Steta sto nisu prihvatili druge verzije, jer su bile puno bolje od ovih. A i francuzi su imali puno boljih verzija, ovo je valjda neka najnovija i nije bas nesto.
Šteta da nisu naslovnice u akvarelima što bi ličilo na Prata,ove photoshop naslovnice su promašaj.Vjerujem da bi to Markos objavio kako treba ili ništa.Ali što je tu je.Kupit ću i ovako jer osim Ceresovog izdanja Sibira Corto nikad nije objevljen na ovim prostorima kako treba.
Šteta da nisu naslovnice u akvarelima što bi ličilo na Prata,ove photoshop naslovnice su promašaj.Vjerujem da bi to Markos objavio kako treba ili ništa.Ali što je tu je.Kupit ću i ovako jer osim Ceresovog izdanja Sibira Corto nikad nije objevljen na ovim prostorima kako treba.
Sumnjam da bi ja tu uspio postici nesto bolje. Mozda, ako bi bio uporan i inzistirao kod Francuza da prihvate moju verziju covera. Ali pitanje je kako bi to proslo kad je Corto u pitanju, oni vjerojatno imaju politiku da sva izdanja u svijetu izgledaju isto, inace ne bi tako inzistirali na svojim naslovnicama koje se ne smiju mijenjati. I to je u principu dobro, jer imali su neka stvarno dobra rjesenja, kao recimo ova zadnja serija naslovnica koju je Komuna objavila. Ali u ovom slucaju je to lose, jer su sve verzije naslovnica koje je Bookglobe ponudio bile bitno bolje od ovoga sto su im ovi dali. Mislim, kao cuvaju integritet autora i njegovog djela, ne dopustaju da nitko petlja po naslovnicama, i onda izdavacima daju ovo. Sjajno.
Pridruzujem se cestitkama na Cortu u novom izdanju,bravo za Bookglobe.Nazalost,slozio bih se sa Markosom,resenje naslovnih je pomalo razocaravajuce,a ocekivao sam mnogo vise,narocito jer se bas oko toga cela stvar otegla,koliko sam ja razumeo.Castermanova verzija lux albuma,tj.naslovne za istu,a koju je i Komuna objavila(falio samo HC),su bile mnogo,mnogo bolje od ovih,al sta je tu je.Narocito je razocaranje naslovna za Memoires,ali cu ipak kupiti istu,cim stigne u Srbiju.Nadam se vrlo brzo...
Dobre su naslovne. Bolje su Komunine, ali su i ove dobre. Dobro je da je izašlo sve to. Sećanja nisam nikad čitao i mislim da to nije "Mladost", ne znam da li je to uopšte strip. Sam molim boga da ne bude isto kao sa Maksmagnusom, da ga zaseru kad ga prevode. Inače, mislim da kupujem ovog Korta. Alal vera Bookglobe!