Author |
Topic  |
vesele_saonice
New Member

Serbia
282 Posts
Member since 02/08/2010 |
Posted - 29/08/2010 : 12:45:59
|
ja samo da kazhem da nema vishe takvih igracha kakvi su bili Gudelj i Slishkovicj... |
Seamos realistas y exijamos lo imposible! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 30/08/2010 : 12:57:46
|
da ima, ne bi sad slavili jesen u europi, ko da smo osvojili kup uefa.quote: Originally posted by vesele_saonice
ja samo da kazhem da nema vishe takvih igracha kakvi su bili Gudelj i Slishkovicj...
|
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 30/08/2010 : 14:09:48
|
Curi nam vrime, nije bilo blistavo dosad,
još 33 sata i 45 min... |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Posted - 31/08/2010 : 12:13:35
|
quote: Originally posted by adriano
do čega?quote: Originally posted by dnevni boravak
Curi nam vrime, nije bilo blistavo dosad,
još 33 sata i 45 min...
do kraja prijelaznog roka |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
Posted - 31/08/2010 : 13:28:12
|
samo umjetno pumpaju priču o ibrinom odlasku, da bi mogli kasnije reć kako oni brinu o željama navijača, te da ga neće pustit. ko bi lud pustio najboljeg igrača pred prvu evropsku sezonu poslije 15 godina. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 01/09/2010 : 09:12:45
|
da i taman kad počnu nekaj vredit...prodaja |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 03/09/2010 : 11:21:08
|
NA PUTU ZA ISTRU
kerum - di si svaguša - evo me u autu kerum - jes naparen svaguša - nako, taman kerum - moš vozit svaguša - ma kakvi kerum - pa koji kurac radiš svaguša - ništa, ki obično kerum - ko vozi svaguša - šure kerum - jel satra koga svaguša - nije još nikog kerum - a di ste se uputili svaguša - u pulu kerum - u pulu ? svaguša - kunen ti se životon, u pulu kerum - pa štaš tamo svaguša - iđemo na utakmicu kerum - ko igra svaguša - mi i oni kerum - u puli ? svaguša - a i meni je to malo nedisciplinirano kerum - to je neka sprdačina svaguša - i provokacija kerum - nikad nisan čuja da se balun igra u puli svaguša - ja i ne znan di je pula kerum - aj kad si tamo, vidi pošto je arena svaguša - kako misliš kerum - pa mislin...štab oni pitali za nju svaguša - mora koštat ka i kod nas kerum - di ima arena kod nas svaguša - na svakon kijosku
šurjak - s kin si govorija svaguša - s ricon šurjak - šta oče svaguša - da mu kupimo arenu šurjak - pa di je problem, stat ćemo u senju na kiosk svaguša- neće pristat, baš je zapeja da je kupimo u puli šurjak - šta sere, kakve veze ima jel arena iz senja ili iz pule svaguša - ne znaš ti njega kad on zapne nešta kupit šurjak - ma ko ga jebe, kupit ćemo je u senju, ko da će on znati svaguša - more, al ako imaju pulsko izdanje šurjak - kako ćeš pripoznat pulsko izdanje svaguša - zna žena u kijosku, …stani namo, eno kijosk
svaguša - mala prodavačica - dobar dan, obucite nešto na sebe, tu vam jako puše svaguša - ja uvik vako u autu, goja do pasa prodavačica - ne bojite se prehlade svaguša - ja se ničeg ne bojin prodavačica - baš ničega svaguša - a u kurac ….to me već neko pita prodavačica - moooooolim svaguša - znan odgovor, ali ne znan ko me to pita prodavačica - ja vas samo pitam, a vi psujete svaguša - aaaaa, znan, znan - isto mi je pitanje rejić napisa prodavačica - da, i što ste odgovorili svaguša - reka san mu šta mi je reka da rečen prodavačica - pa što vam je rekao da kažete svaguša - reka mi je da rečen - ja se samo Boga bojim prodavačica - ma što vi to radite svaguša - krafne i te stvari…. prodavačica - pitam što mi to radite čovječe, prevrčete mi novine svaguša - a kab ti men rekla di se nalazi, ja neb privrča prodavačica - gdje se nalazi - tko svaguša - pulska arena
šurjak - jesi kupija arenu svaguša - jesan da ti ne kažen šta, jebate manite ženske šurjak - šta ne drži arenu svaguša - neman pojma, rekla je da će zvat policiju ako smista ne oden šurjak - ma ko je jebe, kupit ćemo arenu u puli svaguša - sad me je rico naskroz raspizdija, kupit ću sve arene u puli
šurjak - alooo, alooo kerum - alo ja san, di ste šurjak - evo izašli iz senja kerum - šta koji kurac radite u senju šurjak - šta šta, jebateled tražimo arenu kerum - kakvu arenu glupane nadrogirani šurjak - pulsku, jeben te smotanog kerum - alo vas dva debila, jel vi to mene zajebajete šurjak - ko te zajebaje, da san vozija autoputen, već bi doša u pulu kerum - nemoj me jebat da pulsku arenu tražite po senju svaguša - na kijosku, na kijosku, jel čuješ, na kijosku, alooo
šurjak - jes vidija manitog rica svaguša - a je pravo zamantan šurjak - dva dana izgubili zbog njega svaguša - a on nan tu još sere po glavi šurjak - sriča da se igra u nedilju svaguša - i sriča da se igra u puli šurjak - sriča da nije digod dalje, nebi se dovezli do nedilje svaguša - stvarno, jebateled da igramo danas, neb stigli šurjak - vako moremo lipo prispavat u crikvenici svaguša - pa sutra lagano do pule šurjak - nogu prid nogu svaguša - kurac nan mogu
svaguša - alooo, aloooooo kerum - šta arlaučeš koju pizdu materinu svaguša - e, ric…željko, ti si kerum - štas ono reka…jesi rico reka svaguša - ko…ja reka… kerum - di ste vas dva, ljudi vas čekaju svaguša - znamo, znamo, rezerviral mi iz auta otel u crikvenici kerum - a idijota naparenog, utakmica će počet svaki čas svaguša - a ko igra kerum - mi i pula u rijeci, svaguša - željko, to je nemoguće, jes pija šta na brodu kerum - debilu dali debilu jedan, za dvajest minuta počinje svaguša - željko, slušaj vako, jes ti iz ogorja kerum - da šta san svaguša - jesan ja izagvozda kerum- koji ti je kurac, nego odaklen si svaguša - pa jebenmumater jel moš ti komene doć u zmijavce kerum - šta ti imaš u zmijavcin svaguša - vidiš da san u pravu… sad moran prkinit, iđemo u bazen
dva su člana uprave šdd hajduk split ivica gliser shurjak i joshko vlayface svagusha u nedjelju 04.9.2009. oko 11 sati uspješno prešli učku
ugledavši na županijskoj cesti tablu sveti petar u šumi odlučili su iskoristiti iznenadnu priliku nepropisno su parkirali automobil pokraj ceste i uputili se u šumu pronaći svetog petra, upoznati ga i malo popričati sa njime
do 21 sat nismo saznali nove detalje o njihovom kretanju automobil je odvezao policijski pauk na deponiju u pazin
do 22 sata policija primila više dojava građana starije dobi o tome kako ih uznemiravaju dva čudaka pitanjem - gospodine, da li ste vi sveti petar mi bi vas tili upoznat i nešto pitat
od 23 sata u policijsku postaju žminj privedena dva muškarca od kojih jedan ne govori a drugi ne piše na pitanje policije što su radili odgovorili su - tražimo svetog petra i smjesta su dobili svaki po trisku ka iz topa na drugo pitanje kuda idu odgovorili su - idemo u pulu kupiti arenu i smjesta su dobili svaki pendrekom po rebrima
obzirom da imaju vrlo ogranićene sposobnosti komuniciranja njihov identitet policiji je još uvijek nepoznat
policija u žminju još jedanput je ispitala privedene ovaj put u prisustvu psihijatra dvojci muškaraca, od kojih jedan ne govori, a drugi ne piše ponuđeno je da se odmore u bolnici ali su oni tu mogućnost glatko odbili jer već sutra moraju na muri razgovarati sa svetim martinom o jednom momku iz slovenije
dogovorom liječnika i policije famozni dvojac provesti će noć u bolnici pod nadzorom medicinske službe svezani svatko za svoj krevet
u ponedjeljak, oko 7,30 sati ispred pulske psihijatrije primjećen je bijeli automobil kakav još nije viđen u istarskoj županiji prolaznici su zapazili da je vozač svojim izgledom a pogotovo naopako okrenutom basseball kapom i živopisnom frizurom u neskladu sa statusnom limuzinom kao takvom najveći šok je uslijedio kada se saznalo da je vozač ujedno i vlasnik limuzine točno u 9 sati temperamentni vozač napustio je bolnicu u pratnji dva nepoznata muškarca za koje nas policija uvjerava kako jedan ne govori a drugi ne piše dežurni liječnik nevoljko je sastavio otpusno pismo kojime pacijente noćas zadržane na promatranju pušta na kućnu njegu, uz napomenu da trebaju izbjegavati socijalne kontakte s okolinom a odlazak na posao za duže razdoblje nije poželjan
|
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Posted - 03/09/2010 : 15:55:17
|
to sam već vidio, još poradit i dala bi se napravit dramska predstava |
 |
|
SarajevoFORD
New Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
193 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/09/2010 : 16:03:25
|
Pozdrav,
nisam siguran da li sam na pravoj adresi, posto uglavnom pratim stripovi.com, zbog stripova. Ali posto sam dosao u posjed zanimljivog predmeta, a nisam navijač Hajduka (iako poslije Želje, u bivšoj nam zemlji najdraži klub).
Riječ je o plaketi (metalni, vjerovatno pozlaćeni grb Hajduka) izdatoj za 40 godina od osnivanja NK Hajduk 1911-1951. On sam bez ambalaže u kojoj je smješten je težak 220 grama i izvanredno je očuvan.
Nisam siguran za postavljanje slika na forum, ali iste saljem na mail.
S obzirom da je 60 godina star, sigurno predstavlja i kolekcionarsku i emotivnu vrijednost posebno ljubiteljima bijele boje.
Cijena za isti je 700 Kn.
Pozdrav |
SOLAR PROVODI FAŠ. PRAVDU! |
 |
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
|
SarajevoFORD
New Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
193 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 08/09/2010 : 23:01:14
|
Dijalog oca i sina:
Tata, za koga ti navijaš? Za Dinamo sine. A je li Dinamo bolji od Hajduka? Jeste, naravno sine. Znači Dinamo ima više titula, jel' da tata? Ovaaj, pa ne baš. Hajduk ima 17, a Dinamo 16. Ali mi smo stariji od njih, zar ne tata? Zapravo,Hajduk su osnovanli Splitski studenti 1911, dok je Dinamo osnovala KPJ 1945. Ali Dinamo je dao više reprezentativaca od Hajduka, zar ne tata? Ustvari, ne.Hajduk je dao puno više reprezentativaca kroz povijest, a dva igrača su mu čak igrala za reprezentaciju svijeta! Ali Dinamo je dao najboljeg igrača i trenera? Pa, Tomislav Ivić i Bernard Vukas se smatraju najvećim trenerom i igračem na ovim prostorima. Ali Dinamo je nanio najveći poraz Hajduku od 6:1? Da to je istina, ali oni su Dinamo pobijedili sa 0:6 i to na Maximiru. Mislim tata da je više Hajdukovaca igralo u Partizanu i Zvezdi! Sine samo je Beara igrao u Zvezdi dok su Glaser, Bobek, Zebec, Z.Čajkovski i B. Belin igrali u Partizanu, a Janjanin, Ivković, B. Cvetković, G.Jurić, Prosinečki i Bračun u Zvezdi. Ali većina Hrvata ipak navija za Dinamo, zar ne tata? Paaa, sine, po svim statistikama, za Hajduk navija oko 40% a za Dinamo 35%. Znači Hajduk ima više titula, stariji je klub, dao je više reprezentativaca i više ljudi navija za njega. Ali mi sigurno imamo ljepši stadion, zar ne tata? Paaa, ne. Poljud je 1980 bio jedan od najljepših stadiona u Europi a i danas je među ljepšima u južnoj Europi prima oko 35 000 gledalaca, dok je Maximir i sam znaš kakav. Tata a kako stojimo sa uspjesima u Evropi? Pa sine Hajduk je igrao polufinala i četvrtfinala kupa uefa, te četvrtfinala lige prvaka, dok smo mi osvojili nekakav pazarski kup! Ali ipak su naši navijači bolji, jel da tata? Naravno sine, naši BBB su najbolji. A zašto smo se tako nazvali? Paaa znaš, nismo mi sebi dali taj naziv, već su nas tako nazvali navijači Hajduka. Hmmm tata, ali zato je naša grupa starija i poznatija, jel? Ne baš sine, oni su najstarija navijačka grupa u Evropi i osnovani su daleke 1950 i njihovom navijanju, bakljadama i koreografijama nema premca, dok smo mi osnovani 1986 i jedva nas se skupi 1000 na tribini. Ali nas ima više na utakmicama, jeli tata? Paaa ne, ove sezone Hajdukui dolazi prosjećno 20 000 ljudi na utakmice, a nama oko 2500. Dobro tatice ali zato je njihov grad puno veći pa ih zato i ima najviše! Ma ne sine, njihov grad je 5 puta manji od našeg. E tata tata, oni sigurno iza sebe imaju sudačku organizaciju, HNS i propagandu? Zapravo sine, većina sudaca je iz sjevernog dijela Hrv te je dobra s našim podpredsjednikom, dok je šef HNS-a bivši Dinamovac, a i HRT je u Zagrebu te ga vode Dinamovci! Čekaj da vidim da li sam te razumio tata, Hajduk je stariji, dao je više poznatih igrača i trenera, navijači su mu stariji i bolji, ima više titula i uspjeha u Evropi, iza njih ne stoje sudci, ni HNS, ni propaganda, imaju ljepši stadion, više navijača, a naziv naših navijača nije naš, već su nam ga dali Hajdukovi navijači koji su takođe i brojniji na utakmicama? Paaaaa, tako nekako sine. Ovaj, tata.... kupi mi Hajdukov dres!!!
|
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4672 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 09/09/2010 : 11:10:48
|
Paaa znaš, nismo mi sebi dali taj naziv, već su nas tako nazvali navijači Hajduka.
  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Topic  |