Author |
Topic  |
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 24/10/2008 : 12:45:32
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by mali od palube
Ja se više ne usuđujem otvarati linkove koje staviš...
Pogledaj! presmiješno je
O čemu se radi da znam |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 24/10/2008 : 12:59:05
|
Dodju Mujo i Haso na benzinsku pumpu u Njemackoj i pita ih radnik: "Diesel? Super?" Kaze Mujo: "Wasser!" Gleda Nijemac u cudu, ali svejedno natoči vode do vrha. Mujo izvadi neku tabletu i ubaci u rezervoar, sjedne u auto, upali i ode. Nijemcu pala vilica. Sutra, ista situacija, opet Mujo traži vodu, Nijemac natoči, Mujo ubaci tabletu i ode. Treći dan, Mujo dolazi na pumpu, traži vode, ali dolazi mu neki gospodin u odijelu i kaže: "Čuo sam da imate neke posebne tablete. Ja sam direktor ESSO-a i spremni smo vam dati milijun eura za njih!" Kaže Mujo: " Ili tri milijuna ili ništa od posla." Nijemac izbroji tri milijuna, Mujo mu da bočicu tableta i ode. Voze se oni tako, kad ga pita Haso: "Je li Mujo, kako ćemo se mi sad vozit'?" "Pa na plin, k'o i do sada..." |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/10/2008 : 20:25:31
|
quote: Originally posted by dcopic
Usput: Jedan južnoamerički naučnik je nakon dugotrajnih i kompliciranih istraživanja utvrdio, da osobe sa smanjenom seksualnom aktivnošću čitaju mailove sa rukom na mišu.
Ne moraš sada sklanjati ruku, kasno je...  
koristim laptop, imam onu pločicu  |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Posted - 24/10/2008 : 21:31:38
|
Mesto na uplatnicigde treba da napises primalac lik je napisao-PANDURSKE SVINJE
Inace uplata je za saobracajni prekrsaj |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 24/10/2008 : 21:38:00
|
štampana slova ćirilice još nekako i odgonetnem (sistem prepoznavanja-eliminacije), ali pisana nikako- ko je primalac na onoj uplatnici |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Posted - 24/10/2008 : 21:39:19
|
Pa primalac je MUP Srbije, ili kako je osteceni napisao PANDURSKE SVINJE |
|
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Posted - 24/10/2008 : 21:44:50
|
Ja sam mudrost u mom potpisu pozajmio od jednog od ovih ljudi. Evo sta su rekli o lepsem polu
Feminizam postoji samo zbog toga da bi se ružne žene integrisale u društvo Charles Bukowski
Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima Burt Reynolds
Treba ženiti samo lepe žene. Inače ne postoje nikakve šanse da ih se rešimo Rod Stewart
Mojoj ženi je svejedno šta radim bez nje toliko dugo dok se pri tome ne zabavljam Jerry Seinfeld
Ko u braku ne poludi taj stvarno nije normalan Princ Charles
Od svih živih bića najviše vremena oko dotjerivanja gube: mačke, muve i žene J. Normand C. Nodier
Oni koji o ženama uvek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno. Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikako G. Pigault Lebrun
Bolje je biti dobro obešen nego loše oženjen Shakespeare
Moja prva žena je umrla jer je pojela otrovne gljive. Druga žena je preminula jer je također jela otrovne gljive. Treću sam udavio jer nije htela da jede gljive Henrik VIII (ili VII)
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka Dante Alighieri
Lepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte, a pametne za one koji nemaju sreće! Casanova
Dobro otvori oči kad se ženiš, poslije ih zatvori Shakespeare
Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute Shakespeare
Muškarac je sretan s a bilo kojom ženom dok je ne zavoli Petrarca
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje! Stephen W. Howking
Kažite mi uzrok: znam da se iza njega skriva žena Beaumont
Kako da razumem ovo: "Ubiti se zbog jedne žene?" A gdje su sve one ostale? Tin Ujević
Bog je izmislio pijance da ružne žene ne ostaju same Charles Bukowsky Jr.
Zasto žene imaju kratka stopala? Da stanu bliže sudoperu. Stevo Karapandža, kuhar
Ja sam sve svoje probleme sa ženama riješio! Sir Elton John
|
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 24/10/2008 : 22:23:24
|
Regar, one slike su ok
Sedam čudeža socializma u SFRJ:
1. Svi su bili zaposleni 2. Iako su bili svi zaposleni, nije nitko ništa radio 3. Iako nijedan nije ništa radio, svi su bili nacrti 100% izpunjeni 4. Iako su bili nacrti 100% izpunjeni, trgovine su bile prazne 5. Iako su bile trgovine bile prazne, svi su imali sve 6. Iako su imali svi sve, svi su krali 7. Iako su svi krali, nije nikad ništa falilo U demokraciji nema čudeža: 1. Rijedki su zaposleni 2. Zaposleni moraju raditi za one, koji ništa ne rade 3. Iako redki zaposleni radu još za druge, plate ne dobiju 4. Oni, koji ne radu imaju sve 5. Trgovine su pune, ali u njima kupuju večina oni bez rada 6. Krasti mogu samo izabrani 7. Iako kradu, imaju uvijek premalo
  |
Edited by - Risar_69 on 24/10/2008 22:25:13 |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/10/2008 : 01:00:05
|
Zašto Slovenci toliko pijemo? Zato što volimo biti na tekućem. |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/10/2008 : 01:02:25
|
"Tatice, zašto gurava auto v provaliju?" "Šuti da se majka ne probudi!" |
Edited by - Risar_69 on 26/10/2008 01:04:15 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/10/2008 : 12:58:32
|
Reklama za Prometni fakultet:"Tu me cijene, tu kupujem" |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 26/10/2008 : 13:00:05
|
Pta jedan student prometa drugog - Jesi završio već faks? - Nisam - Škrtico! |
|
Edited by - mladjo on 26/10/2008 13:00:26 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 26/10/2008 : 13:04:44
|
Došao čovjek u Osijek na taksi stajalište i upita taksistu: -koliko je vožnja do Đakova? -sto kuna! -ali ja imam samo 80!? -onda ništa.
Razmišlja tip pa kaže: -a jel ti mene možeš voziti za tih 80 pa dokle dođemo? -može. i tako oni krenu...
Vozili se oni tako kad u Kuševcu (par km pred Đakovom) kaže taksista: -tvojih 80 kn ovdje ističu! -ali pobogu, kiša pljušti a to je još samo par km?! -van! reče taksista...
Nakon tjedan dana dolazi čovjek opet na taxi stajalište. Ovaj put stoji 8-9 taxija a onaj od prošlog tjedna je zadnji u redu... Čovjek ode kod prvog: -evo ti 100 kn za vožnju do Đakova i još 100 ako mi ga popušiš!! -marš! - raspe taksista salvu psovki za njim...
Ode ovaj kod drugog: -100 kn za vožnju do Đakova i još 100 da mi ga popušiš! -mamu ti jebem, tata nek ti ga puši...
I tako svi redom dok dođe on do onoga od prošlog tjedna: -koliko je vožnja do Đakova? -100 kn isto ko i prošli tjedan, šta se praviš lud!? -čuj, evo ti 100 kn, a evo ti još 100 kn ako me lijepo polako ovuda provezeš i usput maši svojim kolegama...
|
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33559 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/10/2008 : 10:54:22
|
Pred vjenčanje:
On: "Yes! To! Konačno sam dočekao!" Ona: "Hoćeš da idem?" On: "Ne! Niti pomislio nisam na to!" Ona: "Da li me voliš?" On: "Naravno!" Ona: "Jesi li me kad prevario?" On: "Ne! Zašto uopće pitaš?" Ona: "Da li me želiš poljubiti?" On: "Još kako!" Ona: "Da li me želiš udariti?" On: "Nema šanse! Nisam takav čovjek!" Ona: "Mogu li ti vjerovati?"
I sad, nakon vjenčanja, pročitajte ovaj tekst od dole prema gore.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
Aftermath
Junior Member

.jpg)
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/10/2008 : 14:51:28
|
MUDROSTI S TELEFONSKOG BROJA 981 - OPĆE INFORMACIJE
Dajte mi službu koja izbacivaju ljude i stvari iz stana. --------------------------------------------------------------------------------- - Dajte mi neku željeznariju koja reže na metar. --------------------------------------------------------------------------------- - Žena mi je oprala radnu knjižicu s trapericama, možete mi reći šta ću ja sad s tim? --------------------------------------------------------------------------------- - Trebam jednu poljoprivrednu informaciju, gdje mogu nabavit minerale, znate, imam problema. --------------------------------------------------------------------------------- - Gdje postoji umjetna stijena za penjanje? --------------------------------------------------------------------------------- - Tko u gradu iznajmljuje manje avione, tako do 10 sjedala? --------------------------------------------------------------------------------- - Dobar dan. Trebam tepih 5 na 4 za dnevni boravak, dajte mi broj. --------------------------------------------------------------------------------- - Molim vas koliko ima kilometara od Zagreba do Milana, kad se ide, ovako, malo boljim autom. --------------------------------------------------------------------------------- - Znate kaj, recite vi meni, ja i moj prijatel se raspravlamo, kak se zove onaj veter kaj puše, jel tajfun ili tajkun? - Tajfun. - A-ha, hahaha, ja sam njemu lepo rekel da je tajfun, pa ne bu valda Todorić puhal. --------------------------------------------------------------------------------- - Dobar dan, evo mene opet, ja sam za srijedu. --------------------------------------------------------------------------------- - Zovem jedan broj i automat mi govori da je linija u kvaru. Možete mi reci što to znači? --------------------------------------------------------------------------------- - Gdje se nalaze III Struge, trebam kupit lož ulje, idem s tramvajem. --------------------------------------------------------------------------------- - Molim vas broj od pozivnog broja za broj 224-333.... --------------------------------------------------------------------------------- - Kak se zvala ona mršava sportašica, ona je bila dugo prva, znate možda na koju mislim? --------------------------------------------------------------------------------- - Dobar dan! Ja sam nekad radila u Ilici, gdje su sada moji papiri? --------------------------------------------------------------------------------- - Gdje mogu nabaviti bicikl za po doma? --------------------------------------------------------------------------------- - Možemo dobit kod vas pozivni broj za vanjske države? --------------------------------------------------------------------------------- - Kad vam ide jutarnji za Zuerich? --------------------------------------------------------------------------------- - Molim vas neku službu u HT-u. - Koju službu konkretno trebate? - A ŠTO VAS BRIGA ŠTO TREBAM!!?? --------------------------------------------------------------------------------- - Kad jaše crna kobila pod rednim brojem 7? --------------------------------------------------------------------------------- - Kad se vraća sat radi posla? --------------------------------------------------------------------------------- - Tko prodaje plastične poklopce za tegle u Vukovarskoj? --------------------------------------------------------------------------------- - Dobar dan! Kod mene u kvartu ima plakat na kojem su jakne, onako vise drap, gdje se to može kupit? --------------------------------------------------------------------------------- - Gdje se nalazi ulica Pokojnoga (misli Pokornoga), veliju ljudi da je kod Kvatrića. --------------------------------------------------------------------------------- - Što je to danas na Trgu francuske republike? - Degustacija Barilla tjestenine, gost je Alberto Tomba... - Je to neki bend?? --------------------------------------------------------------------------------- - Imate vi broj telefona Privredne banke u Pentagonu u Ilici? (misli na Oktogon) --------------------------------------------------------------------------------- - Dajte mi jednu leteću kuću, s povoljnim cijenama (misli na avio kompaniju) --------------------------------------------------------------------------------- - Dajte mi neku pizzeriju u Dubravi. - Ima "Paprika"... - Ma, ne, ne s paprikom, ja bih jednu miješanu... --------------------------------------------------------------------------------- - Recite mi rezultat u odbojci Rusija - Kuba - Morate pitati sportske informacije, telefon 9841. - A-ha, ma dobro, nema veze, dajte mi za vaterpolo... ---------------------------------------------------------------------------------- - Dajte mi hrvatsku ambasadu u Zagreb! |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 28/10/2008 : 21:53:10
|

Nikad nam nije falilo nepismenih.

VIC 1: Klinci našli policijsku kapu na ulici, stave je na štap i počnu vrtiti u zraku i zajebavati se s njom. Nailazi pandur (bez kape), i klinci ga pitaju: ''Gospodine, gospodine, je ovo vaša kapa?'' Pandur pogleda kapu na štapu pa kaže: ''Ne, ja nisam tako visok.''
VIC 2: Zašto panduri uvijek idu u paru?
- Zato što je jedan Toki a drugi Voki.
|
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 28/10/2008 21:56:00 |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts