Author |
Topic |
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 04/02/2010 : 11:33:07
|
quote: Originally posted by Mord
Nakon toliko godina ja jos uvijek nisam procitao incala. Metabarune volim koliko i "kakao".
Ista prica. Samo sam pregledavao na kompu ali mi se nije dalo da citam Incala tako. Vidim da ce integral ubrzo pa eto prilike. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 04/02/2010 : 15:30:11
|
quote: Originally posted by Gand
Ipak moram reci da mi nije promaklo ono mcnovo " No, sljeduje mi uskoro pazzljivo issccitavanje pa mozzda promijenim missljenje." A znamo dobros to stoji iza toga!
Znači da će da bude objavljen, ne? |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 11/05/2010 : 10:33:58
|
Metabaruni su vjerovatno sjajan izdavački poduhvat. Sjajna naslovnica, vjerovatno i scenario (pogledao Fibrin prevju i pomislio na prvu ovo treba imati u svojoj kolekciji), prolazi vrijeme ja kupujem druge albume i druga izdanja; s vremena na vrijeme sjetim se Metabaruna i skontam na kraju da tip uopće ne crta po mom ukusu. Figure su mu ukočene, kao i Enkijeve, a posebno me ne zanima kompjutersko kolorisanje... |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 11/05/2010 : 15:25:05
|
crtež-genijalan, metaVeličina pripadnika metakaste je prenaglašena, divovskih razmera, kao mikelanđelo da je crtao.... ali priča... ah taj hodorovski sa svojom metapsihomitoalhemijom: te anime, te metamojsije, te androgini... te svakojaki falusi.... pretrpano svim i svačim... sve u svemu još jedno tužno i nevešto brljanje po mitologiji i psihoanalizi... diletantizam svojstven hodorovskom
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
Edited by - noemis on 11/05/2010 17:50:21 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 11/05/2010 : 22:21:20
|
Zar ovaj strip nitko nije doživio kao čistu zajebanciju i otkačeni humor? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
ilka
Starting Member
Croatia
5 Posts
Member since 29/04/2010 |
Posted - 12/05/2010 : 14:10:18
|
vrhunski humor, ne onak' mahnito dobar k'o u presvetom srcu... nedavno pročitala i oduševila se. a tek asocijacije na suvremenu politiku i društvo; jodorowsky je genijalni psihodeličar i humanist i beskrajno duhovit..
|
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 12/05/2010 : 16:44:23
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Zar ovaj strip nitko nije doživio kao čistu zajebanciju i otkačeni humor?
Ja ni dan danas nisam nacisto da li je taj strip jedna velika zajebancija, ili ima ozbiljnosti u njemu. U biti mi se cini ko da je ozbiljan u svojoj neozbiljnosti. Ili nije. Nemam pojma. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8166 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/05/2010 : 21:41:08
|
metabaruni su mi bolji od incala, ustvari, metabaruni su mi jedan ok strip, sjajno nacrtan i funkcionira kao priča a incal, to mi je tako kvazi, pseudo, ovo, ono, zamorno do daske, nedavno sam se zainatio da to ponovo pročitam i bio sam sretan kad sam došao do kraja, toliko sretan da sam sebi obećao da više ne nabavljam stripove ovog autora znam da u tim doživljajima johna difula ima zajebancije, kritike društva i slično, možda je to krajem osamdesetih i bilo ok, ali niti je jodorowski bio prvi, niti je najbolji u tome, pokupio je puno toga od valerijana i još više od aster blistoka, plus još gomile nestripovske sf literature, dina prvenstveno, i onda to upakirao u vrhunsku opremu, s najboljim mogućim crtačem i... eto, da ne dužim, to je samo moje mišljenje
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7311 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 12/05/2010 : 22:52:22
|
quote: Originally posted by ken2
metabaruni su mi bolji od incala, ustvari, metabaruni su mi jedan ok strip, sjajno nacrtan i funkcionira kao priča a incal, to mi je tako kvazi, pseudo, ovo, ono, zamorno do daske, nedavno sam se zainatio da to ponovo pročitam i bio sam sretan kad sam došao do kraja, toliko sretan da sam sebi obećao da više ne nabavljam stripove ovog autora znam da u tim doživljajima johna difula ima zajebancije, kritike društva i slično, možda je to krajem osamdesetih i bilo ok, ali niti je jodorowski bio prvi, niti je najbolji u tome, pokupio je puno toga od valerijana i još više od aster blistoka, plus još gomile nestripovske sf literature, dina prvenstveno, i onda to upakirao u vrhunsku opremu, s najboljim mogućim crtačem i... eto, da ne dužim, to je samo moje mišljenje
Pa i nisi daleko od istine, mada se radi o nesumnjivo jako kvalitetnom autoru, jbg, triba znat i upakirat stvari. |
And like that... he's gone. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 20/09/2010 : 20:27:18
|
Ovo je meni jebeno dobar strip:D Pre neki dan procitao prvu knjigu,juce poceo drugu. Do sad je znao i da me nasmeje i da me zgrozi i da me iznervira sa ona dva robota... Ja nisam procitao mnogo stripova pa da mogu dobro da procenjujem ali je ovo po mom utisku mnogo dobro. |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
Topic |
|