Author |
Topic |
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 06/11/2011 : 20:19:47
|
Pita učiteljica malog Pericu: - Što slijedi nakon broja 69? - Pranje zubi. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 06/11/2011 : 21:39:36
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by Felagund
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Felagund
Kako ne, pa to se zove crni humor. Netko ga moze podnijeti i moze se nasaliti sa tim, a nekome je to degutantno. Ja osobno volim crni humor, pa evo ih jos par sa bebama:
Ovo nije crni humor, ovome se samo bolesni ljudi mogu smijati. Vec sam vise puta opomenuo da se ne stvaljaju slicne gadosti. Ovaj topic ima visok prag tolerancije, ali sve ima svoje granice.
Ne slazem se s tobom, al dobro, svatko ima svoje misljenje, a posto si ti moderator uvazit cu tvoje i necu vise postat na ovoj temi.
ovaj crni humor je primjeren profilima ljudi koji bi '41 rado otišli raditi u jasenovac ja osobno nemam ništa protiv da netko ovakve 'viceve' stavlja, ali onda i ja mogu reći da se tako nečemu mogu smijati samo bolesnici
hvala na komplimentu
Da, vidis kako je to zanimljivo. Ja dobijem od moderatora opomenu zato sto postam viceve koji "prelaze nekakvu granicu", a ti direktno mene vrijedas, a ne poznajes me i naravno, moderator se ne oglasava. Kako mozes sudit o tome jesam li ja bolestan ili ne i jel bi ja rado isao u jasenovac '41 samo na osnovu toga sto volim ovakve viceve.
Dakle, moderatori ce opominjat samo one sa cijim se stavovima ne slazu, a one sa cijima se slazu, njima ce gledat kroz prste.
EDIT: Toliko o objektivnosti. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
Edited by - Felagund on 06/11/2011 22:12:11 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 06/11/2011 : 23:02:27
|
pita Nemanja Vidić Fergusona: "Šefe, da li ću igrati sledeći meč??"
A Aleks će na to: "Pa Nemanja ... vidiću" |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 08/11/2011 : 19:24:29
|
Ovaj zadnji je odličan.. a i mali tranformer je guba |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 08/11/2011 : 19:24:41
|
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/11/2011 : 22:24:03
|
Jednog dana, dok je drvosjeca sjekao granu jednog drveta iznad rijeke,njegova sjekira upade u rijeku.
Kad je zaplakao, pojavi se Bog i upita: - "Zasto places?"
On je odgovorio da mu je sjekira upala u vodu, i da mu je potrebna jer tako zaradjuje za zivot. Bog sidje u rijeku i pojavi se sa zlatnom sjekirom. - "Jel' ovo tvoja?" upita Bog. Drvosjeca odgovori: - "Nije."
Bog ponovo sidje i pojavi se sa srebrnom sjekirom. - "Jel' ovo tvoja sjekira?" upita Bog. Drvosjeca ponovo rece: - "Nije."
Bog ponovo sidje dole i pojavi se sa zeljeznom sjekirom. - "Jel' ovo tvoja sjekira? upita Bog. Drvosjeca odgovori: - "Jeste."
Bog je bio odusevljen covjekovim postenjem te mu dade sve tri sjekire i tako drvosjeca sretan ode kuci.
Nakon nekog vremena, drvosjeca je setao sa svojom zenom po obali, kad mu zena upade u rijeku.
On zaplaka, a Bog se ponovo pojavi i upita ga: - "Zasto places?" - "Oh, Boze, zena mi je upala u rijeku!"
Bog sidje dole i pojavi se sa Jennifer Lopez. - "Jel' ovo tvoja zena?", upita Bog. - "Da!" rece drvosjeca.
Bog se naljuti, - "Slagao si! To nije tacno!" Drvosjeca odgovori: - "Oh, oprosti mi, Boze. U pitanju je nesporazum. Vidis, da sam rekao da Jennifer Lopez nije moja zena, ti bi se pojavio sa Catherine Zeta-Jones. Nakon sto bih ja rekao da ni ona nije moja zena, ti bi se pojavio sa mojom zenom. I kad bih ja rekao da to jeste moja zena, ti bi rekao da mi dajes sve tri.
Boze, ja sam siromasan, i ne bih se mogao brinuti o sve tri supruge, i zbog toga sam rekao da je moja supruga Jennifer Lopez!"
Naravoucenije: kad god muskarci lazu, to je iz dobrog i casnog razloga, i na dobrobit svih. |
Trljam ruke. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 08/11/2011 : 22:26:15
|
Dva najbolja frenda, Orao i Sokol uvatili se pusit travu. Odu na vrh litice da ih nitko ne vidi i razbijaju se od dima.
Odjednom kaze Orao : - Meni dosta - i strmoglavi se niz liticu uz obavezni uzvik "Jeeeeeeee..."
Gleda Sokol, - I meni je dosta - Jeeeeeee - strmoglavi se dole.
Drugi dan opet oni na litici napusavaju se k'o zivotinje.
Kaze Sokol - meni dosta, Jeeeeeeeee - strmopizdi se doli. Orao za njim - Jeeeeeeeeeee -.
Jedan dan prolazi medo i sretne njih na litici - Ej ekipa, sto ima? - A nista, eto malo se zabijamo od grasa - Pa mogu i ja malo s vama - Ma, samo daj medo...
I ubija se i on s njima kad odjednom orao se digne - Meni dosta, Jeeeeeee - i baci se niz liticu. Dize se Sokol - Meni dosta, jeeeeeeee - i ode. Gleda medo - Pa i meni je dosta, jeeeeee - i baci se niz liticu.
Sad, zakonom gravitacije medo proleti kraj njih. Gleda orao i zaleti se on prema dole da sustigne medota. Stigne od njega pa pita - Medo, a jel imaš ti krila? Kaze medo - Nemam Orao: - TOOOOOO MAJSTOOOOOREEEEE!!! |
Trljam ruke. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 09/11/2011 : 14:59:20
|
|
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16392 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38025 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 10/11/2011 : 12:32:32
|
Otac: Zelim da se ozenis devojkom koju ti ja izaberem... Sin: Necu!!! Otac: Ta devojka je cerka Bila Gejtsa... Sin: E onda može...
Otac odlazi kod Bila Gejtsa... Otac: Zelim da se vasa cerka uda za mog sina... Bil Gejts: Ne dolazi u obzir!!! Otac: Moj sin je zamenik direktora svetske banke... Bil Gejts: E onda moze...
Otac odlazi kod direktora svetske banke... Otac: Zelim da mog sina zaposlite kao vaseg zamenika... Direktor: Nema sanse!!! Otac: On je zet Bila Gejtsa, ozenjen je njegovom cerkom... Direktor: E onda moze...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 10/11/2011 : 13:07:18
|
|
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/11/2011 : 13:12:41
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by paro
sramota da se neki ovako šprdaju sa državom...
Nadam se da se zajebavaš. Ovaj hibrid na slici se sprda sa državom, a ne ljudi koji im se smiju. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts