Author |
Topic |
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38020 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/04/2012 : 22:10:53
|
Šta kaže skinjara kad na ulici ugleda Kineza? A šta ti škiljiš cigo? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 08/04/2012 : 17:15:11
|
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 09/04/2012 : 09:43:02
|
Učitelj: Ivice, navedi mi jednog letećeg sisavca! Ivica: 'Stjuardesa!'
Na satu biologije učiteljica pita Ivicu što srce ima, a on odgovori: 'Srce ima noge!' 'A kako to,' čudi se učiteljica. 'Kad sam prolazio pored ureda ravantelja čuo sam ga kako govori: Srce, raširi noge!'
Kako počinje i kako završava život jednog motoriste? Pukne guma!
'Je li bi spavala sa mnom za recimo 100 000 dolara?' 'Pa znaš, kad razmislim, bih!' 'A za pet dolara?' 'Kako se usuđuješ? Što misliš tko sam ja?' 'To smo već utvrdili, sad se samo cjenkamo!'
Nakon mjesec dana zabavljanja djevojka kaže dečku: 'Dragi, mislim da je vrijeme da me predstaviš svojoj obitelji!' Na to će on: 'Neće moći, žena je na poslu, a djeca u školi!'
Kako kulturan mladić kaže djevojci da ide pišati? Idem se rukovati s jednim gospodinom s kojim ću te kasnije upoznati.
-- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 09/04/2012 : 10:28:18
|
Klimakterij
Ulazi gospođa najboljih godina u restoran, sjeda za stol i pita konobara Hasu: 'Možete li uključiti klimu, jako mi je toplo.' 'Ma, može, nema problema!', reče Haso. Poslije 15 minuta gospođa ponovo pozove konobara i zamoli ga: 'Možete li isključiti klimu, jako mi je hladno.' 'Ma, može, nema problema!', odgovori Haso. Pola sata kasnije gospođa ponovo pozove konobara i kaže mu da ovaj put uključi klimu jer je opet jako toplo, na što Haso odgovori da nema problema. Sve to promatra Suljo za drugim stolom te pozove Hasu i upita ga: 'Zašto dozvoljavaš da te ova žena zajebava stalno, te uključi te isključi klimu.' 'Ma zajebavam ja nju, mi uopće nemamo klimu!' |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 10/04/2012 : 14:38:45
|
|
|
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 10/04/2012 : 15:52:07
|
Igraju dvije žabe košarke, dođe treća i donese im loptu. Najbolji vic svih vremena... |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 12/04/2012 : 12:39:22
|
DVANAEST SVEĆENIČKIH KANDIDATA JE NA POSLJEDNJOJ PROBI:
JOŠ SAMO TREBAJU DOKAZATI DA IH SEKS UOPĆE NE ZANIMA.
PROBA SE SASTOJI U TOME, DA IH POREDAJU GOLE I SVAKOME VEŽU ZVONČIĆ NA QURAC.
ZATIM SE POJAVI PREDIVNA DJEVOJKA, POTPUNO GOLA, I ZAIGRA PRED NJIMA ZANOSNI PLES.
Podrazumijeva se da prolazi samo onaj kome zvono ostane tiho.
Jedanaest zvončića je ostalo mirno, dok je dvanasti zvonio i zvonio bez prestanka.
OD SILNE ZVONJAVE ZVONČIĆ SE ODVEŽE I PADE NA POD.
Osramoćeni kandidat u očaju i panici sagne se da ga podigne.
I tada zazvoni preostalih jedanaest zvončića...
|
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38020 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 14/04/2012 : 20:00:53
|
Mujo se prijavljuje komisiji za paraolimpijadu. K: Koji sport? M: Plivanje. K: Ma, kako ćeš, jadan, plivati, kad nemaš ni ruke ni noge. M: Pa, ušima, naravno! L: Kako, bolan ušima? M: Mene samo treba neko staviti na onu stepenicu i kad ono pukne da me gurne, ja zamahnem ušima i frt, frt... otplivam. Odvezu oni Muju na bazen, stave ga na stepenicu, ono pukne, gurnu ga, svi otplivaju, a Mujo - gulp! - potone. Sačekaju malo, vide da se ništa ne dešava s pitoresknim natjecateljem, pa pozovu BejWoč. Izvade oni utopljenika, a on, nakon što se nahvatao zraka, drekne: M: KO MI STAVI OVU KAPU JEBEM MU MATER???!!!??? |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 14/04/2012 : 23:17:51
|
quote: Originally posted by Poli
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 16/04/2012 : 12:07:29
|
Na vratima javne kuće se pojavljuje elegantan, njegovan čovjek 50-ih godina. Madam, vlasnica bordela ga pita: "Mogu li Vam pomoći?" "Htio bih do Valerije!" "Poštovani gospodine, Valerija je naša najskuplja cura! Želite li možda neku drugu djevojku?" "Ne, hoću baš Valeriju!" Madam poziva Valeriju, koja silazi niz stepenice i objašnjava mu da je cijena 5.000 EUR. Čovjek nije ni trepnuo, vadi novčanik iz džepa i predaje traženi novac. Oboje odlaze u gornje prostorije. Posle nekih sat vremena silazi gospodin, vidno olakšan i zadovoljan. Sljedećeg dana se čovjek opet pojavljuje i opet traži Valeriju. Valerija mu objašnjava: "Do danas još niko nije dva puta zaredom došao kod mene, jer sam očigledno preskupa! Popusta nema, cijena je opet 5.000,- EUR." Gospodin plaća bez riječi i odlazi sa Valerijom. Poslije nekih sat vremena napušta bordel, zadovoljan kao i prošli put. Sljedeće noći se gospodin opet pojavljuje. Svi u bordelu su u čudu jer opet traži Valeriju. Opet sve isto, on plaća i odlazi sa Valerijom. Poslije burnog doživljaja, Valerija ne može izdržati i pita ga: "Niko još nije bio 3x kod mene, a ti dolaziš treću noć zaredom! Odakle si?" upita ona."Iz Kistanja Donjih" Ona: "Stvarno, pa to je nevjerovatno! I ja sam odatle!" On: "Znam! Umrla ti je sestra, ja sam njen advokat! Ostavila je u testamentu da ti za života predam nasljedstvo od 15.000.- EUR"!!!!!!!!!!!!!! Pouka : 3 stvari na ovom svijetu su ti sigurne: 1.) smrt 2.) porez 3.) I da će te advokat zajebati!!! |
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 16/04/2012 : 21:43:48
|
quote: Originally posted by Risar_69
Na vratima javne kuće se pojavljuje elegantan, njegovan čovjek 50-ih godina. Madam, vlasnica bordela ga pita: "Mogu li Vam pomoći?" "Htio bih do Valerije!" "Poštovani gospodine, Valerija je naša najskuplja cura! Želite li možda neku drugu djevojku?" "Ne, hoću baš Valeriju!" Madam poziva Valeriju, koja silazi niz stepenice i objašnjava mu da je cijena 5.000 EUR. Čovjek nije ni trepnuo, vadi novčanik iz džepa i predaje traženi novac. Oboje odlaze u gornje prostorije. Posle nekih sat vremena silazi gospodin, vidno olakšan i zadovoljan. Sljedećeg dana se čovjek opet pojavljuje i opet traži Valeriju. Valerija mu objašnjava: "Do danas još niko nije dva puta zaredom došao kod mene, jer sam očigledno preskupa! Popusta nema, cijena je opet 5.000,- EUR." Gospodin plaća bez riječi i odlazi sa Valerijom. Poslije nekih sat vremena napušta bordel, zadovoljan kao i prošli put. Sljedeće noći se gospodin opet pojavljuje. Svi u bordelu su u čudu jer opet traži Valeriju. Opet sve isto, on plaća i odlazi sa Valerijom. Poslije burnog doživljaja, Valerija ne može izdržati i pita ga: "Niko još nije bio 3x kod mene, a ti dolaziš treću noć zaredom! Odakle si?" upita ona."Iz Kistanja Donjih" Ona: "Stvarno, pa to je nevjerovatno! I ja sam odatle!" On: "Znam! Umrla ti je sestra, ja sam njen advokat! Ostavila je u testamentu da ti za života predam nasljedstvo od 15.000.- EUR"!!!!!!!!!!!!!! Pouka : 3 stvari na ovom svijetu su ti sigurne: 1.) smrt 2.) porez 3.) I da će te advokat zajebati!!!
|
Grad - to ste vi. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Topic |
|