DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Pitao sam na blagajni, našli ga u krompjutoru, uputili me na policu koju sam vech jednom pregledao te ni u drugom pregledu nisam našao ništa. Je l' HC, A4?
mcn
PS Naravno, svjestan sam opcije da ga je netko ubo prije mene.
Meni se čini da je Krcka najavija Strip Agent... ili je to samo moja želja
Prosle godine si mi reko da mogu da se radujem zbog Asterixa http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27821&whichpage=1 Nekima stvarno treba zabraniti Coca-colu Dosapni na mail ili pm kad ce XIII - drugi integral(odusevio me prvi) Necu nikom da kazem ako me izlazes nesto ponovo A i Tangi&Laverdir,jel' i to u pripremi?
Originally posted by Tex Willer Super,krenuo sam to i XII(lud strip)
XIII valjda.
Ja to uzimam od Marketprinta. Čekam da Bookglobe pređe broj 5 integrala,pa ću onda kupiti sve odjednom.Ako integral broj 5 uopće ikad i izađe...
Drugi put vec gresim Meni je ovo daleko bolje od MP XIII,pa onamo nisam ni znao da je porucnica crnkinja I ja sam mislio da cekam,al' kad sam ih vido sad u BG,sa naslovnim unutra...prekinuo sam da mislim