forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/07/2011 : 11:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.

ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa
baš suprotno
barem što se europskih utakmica tiče
pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce
valjda se preplaše torcide

Šta ti ovo znači, ako želiš biti malo duhovit, nisi uspio.

Dinamo B. 3:0, Unirea 4:1, Anderlecht 1:0, samo protiv Uniree u gostima izvukli 1:1.

ozbiljan sam

doma izgube od zenita 0-2, a u gostima odigraju 2-3
sezonu prije od deportiva izgube 0-2, a u gostima 0-0
sa sampdoriom kod kuce izgube 0-1, u gostima 1-1
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/07/2011 : 12:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.

ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa
baš suprotno
barem što se europskih utakmica tiče
pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce
valjda se preplaše torcide

Šta ti ovo znači, ako želiš biti malo duhovit, nisi uspio.

Dinamo B. 3:0, Unirea 4:1, Anderlecht 1:0, samo protiv Uniree u gostima izvukli 1:1.

ozbiljan sam

doma izgube od zenita 0-2, a u gostima odigraju 2-3
sezonu prije od deportiva izgube 0-2, a u gostima 0-0
sa sampdoriom kod kuce izgube 0-1, u gostima 1-1

malo dođi k sebi, nije Zenit tako davno gostovao u Splitu. Ali vjerujem da zato znaš točan rezultat Barcelonin iz osmine finala Kupa kralja iz 1968.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/07/2011 : 13:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
a tko ce znati sve rezultate....
isprike ako sam pogrijesio :)
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/07/2011 : 14:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

quote:

Šta reći, očekivao sam da će Stoke igrati klasični staromodni engleski nogomet, ali ovo je bilo i gore od onog njihovog nogometa 80-ih. Kakva nabijačina, svaki prekid se slavi ko da je gol, a tek onaj Delap s autima, ono će se teško ikad više vidjeti.

nemoj da te sawitch cuje,
kad sam ja tvrdio da tako englezi igraju onda mi se smijao...
on misli da tamo svi igraju kao arsenal

Dobro, ali ti sad ideš u krajnost, i on i ja ćemo se složiti da su Stoke jedna od "namjesarskijih" ekipa i ako je Hajduk u ovom meču samo izgubio s tih 1:0, a da nije izgubio igrače, dobro su prošli.

Nitko ne voli igrat protiv takvih ekipa.

slazem se, ali ja sam vise mislio na podebljano

Aha, što se podebljanog tiče, ne volim previše pričati o razdobljima u kojima me uopće nije bilo jer onda teško znati... Ali ako ćemo po dojmu nekih utakmica koje sam gledao i tako, nisu samo Englezi tada igrali takav nogomet...

A mislim iz tog razdoblja Arsenal je imao naziv "Boring,Boring Arsenal" baš radi ovakve igre kakvu primjerice Stoke ima. Mijenja se to iz razdoblje u razdoble.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/08/2011 : 10:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Svaki put na početku sezone fuckin' Zadar! I to gostovanje!!! I po običaju - ispuše

Trljam ruke.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 01/08/2011 : 11:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je realnost.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/08/2011 : 13:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Kad će promjena trenera?
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/08/2011 : 14:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Svaki put na početku sezone fuckin' Zadar! I to gostovanje!!! I po običaju - ispuše

Čemu nervoza, pa ko očekuje od Hajduka ove sezone da osvoji prvenstvo. Ja se samo nadam da ova nova uprava ima bar malo više soli u glavi i da neće podlegnut pritiscima i odmah smijenit trenera nakon par loših rezultata. Nestrpljenje je Hajdukova rak-rana zadnjih nekolikio godina, nitko nema viziju i plan za koje sigurno treba bar 2-3 godine.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/08/2011 : 14:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čemu nervoza, pa ko očekuje od Hajduka ove sezone da osvoji prvenstvo. Ja se samo nadam da ova nova uprava ima bar malo više soli u glavi i da neće podlegnut pritiscima i odmah smijenit trenera nakon par loših rezultata. Nestrpljenje je Hajdukova rak-rana zadnjih nekolikio godina, nitko nema viziju i plan za koje sigurno treba bar 2-3 godine.

Nisan ni ja za to da se Balakovu daje otkaz nakon prvog poraza, al' me ubije ovakav rezultat na startu sezone!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 01/08/2011 : 14:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Mene više ubija to šta nema igre i zalaganja, sa ovakvin pristupon STOKE će nan dat par komada bez problema.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/08/2011 : 17:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem u to, njihov trenutačni maksimum je da mogu zabiti gol-dva, više od toga teško.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 01/08/2011 : 17:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by makikatalinic

Ne vjerujem u to, njihov trenutačni maksimum je da mogu zabiti gol-dva, više od toga teško.
Nakon ovakvog Hajduka u Zadru sve je moguće.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 01/08/2011 : 17:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
ako uđu u utakmicu "žedni krvi" onda se nemamo čega bojat
ali za sve ispod toga po meni ne moraju niti istrčat na teren

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 01/08/2011 : 22:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Ako ne posudimo Ibričića na jednu utakmicu ovi nemoraju ni istrčat na teren.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 01/08/2011 : 22:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
6 godina kredita su potrošili,samo da ne bude stambeni od 30 u švicarcima
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/08/2011 : 03:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=E0puG4vHEG0&feature=player_embedded
igrač zadra primi balun rukom i da gol...

vuković isto to napravi,naravno,ponište mu gol...penal nad tomasovom neću ni spominjat...treću godinu zaredom nas pristovnik guzi...dragi navijači hajduka,bit ćemo prvaci 2029...nema veze,bitno je da su i danas gužve na poljudu,i da karte idu...da,gužve su i na maksimiru

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 02/08/2011 : 09:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Vukoviću je bila kategorija visoko podignute ruke, ovo je niže pa se ne svira
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/08/2011 : 10:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Istina je da nas je sudac iscipa, al' u utakmici protiv Zadra tražit alibi je isto ka da mene natambura klapac iz vrtića pa se ja iden žalit nekom. Jebeš to. I pokraj tih sranja tribaju ekipama poput Zadra zabit (minimalno!!!) po dva-tri gola.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/08/2011 : 10:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

vuković isto to napravi,naravno,ponište mu gol...penal nad tomasovom neću ni spominjat...treću godinu zaredom nas pristovnik guzi...dragi navijači hajduka,bit ćemo prvaci 2029...nema veze,bitno je da su i danas gužve na poljudu,i da karte idu...da,gužve su i na maksimiru

Ovo je Vejićev gol...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/08/2011 : 18:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

Ovo je Vejićev gol...

normalno da je vejićev gol...majmun...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/08/2011 : 18:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
LUDEGA LI GRADA: Hajduk gubi, a navijači hrle na stadion!

SPLIT - O fenomenu Hajduka mogla bi se izraditi opsežna znanstvena studija, valjalo bi tu temu dati na proučavanje najuglednijim svjetskim znanstvenicima, ali mogli bismo se unaprijed okladiti da ni sve te najpametnije svjetske glave ne bi došle dalje od zaključka što ga je u jednoj rečenici sažeo neponovljiviji kroničar Hajduka i grada Splita Miljenko Smoje: “Ludega li grada”.

Ludi grad! To je to. I nikako drugačije. Jer kako objasniti sve ovo što se događa oko stogodišnjeg splitskog kluba? Hajduk gubi utakmice od Zadra, momčad koju vodi bugarski trener Krasimir Balakov igra grozno, a drugo jutro pred stadionom stotine navijača stoje u redu i čekaju ulaznice kao da se u najmanju ruku dijele mukte.

A daleko od toga da se na Poljudu nešto dijeli besplatno. Prodaju se ulaznice, i to od 60 do 120 kuna, a što je nabizarnije u cijeloj ovoj priči - nitko ni ne pita za cijenu. Nema dvojbe, Poljud će opet biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Protiv Šibenika je na tribinama bilo 20.000 gledatelja, protiv Barce uz astronomske cijene ulaznica bilo ih je 30.000, a jednako ih se očekuje protiv Stoke Cityja. U tri utakmice, to je ukupno 80.000 gledatelja. A sve to vijeme Hajduk je uspio pobijediti samo Šibenik, i to na jedvite jade 2-1. Što bi bilo da na Poljudu stanuje momčad koja igra Ligu prvaka...

Euforija koja se oko Hajduka stvara svakog ljeta traje i dalje. I trajat će sasvim sigurno najmanje do četvrtka, kad Hajduk igra revanš utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv engleskog Stoke Cityja. Navijači žive u nadi, njihov optimizam čini se neuništivim. Što je Hajduk gori, to je njihova privrženost klubu jača.

Navijači će dati svoje obol, a što je s momčadi? Krasimir Balakov upisao je i drugi poraz na klupi Hajduka. Bugarin nije uspio razbiti tu neugodnu tradiciju koja se stvorila posljednjih godina, a to je da Hajduk teško prolazi u Stanovima, koji važe za prijateljski, domaćinski teren.

Balakov nije promijenio ni naviku da Hajduk već na startu prvenstva prosipa bodove. I to na gostovanjima koja postaju teški izazovi. Lani je Špaco Poklepović krenuo s remijem kontra Osijeka (2-2), a sad je Balakov izgubio u Zadru (0-1).

Dvije utakmice imaju nešto zajedničko. To je uloga suca Igora Pristovnika i pritužbe na njegovo dijeljenje pravde. Splićani imaju pravo buniti se jer ih je Pristovnik oštetio za čisti penal (prekršaj na Tomasovu u 49. minuti), ali ta priča sve više podsjeća na to da psi laju, a karavane prolaze...

Hajduk je izgubio bilo kakav utjecaj u hrvatskom nogometu i u takvoj situaciji njihova kuknjava odlazi u vjetar. Da Hajduk ima i najmanji utjecaj, onda im Pristovnik više ne bi sudio.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 02/08/2011 : 18:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
triba tog Veijića maknut i stavit nekog junijora, pa neka falije 30 puta, ali će naučit,ali za ovakve nema opravdanja
usput ovo je ruka ko suza, biće ne zna štopat pa se malo poslužija rukom

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/08/2011 : 19:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ne znan kakav je onaj Glumac što je sad otiša na SP u Kolumbiju...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 02/08/2011 : 22:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Ne znan di je ovo, ali san skinija s facebooka:

Rodilo je zlatom sve ča god si taka,nek ti na sve vike zemlja bude laka !

Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 03/08/2011 : 01:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

Ne znan di je ovo, ali san skinija s facebooka:

Rodilo je zlatom sve ča god si taka,nek ti na sve vike zemlja bude laka !

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000