Author |
Topic  |
going going
Advanced Member

Serbia
11927 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 07/02/2014 : 21:28:23
|
quote: Originally posted by going going
Koliko li ce da kosta Thorgal?
to ce se znati kad izade, ni dan ranije. jedino mozemo da nagadjamo uporedjujuci sa slicnim izdanjima, pa dodjemo do neke prblizne cijene  |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 07/02/2014 : 21:42:24
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Uvuci taj pivski stomak i idi malo na Libellus sajt i pričaj sam sa sobom dok čekaš da okače neku najavu.
Mis Tvigi sa facom Mis Pigi, pa znas da je to dobro, ispod velikog bureta velika slavina. Samo ti zadrzi dobro rapolozenje pa da u ovako lepom i veselom tonu nastavimo razgovor kad se upoznamo. I ponesi malo toga na cemu si. |
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 07/02/2014 : 21:45:50
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Uvuci taj pivski stomak i idi malo na Libellus sajt i pričaj sam sa sobom dok čekaš da okače neku najavu.
Mis Tvigi sa facom Mis Pigi, pa znas da je to dobro, ispod velikog bureta velika slavina. Samo ti zadrzi dobro rapolozenje pa da u ovako lepom i veselom tonu nastavimo razgovor kad se upoznamo. I ponesi malo toga na cemu si.
Stvarno si mi smešan sa tim zastrašivanjem. Kao kada se vidimo najebao sam i slično. Kao da si nekakav razbijač, kik bokser, a ne stariji čikica sa bolesnom kičmom i pivskim stomakom. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 07/02/2014 : 21:55:55
|
Stvarno si mi smešan sa tim zastrašivanjem. Kao kada se vidimo najebao sam i slično. Kao da si nekakav razbijač, kik bokser, a ne stariji čikica sa bolesnom kičmom i pivskim stomakom.
Samo ti uzivaj i ne rasipaj hrabrost uludo, bice prilike da vidis sta moze cikica i pokazes mu koliko ti mozes. Ne sumnjam ja u tvoju hrabrost, ipak si ti Zagorov veliki fan. Srecom, znamo likove medjusobno pa cemo lako da se prepoznamo. A kicma je odavno zdrava, jaka, pa vidis da nosi taj pivski stomak i trocifreni broj KG bez problema. To ni mnogo mladje kicme ne bi izdrzale. Al ja pricam o kicmi beskicmenjaku, izvini, zaboravio se. |
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Posted - 07/02/2014 : 22:28:22
|
Stvarno si mi smešan sa tim zastrašivanjem. Kao kada se vidimo najebao sam i slično. Kao da si nekakav razbijač, kik bokser, a ne stariji čikica sa bolesnom kičmom i pivskim stomakom.
Samo ti uzivaj i ne rasipaj hrabrost uludo, bice prilike da vidis sta moze cikica i pokazes mu koliko ti mozes. Ne sumnjam ja u tvoju hrabrost, ipak si ti Zagorov veliki fan. Srecom, znamo likove medjusobno pa cemo lako da se prepoznamo. A kicma je odavno zdrava, jaka, pa vidis da nosi taj pivski stomak i trocifreni broj KG bez problema. To ni mnogo mladje kicme ne bi izdrzale. Al ja pricam o kicmi beskicmenjaku, izvini, zaboravio se.
Ma daj oladi bre, malo se zajebavam sa tobom, ali stvarno si mi ponekad smešan. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 07/02/2014 : 22:33:59
|
Jak im je sajt, sem tih najava za Zagora u boji nikada ništa pametno nisam na njemu pročitao sem glupih šala braće Dado, Texa Vilera i Kita Karsona.
Pojasnicu ti ih uzivo glupane
Profesore, a sto čačkaš mečku (pa ce dobiješ) po pi.ku!   |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
Edited by - Kit Carson on 07/02/2014 22:34:30 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 07/02/2014 : 23:20:39
|
quote: Originally posted by mladjo
Dobro, dobro, 'ajmo mir po drugi put...
Ma nema opasno, meni je smesno, samo mi nije jasno zasto iz cista mira poce proziva nicim izazvan.  |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
11927 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 08/02/2014 : 01:26:49
|
Ajde ljudi sta ocete da se bijete bre odmah, nema potrebe pa valjda imate malo soli u glavi sa preko 40 godina zivota da znate da mozete da resite problem i bez pretnji i tuce, nepotrebno je uopste ovo sada svadjanje.
Evo Kit se covek ne mesa nema potrebe odma da se skace na sve!
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 08/02/2014 : 07:58:33
|
Ajde ljudi sta ocete da se bijete bre odmah, nema potrebe pa valjda imate malo soli u glavi sa preko 40 godina zivota da znate da mozete da resite problem i bez pretnji i tuce, nepotrebno je uopste ovo sada svadjanje.
I 140 da imam, karakter i temperament nemaju veze s godinama. Ono sto si - to si. Soli u glavi imam vrlo malo, zato imam Carsona, on je taj koji je zaduzen da razmislja. A sa 40(i mnogo ranije) moras da znas da zube pokazujes odmah jer je u ljudskoj prirodi da koriste svaku uocenu slabost. Nikakvu pretnju nisam izgovorio, niti su me do te mere uvredile reci upucene na moj racun da bi to nuzno vodilo tuci. A razgovor moze da odvede u 2 smera, do tuce ili do razumevanja, to nikad unapred ne znas. A oba ishoda mogu da budu dobra, neresene situacije su najgore, nerviraju dok se ne rese. Jeste, ima me i svestan sam toga. Cak slike na kojima moze da se vidi pivski stomak nisu nista u poredjenju s tim koliko sad kila imam. Ali me ne opterecuje da li sam debeo ili ne, ruzan ili ne, glup ili ne, zabole me za to. To me ne dotice uopste, samo ne volim da me iko proziva bez razloga. I kad se gleda na neku raspravu niko ne obraca paznju kako je krenula? To mi je uvek bilo interesantno. I to sto se prozivaju ljudi koji su mi prijatelji, a nisu na forumu da i sami nesto kazu? I to nema veze? Malo realnije gledaj na stvari.
Eto toliko, zbog ostalih ljudi koji su prinudjeni da citaju glupe rasprave, cim primetim da ostali ucesnici brisu postove obrisacu i ja svoje, da topik ostane da sluzi onome cemu je namenjen. Ako ne, neka stoje i moji. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19136 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 10/02/2014 : 08:56:55
|
sumljam u tempo-svaki mjesec nova izdanja...prije če to na mjesec i po tura recimo...i to u optimistični varijanti... meni je to ok...plača je još uvjek samo jednom mjesečno...a ne postoji samo Libellus..iako mi je najdraži... pogotovo ove BD ture izgledaju neodoljivo. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17053 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/02/2014 : 12:17:06
|
Bravo, mladiću  Vrlo si zreo za svoje godine  |
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Posted - 11/02/2014 : 09:42:26
|
Darkwood koji je zvanični uvoznik za Srbiju - Libellus izdanja neće izvršiti uvoz sutra upravo objavljenih izdanja Zagora u boji 17 i 18. Kultne epizode Blago crvene planine i Zarobljenici crvene veštice neće biti uvezeni, bitno je da se prodaju gluposti poput Hulka, Perli i slično.
Koji je najbolji način i kako naručiti direktno zadnju turu Libellusa, ima li još zainteresovanih iz Srbije? |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21489 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 11/02/2014 : 13:43:52
|
quote: Originally posted by Dado A.
Racunajte da ce i Ridjobradi 25 biti u jednoj od ovih pet tura (ili za MaFest, ili u lipnju/srpnju).
zna li ko?
jel Riđobradi 25 u sklopu sa pričom iz prethodna dva broja ili je zasebna ili se nastavlja na priču u 26. albumu? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 11/02/2014 13:46:39 |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21489 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5500 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 11/02/2014 : 20:15:43
|
Koji je najbolji način i kako naručiti direktno zadnju turu Libellusa, ima li još zainteresovanih iz Srbije?
Libellus daje besplatnu poštarinu za cijeli svijet za one koji naruče 35 komada njihovih stripova.Skupite se vas 5-6 pa naručite zajedno. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21489 Posts
Posted - 11/02/2014 : 21:24:10
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
quote: Originally posted by anto
zadnja tura je od danas u prodaji.
Hvala Anto care 
mislim u Hrvatskoj  |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21489 Posts
Posted - 11/02/2014 : 21:25:28
|
Neće je biti u Srbiji.
Što se ne dogovoriš sa Texom i Karsonom pa zajedno naručite 35 + stripova i dobijete besplatnu poštarinu? |
 |
|
KuntaKinte
Senior Member

.jpg)
Serbia
1706 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 12/02/2014 : 08:37:43
|
Neće je biti u Srbiji.
Koliko znam, biće ih Alan Fordu. |
Dosta je bilo praštanja! |
 |
|
Timber Bil
Senior Member

1068 Posts
Posted - 12/02/2014 : 08:41:37
|
Neće je biti u Srbiji.
Što se ne dogovoriš sa Texom i Karsonom pa zajedno naručite 35 + stripova i dobijete besplatnu poštarinu?
Mogao bih da ih pitam, posle kritike koju sam im uputio. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 12/02/2014 : 09:40:29
|
Mogao bih da ih pitam, posle kritike koju sam im uputio.
Ma zavrsena prica, ne opterecuj se vise. Brzo planem, ali nisam zlopamtilo ako ne ode predaleko. Uzivo ne pokusavaj, tu nemam vremena da promislim, reagujem na prvu pa kom se kolko zalomi, vazno da radi adrenalin i da je veselo A bice uvoza danas, sutra najkasnije u prodaji, ali bez ove ture sa Nickom, samo prethodne dve. Ionako pratis AF na FB kao i ja, pa isprati do veceras Za DW ne znam, verovatno znaju oni koji narucuju tamo pa nek se jave ako su culi slicno, tj. da bi danas trebao da bude uvoz. |
 |
|
Topic  |
|