forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 680

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/02/2016 : 22:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/02/2016 : 22:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/02/2016 : 23:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 14/02/2016 : 23:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Zlato na olimpijskim igrama 1956e i 2012e.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/02/2016 : 23:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kako je 50-ih godina život bio jednostavan, uzmeš zlato kada god se sjetiš.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 15/02/2016 : 00:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Super,ovo se moze preslikat i na nogomet.Sad svaki put kad neko počne pametovat da je prije nogomet bio teži,bolji da bi Pele danas bio najbolji na svijetu samo mu ovo pokažem,pa nek sam izvuče zaključak!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/02/2016 : 12:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kako se Talibani skrivaju od Amerikanaca

AKO SAM PLAVA, NISAM GLUPA

Prošle sam godine zamjenila na kući sve stare drvene prozore novom
PVC stolarijom i skupljim IZO staklima. Prozori su super, štedimo na
grijanju i sve bi bilo odlično da me nije prije nekoliko dana nazvao
vlasnik firme koja je postavljala prozore i rekao mi da je prošlo
godinu dana, a da prozori nisu plaćeni.
Bila sam jako iznenađena tom njegovom izjavom pa sam mu ponovila
šta su mi rekli njegovi iz prodaje kada sam kupovala: "Ti su prozori
toliko dobri i štedljivi da će za godinu dana sami sebe otplatiti."
Halooooooo! Prošlo je godinu dana! Ako sam plava, nisam glupa. S druge
strane linije nastao je muk pa sam spustila slušalicu. Sigurno se tip
sad osjeća kao posljednja budala.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 15/02/2016 : 14:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/02/2016 : 14:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Super,ovo se moze preslikat i na nogomet.Sad svaki put kad neko počne pametovat da je prije nogomet bio teži,bolji da bi Pele danas bio najbolji na svijetu samo mu ovo pokažem,pa nek sam izvuče zaključak!

koja glupost
svaki sport se je razvijao i u svakom sportu su u svom dobu pobjeđivali tada najbolji i najtalentiraniji
ti ljudi su tada trenirali dva puta tjedno, a metode treninga su bile takve kakve su bile, neke tehnike nisu postojale, oprema i lopte su bile drugačije (čitaj kameno doba), itd, itd
tadašnju talentiranu djecu ubaci u današnje uvjete i opet će biti u vrhu
npr, u košarci je postojao čovjek koji je prvi u povijesti izveo skok šut, prvi koji je izveo roling drigling, prvi koji je zakucao jednom rukom... ti ljudi su od ničega stvarali nešto, probijali granice i zaslužni su što te stvari uče djeca od 7 godina
i nikako ne zaslužuju da im se bilo tko podsmjehuje jer to sada izgleda sporo i nikakvo, pa ja bi bolje i slično
isto vrijedi i za osvajačicu zlata u gimnastici prije 60 godina, jer je to tada bilo najbolje što se moglo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 15/02/2016 : 16:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni ovaj biciklista djeluje kao budala na kvadrat, a vama?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/02/2016 : 16:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

koja glupost
svaki sport se je razvijao i u svakom sportu su u svom dobu pobjeđivali tada najbolji i najtalentiraniji
ti ljudi su tada trenirali dva puta tjedno, a metode treninga su bile takve kakve su bile, neke tehnike nisu postojale, oprema i lopte su bile drugačije (čitaj kameno doba), itd, itd
npr, u košarci je postojao čovjek koji je prvi u povijesti izveo skok šut, prvi koji je izveo roling drigling, prvi koji je zakucao jednom rukom... ti ljudi su od ničega stvarali nešto, probijali granice i zaslužni su što te stvari uče djeca od 7 godina
i nikako ne zaslužuju da im se bilo tko podsmjehuje jer to sada izgleda sporo i nikakvo, pa ja bi bolje i slično
isto vrijedi i za osvajačicu zlata u gimnastici prije 60 godina, jer je to tada bilo najbolje što se moglo

Što se nogometa tiče to je upitno, današnji stil nogometa se totalno promijenio, pojedinci koji su onda bili spori i u današnje doba bi bili, a i sam znaš da u današnje doba sporost ne prolazi, a onda je moglo.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/02/2016 : 16:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

Meni ovaj biciklista djeluje kao budala na kvadrat, a vama?

Zašto? Misliš reći srećković.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 15/02/2016 : 16:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Curi izletilo na fejsu, fanovi Deadpool-a će skontati

Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 15/02/2016 : 16:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message  Reply with Quote
Ne, nego ide u susret kamionu (velika G force), i umjesto da gleda ispred sebe i pazi na to, on okreče glavu i gleda livo (?!). I tako je umisto da uspori i prati situaciju iša i dalje isto i zamalo strada, a usput sigurno je vidija i dolazak auta (?!?). Osim ako nije slip i napola gluh, ali onda šta radi sa biciklon bez prisustva starijih na opasnom mistu?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/02/2016 : 17:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

pa koliko vidim pogledao je desno i levo kada je prelazio zebru, auto je sigurno vidio, kamion malo teze, a valjda i nije racunao na budalu koja ce punom brzinom uletjeti ne neprednostnu cestu

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 15/02/2016 : 18:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
ovo je budala

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/02/2016 : 18:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

koja glupost

Što se nogometa tiče to je upitno, današnji stil nogometa se totalno promijenio, pojedinci koji su onda bili spori i u današnje doba bi bili, a i sam znaš da u današnje doba sporost ne prolazi, a onda je moglo.

a kako to znaš?
oćeš reč da se na brzini, izdržljivosti i snazi ne može raditi kroz godine treninga, od djetinjstva do zrelog doba
misliš da brzinu daje bog?
misliš da je pele bio spor?
ili misliš da u današnjim uvjetima treninga ne bi bio brži (ako prihvatimo da je spor(iji))
ili obrnimo tezu: misliš li da bi ovi današnji igrači bili jednako dobri i brzi da su se rodili 50 godina ranije, pa trenirali par puta tjedno, po zastarjelim taktikama i tehnikama, bez bogate povijesti tog sporta, da su jeli krumpire na masti i slično čime su se tada hranili u siromašnijim krajevima, nemali tv i internet da skidaju finte, a i da su imali, ne bi mogli gledat ni učit od pelea i maradone, nego bi slinili na par novinskih članaka o engleskoj ligi, šparti iz praga i duji i peguli

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/02/2016 : 18:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ako je neki sport napredovao kroz desetljeća to je nogomet.Pa kad se samo sjetim osamdesetih, trčalo se valjda 30_40% manje.
Nogomet je fakat evoluirao.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 15/02/2016 : 20:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
Ko se sjeca Brune Oresara,priznat ce da je i tenis dozivio renesansu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/02/2016 : 20:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ken2, imaš različite profile igrača, tko je spor spor je, koliko god ga gazio on će uvijek biti sporiji od ostalih, to ti je tako. Što se tiče ovih sada, vjerojatno nitko ne bi uspio u prošlosti, jer se uglavnom radi o vrlo glupim igračima s užasno velikom fizičkom snagom. George Best je znao cijelu noć provoditi u klubovima, pijančiti, kockati se, pa bi polupijan dobauljao na teren. U prvom poluvremenu je umirao i dolazio k sebi, a onda u drugom zabio par golova, to se nekad moglo. Danas takvo što ne možeš ni u najnižim ligama, s obzirom koliko je nogomet napredovao.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/02/2016 : 20:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MSBlueberry

Ne, nego ide u susret kamionu (velika G force), i umjesto da gleda ispred sebe i pazi na to, on okreče glavu i gleda livo (?!). I tako je umisto da uspori i prati situaciju iša i dalje isto i zamalo strada, a usput sigurno je vidija i dolazak auta (?!?). Osim ako nije slip i napola gluh, ali onda šta radi sa biciklon bez prisustva starijih na opasnom mistu?

Složio bih se s polijem, imao je užasno veliku sreću.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/02/2016 : 20:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Kad se pogledaju kasnije slike Pelea kak igra - pa lik već ima škembicu.
danas ne bi izdržao dva poluvremena, nema šanse.
danas je u boljim ligama normalno da se pretrči deset kilometara tijekom tekme.
ta njegova momčad danas bi izgubila 5:0 od današnjih igrača.
Ali nije stvar u ljudima, naravno, nego u treninzima.
Ali neki sportovi (discipline) su došli od maximuma i jako će se teško napredovati.
Npr. 100 metara - rekorda će biti sve manje i trebati će puno više vremena da ga se sruši.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/02/2016 : 21:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Kad se pogledaju kasnije slike Pelea kak igra - pa lik već ima škembicu.
danas ne bi izdržao dva poluvremena, nema šanse.
danas je u boljim ligama normalno da se pretrči deset kilometara tijekom tekme.
ta njegova momčad danas bi izgubila 5:0 od današnjih igrača.
Ali nije stvar u ljudima, naravno, nego u treninzima.
Ali neki sportovi (discipline) su došli od maximuma i jako će se teško napredovati.
Npr. 100 metara - rekorda će biti sve manje i trebati će puno više vremena da ga se sruši.

pa naravno da nije stvar u ljudima, nego u razvoju igre, treninzima, taktici...
5:0 je i malo, ja mislim da bi izgubili i 10:0, kad bi ih takve kakvi su bili prije 40 godina prenio vremeplovom u sadašnje vrijeme
ali to ne znači da su oni lošiji igrači od ovih danas i da ne bi odrastajući u istim uvjetima kao i ovi sada bili barem jednako dobri (i brzi)
a kakvi bi bili ovi danas odrastajući prije pola stoljeća?
vjerojatno ni tu ne bi bilo neke velike razlike, iako se slažem da su stari igrači bili talentiraniji, pa bi ih nakantali ko trube, jer ne bi bili tako snažni kao danas

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/02/2016 : 21:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
mlađo
što se tiče 100 metara i tu je došlo do velikog razvoja
ako pogledaš listu najboljih rezultata, vidjet ćeš da ih je velika većina u zadnjih 10 godina
sada svaka šuša trči ispod 10 sekundi, a puno njih i ispod svjetskih rekorda iz osamdesetih
ja i dalje mislim da je carl lewis najbolji sprinter svih vremena i da bi u današnjim uvjetima treninga poboljšao svoj start i pobijedio bolta
možda ne uvijek, ali izmjenjivali bi se na prvom mjestu

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/02/2016 : 22:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ken 2
Ne znam što točno misli mladjo, ali se s dosta toga slažem, što je on napisao. Mislim kad bi ovi iz prošlosti došli u sadašnjost, da imaju iste uvijete treniranja kao i ovi danas, ne bi bili jednako uspješni kao ovi današnji igrači. Ovi iz sadašnjosti kad bi došli u prošlost, kad bi imali iste uvijete za treniranje kao i ovi iz prošlosti, bojim se da ne bi daleko dogurali.
U prošlosti se više pažnje posvećivalo kreaciji igre nego na snazi, danas je samo snaga i izdržljivost u pitanju, kreativnosti je puno manje.
Go to Top of Page
Page: of 680 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000