Author |
Topic |
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 29/01/2011 : 13:18:25
|
Probudila sam se, brzo se umila, pomuzla krave, nahranila kokoši i zečeve, potjerala koze i krave na pašu, probudila djecu, napravila im doručak, spakirala ih za školu, odvezla ih u školu, isklepala kosu, pokosila travu, otišla na posao, posva...đala se sa šefom, izbacila ga iz kancelarije, zarađivala novce, zaradila novce, došla kući, iscijepala metar drva, skuhala ručak, pokupila djecu iz škole, nahranila ih, prijavila porez na dobit, otišla u polje okopati zelje i krumpir do mraka, otišla kod frizera, vratila se kući, utjerala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto, nahranila djecu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša, platila račune putem bankinga, pregledala poštu, prostrla veš, pojela koru kruha s maslacom i medom i kad sam se konačno spremila za spavanje , padne mi na pamet: ''SUNCE TI JEBEM! Pa moj muž! Cijeli dan leži na kauču neizjeban!!!' |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/01/2011 : 14:01:19
|
Tri bračna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu.
Poslije večere svaki par ode u svoju sobu. Ujutro, na doručku našli se muškarci, i to jedan sa šljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treći sa slomljene obje noge.
Pitaju prvog što mu se desilo, a on im kaže:
-"Ne pitajte! Ušli mi u sobu, krenuli da se krešemo, završimo, i ja iz navike iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!"
Drugi će:
-"Ma slična stvar. Došli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100 eura kad ona meni vraća 50. Zamahnem rukom da ju udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!"
Treći priča:
-"Ja sam još gore prošao. Dođemo mi u sobu, krenemo da se krešemo, kad usred radnje neko pokuca. Moja žena se uplaši i iz navike vikne: "Jao, muž!"
-A ja budala ravno kroz prozor... |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 29/01/2011 : 14:04:09
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Tri bračna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu.
Poslije večere svaki par ode u svoju sobu. Ujutro, na doručku našli se muškarci, i to jedan sa šljivom ispod oka, drugi sa slomljenom rukom, a treći sa slomljene obje noge.
Pitaju prvog što mu se desilo, a on im kaže:
-"Ne pitajte! Ušli mi u sobu, krenuli da se krešemo, završimo, i ja iz navike iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i ravno u oko!"
Drugi će:
-"Ma slična stvar. Došli u sobu, obavili posao, ja iz navike izvadim 100 eura kad ona meni vraća 50. Zamahnem rukom da ju udarim, a ona se sagne i ja zveknem ravno u zid!"
Treći priča:
-"Ja sam još gore prošao. Dođemo mi u sobu, krenemo da se krešemo, kad usred radnje neko pokuca. Moja žena se uplaši i iz navike vikne: "Jao, muž!"
-A ja budala ravno kroz prozor...
|
"Nothing lasts forever." |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/01/2011 : 16:04:48
|
quote: Originally posted by acestroke
Murdoc, ovaj ti je odlican :)
Hvala, hvala , evo jos jedan.
Pita učiteljica djecu na satu:
Što je to bijelo i ima dvije noge?
Marica odgovori isti tren: kokoš
Točno Marice, a mogla je biti i guska! A što je to crno i ima 4 noge?
Mate će ko iz topa: pas!
Točno Mate, a mogla je biti i mačka!
A na to će Ivica:
Znate li vi učiteljice što je malo i tvrdo kad se stavi u usta, a veliko i smežurano kad se izvadi vani?
Učiteljica pocrveni i opali Ivici šamarčinu. Na to će Ivica:
Točno, a mogla je biti i žvaka! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/01/2011 : 16:06:19
|
Ide čovjek doma s posla i na putu se sjeti da mu kćerkica ima rođendan. Ode on u trgovinu s igračkama. Uđe unutra i zamoli prodavačicu:
- Koliko Vam je ona Barbie u izlogu?
- Na koju Barbie mislite? Barbie ide na kupanje je 19,95 dolara. Barbie ide na gala večeru je 29,95 dolara. Barbie na jahanju je 39,95 dolara. Barbie ide na fitness 49,95 dolara. Barbie ide na vožnju autom 59,95 dolara. Razvedena Barbie je 395,95 dolara.
- A zašto je razvedena Barbie toliko skuplja?
- Jer uz nju ide Kenov auto, Kenova kuća, Kenov pas, Kenova mačka, Kenov namještaj i Kenova jahta.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 30/01/2011 : 18:04:11
|
Odsjeo čovjek u crnogorskom hotelu i naručio buđenje u 7.30. Ujutro zazvoni telefon:
-"Jeste li vi naručili buđenje u 7.30.?"
-"Da."
-"A što ne ustaješ, jado, već je jedanaest!" |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 31/01/2011 : 21:24:55
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Odsjeo čovjek u crnogorskom hotelu i naručio buđenje u 7.30. Ujutro zazvoni telefon:
-"Jeste li vi naručili buđenje u 7.30.?"
-"Da."
-"A što ne ustaješ, jado, već je jedanaest!"
|
"Nothing lasts forever." |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16389 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4541 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 31/01/2011 : 22:46:30
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Ako Robi ne postigne uspeh sa CZV,preuzece ih Kusturica.Dobro mu ide sa Ciganima
Ultrase banuj ga na neodredjeno vreme!!! |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 01/02/2011 : 17:40:41
|
Mladi bračni par tjedan dana nakon svatova:
'Draga, usporedio sam troškove naše svadbe i vrijednost tvog miraza!' 'I?' 'Ispada da sam se oženio s tobom iz ljubavi!' |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/02/2011 : 16:37:13
|
Uče mama i tata svoje dijete da govori: - Kako ide mačka? - Mjau, mjau... - Bravo! A kako ide pas? - Vau, vau... - Super! A kako ide miš? - Klik, klik... |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 02/02/2011 : 17:10:46
|
Bog je htio stvarati svijet 10 dana al mu je Chuck Norris dao samo 6. Kad Chuck Norris piša, vjetar mijenja pravac. Chuck Norris ne gleda TV - TV gleda Chuck Norrisa. Najveća jedinica za snagu je jedan Chuck Norris. Glad nikad ne muči Chuck Norrisa - Chuck Norris muči glad. Chuck Norris se jednom popišao u rezervar kamiona ... Kamion se sada zove Optimus Prime!. Chuck Norris je prvi čovjek koji je ogulio nož jabukom. Chuck Norris ne jede med, on žvače pčele!. Chuck Norris može jednom pticom ubiti dva kamena!. Chuck Norris je jedanput došao dvaput!. Chuck Norris prvo pročita knjigu pa je onda otvori. Zašto Supermen leti? Zato što Chuck Norris hoda. Chuck Norris je jednom ispod koša zabio tricu. Chuck Norris je prije radio kao drvosječa. U prašumi koja se zove Sahara. Kad Chuck Norris skoči u vodu, on ne postane mokar, neg voda postane Chuck Norrisava. . Chuck Norris je umro prije 10 godina, ali Smrt još nije našla hrabrosti da mu to kaže. Chuck Norris koristi Domestos kao kapi za oči. Kada se Chuck Norris rodio jedino tko je plakao je bio doktor. Nikada nemoj pljusnuti Chucka Norrisa.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 03/02/2011 : 11:02:59
|
Radi plavuša u restoranu kao konobarica. Zazvoni telefon: 'Htio bih za večeras naručiti stol za osam osoba.' A plavuša će na to: 'Opet vi! Već sam vam pet puta rekla da ne prodajemo namještaj!'
Plavuša u pošti šalje prijateljici paket. Službenik joj kaže: 'Paket vam je pretežak, morate zalijepiti još jednu markicu.' Plavuša će na to: 'A što, onda će biti lakši?'
Zaposlila se plavuša kao čistačica u velikom šoping centru. Prvi dan kaže joj šef: 'Nemoj zaboraviti očistiti lift.' A ona će: 'Jel’ na svakom katu?'
'Plavuša zove konobara: 'Molim vas, još jednu kocku šećera.' 'Pa, već ste stavili sedam kockica u tu kavu!' 'Znam, ali sve su mi potonule.'
Dvije plavuše ozbiljno razgovaraju: 'E, draga, što misliš, je li bliže Mjesec ili London?' 'Jesi glupa, pa vidi li se London odavde?'
Gleda plavuša meni u kafiću. 'Oprostite, što vam je to hibiskus?' 'To je čaj.' 'Onda jedan hibiskus od kamilice!'
Koja je najpametnija plavuša? Zlatni retriver.
Ulazi plavuša u dućan pa pita: 'Imate li naočale?' 'Za sunce?' 'Ma jok, za mene!'
Čuje se plavuša iz kupaonice: '95, 96, 97, 98, 99... U pomoć, stonoga!!!'
Došla plavuša na kiosk i zatražila cigarete. Prodavačica je pita: 'Koje?' A plavuša kaže: 'Ja sam!'
Drži plavuša malu bebu iznad lonca kipuće vode i čita: 'Ako dijete neće piti mlijeko, prokuhajte ga!'
Može li plavuša od muškarca napraviti milijunaša? Može, ali samo ako je milijarder.
Plavuši počeo požar u kući. Panično zove vatrogasce.'Samo mirno, gospođice. Recite nam kako da dođemo do vas', pitaju vatrogasci.'Pa, onim velikim crvenim autom', odgovori plavuša.
Što plavuša podrazumijeva pod svjetlosnom godinom? Godišnji račun za struju.
Ulazi žena u butik i kaže prodavačici plavuši: 'Htjela bih probati onu haljinu u izlogu.' Nato će plavuša: 'Neće moći, gospođo. Morat ćete je probati u kabini.'
Zašto plavuša stavlja tablete u vodu? Zato što na njima piše pliva!
---- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 03/02/2011 11:04:09 |
|
|
Mac
Average Member
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 05/02/2011 : 00:04:11
|
Evo nešto s YouTubea,ali zaboravio sam s kog videa:
I hate the real world.I live there and it SUCKS.It's drab,it's dingy,quality control is a fucking joke,A-cups are far too prevalent,there's no flying and all the dinosaurs are dead!
|
My username was a mistake. |
|
|
Corto_Maltese
Average Member
997 Posts
Member since 15/02/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 05/02/2011 : 18:55:22
|
Chuck je otkrio novu teoriju relativnosti prema kojoj postoji masu paralelnih svemira i u svakom od njih je jedan Chuck. Kad je Einstein otkrija ovu istu teoriju, Chuck mu je opalio kružni u facu. Danas Einsteina znamo kao Stephena Hawkinga. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/02/2011 : 19:41:54
|
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Mac
Average Member
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia