Author |
Topic  |
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 27/07/2011 : 10:39:27
|
quote: Originally posted by split85
i ja san pročita da englezi nisu zainteresirani da prenose tu utakmicu  a da će HRT to pounit sa Splitom 
Ako ne bude ova gamad HRT-ovska to prinosila, može li koristit onaj tvoj link što si mi da zadnji put za Urugvaj? |
Trljam ruke. |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 27/07/2011 : 10:48:14
|
quote: Originally posted by Zlotvor
i ja san pročita da englezi nisu zainteresirani da prenose tu utakmicu  a da će HRT to pounit sa Splitom 
Ako ne bude ova gamad HRT-ovska to prinosila, može li koristit onaj tvoj link što si mi da zadnji put za Urugvaj?
nije problem u hrt-u, nego u englezima.
NEĆE biti kamera na stadionu, njih ne zanima prijenos.
jebaimpasmater da 2011 nema prijenosa utakmice. |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 27/07/2011 : 10:56:21
|
quote: Originally posted by alen
Ako ne bude ova gamad HRT-ovska to prinosila, može li koristit onaj tvoj link što si mi da zadnji put za Urugvaj?
jebaimpasmater da 2011 nema prijenosa utakmice.
O dabogda im se onaj ružni princ Čarls što su mu fetiš ružne žene s ružnim imenima uvatia u NATO žicu i sa sobon povuka princa Pilipa i onu babetinu od kraljice Elizabete!!! |
Trljam ruke. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/07/2011 : 11:11:50
|
quote: Originally posted by alen
jebaimpasmater da 2011 nema prijenosa utakmice.
O dabogda im se onaj ružni princ Čarls što su mu fetiš ružne žene s ružnim imenima uvatia u NATO žicu i sa sobon povuka princa Pilipa i onu babetinu od kraljice Elizabete!!!
kakva kletva..to moze samo dalmatinac smislit..   |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Member since 29/12/2009 |
Posted - 27/07/2011 : 11:19:19
|
Mi iz Splita možemo pogledat u Kroma ako bude mista. Ja mislin da nas ne jebu Englezi nego HRT.Tehnički, bez obzira na nezainteresiranost Stokea, HTV može iznajmiti opremu i odraditi prijenos u vlastitoj produkciji. |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Posted - 27/07/2011 : 11:20:44
|
jake mi utjehe |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/07/2011 : 11:29:26
|
quote: Originally posted by PRIMOŠTEN 123
Mi iz Splita možemo pogledat u Kroma ako bude mista. Ja mislin da nas ne jebu Englezi nego HRT.Tehnički, bez obzira na nezainteresiranost Stokea, HTV može iznajmiti opremu i odraditi prijenos u vlastitoj produkciji.
Sutra će sve bit jasno. Ako bude streamova, znači da na terenu ima i kamera, a onda triba HTV-u mamicu. Tako je lani bilo i sa Unireom. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 27/07/2011 : 15:08:15
|
Znači, ispada da u državi ludoj za nogometom nijedna Engleska TV (niti regionalna TV) neće prenosti utakmicu kluba koji nije igra službenu europsku utakmicu od 1974 !!!??? Nešto opasno smrdi. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 27/07/2011 : 15:50:31
|
Sve ste sami rekli, ako bude streamova, onda je HRT lagao, ako nema, onda ne vjerujem da su puno mogli.
A što se tiče iznajmljivanja opreme, mislim da su za to ipak trebali ranije saznati, kad su oni računali da će prijenosa biti. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 27/07/2011 : 20:59:24
|
Odlično, drago mi je da će biti prijenosa, jedna prava ozbiljna utakmica za nadam se jedan pravi ozbiljni Hajduk. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 28/07/2011 : 11:25:15
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by darth-vader
quote: Originally posted by lwood
ajme ča se mali uspizdia! nabavi poster Messija pa ga obisi poviše kreveta kad ti je tako napet     
ima jedna pjesma od Riblje čorbe prigodnog imena a počinje o kako je... Vidim da je očigledno problem razgovarati o iole složenijim pitanjima pa kad se jedno takvo postavi onda se počinju lijepiti smajlići kako bi se prikrio vlastiti manjak kritičnog mišljenja i mogućnosti rasprave. Ajmo sada svi zalijepiti po dva smajla. To je lakše od slaganja dvije, tri poluproste rečenice i razgovora o temi :)
A o čemu bi ti razgovara? Iman osjećaj da se ni tebi baš argumentirano ne raspravlja, nego ti se malo provocira "tovare". Evo dvije, tri poluproste rečenice, i čašica razgovora o temi. Samo činjenice: Ko god je očekiva Barcelonu u ful sastavu, izgubija je vezu sa stvarnim svijetom. Hajduk je također kombinira sastav, i Balakov je pokaza da je i on ovu utakmicu shvatija ka prijateljsku, a ne ka utakmicu za preseravanje. Hajduk je odigra odlično. Disciplinirano, odgovorno, sa glavom i repom, a to je ono šta me interesira, a ne ko stoji s druge strane terena. Mantranje zagrebačkih novinara na koje si očito nasjeo o "ulupavanju kinte", nemaju veze sa životom. Hajduk je dobio jaku prijateljsku utakmicu(ili ti misliš je da ova takozvana Barcelona B loša momčad), a usput, bez obzira na plaćenu cijenu dolaska i zaradio a ne ulupao neku kintu.
to da li se zaradilo ili ne nikada nećemo znati. Taman da su na gubitku pola milijuna eura pričalo bi se o zaradi. To je zato što kod nas ništa nije transparentno (počevši od Dinama pa do cijele države). Tako da je to upitno. Mjesec dana prije tekme Maleš priča da će se zaraditi oko pola milijuna eura ako se proda cijeli stadion. Na kraju se ne prodaju sve karte (tako je barem tvrdio u novinama) i priča o zaradi o milijun eura po novinama. Nekako baš i nema neke logike?
A očekivanje Barcelone u ful sastavu ili ne je također sporedno pitanje. Činjenica je da se najavljivao Messi (postao sam članke) pa 7 igrača iz finala da bi na kraju dobili više debitanata nego igrača iz finala. Kada to povežemo s prvim dijelom o zaradi, postavlja se pitanje logičnosti takvog izbora. Činjenica je da se u tako nešto ušlo samo zato da bi neki pričali kako je eto gostovala Barcelona. Tipično balkanski. Isto je i u Zagrebu. Mi se kurčimo sa svjetskim kupom a nitko ne kaže da maltene podmićujemo sve te skijaše da dolaze (astronomskim i nerealnim nagradama, spavanjima u Sheratonu...). Mi ne znamo stvari napraviti na normalan način. Mi moramo biti najbolji u organizaciji, mi ćemo raditi 10 dvorana za rukomet koje stoje prazne, mi bi gradili 10 stadiona s po barem 15000 mjesta... Meni to nije normalno i još su mi manje nromalni oni koji odobravaju takve stvari. Uostalom, nije naša država tu gdje je bez veze... |
 |
|
darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 28/07/2011 : 11:27:56
|
quote: Originally posted by darth-vader
ajme ča se mali uspizdia! nabavi poster Messija pa ga obisi poviše kreveta kad ti je tako napet     
ima jedna pjesma od Riblje čorbe prigodnog imena a počinje o kako je... Vidim da je očigledno problem razgovarati o iole složenijim pitanjima pa kad se jedno takvo postavi onda se počinju lijepiti smajlići kako bi se prikrio vlastiti manjak kritičnog mišljenja i mogućnosti rasprave. Ajmo sada svi zalijepiti po dva smajla. To je lakše od slaganja dvije, tri poluproste rečenice i razgovora o temi :)
šta onda razgovaraš o tome kad ne možeš?   
vidim s ti ne ide priča prijeći na jednostavne rečenica možda ići lakše onda razgovor i na rečenica bez mozak i bez puno riječ tako ti razumjeti i biti ti lakše odgovor |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7521 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 28/07/2011 : 23:23:34
|
Šta reći, očekivao sam da će Stoke igrati klasični staromodni engleski nogomet, ali ovo je bilo i gore od onog njihovog nogometa 80-ih. Kakva nabijačina, svaki prekid se slavi ko da je gol, a tek onaj Delap s autima, ono će se teško ikad više vidjeti.
Hajduk se nije snašao. Govorili su da imaju igru za ovaj engleski antinogomet, ali ovi stoperi su bili koma. Veić mora pod hitno u penziju, Anas kao da je igrao sam sa sobom, Vukušić izgubljen u vremenu i prostoru...
Žalosno je da Hajduk nije mogao bar malo zadržati loptu protiv ovih nabijača balona. Ali dobro, ipak je Stoke izrazito domaćinska ekipa, pa kad ga i moćni engleski klubovi nisu mogli dobiti prošle sezone, onda rezultat i nije loš. Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.
Igra ne ulijeva vjeru, ali Poljud i Torcida bi trebali biti dosta. Optimist sam. |
 |
|
ziki
New Member

279 Posts
Member since 22/08/2010 |
Posted - 28/07/2011 : 23:36:53
|
Mislim da Poljud i Torcida neće baš puno opteretiti goste jer oni svaki vikend igraju pred 30000 - 40000 ljudi. Pitanje je može li Hajduk bolje od ovoga? Vjerujem da može, ali ne vjerujem da će biti dosta. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7521 Posts
Posted - 28/07/2011 : 23:44:10
|
Vidjet ćemo, uzdam se da su ovi bili neprepoznatljivi u gostima, ipak na onom svom stadionu znaju svaku travčicu. Treba podržat momke bez obzira na lošu igru večeras, samo da ne bude sad previše one klasične naše od euforije do pljuvačine u istom danu. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 29/07/2011 : 00:23:11
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Šta reći, očekivao sam da će Stoke igrati klasični staromodni engleski nogomet, ali ovo je bilo i gore od onog njihovog nogometa 80-ih. Kakva nabijačina, svaki prekid se slavi ko da je gol, a tek onaj Delap s autima, ono će se teško ikad više vidjeti.
nemoj da te sawitch cuje, kad sam ja tvrdio da tako englezi igraju onda mi se smijao... on misli da tamo svi igraju kao arsenal |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 29/07/2011 : 00:24:50
|
Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.
ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa baš suprotno barem što se europskih utakmica tiče pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce valjda se preplaše torcide  |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 29/07/2011 : 04:37:02
|
quote: Originally posted by supermark
nemoj da te sawitch cuje, kad sam ja tvrdio da tako englezi igraju onda mi se smijao... on misli da tamo svi igraju kao arsenal
Dobro, ali ti sad ideš u krajnost, i on i ja ćemo se složiti da su Stoke jedna od "namjesarskijih" ekipa i ako je Hajduk u ovom meču samo izgubio s tih 1:0, a da nije izgubio igrače, dobro su prošli.
Nitko ne voli igrat protiv takvih ekipa. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7521 Posts
Posted - 29/07/2011 : 10:06:04
|
Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.
ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa baš suprotno barem što se europskih utakmica tiče pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce valjda se preplaše torcide 
Šta ti ovo znači, ako želiš biti malo duhovit, nisi uspio.
Dinamo B. 3:0, Unirea 4:1, Anderlecht 1:0, samo protiv Uniree u gostima izvukli 1:1. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 29/07/2011 : 11:06:13
|
quote: Originally posted by makikatalinic
nemoj da te sawitch cuje, kad sam ja tvrdio da tako englezi igraju onda mi se smijao... on misli da tamo svi igraju kao arsenal
Dobro, ali ti sad ideš u krajnost, i on i ja ćemo se složiti da su Stoke jedna od "namjesarskijih" ekipa i ako je Hajduk u ovom meču samo izgubio s tih 1:0, a da nije izgubio igrače, dobro su prošli.
Nitko ne voli igrat protiv takvih ekipa.
slazem se, ali ja sam vise mislio na podebljano |
 |
|
Topic  |
|