Izbor-bar na prvo citanje odlican! sto se tice ostalih Mefisto odlican i posle puno citanja!.) zadovoljan i od Na ruti Mobi Dika i ostalih.. nadam se da ce Ludens produzit sa ubrzanim izdavanjem specijalaca?
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Mutno se sjećam tog specijalca... Čekam da ga objavi Ludens. To su kao neke kratke priče, a protagonist jedne je neki mali deformirani kojeg drže u podrumu?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Mutno se sjećam tog specijalca... Čekam da ga objavi Ludens. To su kao neke kratke priče, a protagonist jedne je neki mali deformirani kojeg drže u podrumu?
Da, ima jako zanimljivih pričica, a jedna je ta s malim deformoranim. Jedino mi se crtež nikako nije svidio. Nevjerovatno je prejednostavan.
Pre svega, pozdrav svim kolegama sa foruma, ovo je moj prvi post. Dosad sam bio nemi posmatrac, a od sada cu biti nemi ucesnik Elem, sto se specijala, meni najbolje pasu "Klub strave i uzasa" i "Kraj" no, posto je rec o Ludensu: 1. Na ruti Moby Dicka 2. Sedam prokletih dusa 3. Kuca izgubljenih 4. Demonova utvrda 5. Izbor 6. Golijat 7. Snovi 8. Labirinti straha 9. Zivi i mrtvi
Pre svega, pozdrav svim kolegama sa foruma, ovo je moj prvi post. Dosad sam bio nemi posmatrac, a od sada cu biti nemi ucesnik Elem, sto se specijala, meni najbolje pasu "Klub strave i uzasa" i "Kraj" no, posto je rec o Ludensu: 1. Na ruti Moby Dicka 2. Sedam prokletih dusa 3. Kuca izgubljenih 4. Demonova utvrda 5. Izbor 6. Golijat 7. Snovi 8. Labirinti straha 9. Zivi i mrtvi
Da, ta prica sa 'malim deformisanim' je nekakva preteca Dzonija Nakaze, u smislu same ideje. Uglavnom zato i ne volim Dzonija kao epizodu bas preterano: ideja je dobila dalju razradu, a puno je vise poentirala onako, bez kicenja i dodatne bizarnosti. Plus, elementi patetike su tu na oba mesta, ali ovamo se lakse proguta jer je na manjem broju stranica:)
Nisam siguran da se Gor oslanja puno na Dzonija, no, u pravu si Leo sto se patetike. Gor me zaista rastuzuje, dok je Dzoni vecim delom ljigav i banalan. Broj strana ovde zaista igra presudnu ulogu. Hvala svima na dobrodoslici.
ODUŠEVIO ME JUTROS! Idući je Mefisto? Možda Kico zna ...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •