Author |
Topic  |
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 29/07/2011 : 11:15:45
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
quote: Originally posted by supermark
Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.
ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa baš suprotno barem što se europskih utakmica tiče pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce valjda se preplaše torcide 
Šta ti ovo znači, ako želiš biti malo duhovit, nisi uspio.
Dinamo B. 3:0, Unirea 4:1, Anderlecht 1:0, samo protiv Uniree u gostima izvukli 1:1.
ozbiljan sam
doma izgube od zenita 0-2, a u gostima odigraju 2-3 sezonu prije od deportiva izgube 0-2, a u gostima 0-0 sa sampdoriom kod kuce izgube 0-1, u gostima 1-1 |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 29/07/2011 : 12:05:38
|
Ali i Hajduk je domaćinska ekipa, ovi su izrazito loši u gostima, nadam se da će to biti dosta.
ne bih baš rekao da je hajduk domaćinska ekipa baš suprotno barem što se europskih utakmica tiče pogledaj kako su igrali prošle sezone, odlično u gostima i katastrofa kod kuce valjda se preplaše torcide 
Šta ti ovo znači, ako želiš biti malo duhovit, nisi uspio.
Dinamo B. 3:0, Unirea 4:1, Anderlecht 1:0, samo protiv Uniree u gostima izvukli 1:1.
ozbiljan sam
doma izgube od zenita 0-2, a u gostima odigraju 2-3 sezonu prije od deportiva izgube 0-2, a u gostima 0-0 sa sampdoriom kod kuce izgube 0-1, u gostima 1-1
malo dođi k sebi, nije Zenit tako davno gostovao u Splitu. Ali vjerujem da zato znaš točan rezultat Barcelonin iz osmine finala Kupa kralja iz 1968. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 29/07/2011 : 14:16:30
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Šta reći, očekivao sam da će Stoke igrati klasični staromodni engleski nogomet, ali ovo je bilo i gore od onog njihovog nogometa 80-ih. Kakva nabijačina, svaki prekid se slavi ko da je gol, a tek onaj Delap s autima, ono će se teško ikad više vidjeti.
nemoj da te sawitch cuje, kad sam ja tvrdio da tako englezi igraju onda mi se smijao... on misli da tamo svi igraju kao arsenal
Dobro, ali ti sad ideš u krajnost, i on i ja ćemo se složiti da su Stoke jedna od "namjesarskijih" ekipa i ako je Hajduk u ovom meču samo izgubio s tih 1:0, a da nije izgubio igrače, dobro su prošli.
Nitko ne voli igrat protiv takvih ekipa.
slazem se, ali ja sam vise mislio na podebljano
Aha, što se podebljanog tiče, ne volim previše pričati o razdobljima u kojima me uopće nije bilo jer onda teško znati... Ali ako ćemo po dojmu nekih utakmica koje sam gledao i tako, nisu samo Englezi tada igrali takav nogomet...
A mislim iz tog razdoblja Arsenal je imao naziv "Boring,Boring Arsenal" baš radi ovakve igre kakvu primjerice Stoke ima. Mijenja se to iz razdoblje u razdoble. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7927 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/08/2011 : 14:23:31
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Svaki put na početku sezone fuckin' Zadar! I to gostovanje!!! I po običaju - ispuše 
Čemu nervoza, pa ko očekuje od Hajduka ove sezone da osvoji prvenstvo. Ja se samo nadam da ova nova uprava ima bar malo više soli u glavi i da neće podlegnut pritiscima i odmah smijenit trenera nakon par loših rezultata. Nestrpljenje je Hajdukova rak-rana zadnjih nekolikio godina, nitko nema viziju i plan za koje sigurno treba bar 2-3 godine. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 01/08/2011 : 14:30:57
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Svaki put na početku sezone fuckin' Zadar! I to gostovanje!!! I po običaju - ispuše 
Čemu nervoza, pa ko očekuje od Hajduka ove sezone da osvoji prvenstvo. Ja se samo nadam da ova nova uprava ima bar malo više soli u glavi i da neće podlegnut pritiscima i odmah smijenit trenera nakon par loših rezultata. Nestrpljenje je Hajdukova rak-rana zadnjih nekolikio godina, nitko nema viziju i plan za koje sigurno treba bar 2-3 godine.
Nisan ni ja za to da se Balakovu daje otkaz nakon prvog poraza, al' me ubije ovakav rezultat na startu sezone! |
Trljam ruke. |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Member since 29/12/2009 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Posted - 01/08/2011 : 17:19:33
|
[quote]Originally posted by makikatalinic
Ne vjerujem u to, njihov trenutačni maksimum je da mogu zabiti gol-dva, više od toga teško. Nakon ovakvog Hajduka u Zadru sve je moguće. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 01/08/2011 : 22:00:20
|
Ako ne posudimo Ibričića na jednu utakmicu ovi nemoraju ni istrčat na teren.  |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 02/08/2011 : 10:53:15
|
Istina je da nas je sudac iscipa, al' u utakmici protiv Zadra tražit alibi je isto ka da mene natambura klapac iz vrtića pa se ja iden žalit nekom. Jebeš to. I pokraj tih sranja tribaju ekipama poput Zadra zabit (minimalno!!!) po dva-tri gola. |
Trljam ruke. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 02/08/2011 : 18:43:22
|
LUDEGA LI GRADA: Hajduk gubi, a navijači hrle na stadion!
SPLIT - O fenomenu Hajduka mogla bi se izraditi opsežna znanstvena studija, valjalo bi tu temu dati na proučavanje najuglednijim svjetskim znanstvenicima, ali mogli bismo se unaprijed okladiti da ni sve te najpametnije svjetske glave ne bi došle dalje od zaključka što ga je u jednoj rečenici sažeo neponovljiviji kroničar Hajduka i grada Splita Miljenko Smoje: “Ludega li grada”.
Ludi grad! To je to. I nikako drugačije. Jer kako objasniti sve ovo što se događa oko stogodišnjeg splitskog kluba? Hajduk gubi utakmice od Zadra, momčad koju vodi bugarski trener Krasimir Balakov igra grozno, a drugo jutro pred stadionom stotine navijača stoje u redu i čekaju ulaznice kao da se u najmanju ruku dijele mukte.
A daleko od toga da se na Poljudu nešto dijeli besplatno. Prodaju se ulaznice, i to od 60 do 120 kuna, a što je nabizarnije u cijeloj ovoj priči - nitko ni ne pita za cijenu. Nema dvojbe, Poljud će opet biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Protiv Šibenika je na tribinama bilo 20.000 gledatelja, protiv Barce uz astronomske cijene ulaznica bilo ih je 30.000, a jednako ih se očekuje protiv Stoke Cityja. U tri utakmice, to je ukupno 80.000 gledatelja. A sve to vijeme Hajduk je uspio pobijediti samo Šibenik, i to na jedvite jade 2-1. Što bi bilo da na Poljudu stanuje momčad koja igra Ligu prvaka...
Euforija koja se oko Hajduka stvara svakog ljeta traje i dalje. I trajat će sasvim sigurno najmanje do četvrtka, kad Hajduk igra revanš utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv engleskog Stoke Cityja. Navijači žive u nadi, njihov optimizam čini se neuništivim. Što je Hajduk gori, to je njihova privrženost klubu jača.
Navijači će dati svoje obol, a što je s momčadi? Krasimir Balakov upisao je i drugi poraz na klupi Hajduka. Bugarin nije uspio razbiti tu neugodnu tradiciju koja se stvorila posljednjih godina, a to je da Hajduk teško prolazi u Stanovima, koji važe za prijateljski, domaćinski teren.
Balakov nije promijenio ni naviku da Hajduk već na startu prvenstva prosipa bodove. I to na gostovanjima koja postaju teški izazovi. Lani je Špaco Poklepović krenuo s remijem kontra Osijeka (2-2), a sad je Balakov izgubio u Zadru (0-1).
Dvije utakmice imaju nešto zajedničko. To je uloga suca Igora Pristovnika i pritužbe na njegovo dijeljenje pravde. Splićani imaju pravo buniti se jer ih je Pristovnik oštetio za čisti penal (prekršaj na Tomasovu u 49. minuti), ali ta priča sve više podsjeća na to da psi laju, a karavane prolaze...
Hajduk je izgubio bilo kakav utjecaj u hrvatskom nogometu i u takvoj situaciji njihova kuknjava odlazi u vjetar. Da Hajduk ima i najmanji utjecaj, onda im Pristovnik više ne bi sudio. |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts
Posted - 03/08/2011 : 01:35:20
|
quote: Originally posted by split85
Ne znan di je ovo, ali san skinija s facebooka:

Rodilo je zlatom sve ča god si taka,nek ti na sve vike zemlja bude laka !
 |
 |
|
Topic  |
|