Author |
Topic  |
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Lucy Liu
Average Member

.jpg)
Croatia
711 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 18/04/2013 : 14:19:25
|
Norman i Barry, homoseksualci, vjenčali su se u Kaliforniji.
Kako je kriza, nisu si mogli priuštiti medeni mjesec, tako da su odlučili do daljnjeg živjeti kod Normanovih slobodoumnih i tolerantnih roditelja, gdje su odlučili provesti i svoju prvu bračnu noć. Ujutro Johnny, Normanov mali brat, ustaje za doručak. Kad je polazio u školu, upita mamu jesu li Norman i Barry ustali. “Nisu“, kaže mama. “Mama, znaš što ja mislim?“ “Ne želim čuti što ti misliš! Idi u školu!“ Johnny se vraća kući iz škole i pita mamu: „Jesu li Norman i Barry ustali?“ “Nisu.“ “Znaš što ja mislim?“ “Nije bitno što ti misliš! Pojedi ručak i idi se igrati.“ Navečer, nakon igranja, Johnny se vraća kući i pita ponovno: „Mama, jesu li Norman i Barry ustali?“ “Ne, nisu.“ “Znaš što ja mislim?“ Sad već ljuta i iznervirana, mama odgovara: „U redu, pametnjakoviću, reci mi što misliš.“ “Sinoć je Norman došao u moju sobu po... ovaj... vazelin… i ja mislim... mislim da sam mu greškom dao moje superljepilo za makete aviona...“
|
 |
|
idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
panzer
Advanced Member

12796 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
panzer
Advanced Member

12796 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 23/04/2013 : 12:16:08
|
Dolazi žena ginekologu. -"Bračno stanje?"- pita doktor. -"U braku, evo vec po treci put"-odgovara žena. Legne žena, doktor virne i zaprepasti se. -"Rekli ste - vec treci brak?" -"Da,da." -"A vi ste još nevini?" -"Je, doktore. Vidite, moj prvi muž bio je Francuz, prakticirao je samo oralni seks, drugi je bio Bosanac, taj je htio samo analno. A treci je iz SDP-a." -Iz SDP-a? Pa što je s njim?" -" A on vam ne poduzima ništa nego se samo čudi kaj su delali oni prije njega." |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
 |
|
idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
Posted - 24/04/2013 : 20:55:25
|
Doktori sa Urološkog odeljenja bolnice u Zemunu skupili na desetine smešnih pitanja i komentara pacijenata koji su imali "smešnu mokraću", "boli ih dupna kost" ili imaju "prašinu u bubregu"
NE MOGU DA MOKRIM U DUBEĆEM STAVU! IMAM KISELE BOLOVE TU DOLE!
Verovali ili ne, ovo su “biseri” pacijenata, sa kojima se svakodnevno suočavaju lekari Urološkog odeljenja bolnice u Zemunu. Dr Aleksandar Revišin i petorica njegovih kolega redovno su beležili sve zanimljivosti i na kraju ih objavili.
- Snimali me na niskom nivou. - Muška žila mi sve manja i manja. - Osećam nesebično mokrenje. - Loše stojim sa prostatutom (prostatom). - Tako me tu lecke žicne, a sinovac mi radi u statutu (Institutu). - Ne mogu da mokrim u dubećem stavu. - Pobacila sam kamen iz bubrega. - Doktor: “Nemojte sedeti na hladnom”. Pacijent: “Mi političari imamo Politiku i ja uvek sedim na njoj”. - Bolovi su prilično užasni. - Imao sam zapaljenje bubrežnog mišića. - Jaja mi se ugrudvala. - Doktore, mnogo sam razočaran. Ovaj moj vršnjak ni glavu da digne. - Imala sam profilaktički šok. - Da to nije možda spontani rad bubrega? - Imala sam smešnu mokraću. - Imam apostrofiju testisa. - Doktor: “Spremite se za pregled” (rektalni). Pacijent: “Hoću, hoću, ali samo da bude bratski”. - Imam vedriji testis. - ON: “Imam vanmaterično ronično zapaljenje”. - ON: (posle rektalnog pregleda): “A vi tako mene na brzinu…” - Ja sam paničar i bojim se da mi se prostata ne nagomila u kanale. - Doktor: “Uveče da odsedite 10-15 minuta u toploj vodi”. Pacijent:”Je l’ na penisu?” - Doktor: “Jeste li videli okom krv u mokraći?” Pacijent: “Da, pre neki dan su mi bile krvave oči”. - Bio sam na pregledu prostate i gledao me neki doktor, ali ja pravo da vam rečem, ne znam čime me je pregledao. - Dobio sam plazmu (klizmu). - Imam ladan bol tu od dole. - Imam tekst opterećenja srca. - Kod vas radi Dr. Budimilaja? (Budimlija). - Bole me bubrezi. Možda je od kajša od pantalona. - Izlazi mi sok iz čmara. - U spermi imam neke grudve koje su tvrde. Ma ne da su tvrde nego TVRDE. - Pacijent: Da li radi dr. Nivelin? (Revišin). - Pacijent: Hoću kod dr. Škoro? (Koštro). - Pacijentkinja: “Molim Vas, gde je ovde intimna nega?” - Imam plastični srčani zalizak. - Kad svršavam, levi testis oće da mi izađe kroz penis. - Albanac koji je bio na mnogo pregleda: “Bio sam idi mi – dođi mi”. - Ponekada mi mokraća prosmudi. - Doktor: “Jeste li imali stolicu” Pacijent: “Pa tako malo prdnem, malo litnem”. - Boli me prostaka. - Ma pustite me kod muškog ginekologa, samo da pitam nešto. - Štuca mi glavić. - Imam kisele bolove tu dole. - Uhvati me malaksija. - Znate, ne presvlači mi se kožurica. - Samo jednom sam imao rastur. - Doktor: “Je li vam to od rođenja?” Pacijent: “Ne, to je još od pre.” - Rekao mi je dr. Nikolić da bolujem od prostote. - Imam tužne bolove iznad levog jajeta. - Lečim se kod dr. Nidže (Dr. Nikolić). - U stomaku mi grmi, puca i lupa. - Na mom imam belo pranje. - Imam grozne pekove. - Nije došao do izražaja. - Pri mokrenju popustim i unazad. - U čmaru mi ključa voda, a oko uda kao da su mravi. - Nešto mi je dole svrabljivo. - Imam pečenje na vrhu udeta. - Kad izvršim erupciju (erekciju). - Pre sam piš’o po dva fata (fat = 2 metra). - Ja se bazir’o na išijas, a ono ispali bubrezi. - Povredio sam štaniclu (scrotum). - Otičem ispod očiju, a ništa mi nije vlažan stan. - Imam obešenost jajeta. - Lično ga peče kad mokri. - Ja vas skromno poštujem. - Bila je kod gastriologa. - Nemamo propust mokraće. - Što mali mi više, a on mi ladan i obrnuto. - Energičan je na lekove. - Peče je angina (vagina). - Imam ogorčene bolove. - Došao sam da skinemo tiketu (kateter). - K’o konja kad ponudiš da pije vode, tako i ja njega ponudim i on uvek piša. - Peče me muška polna cev od pola pa napred. - Bolovi nisu jaki, ali su zato tupi. - Ufati je ovdan (slabine), a onda ufati u stomak pa sastavi se sa glavom i padne u nesvest. - Imam mučninu u penisu. - Ordinirana je duboka klizma koja je urodila plodom (hirurg). - Bio je lepota 16 cm. Sada je pokvaren i ja sam poražen (impotentan). - U malenkosti (mladosti) mi je jaje bilo veće. - Imao sam neku prašinu u bubregu. - Vršnjak mi se iskrivio. - Na mišicu (penis) mi se nešto belo fata. - Boli me tanjište (slabine). - Peče me organski pol. - Boli me desna moštanica. - Imam bolove u guznoj duplji. - Zmicka mi kad idem. - Boli me desni rotar (ureter). - Povraćao sam i napred i nazad. - Ima skrenozu (sklerozu). - Prvo mi kvrcalo, a onda sam imao dva prepada bubrega sa sevanjem u testis. - Boli me leva dupna kost. - Naleteo sam na neku honorarno, pa mi kesa nema pad, a rupa od mokraće se proširuje. - Lično me kičma boli. - Treba mi recept i lek za prirodni pokret. - “Šta piješ?” “Pet na oko” (5-NOK). - Na svaki mesec dana imam plod sa ženom. - Ujutro osetim zamor levog bubrega (pravnik) - Zuji mi u jajima. - Bio sam kod dr. Derviša (Revišina). - Dobio sam malo mutne vode… - Doktor: “Zbog čega ste došli?” Pacijent: “Zbog odozdo”. - Pre dva meseca smo izvadili tiket, pa sada opet teško mokrimo. - Ciganin: “Imao sam sobu 3X3 pa smo se ******, da izvineš ko mršave svinje. Kako god se okrenem noćom, ona stvar mi pred nosom”. - Boli me desni tenis. - Prostata mi vlaži i švicuje, naročito s desne strane. - Inače, ja sam bolesnik na levom bubregu. - Pijem fanfule i tak’e lekove. - Na vrhu prirode, da izvinete, hladno mi je kao led, a onda mi je hladno i oko srca. - Zabole me kičma trtanica. - U urotraktu nisu nađene bronhieksazije (rentgenolog). - Ide mi vruća para iz zadnjice. - Pa šta da radim, moram da jedem, mokraća traži svoje. - Pacijentkinja: “U mokraći imam ešin koli i bolujem od cisto – bešike.” |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts