forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/07/2011 : 20:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
i ja san pročita da englezi nisu zainteresirani da prenose tu utakmicu
a da će HRT to pounit sa Splitom

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/07/2011 : 10:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Ako ne bude ova gamad HRT-ovska to prinosila, može li koristit onaj tvoj link što si mi da zadnji put za Urugvaj?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 27/07/2011 : 10:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Ako ne bude ova gamad HRT-ovska to prinosila, može li koristit onaj tvoj link što si mi da zadnji put za Urugvaj?

nije problem u hrt-u, nego u englezima.

NEĆE biti kamera na stadionu, njih ne zanima prijenos.

jebaimpasmater da 2011 nema prijenosa utakmice.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/07/2011 : 10:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:

quote:

O dabogda im se onaj ružni princ Čarls što su mu fetiš ružne žene s ružnim imenima uvatia u NATO žicu i sa sobon povuka princa Pilipa i onu babetinu od kraljice Elizabete!!!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/07/2011 : 11:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alen

quote:

quote:

O dabogda im se onaj ružni princ Čarls što su mu fetiš ružne žene s ružnim imenima uvatia u NATO žicu i sa sobon povuka princa Pilipa i onu babetinu od kraljice Elizabete!!!

kakva kletva..to moze samo dalmatinac smislit..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 27/07/2011 : 11:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Mi iz Splita možemo pogledat u Kroma ako bude mista.
Ja mislin da nas ne jebu Englezi nego HRT.Tehnički, bez obzira na nezainteresiranost Stokea, HTV može iznajmiti opremu i odraditi prijenos u vlastitoj produkciji.
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 27/07/2011 : 11:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:

jake mi utjehe
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/07/2011 : 11:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIMOŠTEN 123

Mi iz Splita možemo pogledat u Kroma ako bude mista.
Ja mislin da nas ne jebu Englezi nego HRT.Tehnički, bez obzira na nezainteresiranost Stokea, HTV može iznajmiti opremu i odraditi prijenos u vlastitoj produkciji.

Sutra će sve bit jasno.
Ako bude streamova, znači da na terenu ima i kamera, a onda triba HTV-u mamicu.
Tako je lani bilo i sa Unireom.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 27/07/2011 : 11:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
To ti se samo čini mi smo Dalmatinci po prirodi paranoični.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 27/07/2011 : 15:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Znači, ispada da u državi ludoj za nogometom nijedna Engleska TV (niti regionalna TV) neće prenosti utakmicu kluba koji nije igra službenu europsku utakmicu od 1974 !!!???
Nešto opasno smrdi.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/07/2011 : 15:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Sve ste sami rekli, ako bude streamova, onda je HRT lagao, ako nema, onda ne vjerujem da su puno mogli.

A što se tiče iznajmljivanja opreme, mislim da su za to ipak trebali ranije saznati, kad su oni računali da će prijenosa biti.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 27/07/2011 : 17:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Neš ti opreme mogu odradit prenos sa jednon kameron i reportažnin kolima, samo ih nije puno briga.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/07/2011 : 20:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Ipak
http://sportski.net.hr/nogomet/europska-liga/page/2011/07/27/0787006.html?pos=n1

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/07/2011 : 20:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Odlično, drago mi je da će biti prijenosa, jedna prava ozbiljna utakmica za nadam se jedan pravi ozbiljni Hajduk.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/07/2011 : 21:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
napokon dobra vijest!
bilo bi bezveze da pola europskih hajdukovih utakmica ove sezone ne prenose
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 28/07/2011 : 11:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by darth-vader

quote:
Originally posted by lwood

ajme ča se mali uspizdia! nabavi poster Messija pa ga obisi poviše kreveta kad ti je tako napet

ima jedna pjesma od Riblje čorbe prigodnog imena a počinje o kako je...
Vidim da je očigledno problem razgovarati o iole složenijim pitanjima pa kad se jedno takvo postavi onda se počinju lijepiti smajlići kako bi se prikrio vlastiti manjak kritičnog mišljenja i mogućnosti rasprave.
Ajmo sada svi zalijepiti po dva smajla. To je lakše od slaganja dvije, tri poluproste rečenice i razgovora o temi :)

A o čemu bi ti razgovara?
Iman osjećaj da se ni tebi baš argumentirano ne raspravlja, nego ti se malo provocira "tovare".
Evo dvije, tri poluproste rečenice, i čašica razgovora o temi.
Samo činjenice:
Ko god je očekiva Barcelonu u ful sastavu, izgubija je vezu sa stvarnim svijetom.
Hajduk je također kombinira sastav, i Balakov je pokaza da je i on ovu utakmicu shvatija ka prijateljsku, a ne ka utakmicu za preseravanje.
Hajduk je odigra odlično. Disciplinirano, odgovorno, sa glavom i repom, a to je ono šta me interesira, a ne ko stoji s druge strane terena.
Mantranje zagrebačkih novinara na koje si očito nasjeo o "ulupavanju kinte", nemaju veze sa životom. Hajduk je dobio jaku prijateljsku utakmicu(ili ti misliš je da ova takozvana Barcelona B loša momčad), a usput, bez obzira na plaćenu cijenu dolaska i zaradio a ne ulupao neku kintu.

to da li se zaradilo ili ne nikada nećemo znati. Taman da su na gubitku pola milijuna eura pričalo bi se o zaradi. To je zato što kod nas ništa nije transparentno (počevši od Dinama pa do cijele države). Tako da je to upitno. Mjesec dana prije tekme Maleš priča da će se zaraditi oko pola milijuna eura ako se proda cijeli stadion. Na kraju se ne prodaju sve karte (tako je barem tvrdio u novinama) i priča o zaradi o milijun eura po novinama.
Nekako baš i nema neke logike?

A očekivanje Barcelone u ful sastavu ili ne je također sporedno pitanje. Činjenica je da se najavljivao Messi (postao sam članke) pa 7 igrača iz finala da bi na kraju dobili više debitanata nego igrača iz finala. Kada to povežemo s prvim dijelom o zaradi, postavlja se pitanje logičnosti takvog izbora.
Činjenica je da se u tako nešto ušlo samo zato da bi neki pričali kako je eto gostovala Barcelona.
Tipično balkanski.
Isto je i u Zagrebu. Mi se kurčimo sa svjetskim kupom a nitko ne kaže da maltene podmićujemo sve te skijaše da dolaze (astronomskim i nerealnim nagradama, spavanjima u Sheratonu...).
Mi ne znamo stvari napraviti na normalan način. Mi moramo biti najbolji u organizaciji, mi ćemo raditi 10 dvorana za rukomet koje stoje prazne, mi bi gradili 10 stadiona s po barem 15000 mjesta...
Meni to nije normalno i još su mi manje nromalni oni koji odobravaju takve stvari.
Uostalom, nije naša država tu gdje je bez veze...
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 28/07/2011 : 11:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by darth-vader

quote:

ajme ča se mali uspizdia! nabavi poster Messija pa ga obisi poviše kreveta kad ti je tako napet

ima jedna pjesma od Riblje čorbe prigodnog imena a počinje o kako je...
Vidim da je očigledno problem razgovarati o iole složenijim pitanjima pa kad se jedno takvo postavi onda se počinju lijepiti smajlići kako bi se prikrio vlastiti manjak kritičnog mišljenja i mogućnosti rasprave.
Ajmo sada svi zalijepiti po dva smajla. To je lakše od slaganja dvije, tri poluproste rečenice i razgovora o temi :)

šta onda razgovaraš o tome kad ne možeš?

vidim s ti ne ide priča
prijeći na jednostavne rečenica
možda ići lakše onda razgovor
i na rečenica bez mozak i bez puno riječ
tako ti razumjeti i biti ti lakše odgovor
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7521 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/07/2011 : 23:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Šta reći, očekivao sam da će Stoke igrati klasični staromodni engleski nogomet, ali ovo je bilo i gore od onog njihovog nogometa 80-ih. Kakva nabijačina, svaki prekid se slavi ko da je gol, a tek onaj Delap s autima, ono će se teško ikad više vidjeti.

Hajduk se nije snašao. Govorili su da imaju igru za ovaj engleski antinogomet, ali ovi stoperi su bili koma. Veić mora pod hitno u penziju, Anas kao da je igrao sam sa sobom, Vukušić izgubljen u vremenu i prostoru...

Žalosno je da Hajduk nije mogao bar malo zadržati loptu protiv ovih nabijača balona. Ali dobro, ipak je Stoke izrazito domaćinska ekipa, pa kad ga i moćni engleski klubovi nisu mogli dobiti prošle sezone, onda rezultat i nije loš. Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.

Igra ne ulijeva vjeru, ali Poljud i Torcida bi trebali biti dosta. Optimist sam.
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 28/07/2011 : 23:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Mislim da Poljud i Torcida neće baš puno opteretiti goste jer oni svaki vikend igraju pred 30000 - 40000 ljudi. Pitanje je može li Hajduk bolje od ovoga? Vjerujem da može, ali ne vjerujem da će biti dosta.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7521 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/07/2011 : 23:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Vidjet ćemo, uzdam se da su ovi bili neprepoznatljivi u gostima, ipak na onom svom stadionu znaju svaku travčicu. Treba podržat momke bez obzira na lošu igru večeras, samo da ne bude sad previše one klasične naše od euforije do pljuvačine u istom danu.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/07/2011 : 00:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Šta reći, očekivao sam da će Stoke igrati klasični staromodni engleski nogomet, ali ovo je bilo i gore od onog njihovog nogometa 80-ih. Kakva nabijačina, svaki prekid se slavi ko da je gol, a tek onaj Delap s autima, ono će se teško ikad više vidjeti.

nemoj da te sawitch cuje,
kad sam ja tvrdio da tako englezi igraju onda mi se smijao...
on misli da tamo svi igraju kao arsenal
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/07/2011 : 00:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.

ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa
baš suprotno
barem što se europskih utakmica tiče
pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce
valjda se preplaše torcide
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/07/2011 : 04:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Dobro, ali ti sad ideš u krajnost, i on i ja ćemo se složiti da su Stoke jedna od "namjesarskijih" ekipa i ako je Hajduk u ovom meču samo izgubio s tih 1:0, a da nije izgubio igrače, dobro su prošli.

Nitko ne voli igrat protiv takvih ekipa.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7521 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/07/2011 : 10:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.

ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa
baš suprotno
barem što se europskih utakmica tiče
pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce
valjda se preplaše torcide

Šta ti ovo znači, ako želiš biti malo duhovit, nisi uspio.

Dinamo B. 3:0, Unirea 4:1, Anderlecht 1:0, samo protiv Uniree u gostima izvukli 1:1.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/07/2011 : 11:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

quote:

Dobro, ali ti sad ideš u krajnost, i on i ja ćemo se složiti da su Stoke jedna od "namjesarskijih" ekipa i ako je Hajduk u ovom meču samo izgubio s tih 1:0, a da nije izgubio igrače, dobro su prošli.

Nitko ne voli igrat protiv takvih ekipa.

slazem se, ali ja sam vise mislio na podebljano
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000