forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra predstavlja: Svagdanja borba
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 30/03/2007 : 16:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
samo je Fibra u zadnje vrijeme sticky, libellus ekipa spava!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 30/03/2007 : 16:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vega

Ne zovi vraga i ovako smo najebali!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 30/03/2007 : 20:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HC

Crtež očajan

buuuuahahahahahahah!

everybody's an art critic

ne, ozbiljno: pazi da to ne govoris pred ljudima. osramotit ces se.

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/03/2007 : 21:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
meni ovo zgleda mrak

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6692 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 31/03/2007 : 08:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
"Ordinary victories" su jedan od mojih TOP 5 stripova. Ne dajte da vas oko prevari, Manu Larcenet je majstor crtač - kad se jednom zagledate u likove i atmosferu, osvoji vas vrlo brzo. Priča je, khm, pa priča za sebe.
Obavezno kupujem domaće izdanje i jedva čekam ostatak.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29379 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/03/2007 : 08:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ka'e kikiću, ka'ce novi Barbarin Blaž?:)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 31/03/2007 : 09:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Je, ovo je maestralno. Procitao sam u jednom dahu preview! Stvarno ostavlja dubok dojam!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 31/03/2007 : 10:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vega

taman posla

nocas legao u 3, a jutros sam vec od 8 za kompom

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 31/03/2007 : 12:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Ajd' čekamo rezultate mukotrpnog rada!

Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 31/03/2007 : 21:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

quote:
Originally posted by HC

Crtež očajan

buuuuahahahahahahah!

everybody's an art critic

ne, ozbiljno: pazi da to ne govoris pred ljudima. osramotit ces se.

pa prema mome kriteriju crtež i je očajan, a kod stripova prvenstveno promatramm crtež, nekon što sam pročitao preview nisam našao ništa interesantno u tom stripu, tako da ovo izdanje sigurno neće u moju kolekciju, fibra ima puno boljih izdanja
Go to Top of Page

branimir
New Member

Bosnia and Herzegovina
144 Posts

Member since 11/08/2003

Posted - 31/03/2007 : 21:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send branimir a Private Message  Reply with Quote
slažem se
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29379 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/03/2007 : 22:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Meni osobno je Svagdanja borba, uz Eternautu, Tom's Bar i Kena Adah/Pravo i naopako najbolji i najdrazi strip koji cu ove godine objaviti. Ukusi su razliciti, netko u stripu trazi akciju, krimice, razonodu, dok je ovo strip o djelicima zivota koji ponekad djeluju tako prokleto stvarno i tako se lako poistovjetite s tim likovima i njihovima problemima. Ja sam ga procitao do sada bar deset puta, sto na engleskom, sto kroz razne prijevode i korekcije kroz koje sam prolazio i svaki, svaki put sam bio na rubu suza. Nekoga te teme dirnu, nekoga ne, stvar senzibiliteta. Ne morate ga kupiti, ali ga bar pokusajte posuditi u knjiznici i procitati. Mozda se iznenadite.

Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 31/03/2007 : 22:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Nego Markose, bude koji Bernet uskoro?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29379 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/03/2007 : 22:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa zasto sluze najave na Fibrinom sajtu? Tamo sve lijepo pise.

Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 31/03/2007 : 22:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Oooo vidi!! promaknuo mi Ivan Piire!:)

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/03/2007 : 22:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Meni je isto odlican strip ali nije ostavio takav dojam, ko recimo Blankets, Box Office, Dungeon itd. Ipak dvojbi nema. To je strip koji se jednostavno mora imati.

Posle svih tih godina citanja stripova, dobio sam to iskustvo, da je pre svega najvaznije kakvog ste raspolozenja kad nesto citate. Eto vidi, ja sam u poslednje vreme ponovno zavoleo Bonellija .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 31/03/2007 : 22:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Pohvale Markosovoj ekipi na izdanjima, a pre svega na fenomenalnom sajtu. Vi znate kako se prodaju stripovi!
Gledajući odlomke iz objavljenih stripova pao sam na dupe kako su Spagetti Brothers fenomenalan strip, ja sam po dizajnu mislio da je to neki Amerikanski strip u stilu Frenka MIlera, a ono.... Molim boga da ga Darkvud ili Alan Ford već nisu prodali.
Oduševio sam se i sa ovim Milazzovim stripom. Tema me je podsetila na Pljačku Wels fargo-Kena Parkera i tamo je,ako se ne varam tema bio dželat.
Obavezno ću kupiti i ovaj strip koji je tema ovog topika. Interesuje me da li je ovo kompletan strip ili ako se ne varam treba da izađu nastavci?

Zanima me i to da li su ovi stripovi već stigli u beogradske prodavnice_
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/03/2007 : 22:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HC
pa prema mome kriteriju crtež i je očajan,

Prema tvom kriteriju crtež ti se samo može nesviđati. Da bi nešto bilo očajno, treba se čuti mišljenje stručnjaka.

Hitulididi! Hitulididiiiii! Hitulididiiiiii!: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/03/2007 : 23:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Sa time sa apsolutno slazem. Reci da je Larcenetov/Sfarov/Trondheimov itd. crtez ocajan je... uf... poremeceno .

Jack the Black.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 31/03/2007 : 23:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
što uopće znaći stručnjak ?

Od 10 stručnjaka će npr. 6 reći da, a 4 ne i što onda
Svako ima svoje kriterije i po njima ocjenjuje, a što kažu "stručnjaci" u životu ti ne treba biti bitno
Da slušamo stručnjake nikada nebi ništa pogledali, pojeli ili pročitali

volim ovakav crtež ( i ovakav humor ) i meni to izgleda OK ( nakon ovih nekoliko stranica ). Zaboli me što će reći neki stručnjak o ovome ( ili bilo ćemu drugom )

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29379 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/03/2007 : 23:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Pohvale Markosovoj ekipi na izdanjima, a pre svega na fenomenalnom sajtu. Vi znate kako se prodaju stripovi!
Gledajući odlomke iz objavljenih stripova pao sam na dupe kako su Spagetti Brothers fenomenalan strip, ja sam po dizajnu mislio da je to neki Amerikanski strip u stilu Frenka MIlera, a ono.... Molim boga da ga Darkvud ili Alan Ford već nisu prodali.
Oduševio sam se i sa ovim Milazzovim stripom. Tema me je podsetila na Pljačku Wels fargo-Kena Parkera i tamo je,ako se ne varam tema bio dželat.
Obavezno ću kupiti i ovaj strip koji je tema ovog topika. Interesuje me da li je ovo kompletan strip ili ako se ne varam treba da izađu nastavci?

Spaghetti Brothers mozes kupiti u Darkwoodu.

Metabaruni, Crveni Gospodar i Sv. Borba izlaze 1.5. Svagdanja borba su prve dvije epizode od ukupno 4. Cetvrta jos nije objavljena u Francuskoj, bit ce dogodine.

Treba napomenuti da je Crvenog gospodara, Milazzov strip, vec objavio i System Comics pod nazivom Crveni plast, a i Metabaruni ce izaci u srpskom izdanju.

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 31/03/2007 : 23:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Raspucin

Spaghetti Brothers mozes kupiti u Darkwoodu.

Metabaruni, Crveni Gospodar i Sv. Borba izlaze 1.5. Svagdanja borba su prve dvije epizode od ukupno 4. Cetvrta jos nije objavljena u Francuskoj, bit ce dogodine.

Treba napomenuti da je Crvenog gospodara, Milazzov strip, vec objavio i System Comics pod nazivom Crveni plast, a i Metabaruni ce izaci u srpskom izdanju.

Puno hvala na ovim obaveštenjima,
Interesuje me da li i Fibrinih izdanja ima i u knjižari Alan Ford?
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 31/03/2007 : 23:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

Stručnjak bi u ovom slučaju bio neko ko je napisao eseje i knjige o (karikaturalnom) stripu i/ili crta stripove cijeli život te strukovno zna ono što možda nije imao vremena niti strpljenja da uči od drugih stručnjaka. Naravno, to je jedan u hlijadu "samoprozvanih stručnjaka", ali to ne znači da se baš svako može razbacivati kategorizacijama tipa "očajan", "dječiji" i sl.
I uopšte nije bitno šta bi taj stručnjak rekao - bitno je strip pročitati. Tipa, ako ti je neki stručnjak za vina rekao da ta boca koja ti je zadnja ostala u špajzu kurcu ne valja, drugi da je prosjek, a ti trebaš da ugostiš damu kojoj je stalo više do tebe nego do cijele večere i vina, no ipak želiš da ima ako ništa sliku potpunog doživljaja šta ti podrazumjevaš pod romantikom, ima da tu bocu zakolješ pa makar zbog tog jednog gutljaja prije nego se krene na daljnje korake.

Hitulididi! Hitulididiiiii! Hitulididiiiiii!: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 01/04/2007 : 12:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
kao što si rekao, njegovo objašnjenje ničemu ne služi :)

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 01/04/2007 : 12:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by darth-vader

Stručnjak bi u ovom slučaju bio neko ko je napisao eseje i knjige o (karikaturalnom) stripu i/ili crta stripove cijeli život te strukovno zna ono što možda nije imao vremena niti strpljenja da uči od drugih stručnjaka. Naravno, to je jedan u hlijadu "samoprozvanih stručnjaka", ali to ne znači da se baš svako može razbacivati kategorizacijama tipa "očajan", "dječiji" i sl.
I uopšte nije bitno šta bi taj stručnjak rekao - bitno je strip pročitati. Tipa, ako ti je neki stručnjak za vina rekao da ta boca koja ti je zadnja ostala u špajzu kurcu ne valja, drugi da je prosjek, a ti trebaš da ugostiš damu kojoj je stalo više do tebe nego do cijele večere i vina, no ipak želiš da ima ako ništa sliku potpunog doživljaja šta ti podrazumjevaš pod romantikom, ima da tu bocu zakolješ pa makar zbog tog jednog gutljaja prije nego se krene na daljnje korake.

Biće od tebe dobar pravnik
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000