Za kraj još samo informacija da će regularna cijena drugog Dragonerova magazina biti 200 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 160 kn.
Libellus Dragonero Magazin broj 3 što sada bude izašao:
Za kraj još samo informacija da će regularna cijena trećeg Dragonerova magazina biti 230 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 184 kn.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Inače, taj Magazin 3 je kronološki izašao prije rata s Crnim kraljicama, no očigledno je kasnio zbog nečega. Teoretski bi sada negdje mogao izaći i Magazin 4, koji je kronološki izašao nakon #66 (zadnja priča u trenutno zadnjoj izašloj LL knjizi), no s obzirom da su najavili knjigu 23 i 24 do kraja ovog/početka idućeg mjeseca, očigledno će i njega izdati s "kronološkim" zakašnjenjem. Ipak, po naslovnici Magazina 5 izgleda da će taj broj biti vezan za Pobunjenik fazu, tako da očekujem i četvorku u narednim mjesecima.
Ustvari, sad vidim da nitko nije stavio naslovnice tih novonajavljenih knjiga.
Kad sam se već dotaknuo zadnje izašle Libellus knjige, moram izraziti žaljenje što nitko ne komentira novi status quo i četvrtog lika koji se pridružio Ianovog družini. Zna netko gdje je kandraks nestao? Barem od njega sam očekivao nekakve komentare po tom pitanju...
Vecina hvali Texa kao serijal sa najboljim crtacima a zapravo je to Dragonero po mom misljenju. Vecina stranica izlazi iz uobicajnog nacina bonelli kadriranja i dizajna vinjeta tako da ovaj serijal vrijedi citati radi price i izgradnje bogatog svijeta te crteza radi kolekcije.
Dragonero magazin 3 LL Dodaci su bili zanimljiviji od stripa.A i ti dodaci nisu nešto ekstra već samo općeniti pregled fantasy žanra sa slikama.
meni su dodaci bas dobri. ima i starog i novog... Bas neko ko je nekad voleo a izasao iz SF/Fantasy voda da mu das da procita pa da mu se ponovo probudi zelja sta treba da pogleda/procita/odigra
a pricu sam procitao prvu sa Rooneyem i super mi je. Skontas da lik nije full crn ili beo
Inače, taj Magazin 3 je kronološki izašao prije rata s Crnim kraljicama, no očigledno je kasnio zbog nečega. Teoretski bi sada negdje mogao izaći i Magazin 4, koji je kronološki izašao nakon #66 (zadnja priča u trenutno zadnjoj izašloj LL knjizi), no s obzirom da su najavili knjigu 23 i 24 do kraja ovog/početka idućeg mjeseca, očigledno će i njega izdati s "kronološkim" zakašnjenjem. Ipak, po naslovnici Magazina 5 izgleda da će taj broj biti vezan za Pobunjenik fazu, tako da očekujem i četvorku u narednim mjesecima.
Ustvari, sad vidim da nitko nije stavio naslovnice tih novonajavljenih knjiga.
Kad sam se već dotaknuo zadnje izašle Libellus knjige, moram izraziti žaljenje što nitko ne komentira novi status quo i četvrtog lika koji se pridružio Ianovog družini. Zna netko gdje je kandraks nestao? Barem od njega sam očekivao nekakve komentare po tom pitanju...
ode cijena u nebo..40 kuna skuplje po knjizi ..strašno
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Pa problem jest Opet pogrešan odabir tiraža Nek je tiraž veći za deset posto, pa bi imao i nižu cijenu, a ako je problem što se nije rasprodao u deset sati nego u 20 onda stvarno...
I šta kad se uhvate talijani? Dragonero će prestat izlazit? Cijena LL Dragonera će se sniziti? Tim Bonelli vjećnim serijama skoro da i nema kraja i ako je nekom već sad skupo u budućnosti siigurno će mu biti još i skuplje.