forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 666

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2011 : 14:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2011 : 14:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/09/2011 : 14:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 20/09/2011 : 19:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ova zadnja slika je najjača!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/09/2011 : 04:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 21/09/2011 : 14:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Jadranka nema prišt na nosu.Što sam dobio??

My username was a mistake.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/09/2011 : 18:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
dobia si ovu rjetku sliku Bashira al-Assada di se krevelji.jesi zadovoljan?

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/09/2011 : 14:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 22/09/2011 : 14:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
u čemu je fora kod ovih košarkaša?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 22/09/2011 : 14:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Zar je potrebno pojašnjavati?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 22/09/2011 : 14:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

upravo to i pitam: u čemu je štos?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/09/2011 : 14:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Crnci, a vidi dresove...

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/09/2011 : 14:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

upravo to i pitam: u čemu je štos?

nije štos u ničemu, nego gdje su bili na moru ovi naši momci kad su ovako pocrnili...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 22/09/2011 : 14:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Crnci, a vidi dresove...

MJ prešao u Crnu Goru

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/09/2011 : 14:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sve autohtoni domaći momci

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/09/2011 : 03:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38021 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/09/2011 : 14:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Morate biti u braku bar nekoliko godina da u potpunosti shvatite sledeće...

Kako započeti SVAĐU

Jedne godine, odlučio sam da kupim tašti parcelu na groblju kao poklon za Božić...

Sledeće godine, nisam joj kupio ništa. Kad me je pitala zašto, odgovorio sam:

“Pa, još uvek niste iskoristili poklon što sam vam kupio prošle godine!”

I tako je počela svađa.....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moja supruga i ja gledali smo “Ko želi postati Milioner” dok smo bili u krevetu. Okrenuo sam se prema njoj i upitao:

„Želite li imati seksualni odnos?”

„Ne”, odgovorila je.

Zatim sam pitao:

„Je li to vaš konačan odgovor?”

Ovog puta me nije ni pogledala, jednostavno govoreći:

„Da”, pa sam rekao:

„Onda bih želeo da pozovem prijateljicu”.

I tako je počela svađa.....

---------------------------------------------------------------------------------

Odveo sam suprugu u restoran. Konobar je, iz nekog razloga, prvo mene pitao šta bih želeo da naručim.

“Ja bih jedan goveđi stejk, srednje pečen.”
On mi reče:

“Zar se ne plašite od Lude Krave?”

“Ne, ona može da naruči sama.”

I tako je počela svađa..............

--------------------------------------------------------------------------------

Moja supruga i ja smo sedeli za stolom, na proslavi mature. Moja žena je neprekidno gledala pijanog čoveka koji je sedeo sam za stolom, blizu nas.

“Poznaješ li ga?”

“Da”, uzdahnula je, “On je nekada davno bio moj momak..........Čula sam da se propio čim smo se rastali, i čujem da od tada se nije treznio.”

“Bože moj”, rekoh, “ Ko bi poverovao da osoba može tako dugo da slavi.”

I tako je počela svađa...

--------------------------------------------------------------------------------

Kada nam se pokvarila kosilica za travu, žena mi je često nabacivala primedbe da je popravim. Ali ja sam uvek imao neka preča posla, uvek nešto važnije od kosilice. Kada sam se vratio kući jednog dana, našao sam suprugu kako sedi u visokoj travi i sa kućnim makazama secka travu. Gledao sem je nemo za kratko, otišao u kuću i doneo joj četkicu za zube i rekoh joj:

“ Kada završiš sa seckanjem trave evo ti pa počisti stazu.”

Moja supruga je došla i sela pored mena na kauč, dok sam ja menjao kanale.

“Šta ima na TV-u?”

“Prašina” rekoh.

Subota ujutro, ustao sam rano, tiho se obukao, napravio svoju užinu, tiho se izvukao iz kuće do garaže. Zakačio sam čamac za auto i krenuo na pecanje, kad ono nevreme, pljušti kiša, grmi, seva, vetar duva 100 km na sat. Vratim se nazad, uključim u autu radio i čujem da će vreme biti loše ceo dan. Vratim se nazad u kuću, tiho se skinem i skliznem nazad u krevet.......prigrlim leđa
svoje žene, sada sa drugačijim osećanjima, i šapnem joj:

“Vreme je jako loše”.

Moja voljena žena odgovara:

“I možeš li da veruješ da je moj glupi muž otišao na pecanje?”

Moja supruga je nabacivala šta bi želela za godišnjicu braka koja se približavala. Rekla je:

“Ja bih nešto sjajno što ide od 0 do 150 za 3 sekunde.”

Kupio sam joj vagu za merenje težine.

Kada sam konačno stigao u godine da se penzionišem, otišao sam u Socijalno. Gospođa na šalteru me je pitala za vozačku dozvolu da bih dokazao svoje godine. Potražio sam po džepovima, ali sam dozvolu zaboravio kod kuće. Počeo sam da se izvinjavam i rekao da ću navratiti sutra. Gospođa za šalterom se nasmeši i reče:

“Otkopčajte košulju.”

Otkopčavši košulju, pokazaše se moje kovrdžaste srebrne malje.

“To je dovoljan dokaz za mene” reče gospođa.

Tako da sam bio sav srećan što sam obavio posao oko penzije. Kada sam došao kući, bio sam sav uzbuđen, i ispričah svojoj ženi o iskustvu u Socijalnom... Moja supruga se nasmeje i reče:

“ Trebao si da spustiš pantalone, dobio bi invalidsku penziju.”

Moja supruga je stajala naga, posmatrajući sebe u ogledalu u sobi. Nije bila srećna šta vidi u ogledalu i reče mi:

“ Osećam se očajno, izgledam stara, debela i ružna.Potrebno je da mi kazes nešto lepo, neki lep kompliment.”

Odgovorih:

“Vid ti je perfektan.”

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 23/09/2011 : 16:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

dobia si ovu rjetku sliku Bashira al-Assada di se krevelji.jesi zadovoljan?

My username was a mistake.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/09/2011 : 17:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
this time last year I was a millionaire!
XD

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12626 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 24/09/2011 : 08:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/09/2011 : 14:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/09/2011 : 14:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
e ovo se zove crni humor
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/09/2011 : 19:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Prejaka fora !

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/09/2011 : 13:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
‎- Sa šesnaest godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka sa životnim žarom.

- U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna djevojka sa stabilnom osobnosti.

- S 23 godine sam našao vrlo stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.

- S 27 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao držati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nađem djevojku koja ima jasne ciljeve.

- Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.

- Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i tražim samo djevojku s velikim sisama.....
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/09/2011 : 17:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 666 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000