forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/09/2010 : 15:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
još jedan 11.09., ovaj put za dinamo.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/09/2010 : 15:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
SATRAT ĆEMO IH, ko al kaida twinse.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/09/2010 : 15:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Gleda san onu seriju Vatrene decke..koliko su tamo puta rekli NINE ELEVEN to je za nevirovat..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 09/09/2010 : 15:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

SATRAT ĆEMO IH

to smo rekli i za grke, pa si vidija kao je ispalo

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/09/2010 : 15:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ali tamo nas je vodio Bilić
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/09/2010 : 16:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
PIRIJA..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2010 : 01:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
veliki intervju s predsjednikom splitskog kluba

SVAGUŠA EKSKLUZIVNO Prezimi li Hajduk u Europi, Barcelona nam šalje pojačanja
Vjera u Boga i hajdučka sloga: Hajduk je na pragu povijesnih uspjeha i ne treba nam nemir. Budimo zajedno, pokušajmo osvojiti titulu, a ako bude Bog dao, kao što smo ušli u Europsku ligu, neka Bog dade i da proljeće dočekamo u Europi. Tada će nam Barcelona dati pojačanja! – najavio nam je predsjednik Hajduka Joško Svaguša.

Nastavio je:
- Nemojte se čuditi, s Barcelonom dogovaramo suradnju, potpis ugovora oko njihova dolaska na proslavu stogodišnjice pitanje je dana, a nedavno smo na Camp Nou dočekani kao veliki prijatelji iz Hrvatske, s pompom. Bit će i stručne razmjene, da naši treneri iz omladinskog pogona odlaze povremeno u Barcelonu usavršavati znanje – Svaguša je u velikim planovima.

Dočekan na nož

Hajduk na proljeće u Europi i Barca će mu poslati pojačanja iz svoga kadra.
- Znam što govorim, baš kao što sam znao i što radimo cijelo vrijeme otkako smo preuzeli klub prije nešto više od godinu dana. Nitko nije dočekan na nož kao ja, začudio sam se šta to viču, čime sam to zaslužio? Hajduk je bio u kaosu, četrnaesti na ljestvici, trener u bolnici, ispali smo iz Europe. Prihvatio sam Hajduka jer imam petlju, volim izazov! Mislilo se, valjda, da ne mogu voditi Hajduk. Nepovjerenje mi je dalo dodatnu snagu, a kad se sad osvrnem na minulo razdoblje vidim da smo već ostvarili velike stvari – podsjetio je Svaguša.

Joško Ponoš / CROPIX

Uoči nastavka sezone, non-stopa koji počinje u subotu s Dinamom, te sedam dana nakon sjednice skupštine dioničara, Svaguša bi najradije još jednom sve ponovio što se zbivalo proteklih trinaest mjeseci:
- U startu smo bili primorani na improvizaciju, zato neki zamjeraju da nema jasne vizije, ali neke poteze ne mogu objaviti unaprijed, nego tek kad ih napravim. Jasno je što smo radili – objašnjava.

Ispunjava obećanja

Voli Svaguša osvježiti sjećanja, pa kaže:
- Prva stvar je bila dovesti stranog trenera da smanjimo utjecaj menadžera na prvu momčad, što smo sto posto uspjeli, Reja je napravio puno, dizali smo se sa četrnaestog na sedmo mjesto i na kraju zaradili od njegova odlaska u Lazio. Momčad smo povjerili iskusnom Poklepoviću i Špaco je još jedan veliki pogodak. Najveću stvar smo uradili kad smo srezali primanja igračkom kadru, otpustili smo gotovo cijelu momčad, proračun srezali za 2,2 milijuna kuna, a istodobno postigli zavidne rezultate, osvojili Kup, uspeli se na drugo mjesto, plasirali se u Europsku ligu.

Sve to ne bismo uradili da nismo imali viziju. I odbili sve ponude za naše glavne igrače, zadržali ih na okupu. Nijedan predsjednik ne bi odbio osam milijuna eura za Ibričića, nisam htio ni razgovarati oko ponuda za Strinića, Anasa Sharbinija i Juricu Buljata, a i oni su se mogli dobro prodati, spominjalo se za Strinića čak četiri milijuna eura...

Pokazao se kao predsjednik koji ispunjava obećanja.
- Sve, samo da ostvarimo rezultate koje smo zacrtali. Imperativ je da budemo prvaci i odigramo jednu utakmicu u Europi i na proljeće! Danas možemo reći da smo zatvorili financijski proračun sve do 30. lipnja iduće godine i nikuda nam se ne žuri. Proigrat će i Anas tako da će zaslužiti poziv u reprezentaciju, a na proljeće će nam i Barcelona dati ruke za pojačanja! – najavljuje Svaguša.

SLAVEN ALFIREVIĆ

Nema prevare, doći će nam prva momčad Barcelone, imamo čvrst ugovor
Barcelona je “prevarila“ Korejance, za tri milijuna eura poslala im je rezerve na revijalne oglede, može li se Hajduku dogoditi nešto slično idućeg ljeta:
- Ne može, naš je ugovor čvršći, prva momčad, najbolji igrači. Uvjeren sam da smo s Barcelonom postali bliski prijatelji, tako toplo ne prima se svatko da je ne znam kakav protokol – naglašava Svaguša bliskost prijama kod predsjednika Sandra Rosella prije dva tjedna na utakmici Barcelona – Milan za tamošnji “Trofeo Gamper“.
‘Deblji’ ugovori Ibričiću, Maloči Vukušiću, Oremušu i Striniću
Petorici igrača Hajduk se sprema podebljati ugovor. Ibričiću zauzvrat što ga nisu prodali, da postane najbolje plaćeni igrač Hajduka (i preskoči 350.000 eura Anasa Sharbinija) te Vukušiću, Oremušu, Striniću i Maloči koji imaju, da tako kažemo “dječje ugovore”, a radi se o vedetama i reprezentativcima:
- To je i put drugima da znaju da će biti nagrađeni kad zasluže. Znamo srezati, ali i nagraditi!
Uveo sam rad i red, zaustavio razbacivanje novca
Kad je dovršen izvještaj revizora za sjednicu Gradskog vijeća izvještaj je osvanuo u novinama a da ja ga nisam još ni vidio, svi podaci su bili izneseni vani prije sjednice?! Sad je u klubu drugačije, veća je odgovornost zaposlenih, red i rad. I ozračje. Živimo svi skupa za klub, naviknuli smo se jedni na druge. Pitali su me o manjku, ništa ja nisam pogriješio, da smo nastavili trošiti u istom stilu ne bismo godinu završili pozitivno. Naplatili smo transfer Nikole Kalinića unaprijed i klub odveli u pozitivan smjer.
Ljudi mi čestitaju na ulici, prepoznali su moj rad i poštenje
Lani dočekan na nož, danas ima i sretnih momenata:
- Doživljavam da mi ljudi čestitaju kad me sretnu na ulici ili na semaforu, kad stanem s automobilom. Prepoznaju me i govore mi bravo. Znači da su i oni prepoznali moj rad i poštenje, dobre namjere i rezultate.

Pjesmu „krafne, kiflići...“ sad i sam sebi zna zapjevati u trenucima radosti poslije pobjeda. Šali se na vlastiti račun:
- Da vam pravo kažem to ni ne može biti pjesma koja bi se odnosila na mene. Jedino što ima dobru melodiju i lako ulazi u uho – smije se Svaguša.
Ponašamo se u skladu s Kodeksom
Usvojeni Kodeks primijenjivat će se u radu klubu. Dapače:
- Za sebe i ovu upravu odgovorno tvrdim da smo se ponašali u skladu s Kodeksom. A uvest ćemo ga službeno u rad kluba kao standard.

Joško Svaguša je u Hajduku “namjesnik“ većinskog vlasnika, Grada Splita:
- S gradonačelnikom Željkom Kerumom me veže uzajamno povjerenje, on u ime većinskog vlasnika ne pravi pritisak, ali nam vjeruje i zadovoljan je postignutim.
Iza mene neće ostati dugovi
Nevjerojatno je da se i ova administracija susrela s vraćanjem kredita od 2,5 milijuna eura za Cernata, Verpakovskisa... Iza mene takvih kredita neće biti. I garantiram: momčad koja ode na pripreme neće se više mijenjati! Neće se događati da se jedni pripremaju a drugi igraju, da kasnimo sa zahvatima u prijelaznom roku...
Milijun kuna u školu baluna
Očekujem napredak rada u omladinskoj školi, to mora biti prava dugoročna snaga Hajduka. Uložili smo milijun kuna u infrastrukturu, nabavili opremu kako su tražili, stavili smo rasvjetu na pomoćno igralište. I pojačali rad s još novih trenera. Mora biti igrača i rezultata...
Nećemo kasniti četrnaest minuta na derbi, to je bilo samo upozorenje
Na subotnji derbi s Dinamom Hajduk neće zakasniti 14 minuta:
- Spomenuo sam to kao mogućnost, želio sam samo upozoriti da nismo zadovoljni tretmanom ni od televizije (HRT op. a.) ni od Saveza (HNS op. a.). Želimo jednak tretman i da nas poštivaju kao klub i tradiciju koju imamo i jedni i drugi. S Dinamom igramo prijelomnu utakmicu, uz ambijent naših navijača nastojat ćemo doći do pobjede da im pobjegnemo četiri boda.
Šurjak i Kardum su otišli jer nisu mogli izdržati pritisak
Nema Antonija Karduma, nema Ivice Šurjaka, gdje su dojučerašnji najbliži suradnici:
- Nisu izdržali pritisak što ga nosi rad u Hajduku, Šurjak je podlegao pritisku zbog privatnih razloga, a Kardum se povukao na mirnije mjesto u Vodovodu, ali se redovito čujemo. Cijelu sam odgovornost tako morao preuzeti na sebe. Objavit ćemo uskoro natječaj za jednog financijera, treba nam u poslu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2010 : 01:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
uoči subotnjeg derbija neki (ne)sportski djelatnici iz maksimira navješćuju horor-atmosferu na poljudu

IGRE ISPOD POJASA Ne zazivajte ‘hajdučko nasilje’ uoči derbija
Točno je, ‘modrima’ u Splitu nikad nije bilo lako, ali kad se već prisjećamo proteklih derbija, barem onih u posljednje vrijeme, u Maksimiru je bilo znatno više incidentnih situacija
Pišu: zdravko reić i frane vulas
Derbi svih derbija, kako to nogometni komentatori vole najavljivati, igra se u subotu u Splitu, pa premda je prvenstvo zapravo tek počelo (na redu je sedmo kolo), susret Hajduka i Dinama je vrlo značajan za nadmetanje za naslov prvaka. I logično je da se dižu tenzije, da sportski novinari najavljuju derbi iz svih uglova, na poseban način. Međutim, treneri, makar i bivši, kao i igrači, pa u krajnjoj liniji i novinari, u tim najavama morali bi imati pravu mjeru, barem pokušati održati sportsku razinu.

Iz Maksimirske šume unaprijed, već nekoliko dana uoči subotnjeg derbija, odjekuju plotuni izjava, pravi udari o tome što “modre” čeka na Poljudu. Po tim najavama ispada da Dinama na splitskom stadionu ne čeka nadigravanje, nadmetanje za važne bodove, nego pravo ratovanje. To jest utakmica koja nema blage veze sa sportom. I to kako na terenu, tako posebno s tribina. Takvo zapomaganje nikada do sada nije zabilježeno, aktualni prvaci su za ovu prigodu izvukli na vidjelo i dvojicu bivših trenera, koji su sa svojim momcima navodno prošli pravu poljudsku kalvariju.

Vlak: Nepodnošljiv ugođaj

Marijan Vlak se osvrnuo na derbi iz veljače prošle godine (2:0 za Hajduka):
- Bilo je teško, bilo je svega i svačega, dugo su se vukli repovi zbog ambijenta, atmosfere i suđenja. Šteta je što se događa štošta izvan sportskih okvira.

Po Vlakovu mišljenju, tada je “stvoren gotovo nepodnošljiv ugođaj”, sve zbog navodno dvije tone bačenih “papelitosa” s krova tribina na teren, pa su u Dinamu tvrdili kako “im je zdravlje bilo ugroženo jer su papiri mogli nekoga pogoditi u oko”.

Jakov Prkić / CROPIX

Što se tiče drugog bivšeg, Branka Ivankovića, on je ovako tražio objašnjenje negativnih rezultata Dinama u posljednje dvije godine:
- U Splitu su uvjeti najčešće nenogometni, a igra negledljiva. U takvim okolnostima objektivni potencijal nije presudan.

U tom kolopletu nagovještavanja horor-ambijenta u Splitu, izvanredno su se uklopili i pojedini kolege iz Zagreba, pa su se u ovih nekoliko dana pobrinuli da splitske derbije prikažu na način kako Dinama čeka teška, čak antisportska, “nenogometna atmosfera”.

Točno je, “modrima” u Splitu nikad nije bilo lako, ali kad se već prisjećamo proteklih derbija, onih u posljednje vrijeme, u Maksimiru je bilo znatno više incidentnih situacija (u taj termin uključujemo i suđenja).
- Tek kad sam zaigrao u dresu Dinama, otkrio sam koliko se “modri” doslovne plaše nastupa u Poljudu – objavio je svojedobno Joško Jeličić, nekad igrač Hajduka i Dinama.

I sad to da su igračima Dinama u Splitu, slikovito rečeno, “pune gaće”, pokušava se protumačiti na način da se u derbiju, u sudaru najjačih klubova, manifestira “hajdučko nasilje”.

Točno je, kad se derbi igra u Poljudu ne vlada kazališna atmosfera, nego navijačka. To je realnost, navijači Hajduka su temperamentniji, bučniji, raspjevaniji, u svakom slučaju puno brojniji nego kad je Dinamo domaćin.

Međutim, Poljud nikako nije vražji kotao, kako ga se po svaku cijenu želi prikazati. Tu nema ni govora da se utakmice igraju na rubu regularnosti. Uvjeren sam da bi igrači Dinama, posebno njihov gazda Zdravko Mamić, bili puno sretniji kad bi “modri” uživali pa i približno tako moćnu podršku kakvu imaju “bijeli”. I to ne samo u Splitu, nego na svim stadionima HNL-a.

Mlađahni Tomislav Barbarić, koji je tek nekoliko puta bio svjedok i sudionik derbija, na sugestivno složeno pitanje novinara kako se “u Poljudu najčešće ne igra, nego ratuje”, odgovorio je:
- To je loše, nikad nas nisu pobijedili vještinom, sve se svodi na neku ‘šoru’, na igru poslije koje nismo umorni, ali smo prazni i razočarani. Dosta je toga! Jasno je da će biti fajterski, no mora biti sportski.

‘Prosjački ručak’

Takve tvrdnje da se sve praktički temelji na nasilju od strane splitskih domaćina nemaju temelja. Navijači Hajduka, posebno Torcida, čiji pripadnici imaju sve manje nedopuštenih ispada, zaslužuju priznanja, pa i divljenje za spektakularne, baš jedinstvene scenografije i ustrajno navijanje. Notorna je činjenica da se uspjesi Hajduka nad Dinamom znaju oslikati podcjenjivački, kao što je bio slučaj kad su “bijeli” pod vodstvom Gorana Vučevića s 2:0 potpuno nadigrali svoje rivale u Maksimiru.

I nije baš da su “sva posljednja nadjačavanja Dinama i Hajduka bila prosjački ručak”, kako je to procijenio ugledni kolega Anton Samovojska. A da, usput, ne govorimo o netočnim ocjenama kako “Poklepoviću u Splitu ne vjeruju”.

Stanko Poklepović: Uvreda našem gradu i ljudima
U taboru Hajduka “neugodno su iznenađeni nekim izjavama iz tabora Dinama” pa je Stanko Poklepović, govoreći kao građanin Splita, pojedine iskaze “doživio kao uvredu našem gradu, ljudima, podneblju”, naglasivši da “Split ne zaslužuje takvo blaćenje, pogotovo poslije spektakularnih susreta u kvalifikacijama za Europsku ligu, ali i na Kupu kontinenata u atletici”.

Joško Svaguša: Jalovi pokušaji stvaranja pritiska
Predsjednik Hajduka Joško Svaguša, kao i uvijek, bez dlake na jeziku, poručio je rivalima uoči subotnjeg derbija: – Te izjave iz tabora Dinama jalovi su pokušaji stvaranja pritiska, njima nitko nije kriv što nemaju takvu publiku. U Zagrebu trebaju paziti s davanjima lekcija i uopće “popovanjima” na račun Hajduka kad ih izvode na proizvoljnim premisama. Takve analize ne pridonose zdravlju našeg nogometa, naročito ne odnosima Zagreba i Splita.

Stipe Lekić: Ako se boje, nek’ ne dolaze!
– Boje li se možda u Dinamu igranja u Splitu? Ako se boje, neka i ne dolaze. Na Poljudu vlada atmosfera gdje se voli i navija za svoj klub, a njihov je problem što to na Maksimiru nisu doživjeli. Ako im ne odgovara atmosfera neka i ne dolaze – rekao nam je tajnik Torcide Stipe Lekić.

Rumunji oduševljeni
Impresionirani trener rumunjske Uniree Ronny Levi Izraelski trener Ronny Levi, koji je u Splitu vodio rumunjsku Unireu, čudio se: ‘Dugo sam u nogometu, prošao sam svijet, pratio mnoge, pa i velike utakmice, ali ovakvo što nisam doživio. Impresioniran sam, čestitam Hajduku na njegovim navijačima.’

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2010 : 01:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
aek od uefe dobio odobrenje za mjesto odigravanja domaćih susreta u europi

Na Olimpijskom stadionu nakon U2-a ipak nastupa Hajduk
AEK će na startu Europske lige 16. rujna ipak ugostiti Hajduk na atenskom Olimpijskom stadionu. Slavni grčki klub, koji je od rušenja vlastitog stadiona 2003. godine u neku ruku čak i “beskućnik”, nakon što je dobio zeleno svjetlo od delegacije UEFA-e koja je iskontrolirala objekt, prijavio je za nastupe u Europskoj ligi stadion na kojem je nedavno održan i koncert grupe U2.

AEK je Dundee United ugostio na stadionu Panioniosa čiji su navijači demolirali vratnice iz prosvjeda što se njihovom velikom rivalu dopušta da na njemu igra AP Photo
Sporan je, podsjetimo, bio travnjak koji je i prije koncerta bio u lošem stanju, ali su ga Grci ipak posljednjih dana uspjeli dovesti u kakvo-takvo stanje da mogu ugostiti europske rivale. Koliko će međutim izdržati travnjak stadiona na kojem će domaće susrete u Ligi prvaka igrati i Panathinaikos (neće biti domaćini u istom tjednu), veliko je pitanje.

- Važno je samo da travnjak bude dobar - istaknuo je i trener Splićana Stanko Poklepović.

Iako je na Poljudu gotovo sva pozornost usmjerena na subotnji derbi protiv Dinama, nakon što je određen stadion na kojem će se igrati, mogu krenuti i organizacijske pripreme za gostovanje u Grčkoj. Dobar poznavatelj zbivanja u Grčkoj i trener vratara Hajduka Tonći Gabrić ne smatra kako je igranje na stadionu na kojem su između ostalog otvorene i Olimpijske igre, te na kojem je Hajduk igrao još 1995. (kvalifikacije za Ligu prvaka Panathinaikos - Hajduk 0:0), “bijelima” minus.

- Očekujem kako će na susretu biti dvadeset-trideset tisuća vatrenih navijača. Bit će, nadam se, našoj mladoj momčadi barem nešto lakše igrati kada se toliki broj navijača rasprši na velikom stadionu koji prima sedamdesetak tisuća gledatelja - procijenio je Gabrić.

Na put prema Ateni sprema se i Torcida. Najvatreniji navijači Hajduka spremaju se na desant u Grčku autobusima, automobilima i zrakoplovima. Prijave za putovanje i uplate se primaju u Klubu navijača.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2010 : 01:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Ibričić: Protiv Dinama će presuditi jedan dobar ili loši potez
Predstavljanje Hajdukova godišnjaka u novinarskom salonu u Poljudu bila je jutros prilika da „izrešetamo“ Senijada Ibričića.

- Nama je derbi prigoda da Dinamu pobjegnemo četiri boda. Ne trebamo se zavaravati da će biti lako. Otkada je Vaha preuzeo Dinamo, igraju kao preporođeni – reko je Ibro.

Što će presuditi u derbiju, bilo je pitanje:

- Mislim da bi mogli presuditi ili jedan dobar potez ili jedna pogreška.

Statistika kaže da je Ibričić u dresu Hajduka najbolje odigrao upravo protiv modrih.

- Svi mi igrači volimo velike utakmice. One jesu motiv više, ali se poklopio da sam u dresu Hajduka odigrao najbolje baš protiv Dinama. Daj Bože da se to ponovi – kazao je.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/09/2010 : 11:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja ću prvi staviti lovu na Hajduk. Prednost domaćeg terena će biti presudna, a mislim da je i kvalitet na strani domaćih, bez obzira na nova perverzna pojačanja Dinama.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/09/2010 : 12:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ja imam loš predosječaj, pred njima ovako težak raspored, a od pojačanja (koja su potrebna u obrani i u napadu) 0.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/09/2010 : 12:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ja imam odličan predosjećaj. Samo da je skinuti aroganciju s lica onog umišljenog Vahe.

Sutra cijela Hercegovina na Poljud. A boysi, pa nek se pokušaju usuditi. :)
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/09/2010 : 13:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
možda bolje ne, s obzirom da ih većina navija za dinamo, čast iznimkama.
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ja imam odličan predosjećaj. Samo da je skinuti aroganciju s lica onog umišljenog Vahe.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/09/2010 : 13:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/09/2010 : 13:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@ adriano, već smo razglabali o tome, imaš predrasude kao i velik broj ljudi u Hrvatskoj da većina hercegovaca navija za Dinamo.
Velika greška, evo da te malo uputim:

Hajduk 55%
Dinamo 45%
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2010 : 20:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
NINE ELEVEN..sutra se ponovno rusi nesto..

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/09/2010 : 21:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
jedan je već izgubija
http://www.index.hr/sport/clanak/split-slavio-u-kranjcevicevoj-karlovac-i-osijek-lako-do-domacih-pobjeda/511602.aspx

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2010 : 21:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Si vidia Splita..10 bodova su skupili vec..

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/09/2010 : 21:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

13 , još nisu upisali ovo kolo

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2010 : 21:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by brni

13 , još nisu upisali ovo kolo

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2010 : 05:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Hajduk pred HNS-om osporio registraciju Grčića za Dinamo

Žalbena komisija Hrvatskog nogometnog saveza prihvatila je žalbu Hajduka i osporila registraciju Marka Grčića za Dinamo. Mladi nogometaš, donedavni kadet ‘bijelih’, nezadovoljan statusom u klubu, u dogovoru je s obitelji ljetos odlučio promijeniti sredinu.

Međutim, u Hajduku se nisu složili s time i osporili su taj prijelaz tražeći da se Hajduk kao klub u kojem je stekao nogometno ime, ali i što je vrlo važno, status reprezentativca u mlađim kategorijama, zaštiti. Nakon ovakvoga raspleta Dinamo sada ima mogućnost podnošenja zahtjeva za arbitražom.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2010 : 05:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
PETORICI NOVI UGOVORI Špaco: Nisam čitao izjave dinamovaca, niti me to zanima
Špaco: Zašto bi gledao snimke Dinama?
Pred novinarima se uoči utakmice s Dinamom pojavio trener Stanko Poklepović koji je na startu odmah pozvao na smirivanje strasti uoči derbija.
- Ovo je nogometna predstava, molim vas da ne stvarate nikakav antagonizam, želim da joj pridate važnost koja joj pripada. Ovo je utakmica koja uzbuđuje cijelo tijelo i neka pobijedi bolji, a vjerujem da ćemo to biti mi.

Kazao je kako Dinama respektira kao velikog protivnika, ali i priznao:
- Još nisam vidio Dinamo pod Halihodžićem, zašto bih ga gledao?

Poklepović je mišljenja kako je novi trener Dinama strateg s euro rejtingom, ali je na pitanje da li ga respektira dao zanimljiv odgovor:
- Respektiram svakog, ali prije bi on trebao mene nego ja njega. Ja sam ipak stariji.

Jučer je Halihodžić izjavio kako ga ovaj derbi podjeća na okršaje PSG-a kluba iz Pariza kojeg je vodio, te njegova najljućeg rivala Marseilla s juga. U tim je ogledima kaže Vahid često slavio.
- Nisam čitao to što je on pričao, niti me to zanima - uzvratio je na upit o tome Poklepović koji smatra kako su bukureštanski Dinamo, kao i Unirea jače momčadi od zagrebačkog Dinama.

Trener Hajduka vjeruje kako bi ovaj derbi mogle odlučiti sitnice, a kao prednost svoje momčadi izdvojio je to što su se kockice mozaika počele slagati u kompaktnu cijelinu.
- Mi smo se udomili, spojili u sposobnostima bolje nego prije. Ako se to sutra ponovi to može biti prevaga.

F.V.

Više od četiri i pol sata trajala je sjednica Nadzornog odbora Hajduka na kojoj je jedna od glavnih tema bilo pitanje sponzorskih ugovora. Nakon što je 1. srpnja istekao sponzorski ugovor s INA-om sa dresa sada silazi i NTL koji je od tada bio na dresu. S NTL-om je također istekao ugovor, pa je klub uoči Europske lige u potrazi za glavnim sponzorom.
- Imamo nekoliko prijedloga i blizu smo novog sponzora. Moguće je da već do susreta s Dinamom dobijemo novog sponzora - istaknuo je predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar.

Vukušić je golovima već isplatio novi ugovor / CROPIX

Petorici igrača Senijadu Ibričiću, Ivanu Striniću, Mariju Maloči, Mirku Oremušu i Anti Vukušiću bit će ponuđeni novi pojačani ugovori.
- Bit će to kombinacija podebljanih i produženih ugovora. Ibričić će postati najplaćeniji igrač Hajduka - potvrdio je Sapunar.

Ibričić je po novom ugovoru kojeg je potpisao prije nešto više od pola godine zarađivao navodno oko 250 tisuća eura po sezoni, a najplaćeniji hajdukovac Anas Sharbini navodno zarađuje oko 300 tisuća. Profesionalni ugovor bit će ponuđen i mladom Domagoju Boljatu.

NO nije potpuno zadovoljan dosadašnjim radom Odbora za organizaciju stotog rođendana Hajduka pa je stoga od Odbora zatraženo da i sadržajno bolje pripremi program proslave, naročito zabavno sadržajni dio. U sklopu toga predsjednik Joško Svaguša dobio je zeleno svjetlo da finalizira dogovor oko gostovanja Barcelone u Splitu. Tema rada NO-a bila je i organizacija susreta Europske lige.

Hajduk je dobio od grada i teren Dalmatinca u Spinutu koji će momčadi biti novi pomoćni travnjak (Dalmatinac će imati termine za treninge). Ukinuta je i službeno druga momčad, a Željko Mijač radit će individualno s igračima koji nisu pronašli sredinu ili nisu u prvoj momčadi. I definitivno je potvrđen razlaz s bivšim članom uprave zaduženim za struku Ivicom Šurjakom.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16758 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 11/09/2010 : 09:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
kaj ste se opernatili.....lova do krova...pa u dinamo za tu lovu igraju juniori hahahahahahhaah

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/09/2010 : 13:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

kaj ste se opernatili.....lova do krova...pa u dinamo za tu lovu igraju juniori hahahahahahhaah

Zato i dovodite crnce..

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.02 seconds. Snitz Forums 2000