Author |
Topic  |
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
panzer
Advanced Member

12786 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 30/01/2012 : 11:53:17
|
"Niti jedan nije broj A." Bojan Tokić, stolnotenisač
"Poslije snimanja Red Sonje Arnold je rekao, da če jednog dana postati guverner Kalifornije. Svi su se mu smijali." Brigitte Nielsen |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 12:03:31
|
Kratki. Neki več stari:
> Najbolji primjer simbioze flore i faune je sarma > > > > > > > > > > Kleptomani su ljudi koji pronađu neke stvari prije nego što ih > > vlasnik izgubi > > > > > > Rekla mi je da sam ja ono bez čega cvijeće ne može živjeti. Kasnije > > sam saznao da je to đubre. > > > > > > Od svih životnih puteva najbolji su službeni > > > > > > Kelner je isto što i konobar samo što brže dođe > > > > > > Zaljubljenost - to je kad ti se ona sviđa > > > > Ljubav - to je kad ti se ona ne sviđa, a ne možeš bez nje > > > > > > Šta kaže pajkan kada mu umjesto osobne karte date indeks ? > > -O, pa vi ste baš dosta putovali... > > > > > > Vatrogasac želi upoznati vatrenu plavušu radi osnivanja zajedničkog > > ognjišta. > > > > > > > > Imati odjeljak za pušenje u restoranu, isto je kao imati odjeljak za > > pišanje u bazenu. > > > > Zašto se jezici zovu 'materinji'? Zato jer očevi rijetko dolaze do > > riječi! > > > > > > Kako se latinski kaže impotencija? VIDI, MENI, VISI. > > > > > > Što je peh? > > Ideš žedan pustinjom, a imaš vodu u koljenu. > > > > > > Kako znaš da ti je žena mrtva? > > Seks je isti, samo ti se suđe gomila! > > > > > > Zašto krava pase travu? Jer nema ruku da smota... > > > > > > Matičar je sudija, koji osuđuje na doživotnu. > > > > > > Teorija relativnosti: jedna dlaka u juhi je relativno puno, a na > > glavi relativno malo... > > > > > > Infrakt ma kakav da je, od srca je! > > > > > > Najlakši način da ti ime dospije u novine, je da ih čitaš dok > > prelaziš ulicu. > > > > > > Ko umre na jesen, za njega nema zime. > > > > > > Kako razlikovati oralni od rektalnog toplomjera? Pa, po okusu... > > > > > > Stara kineska: > > - Pas koji laje, nije dovoljno kuhan! > >
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 30/01/2012 : 12:08:42
|
PITA MUJO FATU -FATO HOĆEŠ ANDOL? -STA CE MI? NE BOLI ME GLAVA! -E, TO SAM HTEO DA ČUJEM, AJDE SKIDAJ SE.
=================================
Šta je najveći prirodni fenomen? Žensko oko! Zašto? S deset metara vidi plavu dlaku na svetlom sakou, a s pola metra ne vidi okvir od garažnih vrata!
=================================
Žena pita muža: Zašto si opet bacio prljave čarape u onaj tamo ćošak?! Muž odgovara: Feng-šui.
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 30/01/2012 : 20:15:29
|
odvalio sam koje genijalno pitanje
 |
if you tolerate this, then your children will be next |
Edited by - ken2 on 30/01/2012 20:16:52 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/01/2012 : 20:18:02
|
genijalno   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 31/01/2012 : 20:30:54
|
 |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 31/01/2012 : 22:21:44
|
Napad'o sneg u Sarajevu i Haso sluša na radiju vest: "Mole se građani da parkiraju svoje automobile na strani ulice sa neparnim brojevima, da bi se mogao očistiti sneg barem sa jedne strane ulice." I Haso ode i preparkira auto. Sutradan, napadao jos veći sneg i Haso opet sluša vesti na radiju: "Mole se građani da danas parkiraju automobile na strani ulice sa parnim brojevima." I Haso opet preparkira automobil. Treći dan, opet napadao sneg i Haso sluša vesti. Baš kad je spiker trebao kazati na kojoj strani ulice da se parkiraju automobili, ono nestane struje. "Šta ću sad?", misli Haso, misli, pa onako za sebe doda: • Ma, ko ga jebe, nek' danas ostane u garaži! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 31/01/2012 : 22:24:35
|
Nije moja formula. Doduše, u pravu si, nisam obratio pozornost da je na desnoj strani pogrešno izvučen zajednički.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 31/01/2012 : 22:35:36
|
Ma znam da je sve u redu, nego sam se prepao da me ne izbaci, pa sam rekao da je u pravu.   |
Edited by - selanne on 31/01/2012 22:36:30 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 31/01/2012 : 23:03:37
|
 |
Edited by - selanne on 31/01/2012 23:04:43 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 31/01/2012 : 23:05:12
|
Zato je ovo iznad 100% dobro!   |
 |
|
panzer
Advanced Member

12786 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 01/02/2012 : 14:58:39
|
Neko je u jednom čikaškom listu objavio: ima na Balkanu jedna zemlja koja se graniči sama sa sobom. Gdje žive najljepše žene, a natalitet opada. Gdje nezaposleni najviše rade, gdje na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gdje vlakovi kasne po redu vožnje. Gdje svi igraju nogomet, a pobjeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu ili odbojci. Svi žure na posao, a nitko ne stiže na vrijeme. Gdje os...mosatno radno vrijeme traje dvanaest sati. Gdje je zdravstvo besplatno, a liječenje skupo. Gdje su novinari slobodni da napišu što god im se naredi. Gdje je svjetska kriza dobila državljanstvo. Gdje su javne nabavke tajne, a državne tajne javne. Gdje se ratovi nikad ne završavaju. Gdje se povijest ponavlja svaki dan. Gdje su najbogatiji oni koji nikad nisu radili. Gdje je strana valuta uzeta za domaću. Gdje ljudi slave slavu, a psuju Boga. Gdje pametne zbog nerazumijevanja proglašavaju luđacima, a luđake sposobnima. Gdje nepismeni pišu povijest. Gdje su zakoni nezakoniti, a anarhija normalno stanje. Gdje vlast prezire građane kao neželjene svjedoke. Gdje se živi od budućnosti, jer na sadašnjost nemamo pravo. Gdje se svatko svakome smješka, a nitko nikome ne želi dobro. Gdje sudski postupci traju duže od života. Gdje su samo poplave način navodnjavanja zemljišta. Gdje prizivaju diktatora, a demokraciju smatraju porezom na budale. Gdje smatraju da će zemlja duže napredovati ako što više nazaduje. Pa ti preživi, ako si normalan. Sreća je za državu da je takvih sve manje. Normalni svakako nikom nisu potrebni. A i sam život je najveći paradoks; živiš samo da bi umro, reći će nam oni koji misle da je vrijeme beskonačno, a oni na vlasti besmrtni. Na koju god zemlju ste pomislili, pogodili ste !!!**** |
Grad - to ste vi. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 01/02/2012 : 15:02:40
|
Zlikovski, ovaj je topic da ovdje da se nasmijemo i da malo pobjegnemo od istine, ti nas bacaš u depresiju.  |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
Topic  |
|