Author |
Topic  |
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 27/11/2011 : 11:52:06
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Sveti Petar i Bog se dogovore da primaju samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću! Poslije nekog vremena kuca netko na nebeska vrata. Sveti Petar: - Primamo samo neobične slučajeve! Pokojnik: - Saslušaj moju priču! Uvijek sam mislio da me žena vara. Tako sam došao 3 h ranije s posla, trčim ko lud 11 katova do stana, otvaram vrata, pretražujem stan i na terasi nađem tipa kako gol golcat visi sa vanjske strane terase i drži se za ogradu. Na to uzimam čekić i udaram ga k'o kretena svom snago po prstima. On padne na nekakvu mekanu granu točno ispod. Đubre! Ja natrag u kuhinju, uzimam frižider i baca ga preko terase i pun pogodak! Napokon je kreten sređen, a meni je to iznenađenje donijelo infarkt i eto, evo me kod tebe! - Ok – veli Sveti Petar – možeš ući. Ubrzo poslije toga ponovo se začuje kucanje na vratima. - Primamo samo neobične slučajeve! – veli Sveti Petar. - Nema problema – kaže pokojnik – Radio sam, kao i svaki dan, jutarnje vježbe na terasi i spotaknem se pa u padu u zadnji čas uhvatim za ogradu terase stana ispod mog. «Bože» - pomislim – «kakva sreća da sam još među živima». Tad dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i to baš na neku granu! Pomislim: «Ludo, već drugi put sam izbjegao smrt»! Pogledam gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider! - Ok, možeš ući u moj raj. Tada ponovno zakuca na nebeska vrata. - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! – kaže Sveti Petar. - Nema problema – kaže pokojnik – Sjedim ja poslije jednog dobrog jebanja gol u frižider… - To je dovoljno. Uđi.
To je ovo otprilike 
http://www.youtube.com/watch?v=HQ5rNpRJhE8 |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/11/2011 : 15:33:04
|
Sveti Petar i Bog se dogovore da primaju samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću! Poslije nekog vremena kuca netko na nebeska vrata. Sveti Petar: - Primamo samo neobične slučajeve! Pokojnik: - Saslušaj moju priču! Uvijek sam mislio da me žena vara. Tako sam došao 3 h ranije s posla, trčim ko lud 11 katova do stana, otvaram vrata, pretražujem stan i na terasi nađem tipa kako gol golcat visi sa vanjske strane terase i drži se za ogradu. Na to uzimam čekić i udaram ga k'o kretena svom snago po prstima. On padne na nekakvu mekanu granu točno ispod. Đubre! Ja natrag u kuhinju, uzimam frižider i baca ga preko terase i pun pogodak! Napokon je kreten sređen, a meni je to iznenađenje donijelo infarkt i eto, evo me kod tebe! - Ok – veli Sveti Petar – možeš ući. Ubrzo poslije toga ponovo se začuje kucanje na vratima. - Primamo samo neobične slučajeve! – veli Sveti Petar. - Nema problema – kaže pokojnik – Radio sam, kao i svaki dan, jutarnje vježbe na terasi i spotaknem se pa u padu u zadnji čas uhvatim za ogradu terase stana ispod mog. «Bože» - pomislim – «kakva sreća da sam još među živima». Tad dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i to baš na neku granu! Pomislim: «Ludo, već drugi put sam izbjegao smrt»! Pogledam gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider! - Ok, možeš ući u moj raj. Tada ponovno zakuca na nebeska vrata. - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! – kaže Sveti Petar. - Nema problema – kaže pokojnik – Sjedim ja poslije jednog dobrog jebanja gol u frižider… - To je dovoljno. Uđi.
sad su kvit     |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/11/2011 : 22:54:53
|
Mujo po prvi put putuje avionom. Sav je u frci i muka mu je. Stjuardesa primjećuje da Mujo ima nagon za povraćanjem i kaže: Nemojte molim vas, sad ću vam donijeti vrećicu! Mujo se jedva suzdržava da se ne izbljuje. Stjuardesa donosi vrećicu i odlazi ispraćena pogledom zahvalnosti. Dolazi poslije kratkog vremena i zatiče cijeli avion izbljuvan i sve putnike u jadnom stanju. Pa zaboga što ste to uradili, jesam vam dala vrećicu? Ma jesi, ja sam je odmah i napunio, ali kad se avion zaljuljao htjelo se prosut' pa sam malo otpio, a onda su ovi oko mene počeli. |
Trljam ruke. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 27/11/2011 : 22:55:55
|
Bio Englez u Bosni u Misiji. Kada se vratio u svoju dragu domovinu, dosli mu prijatelji na caj u pet popodne. I, izmedu ostalih pitanja o navikama ljudi iz Bosne, upitali su ga da li tamo u Bosni ljudi piju caj i koje vrste caja. Englez iz Misije im je odgovorio da Bosanci takoder piju caj, samo ne u pet popodne, nego kad god im to padne na um. I dalje je razgovor tekao ovako: "I have tried all kinds of tea there: camomile tea, linden tea, fruit tea, but there is one kind of tea that Bosnian people drinks very often and they mention it almost every minute, but I never managed to find it, to try it..." " What is the name of that famous Bosnian tea? Do you remember?" "Yes of course. It is called: Yeboga tea!" |
Trljam ruke. |
 |
|
Lucy Liu
Average Member

.jpg)
Croatia
711 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 28/11/2011 : 14:24:05
|
Razgovaraju dva moderna umjetnika: -I,kako ti je sad kad si se oženio? -Baš mi je zanimljivo.Svaku nedjelju ujutro,ja slikam a žena mi priprema ručak.U podne,svaki od nas pokušava pogoditi što je onaj drugi htio da napravi! |
My username was a mistake. |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 28/11/2011 : 15:07:33
|
Bio Englez u Bosni u Misiji. Kada se vratio u svoju dragu domovinu, dosli mu prijatelji na caj u pet popodne. I, izmedu ostalih pitanja o navikama ljudi iz Bosne, upitali su ga da li tamo u Bosni ljudi piju caj i koje vrste caja. Englez iz Misije im je odgovorio da Bosanci takoder piju caj, samo ne u pet popodne, nego kad god im to padne na um. I dalje je razgovor tekao ovako: "I have tried all kinds of tea there: camomile tea, linden tea, fruit tea, but there is one kind of tea that Bosnian people drinks very often and they mention it almost every minute, but I never managed to find it, to try it..." " What is the name of that famous Bosnian tea? Do you remember?" "Yes of course. It is called: Yeboga tea!"
    |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 28/11/2011 : 19:09:47
|
KRAS tvoje politiziranje u topiku namjenjenom vicevima i karikaturama lagano počinje ić na jetra... Odjebi više sa strankama i predstojećim izborima. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 28/11/2011 : 19:17:51
|
quote: Originally posted by lwood
mene fascinira da su Slovencima zanimljiviji naši izbori nego nama. izgleda da je ljudima stvarno dosadno 
pa ja sam hrvat, moji starci imaju pravo glasat u 11 izbornoj jedinici... samim tim, ja odlučujem kome idu moja dva glasa... |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 28/11/2011 : 19:18:49
|
quote: Originally posted by paro
KRAS tvoje politiziranje u topiku namjenjenom vicevima i karikaturama lagano počinje ić na jetra... Odjebi više sa strankama i predstojećim izborima.
ok, nrću više... ja sam mislio da se sprdamo ? |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts
Posted - 28/11/2011 : 19:19:01
|
mene fascinira da su Slovencima zanimljiviji naši izbori nego nama. izgleda da je ljudima stvarno dosadno 
Ma nek radi šta oće, al nek barem otvori topik u svaštari i ciao, a ne da ljudi idu otvarat topik da se malo nasmiju i onda nalete na njegova glupetanja.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 28/11/2011 : 19:20:53
|
Ma nek radi šta oće, al nek barem otvori topik u svaštari i ciao, a ne da ljudi idu otvarat topik da se malo nasmiju i onda nalete na njegova glupetanja..
reko sam da neću više, nemoraš bit dosadan...i ono gore o hsp je bila sprdnja... |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts
Posted - 28/11/2011 : 19:22:14
|
quote: Originally posted by KRAS
Ma nek radi šta oće, al nek barem otvori topik u svaštari i ciao, a ne da ljudi idu otvarat topik da se malo nasmiju i onda nalete na njegova glupetanja..
reko sam da neću više, nemoraš bit dosadan...i ono gore o hsp je bila sprdnja...
Dok sam tipkao svoj post ti si svoj već poslao, tako da ga nisam ni stigao pročitat.. |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 28/11/2011 : 19:37:54
|
Na samrtnoj postelji obraća se baba unuku: - "Želim da ti ostavim farmu koju imam s velikom vilom, tri traktora, ergelom konja i svom ostalom stokom, kao i 3.567.456 $." Oduševljeni unuk: - "Wow! Nisam znao da imaš to sve, a gdje se nalazi ta farma?" Baba odgovara: -"Na facebooku!" |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 28/11/2011 : 20:28:56
|
ajooo,,,vrh  |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 28/11/2011 20:29:19 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 29/11/2011 : 23:59:44
|
Psihijatar u SAD vodi sastanak grupne terapije s četiri mlade majke i njihovom malom djecom Vi svi imate opsesije, primjeti on. Tada se obrati prvoj majci: Vi ste opsjednuti hranom, čak ste i svoju ćerku nazvali Candy (slatkiš). Okrene se ka drugoj: A Vaša opsesija je novac, manifestuje se čak i u imenu Vaše kćeri Penny (novčić). Tada se okrene trećoj: Vaša opsesija je alkohol, manifestuje se čak i kroz naziv Vašeg djeteta Brandy (konjak). U tom momentu četvrta se majka diže, uzima sina za ruku i procjedi: "Hajde Dick, idemo..."!!!! |
Trljam ruke. |
 |
|
YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 03/12/2011 : 00:46:47
|
Suprug i supruga stigli pred vrata raja, a dežurni anđeo odluči da prije ulaska u raj za svoje preljube budu kažnjeni. Za svaki preljub jedan ubod iglom. Obavio muž pokoru, gleda okolo, ali nigdje ne vidi svoju ženu. - Gdje mi je supruga? - upita on anđela, a ovaj mu odgovori: - Eno je pod šivaćim strojem. |
 |
|
Topic  |
|