Author |
Topic |
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
Rose Ann
Junior Member
Slovenia
312 Posts
Member since 15/02/2006 |
Posted - 02/02/2010 : 18:59:47
|
ZENE KADA KAZU :
10.TI SI MI KAO BRAT (Privlacan si mi isto koliko i Mr. Bean)
9. MALO SI STARIJI OD MENE (Ne mislim spavati s dedekom)
8. NE PRIVLACIS ME TAJ NACIN ( Ti si najodvratniji lik koga sam videla u zivotu)
7. MOJ ZIVOT JE TRENUTNO ISUVISE KOMPLIKOVAN ( Neću da prespavas kod mene, jer bi mogao cuti telefonske pozive svih drugih tipova s kojima se vidjam)
6. IMAM DECKA (Radije ću provesti vece s mackom i porcijom sladoleda, nego izaci s tobom)
5. NE IZLAZIM S KOLEGAMA (Ma ne bih izasla s tobom da radimo u istom solarnom sistemu, a kamoli u istoj zgradi)
4. NISI TI U PITANJU. JA SAM. (Ti si u pitanju)
3. TRENUTNO SAM USREDOTOCENA NA KARIJERU (Čak i nešto tako dosadno i neispunjavajuce, kao sto je moj posao, bolje je nego izlazak s tobom)
2. MOJA VERA MI NE DOZVOLJAVA SEKS (Samo s tipovima poput tebe)
1. BUDIMO PRIJATELJI (Hoću te imati u blizini, kako bih ti mogla do najsitnijih detalja pricati o svim ostalim tipovima s kojima izlazim i spavam)
KADA MUSKARCI KAZU :
10.TI SI MI KAO SESTRA (Ruzna si)
9. MALO SI STARIJA OD MENE (Ruzna si)
8. NE PRIVLACIS ME NA TAJ Način (Ruzna si)
7. MOJ ZIVOT JE TRENUTNO ISUVISE KOMPLIKOVAN (Ruzna si)
6. IMAM DJEVOJKU (Ruzna si)
5. NE IZLAZIM S KOLEGINICAMA (Ruzna si)
4. NISI TI U PITANJU. JA SAM. (Ruzna si)
3. TRENUTNO SAM USREDOTOCEN NA KARIJERU (Ruzna si)
2. MOJA VERA NE DOZVOLJAVA SEKS (Ruzna si)
1. BUDIMO PRIJATELJI (Uuuuuuuuuuuuuuu sto si ruznaaaaaaaaaaaaaa u * ********* *!)
|
Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38067 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 03/02/2010 : 20:10:45
|
Dođe zec zmiji i kaže - ajd više te neću zajebavat da nemaš noge, ajd daj ruku da se pomirimo... |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38067 Posts
Posted - 03/02/2010 : 20:46:21
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Dođe zec zmiji i kaže - ajd više te neću zajebavat da nemaš noge, ajd daj ruku da se pomirimo...
Jooooj, ova je jako jako simpaticna. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 03/02/2010 : 21:18:45
|
Nije vic, nego stvarno:
Veća parkirna mjesta samo za žene
PEKING – Vlasti kineske provincije Hebei, na sjeveru zemlje, otvorile su parkiralište rezervirano isključivo za žene, uz objašnjenje da su parkirna mjesta veća i signalizacija vidljivija. Voditelj trgovačkog centra u gradu Shijiazhuangu objasnio je da se prilikom izgradnje tog parkirališta vodilo računa da se “odgovori na snažnu percepciju boja kod žena i njihov različit osjećaj za prostor”. “Parkirna su mjesta jedan metar duža i šira od uobičajenih parkirnih mjesta, a i signalizacija je veća i šarolikija”, kazao je Wang Zheng. (H)
|
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 04/02/2010 : 00:11:05
|
Kaže učiteljica: Perice, kaži jednu prostu rečenicu. Jovica jede govna! To je nepristojno. Treba da kažeš prostu, a ne prostačku rečenicu! Je l' može ovako: Jovica jede pitu? Odlično. A sad kaži zašto je ova rečenica prosta? Zato što je pita od govana! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38067 Posts
Posted - 05/02/2010 : 08:00:56
|
Automehaničar
Na vratima neba stoji jedan jako ljuti čovjek i urla : - Pa što se dešava? Što ja tu radim? Pogledajte me! Imaam 35 godina, ne pušim, ne pijem, jučer sam rano legao u krevet i sad sam tu pred vama! Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite! - Još nam se nikada nije desilo da se zabunimo, odgovori Sveti Petar, ali provjeriti ću. Kako se zovete? - Morić. Tomislav Morić. - Koje vam je zanimanje? - Automehaničar. - Ah..... da, evo, našao sam vas. Tomislav Morić, automehaničar. E, pa, gospodine Moriću, prema našim podacima vi ste umrli od starosti. - Od starosti? Nemoguće! Pa imam samo 35 godina! - Pa........... ne znam, odgovori sveti Petar, zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 123 godine. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 05/02/2010 : 10:27:42
|
KAKO ZNAŠ, DA ŽIVIŠ U 2010 GODINI?
** ZA SVOJU TRIČLANSKU FAMILIJU IMAŠ 15 TELEFONSKIH BROJEVA.*
** SVOG DJETETA POZOVEŠ NA MOBITEL, DA MORA DOČI NA RUČAK. ZA NEKOLIKO TRENUTKA DOBIJEŠ E-MAIL IZ NJEGOVE SOBE, JER GA ZANIMA, ŠTA JE ZA RUČAK.*
** VEČ NEKOLIKO MJESECA PRIČAŠ PREKO INTERNETA S NEKIM IZ AUSTRALIJE, A SVOG SUSJEDA NISI VIDEO VEČ CIJELU GODINU.*
** BAKA TE MOLI, DA LI JOJ MOŽEŠ SLATI SLIKU SVOG NOVORODJENCA U JPEG FORMATU, DA SI JU MOŽE DATI NA EKRAN.*
** VOZIŠ SA AUTOM U KUČNU GARAŽU I SA MOBITELA ZOVEŠ KUČI, DA VIDIŠ, AKO JE NEKO KOD KUČE.*
**SVAKA REKLAMA NA TEVE-JU IMA ISPOD WWW NASLOV.*
** KUPIŠ RAČUNAR, KOJI JE POSLE 6 MESECI ZASTARIO I ONDA GA PRODAJEŠ ZA POLOVNU CIJENU.*
** AKO ZAPUSTIŠ DOM BEZ MOBITELA,KOJEG DO PRE PAR GODINA JOŠ NISI NI IMAO, IMA TO KAO ZA POSLJEDICU OBRAT I NAZAD KUČI PO MOBITEL.*
** UPOTRIJEBITI PARE UMESTO KREDITNE KARTICE UZME PREVIŠE VREMENA.*
** BAŠ SI ŽELIO UTIPKATI SVOJE GESLO U MIKROVALOVNU PEČNICU.*
** POČISTITI JEDIONICU-KUHINJU ZNAČI ODSTRANITI FAST FOOD VREČICE SA ZADNJEG SEDEŽA SVOGA AUTOMOBILA.*
** RAZLOG, DA NISI U STIKU SA SVOJOM FAMILIJOM JE TA, DA NEMAJU SVOJIH E-MAIL NASLOVA.*
** DOSTAVU SLEDČI DAN IMAŠ ZA VEOMA SPORU.*
** JEDILNICA-JEDIONICA SE SELI U SOBU SA RAČUNAROM.*
** VIŠE VICEVA PROČITAŠ PO E-MAILIMA, KAO PA IH ČUJEŠ OSOBNO OD PRIJATELJA.*
** ODKLOPIŠ SE SA INTERNETA I IMAŠ OSJEČAJ, KAO DA DA TE JE ZAPUSTILA LJUBLJENA OSOBA.*
** KAD SE PROBUDIŠ IDEŠ NA INTERNET, JOŠ PRIJE ŠTO SI SKUVAŠ KAFU.*
** PROBUDIŠ SE U 2 UJUTRO, IDEŠ NA TOALETU I PO PUTU NAZAD PROVERIŠ ELEKTRONSKU POŠTU.*
** ČITAŠ OVAJ TEKST.*
*JOŠ GORE: POSLAČEŠ GA DALJE!*
Pa onda?... Ko kaže, da nismo več roboti!
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 05/02/2010 10:32:51 |
|
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 05/02/2010 : 22:19:48
|
Krajem 2009. godine u Zagrebu je otvoren novi centar za napredno poslovno obrazovanje. Iako djeluje u okviru ustanove s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju specijaliziranih kadrova, ovaj novi program podigao je razinu poslovnog obrazovanja do međunarodnih standarda. Riječ je o programu 'Remetinec Business Academy'.
Program obrazovanja u ovoj akademiji može trajati i desetak godina, ovisno o kolegijima koje kandidat odabere. Plan i program školovanja uključuje predmete kao što su: "Fiktivne fakture i off-shore računi" "Kako kupiti sebi dionice poduzeća novcem istog tog poduzeća" "Kako usluge plaćati do pet puta više, i kome" "Zapošljavanje političkih podobnika" "Davanje rizičnih kredita obitelji i prijateljima" "Davanje petama malo vitra"
Akademija je zatvorenog tipa, a osim školovanja kandidati dobivaju i smještaj i prehranu za vrijeme cijelog školovanja. Namijenjena je usavršavanju visokih menadžerskih kadrova i u njoj mjesto dobivaju samo kandidati koji su se već iskazali u upravljanju javnim i državnim poduzećima. Trenutno se u ovoj ustanovi školuje više od tuceta menadžera hrvatskih javnih poduzeća. Zanimanje za program akademije je izuzetno. Upis polaznika provodi Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, ali samo na preporuku Vlade RH.
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
|
YNWA
Average Member
Bosnia and Herzegovina
903 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 06/02/2010 : 22:49:41
|
Tata, tata - kaze malisan - jel stvarno postoje plemena u Africi gde muz ne poznaje zenu prije nego sto se ozene????
E moj sine - odgovori tata - svugdje je to tako :-))) |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
rgorgiev
Senior Member
2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 07/02/2010 : 14:37:57
|
Makedonac i Srbin: M: vidimo se posle, sad idem na mekice (ustipci). S: sta su bre to mekice??? M: pa mekice, moj kum ima bebu, pa idem na mekice. S: jos uvek ne razumem, sta beba tvog kuma ima sa mekicama??? M: pa kad se kod nas beba rodi, prave se mekice. Sta se pravi kod vas??? S: pa puca se bre budalo!! ::--)) |
so it shall be written, so it shall be done |
|
|
Mac
Average Member
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 10/02/2010 : 23:28:25
|
Jedan od onih profesora matematike što vole reči: "Samo Bog zna za 5, ja znam za 4, a vi, u najboljem slučaju, možete dobiti 3", odlučio je iznenaditi klince, pa im zadao neobičan zadatak, otprilike ovako:
"Zamislite da ste, sa još 25 putnika, u autobusu, koji se kreće brzinom 60 km/h, pravac jugozapad,temperatura je +20 °C, pored puta teče potok u kome je temperatura vode +14°C, šoferu fale 2 prednja zuba, i subota je... Koliko ja imam godina?"
U razredu, naravno, muk, profa se pobjednički smije....
Mali Perica diže 2 prsta.
Profa (cinično): "Ajde..." Perica: "Vi imate 44 godine." Profa: "Bravo! Kako si pogodio?" Perica: "Pa jednostavno... Kod nas u kraju ima jedan Mika, on ima 22 i svi kažu da je polu-idiot." |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/02/2010 : 08:27:22
|
Na oglasnoj ploči Slovenskog hidrometeorološkog zavoda je visila obavijest o novonapadalom snijegu na skijalištima u Sloveniji: Kanin: .....5 cm; ...suh Vogel: .....2 cm; ...mokar Cerkno: ....11 cm; ...suh Krvavec: ...16 cm; ...rahli
Ispod je olovkom bilo dopisano:
Mujo: ...27 cm; ...tvrd |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 12/02/2010 : 09:56:21
|
NASLOVI IZ HRVATSKIH NOVINA
JUTARNJI Žohar u saborskom restoranu - Podnaslov: Gamad na ručku
24 SATA Provalio u dječji vrtić i zlatnu ribicu nabio na čačkalicu
JUTARNJI Zatukao ženu sjekirom, skočio u bunar, pa se objesio
JUTARNJI Terapija jahanjem invalidne djece
JUTARNJI Ante Gotovina lokaliziran
JUTARNJI Objesio se o netom propupalu trešnju
JUTARNJI U požaru izgorio prasac Vicko, krava Jagoda i čovjek Ivan
NOVI LIST Zvjezdani ratovi 3: Osveta shita
JUTARNJI Nožem izboden Gregori Peck (20) iz Slatine
JUTARNJI Krava propala kroz krov na glavu Turčinu koji je igrao domino
VEČERNJI Zimbabvenaska policija moli pogreškom puštene zatvorenike da se vrate u zatvor
DNEVNIK Umirovljenici se odmaraju na klupama, a groblja zjape prazna
SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili boga u vjeroučiteljici
JUTARNJI Mačka sa pet nogu živjet će sasvim normalno kad joj uklone dvije viška
------------------------------
ŠTO SVE MOGU IZGOVORITI HRVATSKI NOVINARI I OSTATI ŽIVI:
- Poslao ga je u pizdu m... (umjesto u p. materinu)
- Smrt je nastupila dva dana nakon počinjenog suicida.
- Hrvatska se plaši igre Kurčeva
- 42-godišnji starac
- Ubio prvo sebe pa ženu
- Osumnjičeni ima visoku stručnu spermu
- Na Novogodišnjem koncertu počeli su zaudarati taktovi Radetzky marša
- Bez oca Blanka nikad ne bi dostigla vrhunac
- Obraz naših cura osvijetlila je Nika Fleiss, koja je nakon druge vožnje skončala šesnaesta
- 16 mrtvih i nestalih: Česi umiru plivajući
- On htio, ona neće
- Četiri čovjeka pretukla Bosanca
- Poginuo u naletu tramvaja na Božićno jutro
- Naletio na vlak brzinom od 220 km/ h
- Stradao pod tračnicama vlaka
- Lovio vepra, ubio sina
- Policija zaplijenila 10 kilograma dobre marihuane
- Svjedočio ispred prazne sudnice
- Policajac ju je pokušao lišiti života
- Zatvorenici su tijekom logorovanja u Jasenovcu ...
- Zaprijećena je zatvorska kazna u trajanju 1.500 kuna
- Pao je s visine od šest i pol metara i zadobio samo teži potres mozga
- Među 10 poginulih ima i dosta teško ozlijeđenih
- Mrtvi i ranjeni su zbrinuti u bolnici u Basri
- Uhićeno je 15 osoba izmeću 23 i 40 godina starosti, od kojih je jedan maloljetnik |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
panzer
Advanced Member
12627 Posts
Member since 18/05/2005 |
|