stavi komentar na recenziju.

recenziju ako zelis objaviti posaljes ju deecayu na mail, a komentar stavis u samoj receziji (kod ocijena recenzije)

pitanje nije glupo, bolje pitat nego skitat...

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

3000 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 01/08/2007 : 10:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Vid

recenziju ako zelis objaviti posaljes ju deecayu na mail, a komentar stavis u samoj receziji (kod ocijena recenzije)

nisam znao za ovo, znači sad se deecayu šalju recenzije, a ne markosu više?

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/08/2007 : 22:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote

@Karven

ZG LMS 97 "Čovek u crnom" je isti strip kao i ZG LEX 91/92 "Crna božica" koja je spomenuta u recenziji, i nadam se da će uskoro zasjati i u zanimljivostima.

Hvala

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/08/2007 : 23:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Vid

nisam znao za ovo, znači sad se deecayu šalju recenzije, a ne markosu više?

tako je,
markos je imao poprilicno posla sa ostatkom odrzavanja stripova.com, pa su recenzije sad deecayeva odgovornost

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 02/08/2007 : 15:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
i mislio sam na zanimljivosti

Šar Kibrat Arbaim
Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000