Author |
Topic |
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 26/10/2007 : 15:31:41
|
he, he, Dekara - ti si sljedbenik Derride i njegove price o tome kako su nekad "ljude s drugacijim pogledom na stvarnost smatrali dotaknutima Bozjom rukom, a u modernom drustvu ih stpali u ludnice"?
enivej, da sad ne trazim negdje unatrag, ali napisao si nesto kao: znam gdje je ruka, ali izgleda kao da raste iz glave; znaci - nazalost, ipak ne spadas medju one "dotaknute Bozjom rukom"... medju pocascene bi se mogao upisati samo da si uvjeren da na toj slicici tipu zaista ruka raste iz glave. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 26/10/2007 : 15:50:07
|
quote: Originally posted by jurica
he, he, Dekara - ti si sljedbenik Derride i njegove price o tome kako su nekad "ljude s drugacijim pogledom na stvarnost smatrali dotaknutima Bozjom rukom, a u modernom drustvu ih stpali u ludnice"?
enivej, da sad ne trazim negdje unatrag, ali napisao si nesto kao: znam gdje je ruka, ali izgleda kao da raste iz glave; znaci - nazalost, ipak ne spadas medju one "dotaknute Bozjom rukom"... medju pocascene bi se mogao upisati samo da si uvjeren da na toj slicici tipu zaista ruka raste iz glave.
polako - stitjitju i do toga - na pola puta sam. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Topic |
|
|
|