forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 02/03/2024 : 22:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

... i da nikon ne triban objasnjavat da me se jebe zivo za ikakav seljacki balun.

Oni kojima se jebe živo za balun ne ostavljaju stotine postova na ovoj i ovakvim temama. Takvi stvarno postoje, ali to očito nisi ti.

Inače, 5 godina sam svaki dan vozio auto sa ST tablicama po ZG i ništa se nije dogodilo ni autu ni meni. Kao što se ništa nije dogodilo ni ijednom mom autu sa ZG tablicama nakon toga, koji preko misec dana svake godine vozam po Dalmaciji. Tako da te histerične konstrukcije o "terorizmu" pokupljene od ovih mrtvih sportskih novinara iz režimskih glasila koji se spominju u tekstu koji je citirao jaki, a kojeg nisi pročitao, možeš metnuti znaš već gdje.

Edited by - vukozec on 02/03/2024 22:01:46
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/03/2024 : 22:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Najbolji dio današnje utakmice je šta san se posli utakmice naša sa zlotvoron.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/03/2024 : 23:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/03/2024 : 23:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

... možeš metnuti znaš već gdje.

Tebi cu se jedinome narugat kad prodete zadnji kroz cilj u peti misec. Brzo je to. ;)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 03/03/2024 : 00:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
https://fb.watch/qzrFqobI4a/
Normalno da nam ne sudi pernal i još je nakon toga Uremović ozlijeđen.
Family

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/03/2024 : 08:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Bruno Marić ne odlazi kao žrtva, nego kao besramni lažov
Piše: Marin Katušić
Objavio: Index (Archive.is)

Ajde što lijepiš cijele tekstove, ali korektno je barem ostaviti i link.
https://www.index.hr/sport/clanak/bruno-maric-ne-odlazi-kao-zrtva-nego-kao-besramni-lazov/2543616.aspx

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/03/2024 : 08:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Sa svakom loše odigranom utakmicom i teško izborenom pobjedom raste uvjerenje, zapravo osjećaj, da će Hajduk biti prvak, samo ako nastavi tako i ne izgubi previše bodova protiv klubova iz sredine i s dna tablice.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 03/03/2024 : 14:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma u biti zaboli me vise...
Ne moze se s vama ni argumentirano ni pristojno pricat.
Vi cete uvik mrzit sve, a ostali ce mrzit vas. Tu srice nema, ni radosti. Ono malo neduznih stoji u 'sredini'.
Napravili ste na razjedinjenju Hrvatske svi skupa vise nego svi odmetnici i okupatori za vrime Domovinskog rata.
Ta mrznja, nesnosljivost, ta patalogija to je jad, cemer i bolest.
To da zivim stotinu zivota necu razumit.
To podlo podbacivanje kore od banane jedni drugima, to ruganje, podmecanje, likovanje kad susidu 'crkne krava'...to je lose, nezdravo, ja ne znan kako to ne vidite. Zabrazdili ste.
Velicat tamo neku 'svetu', 'jedinu' 'ljubav' netrpeljivoscu prema drugome i drugima, ja ne jeben to dva posto.
Svaka rasprava je ustvari odavno suvisna.
Ne mozete vi jedni drugima nista dokazati, nista reci, nista objasniti...
To je shitina. Zlo. I daleko ste od istine.

Meni se to fura na neke tenzije, var, far, dolazak polomljenih nekadašnjih zvijezda da se malo poveća interes i gledanost.
Realno naša liga je nisko u europi i nije baš da odiše kvalitetom.
Mora se nešto brljaviti o tome da bar još poneko ima uvid da se to uopće igra.
Zamisli da nema tih nazovimo afera i divljanja navijača, neke nazovimo mrtve trke za naslov, da novine ne pišu o tome, pa ko bi znao da se to uopće igra.
Deset klubova, što bi rekli skupljena kvaliteta u malom, a ono grozota.
Kakav mrtvi Rudeš i ostatak dna lige za gledanje.
Ja čak i pogledam pokoju tekmu i osim lakrdije Gorica-Rijeka na bazenu ove ostale nisu ni zanimljive.
Realno nekako bi bilo najbolje da Hajduk bude prvi da se malo trubi o tome, jer ako Dinamo opet uzme opet smo izgubili dobar dio interesa.
A u svezi tenzija mislim da su manje u zg.
Kod nas u maximirskoj (nedaleko stadiona) je bio konobar hajdukovac, ali ono pravi, čak smo ga i zvali Livaja.
Stalno o Hajduku i nikad nisam čuo da je bilo problema, čak me i žicao da mu nabavim potpisani Hajdukov dres.
Nažalost u onom nevremenu u zg mu palo stablo na auto i poginuo.
Svi smo skupljali lovu za porodicu i išli na sprovod i danas je njegova slika u kafiću.
Znam još podosta hajdukovaca, ali uvijek je samo zajebancija, obično na njihov račun.
Naravno uvijek neki moroni bez posla i pameti pokušavaju nekaj zakuhati, samo nisam baš na to nailazio, tako da nije baš životna ugroza navijat za Hajduk u zg.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/03/2024 : 17:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

quote:

Vi cete uvik mrzit sve, a ostali ce mrzit vas. Tu srice nema, ni radosti. Ono malo neduznih stoji u 'sredini'.
Napravili ste na razjedinjenju Hrvatske svi skupa vise nego svi odmetnici i okupatori za vrime Domovinskog rata.
To podlo podbacivanje kore od banane jedni drugima, to ruganje, podmecanje, likovanje kad susidu 'crkne krava'...to je lose, nezdravo, ja ne znan kako to ne vidite. Zabrazdili ste.
Velicat tamo neku 'svetu', 'jedinu' 'ljubav' netrpeljivoscu prema drugome i drugima, ja ne jeben to dva posto.

Meni se to fura na neke tenzije, var, far, dolazak polomljenih nekadašnjih zvijezda da se malo poveća interes i gledanost.
Zamisli da nema tih nazovimo afera i divljanja navijača, neke nazovimo mrtve trke za naslov, da novine ne pišu o tome, pa ko bi znao da se to uopće igra.
Ja čak i pogledam pokoju tekmu i osim lakrdije Gorica-Rijeka na bazenu ove ostale nisu ni zanimljive.
Realno nekako bi bilo najbolje da Hajduk bude prvi da se malo trubi o tome, jer ako Dinamo opet uzme opet smo izgubili dobar dio interesa.
Kod nas u maximirskoj (nedaleko stadiona) je bio konobar hajdukovac, ali ono pravi, čak smo ga i zvali Livaja.
Stalno o Hajduku i nikad nisam čuo da je bilo problema, čak me i žicao da mu nabavim potpisani Hajdukov dres.
Svi smo skupljali lovu za porodicu i išli na sprovod i danas je njegova slika u kafiću.
Znam još podosta hajdukovaca, ali uvijek je samo zajebancija, obično na njihov račun.
Naravno uvijek neki moroni bez posla i pameti pokušavaju nekaj zakuhati, samo nisam baš na to nailazio, tako da nije baš životna ugroza navijat za Hajduk u zg.

Dobro.

Ima tu lijepih riječi i jos ljepših postavki uma u tvom tekstu pa te itekako i razumijem i poštujem.

Vidi sad ovo.

Ja, ovako kako vidim sam sebe, slobodarski nastrojenog, fleksibilnog, pače-građanina svijeta, spremnog na svaki dijalog, ali pomalo ludog u istrajavanju nekih vrijednosti, nekidan ti odlučim postaviti jedan sociološki eksperiment.

Naime, na svoj sandučić pošte na mojoj adresi i na mojoj kući, u mojoj ulici, u mom kvartu, u mom gradu ja ti postavim to jest priljepim grb Dinama.

Posredstvom jednog našeg člana, (hvala Tomislave), stignu mi naljepnice GNK Dinama. Ja nisam nipošto navijač Dinama, (kakve li glupe riječi: navijanje), nego jednostavno mi je stigla prije onih HNK Rijeke koje sam također zatražio posredstvom jednog člana, (uostalom gdje bi to mogao kupiti u Splitu) pa što je stiglo prije to sam i iskoristio.

I priljepim ti ja to, onako pravo, pojačano Loctiteom, (onim malim super glue u tubicama, jakima ko čelik ljepilima), na svoju adresu.

Negdje oko pet poslijepodne, padao je sumrak,(ovo je bitna stavka)
I znaš li Ivi moj, koliko je tu stajao? Prije nego li ti kažem, samo da znaš da je vec u osam bila ophodnja policije...

Od 17:00 do cca 19:00!

Jer sam već u cca 18:30 imao provaljivanje na vrata mog kućnog praga, lupom i udaranjem šaka i nogu...PROVALJIVANJE!!!

Nakon što je osoba, (recimo XY), luđački noktima rovala po grbu Dinama na mom sandučiću. Alo, ej... nije ga mogla tek tako skinuti i level ludila na koje je dospjela, psihijatrijske klinike, zapisi i knjige iz kojih se uči, ne poznaju taj nivo zapjenjenog bijesa, nasrnula je na moja vrata.

Kad sam ih otvorio, nasrnula je u moj dom, moj životni prostor, moj 'tinel' i ono što je najvažnije moj vrat! Pošla me je daviti, što mi ovdje kažemo dušiti..

Dramu do dolaska policije i dramu poslije nije bitno ovdje ispripovjedati jer dovoljno je i ovo.

Dakle; moj sociološki eksperiment je nažalost u potpunosti 'uspio'. Dokazao sam stupanj ludila okoline gdje živim.

Jebiga, ja sam ti iz prgave familije i ne dam se nikome, pa sam to preživio iako je bio lijep cirkus za cijelo susjedstvo.

Inače živim ti u mirnom susjedstvu, privatnoj kući, mnogi bi kazali; rezidencijalniom kvartu i dijelu grada Splita, sa starosjediocima još od prije drugog svjetskog rata, gdje je moj djed prvi podigao vlastitu kuću.

Što želim kazati; kad je tu ovaj sociološki eksperiment polučio ovakav 'uspjeh', kako bi bilo negdje usred grada gdje te nitko ne zna. Vjerovatno bi skončao s teškim ozljedama ili smrću.

Da li je to terorizam?

I da, zaboravih ispripovjedati, da je ta kreatura, pomahnitala furija sa pjenom na ustima koja je nasrnula na moj životni prostor bila ženska osoba!!!

E da, ženskog roda. Mada se to ne bi nipošto reklo i površnim pogledom na isto biće, ali to joj stoji valjda u dokumentima.

Žensko...

Evo ti jedne pričice, istinite dakako, male novele, jer ja obožavam novele iz prve ruke, iz moga grada. Što grada, kvarta, ulice...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 17:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ali ima bit to su kupe i spade. A pocesto i bate. Jbg. Bolje nam je o gradelama i sta ja znan, Joy Divisionu.

mogli bi skoro...i gradele i joy division...a more i bauhaus...ja sidin u kantunu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 17:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot
Mikanoviću pronađi drugi posao.

ja kad njega vidin, dođe mi iskidat pretplatu...koja nuletina od igrača...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 17:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Inače, 5 godina sam svaki dan vozio auto sa ST tablicama po ZG i ništa se nije dogodilo ni autu ni meni. Kao što se ništa nije dogodilo ni ijednom mom autu sa ZG tablicama nakon toga, koji preko misec dana svake godine vozam po Dalmaciji. Tako da te histerične konstrukcije o "terorizmu" pokupljene od ovih mrtvih sportskih novinara iz režimskih glasila koji se spominju u tekstu koji je citirao jaki, a kojeg nisi pročitao, možeš metnuti znaš već gdje.

ovo potpisujem...od slova do slova...radim u hotelu gdje je dnevno parkirano na desetine auta-od ljubljane do skoplja...i nikad ništa...ali nikad u skoro 25 godina...iako, dođu zagrepčani(ne svi,rijetki) pa mi počnu dizat paniku(zg tablica, dinamo blabla)...elegantno ih spustim na zemlju...''gospodo, niste više u modi, sad bacamo u more samo auta s riječkim tablicama...to ih umiri

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/03/2024 : 17:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Ali ima bit to su kupe i spade. A pocesto i bate. Jbg. Bolje nam je o gradelama i sta ja znan, Joy Divisionu.

mogli bi skoro...i gradele i joy division...a more i bauhaus...ja sidin u kantunu

Dogovor slijedi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 17:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

I da, zaboravih ispripovjedati, da je ta kreatura, pomahnitala furija sa pjenom na ustima koja je nasrnula na moj životni prostor bila ženska osoba!!!

E da, ženskog roda. Mada se to ne bi nipošto reklo i površnim pogledom na isto biće, ali to joj stoji valjda u dokumentima.

Žensko...

jel bar na nešto ličila
šta je nisi zva na kavu u kuću i objasnija u par besida...

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/03/2024 : 17:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ovo potpisujem...od slova do slova...radim u hotelu gdje je dnevno parkirano na desetine auta-od ljubljane do skoplja...i nikad ništa...ali nikad u skoro 25 godina...iako, dođu zagrepčani(ne svi,rijetki) pa mi počnu dizat paniku(zg tablica, dinamo blabla)...elegantno ih spustim na zemlju...''gospodo, niste više u modi, sad bacamo u more samo auta s riječkim tablicama...to ih umiri

Jesan li ja onda takva pegula, da me checkiraju po tablicama od Pule, priko Šibenika do metropole jer ponosno vozim ST na plocicama, a veze nemam s bitkama izmedu nogometnih klubova...

Ok, ja sam em robustan, em se znam branit, ali ipak...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/03/2024 : 17:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Žensko...

jel bar na nešto ličila

Stari, nije zajebancija. Susta istina. Matere mi! Zena i dica pobigli. Stres, urnebes, kaos. Ne zajebavan se s ovim... murija dosla...

Slijedeci put lipin Rikin grb, pa da vidin di ce sve to zavrsit.

Znan, ne bi tribalo rastizat lastik toliko do pucanja, ali ocu! Ne radin nista protuzakonito, a puno toga dokazujem. Kako san reka ovo su bitni socioloski eksperimenti...

Ako prizivim, onda ide lipljenje grba Rudesa, oni sirotani nikome nista nisu ucinili...

Pa cemo vidit...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 17:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Žensko...

jel bar na nešto ličila

Stari, nije zajebancija. Susta istina. Matere mi! Zena i dica pobigli. Stres, urnebes, kaos. Ne zajebavan se s ovim... murija dosla...

Slijedeci put lipin Rikin grb, pa da vidin di ce sve to zavrsit.

Znan, ne bi tribalo rastizat lastik toliko do pucanja, ali ocu! Ne radin nista protuzakonito, a puno toga dokazujem. Kako san reka ovo su bitni socioloski eksperimenti...

Ako prizivim, onda ide lipljenje grba Rudesa, oni sirotani nikome nista nisu ucinili...

Pa cemo vidit...

ma virujen ti...
donesem ti ja grb rijeke i dinama, pa zalipi oba

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 17:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
a vidi ovo...kad smo već kod lipljenja grbova...zalipin ja u liftu zgrade di živin grb hajduka iz edicije hnl sličice,objavljene prid kraj lanjske godine...i ništa...stoji tako već misecima...e onda povrh njega zalipin sliju koja prikazuje titulu prvaka hrvatske...idući dan je netko ispara nožem,brokvom, čime li već-sliju titule prvaka...ja odma u prostoriju di su kamere...zna sam tko je to moga napravit, ali sam tija potvrdu...tip s 15. kata(navijač rnk split)...i tako, nisam mu tija ić na vrata, kontam, kad-tad ću ga vidit...i pitam ga ja lipo zašto je to napravio...i nije pa s marsa nego odma drito u facu_zato šta sam ja navijač splita...i sad dolazimo do sukusa priče...tip ima istetoviranog juru francetića...a navijač rnk split...oće mi netko veleuman objasnit tu simbiozu...

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/03/2024 : 18:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
A eto sve smo rekli.
A price su dobre.
Ovo s RNK Split je posebno ludilo, narocito s Jurom na podlaktici, ramenu (ili di vec).
Covik ocito nije u livelu. Cak je i vise tuzno koliko je groteskno.

A to su bas i slicne stvari o kojima ja pricam, kako je nedavno nas vrli clan kazao na 'stotine' mojih postova u ovoj temi...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 03/03/2024 18:05:48
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 18:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ovo s RNK Split je posebno ludilo, narocito s Jurom na podlaktici, ramenu (ili di vec).

a da vidimo šta ćeš sad reć...jedan igrač naše reprezentacije(ja ga ne mogu smislit) mu je potpisao i poslao dres preko nekog lika...a taj isti nogometaš mu je pohvalio tu istu tetovažu...imaš tri puta pogađat koji je to nogometaš...živa istina, vidio sam poruke...inače,nogometaš iz miješanog braka...

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15856 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/03/2024 : 19:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a da vidimo šta ćeš sad reć...jedan igrač naše reprezentacije(ja ga ne mogu smislit) mu je potpisao i poslao dres preko nekog lika...a taj isti nogometaš mu je pohvalio tu istu tetovažu...imaš tri puta pogađat koji je to nogometaš...živa istina, vidio sam poruke...inače,nogometaš iz miješanog braka...

Jbg. Toliko sam toga vidija, da se nista ne cudin...

Ja san 96e u Newcastleu dobija dres nekog tadasnjeg igraca Hajduka kojem ne znam ni ime. Znan samo da je bija sa Bača.

E sad, zasto je to zanimljivo...

Pa zato sta je bija broj 13. Teski raritet. Oni lipi, najlipsi sa velikin kockicama! Lotto, ja mislin?

I posli je covik prica po Splitu, da je usa u svlacionu, (a prosli smo cili stadion nas dva), neki ludi Splico, i da nije moga ne dat mi dres, a nema ga ni on za uspomenu. Jer nije puno igra. Mozda cak samo i tad.

A ja obuka dres i isprid stadiona, skupula se gomila engleske dicice i da in udren autogram. I ja udara potpise, svoje prave dicici... ;)

E sad, neman ni ja taj dres vise, poklonija sam ga jednom odlicnom coviku koji je bija samnom i nije ga uspija uvatit, bija je tuzan bas ka pas. Inace brat mu je strada u Domovinskon ratu, i sta ces... ja mu ga poklonija. Nas, da ga se i danas sitin.

Broj 13...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/03/2024 : 19:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Lukica
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/03/2024 : 19:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Sudac nije sudio jedno 10 faula nad osijekovim ihracima u zadnjih 10 min
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/03/2024 : 19:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ivi skoj

quote:

Dobro.

Ima tu lijepih riječi i jos ljepših postavki uma u tvom tekstu pa te itekako i razumijem i poštujem.

Vidi sad ovo.

Ja, ovako kako vidim sam sebe, slobodarski nastrojenog, fleksibilnog, pače-građanina svijeta, spremnog na svaki dijalog, ali pomalo ludog u istrajavanju nekih vrijednosti, nekidan ti odlučim postaviti jedan sociološki eksperiment.

Naime, na svoj sandučić pošte na mojoj adresi i na mojoj kući, u mojoj ulici, u mom kvartu, u mom gradu ja ti postavim to jest priljepim grb Dinama.

Posredstvom jednog našeg člana, (hvala Tomislave), stignu mi naljepnice GNK Dinama. Ja nisam nipošto navijač Dinama, (kakve li glupe riječi: navijanje), nego jednostavno mi je stigla prije onih HNK Rijeke koje sam također zatražio posredstvom jednog člana, (uostalom gdje bi to mogao kupiti u Splitu) pa što je stiglo prije to sam i iskoristio.

I priljepim ti ja to, onako pravo, pojačano Loctiteom, (onim malim super glue u tubicama, jakima ko čelik ljepilima), na svoju adresu.

Negdje oko pet poslijepodne, padao je sumrak,(ovo je bitna stavka)
I znaš li Ivi moj, koliko je tu stajao? Prije nego li ti kažem, samo da znaš da je vec u osam bila ophodnja policije...

Od 17:00 do cca 19:00!

Jer sam već u cca 18:30 imao provaljivanje na vrata mog kućnog praga, lupom i udaranjem šaka i nogu...PROVALJIVANJE!!!

Nakon što je osoba, (recimo XY), luđački noktima rovala po grbu Dinama na mom sandučiću. Alo, ej... nije ga mogla tek tako skinuti i level ludila na koje je dospjela, psihijatrijske klinike, zapisi i knjige iz kojih se uči, ne poznaju taj nivo zapjenjenog bijesa, nasrnula je na moja vrata.

Kad sam ih otvorio, nasrnula je u moj dom, moj životni prostor, moj 'tinel' i ono što je najvažnije moj vrat! Pošla me je daviti, što mi ovdje kažemo dušiti..

Dramu do dolaska policije i dramu poslije nije bitno ovdje ispripovjedati jer dovoljno je i ovo.

Dakle; moj sociološki eksperiment je nažalost u potpunosti 'uspio'. Dokazao sam stupanj ludila okoline gdje živim.

Jebiga, ja sam ti iz prgave familije i ne dam se nikome, pa sam to preživio iako je bio lijep cirkus za cijelo susjedstvo.

Inače živim ti u mirnom susjedstvu, privatnoj kući, mnogi bi kazali; rezidencijalniom kvartu i dijelu grada Splita, sa starosjediocima još od prije drugog svjetskog rata, gdje je moj djed prvi podigao vlastitu kuću.

Što želim kazati; kad je tu ovaj sociološki eksperiment polučio ovakav 'uspjeh', kako bi bilo negdje usred grada gdje te nitko ne zna. Vjerovatno bi skončao s teškim ozljedama ili smrću.

Da li je to terorizam?

Žensko...

Evo ti jedne pričice, istinite dakako, male novele, jer ja obožavam novele iz prve ruke, iz moga grada. Što grada, kvarta, ulice...

Izrazito glup potez na nivou predpubertetlije.
Namjerno provociranje stanara koji žive poviše tebe(Skoro san siguran da se o njima radi), i svjesno dovođenje žene i dice u neugodnu situaciju.
Savjetujen ti odlazak na EXIT festival sa ženon i dicon, ali obavezno sa auton, zastavicon četvrte brigade na retrovizoru i naljepnicon "Za Dom spremni) na šofer šajbi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2024 : 19:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
nakon samo 62 dana u 2024.godini
hajduk ima 100 iljada članova...opet...

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.31 seconds. Snitz Forums 2000