forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Rok za javljanje kod osvojene aukcije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 03/07/2007 : 14:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Witchblade

Sta, i za vrijeme seksa ti pakiras stripove? :)

"But if of ships I now should sing, what ship would come to me,
What ship would bear me ever back across so wide a Sea?"

-Ma ne,dogo traje.....pakiranje,slanje,...predigra,sex,...
-Sigurno da bi bilo fer i ok da se uspostavi kontakt u roku 7 dana.Za negativan komentar,ipak bi trebalo malo duže pričekat.
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 03/07/2007 : 15:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Nije mozda problem u tome da nekom uzme 30 dana za pakovanje stripova(Licno tebi Dveribad treba toliko vremena jer prodas podosta od jednom i to je razumljivo) ali se covjek moze javiti u roku od sedam dana i da se vidi kada ce stripovi i kad ce doticna osoba poslati lovu.Kaze li covjek da salje lovu za dva tjedna onda bi je trebalo poslati do tada!!!

Lesli Eldridz,Tabasko Pit,Sumiko!
$€N@D
Go to Top of Page

bero7
New Member

206 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 03/07/2007 : 17:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message  Reply with Quote
upravo tako...pakiraj ti strip i godinu dana sto se mene tice, ali se javi u roku 7 dana od zavrsetka aukcije...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/07/2007 : 17:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bero7

upravo tako...pakiraj ti strip i godinu dana sto se mene tice, ali se javi u roku 7 dana od zavrsetka aukcije...

-Bero,pa nije baš sve tako crno-bijelo.Evo primjer,Danijel(dmar)stavio stripove na aukciju i otišao 7 dana na odmor.Aukcije istekle i dobio negativan komentar(7 dana).Čemu frka?-Sigurno da je normalno da se čovjek javi u nekakvom razumnom vremenskom periodu,a ako se ne javi,možda postoji nekakav razlog i zašto od tog pravit presing.
-Malo mi se čini da je u pisanju negativna energija.Jel bio nekakav problem?Ako je još zbog onog stripa,mogu ti opet ponovit-nisi ga trebao uzet,a ja te poštujem jer imaš strožije kriterije od mene!-Ili sam krivo zabrijao???
Go to Top of Page

bero7
New Member

206 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 05/07/2007 : 10:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

-Bero,pa nije baš sve tako crno-bijelo.Evo primjer,Danijel(dmar)stavio stripove na aukciju i otišao 7 dana na odmor.Aukcije istekle i dobio negativan komentar(7 dana).Čemu frka?-Sigurno da je normalno da se čovjek javi u nekakvom razumnom vremenskom periodu,a ako se ne javi,možda postoji nekakav razlog i zašto od tog pravit presing.
-Malo mi se čini da je u pisanju negativna energija.Jel bio nekakav problem?Ako je još zbog onog stripa,mogu ti opet ponovit-nisi ga trebao uzet,a ja te poštujem jer imaš strožije kriterije od mene!-Ili sam krivo zabrijao???

Krivo si zabrijao..Nema veze s onim stripom. No, mislim da ja nemam stroze kriterije od tebe po onome sto vidim na ostalim aukcijama. Bas zbog toga me i zacudilo tada malo (kad vec spominjemo) sto nisi za onaj strip spomenuo neke stvari (poderana zadnja korica i lijepljen hrbat - da te podsjetim :)) ) No, ne bi sad ulazio u to.To je odaaavno rijeseno.I sve je ok.
Sto se tice ovoga, mislim da JE jednostavno i crno-bijelo, kako ti kazes...Zato sto sam jednom prilikom i ja otisao na odmor van drzave na 14 dana i ljudima koji su bili licitirali moje aukcije sam poslao mail, svima, da me nece biti i da ne zamjere sto se necu javljati taj period ukoliko i osvoje aukciju. Isto tako se moze i na forum staviti mala obavijest da te nece biti. Ja sam isto tako mogao i potraziti neki cyber caffe (kojih zaista ima danas svugdje)..Eto...Mislim da to nije nikakav problem, postupiti tako korektno. U tom slucaju nema nikakvih negativnih energija. To moze svatko uciniti bez obzira koliko je zaposlen ili sta ja znam. Jer, ponavljam ako moze bidati, moze i javiti se.
A stav "nemam ja vremena, nemas ti pojma koliko ja posla imam u zivotu i briga", samo govori o tome kako ta osoba misli da je njegovo vrijeme puno dragocjenije od ostalih i ne cijeni tudje vrijeme nimalo.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 05/07/2007 : 12:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dveribad

quote:

Krivo si zabrijao..Nema veze s onim stripom. No, mislim da ja nemam stroze kriterije od tebe po onome sto vidim na ostalim aukcijama. Bas zbog toga me i zacudilo tada malo (kad vec spominjemo) sto nisi za onaj strip spomenuo neke stvari (poderana zadnja korica i lijepljen hrbat - da te podsjetim :)) ) No, ne bi sad ulazio u to.To je odaaavno rijeseno.I sve je ok.
Sto se tice ovoga, mislim da JE jednostavno i crno-bijelo, kako ti kazes...Zato sto sam jednom prilikom i ja otisao na odmor van drzave na 14 dana i ljudima koji su bili licitirali moje aukcije sam poslao mail, svima, da me nece biti i da ne zamjere sto se necu javljati taj period ukoliko i osvoje aukciju. Isto tako se moze i na forum staviti mala obavijest da te nece biti. Ja sam isto tako mogao i potraziti neki cyber caffe (kojih zaista ima danas svugdje)..Eto...Mislim da to nije nikakav problem, postupiti tako korektno. U tom slucaju nema nikakvih negativnih energija. To moze svatko uciniti bez obzira koliko je zaposlen ili sta ja znam. Jer, ponavljam ako moze bidati, moze i javiti se.
A stav "nemam ja vremena, nemas ti pojma koliko ja posla imam u zivotu i briga", samo govori o tome kako ta osoba misli da je njegovo vrijeme puno dragocjenije od ostalih i ne cijeni tudje vrijeme nimalo.

Potpisujem i slažem se sa ovim tekstom!
Go to Top of Page

rottz
Starting Member

Croatia
77 Posts

Member since 02/08/2006

Posted - 05/07/2007 : 14:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send rottz a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
I ja se u potpunosti slažem s gore navedenim činjenicama. Zato, treba nešto mijenjati. I kao što sam rekao treba u postavke aukcija dodati parametar "Rok za realizaciju trgovine".
Go to Top of Page

bero7
New Member

206 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 05/07/2007 : 14:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message  Reply with Quote
....prema tome Markos...izglasano je...hoces li uciniti sto glede toga?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/12/2008 : 14:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Obi-wan

Predlažem da rok za javljanje kupca (ili odgovor na inicijativu prodavca) bude 7 dana. Poslije toga, prodavač ima potpuno pravo dati negativan (neutralan) komentar i ponovo staviti strip na aukciju. Ako se pak prodavač ne javi (u istom roku), kupac ima pravo odustati od stripa i dati negativan komentar.
Prijedlog je inspiriran topicima nezadovoljstva zbog nemarnog odnosa (nejavljanja i nepoštivanja tuđeg vremena) od strane određenih članova.

Tko ima vremena licitirati, mora naći vremena za javiti se i ispoštivati svoje obaveze oko aukcije...
Ponovo ističem da sistem komentara (dvostran) nije savršen jer dozvoljava bezobraznicima da drže u šaci ozbiljne i poštene ljude koji ne žele crvenilo iz osvete...

Da ne otvaram novi topic naknadno dodano (26.12 2008.)
Predažem uvođenje pravila da se aukcija treba realizirati unutar 30 dana od završetka. To se može izvesti slično kao i kod izvješća o uplatama provizije. Konkretno: u produžetku teksta izvješća o završenoj aukciji "Kupac se treba javiti prodavaču", treba samo još dodati "aukciju je potrebno (poželjno) realizirati u roku ne većem od 30 dana" ili nešto na taj fazon.
Ovo predlažem jer su mnogi članovi koji ne poštuju tuđe vrijeme, odlučili zlouprabiti nepostojanja vremenskog ograničenja te odugovlačiti stvar koliko im je volja...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 26/12/2008 : 16:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message  Reply with Quote
Čemu 30 dana? Ako neko nešto želi da proda ili kupi i 7 dana je previše, al' 'ajde... Zašto ako ja nešto kupim, treba da čekam 30 dana da mi se kupljena roba isporuči??
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/12/2008 : 19:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by osim

Čemu 30 dana? Ako neko nešto želi da proda ili kupi i 7 dana je previše, al' 'ajde... Zašto ako ja nešto kupim, treba da čekam 30 dana da mi se kupljena roba isporuči??

Bolje pravilo od 30 dana (tako da i oni najsporiji kojima uvijek nešto iskrsne stignu), nego da nema nikakvog pravila (kao sada). Pazi, to je maximalni rok. Naravno da bi trebalo brže od toga, ali nikada sporije...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 26/12/2008 19:25:14
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000