Author |
Topic  |
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 03/03/2024 : 19:55:02
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by ivi skoj
Ma u biti zaboli me vise... Ne moze se s vama ni argumentirano ni pristojno pricat. Vi cete uvik mrzit sve, a ostali ce mrzit vas. Tu srice nema, ni radosti. Ono malo neduznih stoji u 'sredini'. Napravili ste na razjedinjenju Hrvatske svi skupa vise nego svi odmetnici i okupatori za vrime Domovinskog rata. Ta mrznja, nesnosljivost, ta patalogija to je jad, cemer i bolest. To da zivim stotinu zivota necu razumit. To podlo podbacivanje kore od banane jedni drugima, to ruganje, podmecanje, likovanje kad susidu 'crkne krava'...to je lose, nezdravo, ja ne znan kako to ne vidite. Zabrazdili ste. Velicat tamo neku 'svetu', 'jedinu' 'ljubav' netrpeljivoscu prema drugome i drugima, ja ne jeben to dva posto. Svaka rasprava je ustvari odavno suvisna. Ne mozete vi jedni drugima nista dokazati, nista reci, nista objasniti... To je shitina. Zlo. I daleko ste od istine.
Meni se to fura na neke tenzije, var, far, dolazak polomljenih nekadašnjih zvijezda da se malo poveća interes i gledanost. Realno naša liga je nisko u europi i nije baš da odiše kvalitetom. Mora se nešto brljaviti o tome da bar još poneko ima uvid da se to uopće igra. Zamisli da nema tih nazovimo afera i divljanja navijača, neke nazovimo mrtve trke za naslov, da novine ne pišu o tome, pa ko bi znao da se to uopće igra. Deset klubova, što bi rekli skupljena kvaliteta u malom, a ono grozota. Kakav mrtvi Rudeš i ostatak dna lige za gledanje. Ja čak i pogledam pokoju tekmu i osim lakrdije Gorica-Rijeka na bazenu ove ostale nisu ni zanimljive. Realno nekako bi bilo najbolje da Hajduk bude prvi da se malo trubi o tome, jer ako Dinamo opet uzme opet smo izgubili dobar dio interesa. A u svezi tenzija mislim da su manje u zg. Kod nas u maximirskoj (nedaleko stadiona) je bio konobar hajdukovac, ali ono pravi, čak smo ga i zvali Livaja. Stalno o Hajduku i nikad nisam čuo da je bilo problema, čak me i žicao da mu nabavim potpisani Hajdukov dres. Nažalost u onom nevremenu u zg mu palo stablo na auto i poginuo. Svi smo skupljali lovu za porodicu i išli na sprovod i danas je njegova slika u kafiću. Znam još podosta hajdukovaca, ali uvijek je samo zajebancija, obično na njihov račun. Naravno uvijek neki moroni bez posla i pameti pokušavaju nekaj zakuhati, samo nisam baš na to nailazio, tako da nije baš životna ugroza navijat za Hajduk u zg.
Dobro.
Ima tu lijepih riječi i jos ljepših postavki uma u tvom tekstu pa te itekako i razumijem i poštujem.
Vidi sad ovo.
Ja, ovako kako vidim sam sebe, slobodarski nastrojenog, fleksibilnog, pače-građanina svijeta, spremnog na svaki dijalog, ali pomalo ludog u istrajavanju nekih vrijednosti, nekidan ti odlučim postaviti jedan sociološki eksperiment.
Naime, na svoj sandučić pošte na mojoj adresi i na mojoj kući, u mojoj ulici, u mom kvartu, u mom gradu ja ti postavim to jest priljepim grb Dinama.
Posredstvom jednog našeg člana, (hvala Tomislave), stignu mi naljepnice GNK Dinama. Ja nisam nipošto navijač Dinama, (kakve li glupe riječi: navijanje), nego jednostavno mi je stigla prije onih HNK Rijeke koje sam također zatražio posredstvom jednog člana, (uostalom gdje bi to mogao kupiti u Splitu) pa što je stiglo prije to sam i iskoristio.
I priljepim ti ja to, onako pravo, pojačano Loctiteom, (onim malim super glue u tubicama, jakima ko čelik ljepilima), na svoju adresu.
Negdje oko pet poslijepodne, padao je sumrak,(ovo je bitna stavka) I znaš li Ivi moj, koliko je tu stajao? Prije nego li ti kažem, samo da znaš da je vec u osam bila ophodnja policije...
Od 17:00 do cca 19:00!
Jer sam već u cca 18:30 imao provaljivanje na vrata mog kućnog praga, lupom i udaranjem šaka i nogu...PROVALJIVANJE!!!
Nakon što je osoba, (recimo XY), luđački noktima rovala po grbu Dinama na mom sandučiću. Alo, ej... nije ga mogla tek tako skinuti i level ludila na koje je dospjela, psihijatrijske klinike, zapisi i knjige iz kojih se uči, ne poznaju taj nivo zapjenjenog bijesa, nasrnula je na moja vrata.
Kad sam ih otvorio, nasrnula je u moj dom, moj životni prostor, moj 'tinel' i ono što je najvažnije moj vrat! Pošla me je daviti, što mi ovdje kažemo dušiti..
Dramu do dolaska policije i dramu poslije nije bitno ovdje ispripovjedati jer dovoljno je i ovo.
Dakle; moj sociološki eksperiment je nažalost u potpunosti 'uspio'. Dokazao sam stupanj ludila okoline gdje živim.
Jebiga, ja sam ti iz prgave familije i ne dam se nikome, pa sam to preživio iako je bio lijep cirkus za cijelo susjedstvo.
Inače živim ti u mirnom susjedstvu, privatnoj kući, mnogi bi kazali; rezidencijalniom kvartu i dijelu grada Splita, sa starosjediocima još od prije drugog svjetskog rata, gdje je moj djed prvi podigao vlastitu kuću.
Što želim kazati; kad je tu ovaj sociološki eksperiment polučio ovakav 'uspjeh', kako bi bilo negdje usred grada gdje te nitko ne zna. Vjerovatno bi skončao s teškim ozljedama ili smrću.
Da li je to terorizam?
I da, zaboravih ispripovjedati, da je ta kreatura, pomahnitala furija sa pjenom na ustima koja je nasrnula na moj životni prostor bila ženska osoba!!!
E da, ženskog roda. Mada se to ne bi nipošto reklo i površnim pogledom na isto biće, ali to joj stoji valjda u dokumentima.
Žensko...
Evo ti jedne pričice, istinite dakako, male novele, jer ja obožavam novele iz prve ruke, iz moga grada. Što grada, kvarta, ulice...
Izrazito glup potez na nivou predpubertetlije. Namjerno provociranje stanara koji žive poviše tebe(Skoro san siguran da se o njima radi), i svjesno dovođenje žene i dice u neugodnu situaciju. Savjetujen ti odlazak na EXIT festival sa ženon i dicon, ali obavezno sa auton, zastavicon četvrte brigade na retrovizoru i naljepnicon "Za Dom spremni) na šofer šajbi.
Sad nabavljan grb Rijeke. Stop terorizmu! |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 03/03/2024 : 20:25:38
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by ivanl Sad nabavljan grb Rijeke. Stop terorizmu!
donit ću ti ga ja...ti ga zalipi...i onda ga ja dolazim skidat...ti to snimi i pošalji panduriji...dok oni dođu, baci na gradele par komada...
I ko bi sad, I kako bi smija, Rec; necu???
Ocu!!!
 |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 03/03/2024 : 23:29:31
|
nakon samo 62 dana u 2024.godini hajduk ima 100 iljada članova...opet...
Ipak vas još hdz šije za duplo.
 |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 03/03/2024 : 23:34:13
|
nakon samo 62 dana u 2024.godini hajduk ima 100 iljada članova...opet...
Ipak vas još hdz šije za duplo.

A Prija to u 5 dana... |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Posted - 03/03/2024 : 23:57:40
|
To mi je misterij kako se rodi ideja o masovnom učlanjivanju. Nekako bi bilo bolje da se euforija i lova koja je valjda postala malo konkretnija usmjeri na razvoj Splita. Ono da se razviju faksevi, da bude neko intelektualno središte u hrvata, kultura, zdravstveni turizam, neki it sektor, investicije, ovako kao neutralnom promatraču i slušaču ekipe odozdo imam osjećaj da je svedeno na ajduka i ultru plus neki čudni masovni turizam. Pa te utakmice ajduka su kao hodočašće, a nema se na njima baš štogod zanimljivo za vidjet, a i osvojit tu jadu od prvenstva nije neka sreća. Kaj nema nikaj drugo za pratit dole?
 Za razliku od Ivana, meni je Tomić duhovit, ali kad bolje razmislim o njegovim besidama, fakat ne pamtim neko sprdanje ili pisanje o Hajduku. Malo mi to čudno, a i ova Ivanova epizoda mi malo spustila vilicu. Valjda ja živim u nekom drugom svijetu.
|
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 04/03/2024 : 00:15:59
|
To mi je misterij kako se rodi ideja o masovnom učlanjivanju. Nekako bi bilo bolje da se euforija i lova koja je valjda postala malo konkretnija usmjeri na razvoj Splita. Ono da se razviju faksevi, da bude neko intelektualno središte u hrvata, kultura, zdravstveni turizam, neki it sektor, investicije, ovako kao neutralnom promatraču i slušaču ekipe odozdo imam osjećaj da je svedeno na ajduka i ultru plus neki čudni masovni turizam. Pa te utakmice ajduka su kao hodočašće, a nema se na njima baš štogod zanimljivo za vidjet, a i osvojit tu jadu od prvenstva nije neka sreća. Kaj nema nikaj drugo za pratit dole?
 Za razliku od Ivana, meni je Tomić duhovit, ali kad bolje razmislim o njegovim besidama, fakat ne pamtim neko sprdanje ili pisanje o Hajduku. Malo mi to čudno, a i ova Ivanova epizoda mi malo spustila vilicu. Valjda ja živim u nekom drugom svijetu.
Nema stari nista recimo od Rock'n Rolla. Nedavno sam radio onako za sebe neke statistike i pazljivim proucavanjem stranih nastupa u Splitu u uzorku od 40 godina, od 1983 do 2023 bilo je 28 stranih koncerata...
To Zagreb odradi u bilo kojoj tekucoj godini. Ruganje sa frezama i traktorima naspram Sibenika je bas blasfemija jer tamo se ide na koncerte koje 'kultura' u mom gradu nece nikada ni vidjeti.
Samo glazbe sto se tice. 'Siju' nas svi.
Za Tomica uopce nisam kazao da nije duhovit. Upravo jest. I ja tako mislim. Ali za covjeka koji kritizira sve i sva u drzavi u ovu kolektivnu histeriju se ne dira. Jer se boji. A znam to, sjedio sam s njim. Tako mu je lakse, jer batine su batine. (Ne znam gdje si procitao da mi nije duhovit)
Zivis u drugom svijetu, dakako. Nemoj misliti da ti je lose. Evo ja cu sad opet cetiri dana u Zagreb na ljutu dozu Rocka i kulture, to me spasava. Srecom nije daleko...
A epizoda je gadna, dakako, no vidio sam puno gore. Blago ovima sto tvrde da im se nikad nista nije dogodilo s vozilima. Ja ti se sad kunem u djecu, da sam prije par godina svojim ocima gledao kako kroz moju ulicu rulja trci za autom ZG tablica i kamenuje ga. Stotine kamenica je letilo u automobil. Bjezali su nazalost prema Marjanu a tamo je 'slijepa' ulica. Uspjeli su se okrenuti, ali u drugom smjeru prema gradu pobjegli su sa autom koje je gorilo. Ne makao se s mjesta, kad nije bilo ovako. Gledao sam s mjesta gdje desetljecima pijem pivo... ubacili su 'bengalku' unutra.
Kultura. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 04/03/2024 : 00:27:46
|
Inace u Zagrebu kojeg izvanredno dobro poznajem, sakrijem auto i nisam imao problema, samo zato sto znam sto radim. Ali prica je bilo. I razbijenih 'sajbi'.
U Sibeniku sam na benzinskoj imao bas neugodan incident zbog ST tablica i to bas dva dana nakon sranja sa Smrdajom. Bilo je gusto.
Ali najvece sranje mi je, (nama) bilo u Puli. Napisali su nam tovari, napunili brave sibicama i grancicama, posrali se na auto??? I polomili retrovizor te iscupali brisace.
I na Luckom me jedan policajac iz grupe policajaca toliko izmaltretirao da sam ga poslao na neko mjesto, i Dinamo i Hajduk. Bilo je cupavo, ali nasao se jedan pametan pa kad sam mu pokazao karte za Iron Maiden i Villagers if Ioniana City, vecer prije, shvatio je covjek i kolegu maknuo sa strane. Covjece ovaj me mrzija ka pasa samo zato sta san iz Splita i ka napravicu sranje. Jer smo njemu mi u autu, automatski huligani koji idu rusit Zagreb.
I bilo je jos toga zbog ST tablica ali eto nedami se sve navoditi. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 04/03/2024 : 08:51:52
|
Pa tuđi čovik nikad neće znati, to se zna :)
A i pamćenje te više ne služi: https://www.index.hr/sport/clanak/torcida-tuzi-antu-tomica-nazivajuci-nas-olosem-i-stokom-liberalni-intelektualac-se-izjednacio-s-kerumom/501400.aspx
:)
Ali zezam se, svejedno nisi ti tuđi, ti si naš ;)
Ovo što se zadnjih godina događa sa Hajdukom ima najmanje veze sa ljepotom nogometne igre, pa čak i sa rezultatima. Split je nekad imao Splitski festival, Slobodnu Dalmaciju, Smoju, Tomislava Ivića, KK Split, vaterpolo... Od svega toga ostao je samo Hajduk. Ali ponavljam se, sve sam već ovdje napisao (kao bonus na kraju imaš link na još jedan Tomićev članak o Hajduku, napisan 13 godina nakon onog gore, zgodno za usporediti): http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=574&TOPIC_ID=26528#2595397
|
Edited by - vukozec on 04/03/2024 08:53:35 |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16728 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 04/03/2024 : 09:55:28
|
Dakle, Ivan Bebek je NAKNADNO SNIMIO tobožnju komunikaciju u VAR sobi na utakmici Osijek - Dinamo. Bruno Marić je tu snimku objavio kao AUTENTIČNU snimku iz VAR sobe. Kad izađe dokaz u javnost HNS prizna da je Bebek NAKNADNO SNIMIO ono što su rekli da je AUTENTIČNO. Bruno Marić gleda u oči cijelu zemlju i LAŽE da postoji snimka po kojoj se vidi da je igrač Hajduka u zaleđu u Varaždinu. Croatel izda priopćenje da Bruno Marić LAŽE. Sad zamislite koliko LAŽI I FABRICIRANJA postoji, a još nije otkriveno i nikad neće biti? Ali sve su to kmečavci umislili.
da vas grci bar oće razguzit u solunu i u zagrebu...blažena yu liga...don vito corleone se okriće u grobu...
samo za tebe  
https://www.facebook.com/photo/?fbid=122127789428125954&set=gm.7110856829040788&idorvanity=1138132656313265 |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4078 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/03/2024 : 10:00:52
|
oj ivane, pobratime mio ča si se uzpizdio :) |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 04/03/2024 : 10:29:10
|
I da, zaboravih ispripovjedati, da je ta kreatura, pomahnitala furija sa pjenom na ustima koja je nasrnula na moj životni prostor bila ženska osoba!!!
E da, ženskog roda. Mada se to ne bi nipošto reklo i površnim pogledom na isto biće, ali to joj stoji valjda u dokumentima.
Žensko...
jel bar na nešto ličila  šta je nisi zva na kavu u kuću i objasnija u par besida...
Stari, nije zajebancija. Susta istina. Matere mi! Zena i dica pobigli. Stres, urnebes, kaos. Ne zajebavan se s ovim... murija dosla...
Slijedeci put lipin Rikin grb, pa da vidin di ce sve to zavrsit.
Znan, ne bi tribalo rastizat lastik toliko do pucanja, ali ocu! Ne radin nista protuzakonito, a puno toga dokazujem. Kako san reka ovo su bitni socioloski eksperimenti...
Ako prizivim, onda ide lipljenje grba Rudesa, oni sirotani nikome nista nisu ucinili...
Pa cemo vidit...
Sad me strah poslati ti naljepnice😁😁😁 |
Mrzim mrznju! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 04/03/2024 : 14:06:02
|
Ladiću izbrisa san svoje upise, izbriši i ti svoje di si me citira, jednu stvar imaš pravo, nije forum misto za ovakve rasprave. Navlače likove kojima tu nije misto.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 04/03/2024 : 17:15:37
|
Ladiću izbrisa san svoje upise, izbriši i ti svoje di si me citira, jednu stvar imaš pravo, nije forum misto za ovakve rasprave. Navlače likove kojima tu nije misto.
Evo.
Stari, ovakve stvari se ne rade. To sve znas sam. Ne znan di te odnilo...
Ja bi se na tvon mistu lipo izvinija.
Sta se mene tice, idemo dalje. A za sve sta te smeta imas telefon a i zdrave noge do kantuna ulice.
Ja mislin da san fer.
A za roj koji odma sleti tamo di roj obicno slijece je jednostavno tako. Ljudi vole katastrofe, to ih zblizuje. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 04/03/2024 : 17:19:56
|
quote: Originally posted by ivanl proucavanjem stranih nastupa u Splitu u uzorku od 40 godina, od 1983 do 2023 bilo je 28 stranih koncerata...
samo 28??? a jebate...sramota...strani koncerti u splitu ko hajdukove titule-rijetko za popizdit 
Je.
Proveja san jedno malo iscrpno i tocno ispitivanje cinjenica i eto... malo i nista. Od Whisbon Asha 83e do Forest Raya 2023e, 28 'komada'. Bas deprimirajuce. Mogu ti ih i nabrojit ali onda smo u offtopicu, kako se ovdi voli kazat...
Moremo se slobodno vratit na pumpanje baluna, samo ne negativne energije...sta se mene tice. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4078 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/03/2024 : 17:33:39
|
Samo sam dokazal da si laprdalo koje miješa kruške i jabuke. Nikakve tragedija i konkretan slučaj me ne zanimaju. To nisu moji posli! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/03/2024 : 19:28:32
|
Evo.
Sta se mene tice, idemo dalje. A za sve sta te smeta imas telefon a i zdrave noge do kantuna ulice.
Ja mislin da san fer.
A za roj koji odma sleti tamo di roj obicno slijece je jednostavno tako. Ljudi vole katastrofe, to ih zblizuje.
Izrazito je nekorektno ono šta si napravija, i nisi fer. Priša si odavno granicu dobroga ukusa svojin ponašanjen na ovome topicu već odavno, a fabriciranjen ove zadnje priče si dotaka dno. Ispriča si šta ti paše a prešutija ono najbitnije, a to je da nisi nikakva žrtva nego si provocira konkretne ljude i dobija šta si tražija. Nisan apsolutno nidi spomenija nikoga iz tvoje obitelji niti izvlačija tvoje privatne stvari, samo san te uvatija u očitome laganju. Ti si taj koji je svoj privatni život stavija na forum sa onon pričon, ne ja. Ja san samo nadoda ono šta si prišutija. Pljucaš konstantno po gradu u kojen živiš, po globinju, columbu, jakši, meni i svin ostalin navijačima Hajduka. Za izrečeno se ne ispričavan jer niti san ulazija u tvoje osobne stvari niti san šta laga. Ispričavan se samo zato šta san izabra krivo misto za to reć jer nije sve za svačije uši. Bez ironije ili ljutnje, dobronamjerni prijateljski savjet. Ostavi se Hajduka jer ti mržnja gasi mozak , a onda si užasno loš sugovornik.
|
Edited by - NESVRSTANI on 04/03/2024 19:31:52 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 04/03/2024 : 20:26:37
|
Evo.
Ja mislin da san fer.
A za roj koji odma sleti tamo di roj obicno slijece je jednostavno tako. Ljudi vole katastrofe, to ih zblizuje.
Izrazito je nekorektno ono šta si napravija, i nisi fer. Priša si odavno granicu dobroga ukusa svojin ponašanjen na ovome topicu već odavno, a fabriciranjen ove zadnje priče si dotaka dno. Ispriča si šta ti paše a prešutija ono najbitnije, a to je da nisi nikakva žrtva nego si provocira konkretne ljude i dobija šta si tražija. Nisan apsolutno nidi spomenija nikoga iz tvoje obitelji niti izvlačija tvoje privatne stvari, samo san te uvatija u očitome laganju. Ti si taj koji je svoj privatni život stavija na forum sa onon pričon, ne ja. Ja san samo nadoda ono šta si prišutija. Pljucaš konstantno po gradu u kojen živiš, po globinju, columbu, jakši, meni i svin ostalin navijačima Hajduka. Za izrečeno se ne ispričavan jer niti san ulazija u tvoje osobne stvari niti san šta laga. Ispričavan se samo zato šta san izabra krivo misto za to reć jer nije sve za svačije uši. Bez ironije ili ljutnje, dobronamjerni prijateljski savjet. Ostavi se Hajduka jer ti mržnja gasi mozak , a onda si užasno loš sugovornik.
Sve krivo. I ne uvidas gresku. I ponovo radis isto. Vise san ja istinom napravija po cilome svitu za svoj grad nego sta ti mos pojmit. A 'ljude' koje spominjes, to nisu 'ljudi' nego stoka o kojima ti samo nesto sitno znas, nagadas i prejudiciras. Istina ima dvi strane. Da li ti znas sve? Ne! Koji se vrag onda misas? Takve 'ljude' ti zelim u zivotu i ,(pred kucnim pragom), pa bi drugciju pismu piva, mozda bi ti instrument bija tupa strana sikire. Nemas pojma a misas se di nisi pozvan i ne baratas ni osnovama. I odakle ti to pravo? Za provokaciju trebaju dvoje. A kad si takav, a lipo san ti reka da se neke stvari ne rade, a ti to ocito ne kontas, onda da ti kazen; da radi svih sranja sta ste ti i tvoji navijaci napravili mom gradu, ima nas jos otvorenog uma, i zdravih ociju koji ce se itekako borit protiv tih sranja! Ovoliko je najlipse i najkulturnije sta ti mogu napisat. Pa cemo vidit dalje... |
Edited by - ivanl on 04/03/2024 20:33:31 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15855 Posts
Posted - 04/03/2024 : 20:42:54
|
quote: Originally posted by mamlaz
Žensko...
jel bar na nešto ličila  šta je nisi zva na kavu u kuću i objasnija u par besida...
Stari, nije zajebancija. Susta istina. Matere mi! Zena i dica pobigli. Stres, urnebes, kaos. Ne zajebavan se s ovim... murija dosla...
Slijedeci put lipin Rikin grb, pa da vidin di ce sve to zavrsit.
Znan, ne bi tribalo rastizat lastik toliko do pucanja, ali ocu! Ne radin nista protuzakonito, a puno toga dokazujem. Kako san reka ovo su bitni socioloski eksperimenti...
Ako prizivim, onda ide lipljenje grba Rudesa, oni sirotani nikome nista nisu ucinili...
Pa cemo vidit...
Sad me strah poslati ti naljepnice😁😁😁
Posalji pls! |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/03/2024 : 22:49:21
|
Ne zazivam penal u ovakvim situacijam… niti mislim da je triba biti suđen. Nadam se da bi isto bilo i u slučaju da je recimo Dinamo ima ovakvu situaciju😂😂😂 no mislim da ne triba ni svim “novinarskim” člancima baš bezrezervno virovati. Ok, pravilo igre kaže da se ovo ne može suditi jer lopta nije bila u igri. Opet ok ali… Kad počinje utakmica? Kad sudac da znak zviždaljkom, tada i sat kreće zar ne? Kako se izvodi prekid, u ovom slučaju korner? Naravno kad sudac da znak zviždaljkom. Nisu krenuli utrčavat bez da je sudac zviždnija, dakle igra se. Igra je počela tada ( i utrčavanje igrača ) a lopta je u igri sa odmakom koliko je tribalo Brekalu da napravi korak dva. Snimak sa tribina pokazuje ( iako se ipak ne vidi dobro ) da je čak možda i lopta bila u igri u trenutku kontakta i na koju god stranu bili naklonjeni mora se priznati da je to toliko granično da se var moga oglasiti i provjeriti zar ne? Edit link: https://youtu.be/5dOStBhBpdM?si=YRLmkE5Z7osnbNuA
I na kraju, ja ovo nebi nikad sudija, igrački bi protestira prema sudcu čisto reda radi i stvaranja pritiska no pun mi je ku.ac penala zbog krivog pogleda ili napucane ruke sa dva centimetra… no ako se malo duža špigeta može naći u ofsajdu onda budimo dosljedni pa bar prigledajmo ovu situaciju i donesimo odluku. I na kraju var nikad nebi koristija za određivanje zaleđa… samo za faul u 16 metara ili ozbiljno i po igru bitno ometanje rukom. Ostalo pustiti kako je… sudcima ma kakvi god bili. Negdi dobiješ negdi izgubiš. Mora biti ravnoteže, ne može uvik i samo na štetu jedne strane ( osim ako nisi “why always me” Balotelli. Vratite nam nogomet! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
Edited by - Renky on 04/03/2024 22:54:20 |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Posted - 04/03/2024 : 23:23:56
|
Vukozec, onaj članak iz indexa mi je nekako općenit i upućen svim navijačima, a ne isključivo torcidi, tako da mi nije baš najprovokativniji. Imao je on i boljih. Ono tvoje mi je super i malo mi dalo uvid pošto nisam baš stručnjak za splitsko područje. Doduše u Spiltu bio samo jednom nekim poslom na dva dana i to prije više od deset godina. Nekako sam mislio da je puno bolja situacija, zakaj je tome tako nemam pojma. Ni u zg nije najbajnije u svemiru, ali prema ovom Ivanovom i tvojem tu je diznilend. Sad će izbori pa bu se sve popravilo, bit će koncerata, Hajduk prvi i svi sretni, ili sam malo preoptimistčan.
 Nesvrstani bu ostal isti i za sto godina,on je nepopravljiv kao i suđenje u hrvata na svim razinama.
 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 05/03/2024 : 05:04:14
|
Evo.
Ja mislin da san fer.
Sve krivo. I ne uvidas gresku. I ponovo radis isto. Vise san ja istinom napravija po cilome svitu za svoj grad nego sta ti mos pojmit. A 'ljude' koje spominjes, to nisu 'ljudi' nego stoka o kojima ti samo nesto sitno znas, nagadas i prejudiciras. Istina ima dvi strane. Da li ti znas sve? Ne! Koji se vrag onda misas? Takve 'ljude' ti zelim u zivotu i ,(pred kucnim pragom), pa bi drugciju pismu piva, mozda bi ti instrument bija tupa strana sikire. Nemas pojma a misas se di nisi pozvan i ne baratas ni osnovama. I odakle ti to pravo? Za provokaciju trebaju dvoje. A kad si takav, a lipo san ti reka da se neke stvari ne rade, a ti to ocito ne kontas, onda da ti kazen; da radi svih sranja sta ste ti i tvoji navijaci napravili mom gradu, ima nas jos otvorenog uma, i zdravih ociju koji ce se itekako borit protiv tih sranja! Ovoliko je najlipse i najkulturnije sta ti mogu napisat. Pa cemo vidit dalje...
Ja san napravija sranja svome gradu? Vidiš kako opet sereš? Niti se mišan niti me briga za tvoju ili bilo čiju šporku robu. Virujen da si u pravu, ali izmislija si napad terorističke skupine da bi dodatno posra grad i klub. Samo san na to reagira. Odrasti. Ako iman problem sa susidon Srbinon to ne znači da su svi Srbi u kurcu. Ako iman problem sa fanon Judas Priesta to ne znači da su svi fanovi Judas Priesta tvrdolava nedokazana magarad.
|
Edited by - NESVRSTANI on 05/03/2024 05:17:16 |
 |
|
Topic  |
|
|
|