forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 613

Markos
Webmaster

Croatia
29291 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/08/2024 : 08:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Ne postoji igrač i trener kojeg lokalni klubić iz Splita nije uništio.

I na stranu, što je taj isti klub odigrao ove sezone pet utakmica za koju ne znaš koja je gora, a za njih je najmanje kriv Perišić.

Naravno navijački puk kojem samo uši vire iz "glave u pijesku" popušiti će priču ovog trenerskog pripravnika i cirkusanta.

Perišić je naravno na kraju krajeva zaista kriv jer se odrekao obitelji, adekvatne rehabilitacije kakvu bi imao u velikim klubovima, visokih zarada i popustio nagovaranjima da dođe pomoći iako je dobro znao gdje dolazi i što može tamo očekivati od kluba kojim upravljaju klošari.

Dakle, da Perišiću zaista sam si kriv.

Tko je slijedeći ?

A da ti malo odjebeš od Hajduka na ovom forumu i brineš svoju brigu?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29291 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/08/2024 : 08:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
BTW, Perišiću svaka čast na svemu što je postigao, ali ovo je bilo jadno i šupački. Čekao sam s mišljenjem dok se on sam ne oglasi, ali ovo priopćenje, da je riskirao karijeru u Hajduku, to je gomila sranja. Ivan je htio i ovce i novce, a to ne ide baš.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13965 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/08/2024 : 08:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

BTW, Perišiću svaka čast na svemu što je postigao, ali ovo je bilo jadno i šupački. Čekao sam s mišljenjem dok se on sam ne oglasi, ali ovo priopćenje, da je riskirao karijeru u Hajduku, to je gomila sranja. Ivan je htio i ovce i novce, a to ne ide baš.

Baš tako. Klasični nož u leđa.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13965 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/08/2024 : 08:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Ivane vrime je!

Zna san da je tupav, većina fudbalera je takva, ali me iznenadilo da je ovakva kalkulantska pičketina.

Razočarao me kao čovjek. Odavno nije bilo ovako loše procjene u Hajduku. Svim promašenim "pojačanjima" unatoč.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4480 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/08/2024 : 08:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ne kuzim di zeli ic u ovim godinama. U hajduku bi bar igrao. Ne znam ko je taj netko ko je odlucio umjesto njega da odlazi, valjda gatuzo, Ali gatuzo kaze da je ovaj vec ranije odlucio da Ide. Perisiceva prica je puna rupa. Vjerojatno se nije slagao SA gatuzom, Ali Mu nije trebalo ovo priopcenje
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30872 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2024 : 09:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ante Rebić (30) je blizu Hajduka. Vijest o kojoj se već desetak dana šuška po Splitu i oko kluba, sada ide prema realizaciji.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13965 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/08/2024 : 09:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ante Rebić (30) je blizu Hajduka. Vijest o kojoj se već desetak dana šuška po Splitu i oko kluba, sada ide prema realizaciji.

To će nas usrećiti.... Ako je ovo napadač koji se čekao, onda... Daj Bože da iznenadi s 20 - 25 golova, ali nekako sam skeptičan.
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 14/08/2024 : 09:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Dobro je netko napisao; ovo je kao scenarij za Bure baruta 2 pa gdje ćeš Rebića sa Gattusom spajati... Možemo očekivati spektakl epskih razmjera kada krene krš i lom.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30872 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2024 : 09:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
U tekstu piše da je zadnju utakmicu odigrao u veljači i samo 7 čini mi se prošle sezone.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30872 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2024 : 09:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rebić je igrao u sedam utakmica za Bešiktaš prošle sezone, od kojih je posljednja bila u veljači. Nakon toga je zbog slabih igara ispao iz sastava, a mučila ga je i ozljeda leđa.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/08/2024 : 14:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne postoji igrač i trener kojeg lokalni klubić iz Splita nije uništio.

I na stranu, što je taj isti klub odigrao ove sezone pet utakmica za koju ne znaš koja je gora, a za njih je najmanje kriv Perišić.

Naravno navijački puk kojem samo uši vire iz "glave u pijesku" popušiti će priču ovog trenerskog pripravnika i cirkusanta.

Perišić je naravno na kraju krajeva zaista kriv jer se odrekao obitelji, adekvatne rehabilitacije kakvu bi imao u velikim klubovima, visokih zarada i popustio nagovaranjima da dođe pomoći iako je dobro znao gdje dolazi i što može tamo očekivati od kluba kojim upravljaju klošari.

Dakle, da Perišiću zaista sam si kriv.

Tko je slijedeći ?

A da ti malo odjebeš od Hajduka na ovom forumu i brineš svoju brigu?

Dali sam prekršio neko pravilo foruma ?

Postoji pravilo da svi moramo pisati afirmativne tekstove o Hajduku jer te u suprotnom vlasnik foruma "hajdukovac" izvrijeđa ?

Mišljenje na forumu mora biti "isključivo" u skladu sa tvojim ?

Ili je Forum pak po samoj definiciji usluga na internetu za razmjena suprotstavljenih mišljenja na određenu temu...no očito ne i kod tebe.

No tvoj je forum pa možeš radi što hoćeš ali te vulgarizme da "malo odjebem" možeš doma koristiti - meni se tako nećeš obraćati.

Eto sad budi opet veliki frajer pa me baniraj, jer ti se može.

Uostalom, svakako ću otići i sam.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1093 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 14/08/2024 : 17:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dakle, ja kao dinamovac sam odmah rekao da je potez Perišića ekstra šupački.
Problem je što smo mi od pojedinih igrača napravili svete krave
i oni to znaju pa si svašta uzimaju za pravo.
Pazi, frajer došao pomoći Hajduku!?
Pa, on je došao pomoći sam sebi, samo što Gattuso nije Dalić
pa da dopušta ono što je Dalić dopuštao u zadnjim utakmicama repke.
Vidjelo se i po njegovim igrama u Hajduku da se pazi i čuva za dalje.
Došao pomoći Hajduku...poškakljaj me da se nasmijem....
Vjeruj mi, od takvih velikih hajdukovaca vama ne treba veći neprijatelj.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26744 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/08/2024 : 18:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Problem su mase koje zazivaju spasitelja koji će donit titulu a ne bi da se radi pametno i da će onda uspjeh doći kao posljedica dobrog rada.
Zazivalo ga se ko Boga i on je to iskoristija.
Predsjednik i SD ostali ko magarci,uključujući i zazivatelje.
Gattusu jedinom smeta da drzimo u rosteru igrača koji je dvaput reka da ide.
Šta će nam igrač koji neće ostat sezonu a uz to je u nikakvoj formi.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 14/08/2024 18:09:38
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19656 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/08/2024 : 18:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Moguće da ću naljutiti nekoga ovim komentarom, ali na neki način je Hajduk zaslužio da ih Perišić ovako ponizi jer su se sami ponižavali pred njim zadnjih par godina dok nije napokon došao. I još su onda prije par mjeseci naivno progutali svu njegovu patetiku.

Onih par eura što su ga platili su ga preplatili.

Tužna priča, ali svi uključeni su si sami krivi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/08/2024 : 18:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by udarnik007

Vjeruj mi, od takvih velikih hajdukovaca vama ne treba veći neprijatelj.

Ovo je na žalost živa istina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4480 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/08/2024 : 20:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
On je valjda mislio da CE hajduk Bit prvak i igrat ligu prvaka ili barem europsku ligu. Sad mu se, razumljivo, ne ostaje, Ali to nije fer prema klubu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29291 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/08/2024 : 21:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Postoji pravilo da svi moramo pisati afirmativne tekstove o Hajduku jer te u suprotnom vlasnik foruma "hajdukovac" izvrijeđa ?

Ili je Forum pak po samoj definiciji usluga na internetu za razmjena suprotstavljenih mišljenja na određenu temu...no očito ne i kod tebe.

No tvoj je forum pa možeš radi što hoćeš ali te vulgarizme da "malo odjebem" možeš doma koristiti - meni se tako nećeš obraćati.

Sereš tu po Hajduku godinama i ja šutim i sad kad mi jednom prekipi onda se ideš pravit žrtvom. Kakvi samo vulgarizmi, Jezuš Kristuš.
Da bar znaš duhovito podjebavati ili se zdravo sportski sprdati, ne bi čovjek ništa rekao. Ali ovdje od svih mogućih zaključaka ti doneseš baš one najgluplje i onda se još praviš pametan pritom.
Boli me kurac hoćeš li ostati ili otići, ali po Hajduku ovdje više pišati nećeš. Pa ti biraj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10224 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/08/2024 : 09:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sereš tu po Hajduku godinama i ja šutim i sad kad mi jednom prekipi onda se ideš pravit žrtvom. Kakvi samo vulgarizmi, Jezuš Kristuš.
Da bar znaš duhovito podjebavati ili se zdravo sportski sprdati, ne bi čovjek ništa rekao. Ali ovdje od svih mogućih zaključaka ti doneseš baš one najgluplje i onda se još praviš pametan pritom.
Boli me kurac hoćeš li ostati ili otići, ali po Hajduku ovdje više pišati nećeš. Pa ti biraj.

Pandurko je na ignoreu polovici foruma (Meni 6 godina), a dovoljno je glup da misli da je to zato šta u raspravama nudi drugo mišljenje koje ne paše sugovornicima. Valjda nije gleda Calahana pa nezna da je mišljenje isto ka i šupak. Najobičniji beskorisni forumski parazit.
Oba pasa su kad su tek došli znali posrat negdi po kući. Govno nisan nikad ostavlja u kući nego bi ga izbacija vani jer govno smrdi a možeš i ugazit na njega. Ovaj smrdi po forumu godinama, i svako malo neko na njega ugazi. Marko zašto ne čistiš svoju kuću?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 15/08/2024 09:26:22
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30872 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/08/2024 : 23:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/predsjednik-hajduka-prodajemo-pukstasa-ne-mozemo-si-sad-priustiti-pojacanja/2591104.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0

Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4480 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/08/2024 : 00:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Treba prodat Sve mladje od 35
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47072 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/08/2024 : 10:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Triba klub prodat privatniku.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29616 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/08/2024 : 08:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s Nesvrstanim
Treba ga izbaciti. Nesvrstanog, naravno.

Govno je govno. Bilo zagrebačko ili splitsko.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2684 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 18/08/2024 : 10:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Slažem se s Nesvrstanim
Treba ga izbaciti. Nesvrstanog, naravno.

Govno je govno. Bilo zagrebačko ili splitsko.

Ne pratim više forum, možda na kapaljku, pa ne znam di ste se vas dva zakačili i oko čega, za pretpostavit je oko baluna (di je mozak na najtanje a emocija navijena na najjače), jer teško da ste se povatali oko stripova.
Mislim da se s Jerom nemoguće posvađat oko stripa, dok se s agresivnim stokerom može oko svakog slova, ako se nekom da zajebavat s njim. Čudi me da izjednačavaš.

E da, nije valjda još uvijek zbog Solara? Pusti... bilo-prošlo.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26744 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/08/2024 : 00:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pajač/Bebek...
Ako ono nije bija faul nad vratarom onda stvarno ne znam šta bi trebao biti faul.
Ništa neočekivano.
Sudije i dalje po starom.
Niko se ne žali pa zašto i nebi?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15780 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 19/08/2024 : 04:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Pajač/Bebek...
Ako ono nije bija faul nad vratarom onda stvarno ne znam šta bi trebao biti faul.
Ništa neočekivano.
Sudije i dalje po starom.
Niko se ne žali pa zašto i nebi?

Kako se ne zali?

Evo sto je vec kazao G. Ivan Radeljic, nakon sto ga je, (njih), vise nego ocigledno i svima vidljivo, pokrao Lovric, pri prvom kolu u Splitu;

"Volio bih da mi gospodin sudac objasni jedanaesterac. Ako je to snimka što sam ja vidio...Neka mi se objasni poništeni autogol Prpića. Ja nisam ništa vidio. Ako si frajer pusti gol, a onda gledaj VAR. Čisti crveni karton Lučića, a pet minuta ranije čisti crveni karton Rakitiću. Neka Dinamo i Hajduk sami igraju, a mi ćemo ostali biti statisti."

Ali vratit ce sudba negdi na drugom mistu vec...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 613 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.69 seconds. Snitz Forums 2000