forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Green Lantern
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 17:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ajme, zajebano pitanje Odnosi se samo na američke ili?
Ako je, onda bi odgovor bija da intenzivno skupljan jedino Green Lanterna i to od Rebirtha pa nadalje... Trenutno iman 5 trejdova, tako da to ide pomalo jer neman novaca baš za uzet odjednom puno romana. GL mi se strašno svidija sviđa mi se šta Johns radi sa cilom sagom (bar do sada) i želin to sve imat na papiru, a ne na kompjuteru. Zato i sporo napredujen sa čitanjen jer ne čitan skenove GLa.
Osim toga pokušavan skupit nekakvi "best of" američkih stripova, pogotovo od DCa jer su mi njihovi stripovi dosta dragi. Tako npr. iman Kingdom Come, Watchmen, kolekciju Mooreovih priča, The Long Halloween, Death of Superman, All Star Superman, Crisis on Infinite Earths i slično Šta se tiče Marvela, tu sam manje aktivan tako da iman samo par naslova, točnije Loki, Marvels i Thor Visionaries: Walter Simonson vol.1, al planiran to još proširit u budućnosti

Inače, žestoko padan i na reprinte starih stripova, pogotovo one iz Golden Agea, tako da pomalo pokušavan nabavljat i ova Chronicles izdanja jer su jeftina i odlično odrađena, a reprintaju meni drage stripove stare po 70ak godina. Ža mi je šta ne postoji nešto tako i za Silver Age kod kojega je zajeb il da su izdanja skupa (Archives), il su crno-bila (Showcase). I tako...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Da mislia san na americke i to na DC..stvarno iscrpan odgovor..puno hvala..ja skupljam supermana..iman cilu doom sagu i novije uglavnom ali mislim se sad i ja krenit green lanterna i cekam razvoj brightest daya odnosno sta ce se desit sa ovim junacima kojima se bavi..u planu mi je jos deadman jer mi ima bolesne origine..aquaman u bd stvarno razara tako da mi je sve drazi..vidit cemo uglavnom..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 25/02/2011 18:05:55
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Doom saga = Doomsday saga koja počinje sa Death of Superman? Ja iman samo ovaj prvi trejd, a sljedeća 2 (world without i return) ću uzet prije il kasnije, trenutno mi nije na vrhu prioriteta. I zaboravih napisat da iman i nekih 20ak sveski Waidovog Flasha (od broja 95 pa nadalje) tako da i to skupljam s vrimena na vrime jer mi se totalno svidija strip. Trejdovi su većinom rasprodani, a sveske nabavljan za 6 kn/komad tako da mi je to skroz okej cijena.

Također, kad već spominješ Aquamana i meni je drag skroz al ovo je tragedija koliko malo trejdova postoji, tako da sam se šta se tiče Sword of Atlantis serijala pribacija na sveske i tako ću ga skupit. Neman pojma šta se sa njim događa u Brightest Dayu i molinte nemoj mi ni reć, doć ću sam do toga prije il kasnije, al drago mi je da je jedan od bitnijih likova i jedva čekan kad ću doć do toga dijela sakupljanja.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Uglavnon, preporuka za Johnsovog Green Lanterna, ne virujen da ćeš se razočarat (jesi to čita priko skenova već ili?). I ako želiš jednu stvarno dobru preporuku, preporučan ti (opet Johnsovu sagu) JSA. Meni je to vjerojatno najbolji superherojski serijal šta sam ikad čita.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Evo imas ovaj moj popis..ovo sta je boldano na popisu nalazi se ujedno na mojoj polici..
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=30667&whichpage=8

Da cita san Green Lantern: Blackest Night i jos neke..uglavnom krenit cu od rebirtha..
Sta se tice bd-a nikako ga ne citat dok ne procitas blackest night a aquamana mos pocet tu citat jer je to njegov svojevrsni rebirth..

Edited by - brni on 25/02/2011 18:29:18
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma nikakvoga priskakanja u mene nema Ja iden od Rebirtha i gotovo, izgurat ću do kraja prije il kasnije!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Dobro ok i ja mislim sve rijesit od rebirtha..tija san ti vise skrenit pozornost na aquamana jer ko zna sta nam geoff sprema ( cita san negdi da ce ga on pisat )..

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Vidija san i ja to, Emperor Aquaman A ništa, vidit ću kad dođen do tu... Kontan za nekih godinu dana okvirno.

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 25/02/2011 : 18:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Vidija san i ja to, Emperor Aquaman A ništa, vidit ću kad dođen do tu... Kontan za nekih godinu dana okvirno.

To sa Emperor Aquaman je vezano za Flashpoint i neće pisat Geoff nego neko drugi kako sad stavi stoje.
Geoff piše glavni serijal i možda Flashov.Ostatak će pisat drugi.Istina je da će se u tom serijalu pojavit i između ostalog Emperor Aquaman.
Što se tiče regularnog serijala tu se priča da bi se mogao pojaviti JLA sa ostalom šestorkom, ali to su samo nagađanja za sada i ništa pouzdano.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 18:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Aha, tenks na informaciji, krivo sam ja to uvatija sve... Al krajnje je vrime da Aquaman dobije poštenoga pisca za svoj solo serijal. Ne znan zašto se ljudima nije svidija Busiekov Sword of Atlantis, meni je super skroz. Je da je drugi Aquaman u pitanju, al opet valja.

Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3514 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 25/02/2011 : 18:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doom saga = Doomsday saga koja počinje sa Death of Superman? Ja iman samo ovaj prvi trejd, a sljedeća 2 (world without i return) ću uzet prije il kasnije, trenutno mi nije na vrhu prioriteta.
Meni je Return mnogo bolji od Death, koji je bio samo marketinski gimmick. Inace, tu je stradao Coast City, nakon cega pocinje pad Hala Jordana.

moji crteži
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 19:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
To sa Coast Cityem je još jedan dodatni razlog zbog kojega želin uzet Return A Death nije ni meni ništa specijalna, nabijačina bez ikakve radnje, al ono simboličan je i eto ti ga

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2011 : 19:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Meni je odlican i Hunter Prey..najvise zbog origina doomsdaya..ono mi je zakon..

Edited by - brni on 25/02/2011 19:12:09
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 25/02/2011 : 19:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, tenks na informaciji, krivo sam ja to uvatija sve... Al krajnje je vrime da Aquaman dobije poštenoga pisca za svoj solo serijal. Ne znan zašto se ljudima nije svidija Busiekov Sword of Atlantis, meni je super skroz. Je da je drugi Aquaman u pitanju, al opet valja.

To sam pročita samo da vidim kako je umra Aquaman.
Ja sam iskreno odma priša na Blackest Night i tamo sam povata sve.
Sad kad ponovo iščitavan Blackest Night uvik nešto novo uvatim šta prije nisam ili sam samo proša tako.Zanimljivo koliko je samo stvari Geoff sakrija u toj priči koje se sad odmotavaju u Brightest Dayu.

Edited by - provodina on 25/02/2011 19:14:06
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 19:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma ja općenito nisan fan Dana Jurgensa i više-manje pokušavan izbjegavat njegove Superman stripove. Totalno mi ide na živce iako se vjerojatno radi o dosta dobrin stripovima

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2011 : 19:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ja općenito nisan fan Dana Jurgensa i više-manje pokušavan izbjegavat njegove Superman stripove. Totalno mi ide na živce iako se vjerojatno radi o dosta dobrin stripovima

Pa slazem se jer on pise dosta komplicirano ( ili je bar pisa )..ono voli ulazit u detalje i nekad stvarno pretjera..ali Hunter je nesto drugo..radnja ide brzo i tecno tako da ti to preporucam ovim putem..

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 19:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Vidit ćemo, ima vrimena i još masu drugih stvari za provjerit prije toga... Trenutno čekan da mi stignu prva 2 trejda Green Lanter Corpsa Poludit ću dok ne dođe jebenti...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 25/02/2011 : 19:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidit ćemo, ima vrimena i još masu drugih stvari za provjerit prije toga... Trenutno čekan da mi stignu prva 2 trejda Green Lanter Corpsa Poludit ću dok ne dođe jebenti...

Razumin te skroz..i meni bi tribala doc posiljka svaki dan i ne mogu docekat..jos sam narucia malo vise od tebe..

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2011 : 19:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ma muči, ovo je tek prva pošiljka U drugoj mi dolaze Flash i Aquaman sveske i još neke stvari tako da svašta ima i u mene

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 25/02/2011 : 21:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
Nisam mogao sakrit oduševljenje ovom naslovnicom pa sam je morao stavit ode

Beware their Power: The War of the Green Lanterns

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/02/2011 : 08:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ja općenito nisan fan Dana Jurgensa i više-manje pokušavan izbjegavat njegove Superman stripove.

Jesi ikad čitao njegov Booster Gold i Thora?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/02/2011 : 14:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Booster Golda nisam, a Thora sam pročita jedan broj i bija mi je onako, osrednje. Isplati li se nastavit čitat ga?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/02/2011 : 14:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Booster Golda nisam, a Thora sam pročita jedan broj i bija mi je onako, osrednje. Isplati li se nastavit čitat ga?

Pa ne znam koji si broj čitao.

Meni je njegov Thor jako dobar, posebice jer je lik razvio u jednom sasvim logičnom smjeru. Isprve se činilo kao da je lik vratio osnovama, ali onda je dobro prodrmao status quo.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/02/2011 : 14:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Broj 1, zaboravih napomenit A ono, probat ću provjerit još brojeva pa ćemo vidit kako će mi se svidit... Al čim vidin onog Supermana njegovog, tlak na 1000

Edited by - Paka01 on 26/02/2011 14:42:56
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/02/2011 : 14:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Broj 1, zaboravih napomenit A ono, probat ću provjerit još brojeva pa ćemo vidit kako će mi se svidit... Al čim vidin onog Supermana njegovog, tlak na 1000

Da, probaj još pročitat idućih nekoliko brojeva.

A što ti toliko smeta njegov Superman?

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000