forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Voajeri!!!! Ovamo!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 238

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 21/10/2022 : 11:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo
Ma šalim se. Ako ti je to posao, znači da nemala sredstva odvajaš na ovu kolekciju, a to znači veliku ljubav prema stripovima.

Od dobrog dijela IDW-ovih serijala ja sam morao odustati više zbog prostora nego kapitala.

Vidim imaš Peanutse boja i c/b, a zbog prostora se nisam upuštao u ovo iako imam razne Peanuts kolekcije.

A Asteriksa imaš na engleskom i od ČK. Tu sam i ja popustio.

quote:
Originally posted by Paka01

Mislim da sam nabrojao i tri verzije Mausa

Da, neke stvari koje su mi posebno drage imam u više izdanja (Life and Times of Scrooge McDuck gledam u tebe ). Neke stvari imam u više kopija i iz bizarnijih razloga, kao što je Strange Death of Alex Raymond. Već sam pisao na forumu, ali ukratko: prva kopija je imala krivo tiskano par stranica (cijelo prvo izdanje je bilo pogođeno tom greškom, morali su povući sve i tiskati ponovno), druga kopija je trebala to ispraviti i ispravila je (ispravno tiskane stranice), ali je ovaj put moja kopija bila krivo uvezena (naopačke, urednik izdanja mi je javio da je valjda bilo svega 2-3 takve kopije u divljini koliko je njemu poznato), tako da je tek treća kopija koju sam dobio bila u potpunosti ispravna Prethodne dvije me nisu tražili da ih vratim, a fora mi je cijela ta priča pa sam ih naravno zadržao.

Edited by - Wolfman on 21/10/2022 11:22:41
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 21/10/2022 : 11:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wolfman

Da, neke stvari koje su mi posebno drage imam u više izdanja (Life and Times of Scrooge McDuck gledam u tebe )

uh, da, nekako mi volšebno poznato zvuče ove reči xDD

i bravo za kolekšn, stvarno je zavidno:)
šteta samo što je toliko uredno i tip top xD

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.

Edited by - Lord Vader89 on 21/10/2022 11:23:21
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 21/10/2022 : 11:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
Haha, nered je okolo, to sam izrezao koliko sam uspio :D
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4973 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/10/2022 : 11:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Mislim da sam nabrojao i tri verzije Mausa

i 2 verzije Vrha bogova, Sin City, Blankets, Perramus, čini mi se i Akire i tko zna čega još... :)

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/10/2022 : 11:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Izbaciš duple i nestane pola kolekcije

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 21/10/2022 : 11:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
Minus - nema Bonelija, nema Spirua, nema Talicnog, nema Libellusa :D

Plus - sve ostalo

Bravo, sad kad me god zena pita nisi li ti previse toga dovukao kuci, mirne duse mogu pokazati ovu kolekciju :D
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 21/10/2022 : 12:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
Ima nešto Lucky Lukea, a od Libellusa AF :D
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10406 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 21/10/2022 : 12:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima nešto Lucky Lukea, a od Libellusa AF :D

Cinebookova izdanja nemaš?
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 21/10/2022 : 12:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Cinebookova izdanja nemaš?

Cinebookova imam, ali one integrale od po tri broja (slično izdanje sad ima i ČK).

Edited by - Wolfman on 21/10/2022 12:25:47
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 21/10/2022 : 12:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Meni su ovakve kolekcije 10x draže od homogenih Fibra/Libellus ili ZS/LMS varijanti.

Iako izgleda da tu odlazi ne znan koliko love, u biti nije to ništa ekstremno. Ključ je u probiru i stabilnom ritmu kupovine. Naravno, i dalje je to prilična svota, ali gušti su gušti. ^^

Wolfman, ako stigneš, pukni i detaljnije slike. Sićan se da si to već objavljiva i možda je negdi po imgur-u.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4973 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/10/2022 : 12:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
@vice, da ne tražim po topicu, jesi li ti ikad kačio svoju kolekciju?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 21/10/2022 : 12:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Nisan jer estetski nije zadovoljavajuće, a većina je razbacana po staroj sobi. Unatoč nemaloj potrošnji, nije ni blizu reprezentativna kao Wolfmanova, Andrejeva, Spectreova, a virujen i ostatka ekipe sa sličnim interesima.

No da ne buden "all talk, no walk" večeras ću okačit nekoliko slika.

Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 21/10/2022 : 12:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice
Wolfman, ako stigneš, pukni i detaljnije slike. Sićan se da si to već objavljiva i možda je negdi po imgur-u.

Aj mogao bih kad uhvatim vremena za par dana. Možda dobijem točan izvještaj o broju svih duplikata
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4973 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/10/2022 : 12:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vice

Aj mogao bih kad uhvatim vremena za par dana. Možda dobijem točan izvještaj o broju svih duplikata

:)

Citirat ćemo jednog kolekcionara sa podužim stažom.

quote:

Kolekcionar koji nema dupliće nije kolekcionar ...

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8520 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 21/10/2022 : 13:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Opšte je poznato da Wolfman ima izuzetnu kolekciju, u svetskom rangu.

Ono što mi se sviđa kod Markosa je kvalitet polica, koji mi se čini najboljim koje sam do sada video. Kako li se otvaraju ti donji zatvoreni delovi, uopšte?
Go to Top of Page

RaoulDuke
Junior Member

Croatia
454 Posts

Member since 02/05/2016

Posted - 21/10/2022 : 13:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send RaoulDuke a Private Message  Reply with Quote
@Wolfman
Impresivna kolekcija, svaka čast.
Nego, jesi uspio pročitati Vagabonda bez da su se raspali? Meni se od 12 komada tri raspala pri prvom čitanju. A pazio sam kolko god sam mogao.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4973 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/10/2022 : 13:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Opšte je poznato da Wolfman ima izuzetnu kolekciju, u svetskom rangu.

Ono što mi se sviđa kod Markosa je kvalitet polica, koji mi se čini najboljim koje sam do sada video. Kako li se otvaraju ti donji zatvoreni delovi, uopšte?

Čini mi se da je ovo dosta slično što su meni stolari napravili. To bi trebale biti ladice na iskakanje, pritisneš pa iskoči, dosta je popularan taj sistem u zadnje vrijeme, TV klupa mi ima takve ladice. A imam jednu policu za knjige/stripove što izgleda praktički isto kao ovaj Markosov dio u boji drva na zidu lijevo. Nisu isti stolari kao Markosovi, ali očito prate iste trendove :)
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
623 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 21/10/2022 : 13:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Je, je te ladice što iskaču na pritisak su dosta popularne u zadnje vrijeme tako da ih ima za uzeti već gotove u svim salonima namještaja. Ne treba po mjeri raditi.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 21/10/2022 : 13:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Je, takve ladice su i na mojoj komodi za tv.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10406 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 21/10/2022 : 13:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Baš nešto gledam:

Vrata imaju roletu?

Nemoj stavljati na pod tepison. Skuplja prašinu koju teško da češ i usisivačem ukloniti.

Osobno preferiram stakla za vitrinu opet zbog prašine.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4973 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 21/10/2022 : 13:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj stavljati na pod tepison. Skuplja prašinu koju teško da češ i usisivačem ukloniti.

Što se tepiha tiče, umjetni materijali stvaraju statički elektricitet koji privlači prašinu. Zato su bolji izbor prirodni materijali, ali oni osjetno dižu cijenu tepiha, plus, najpopularniji od njih kao materijal za tepihe, vuna, je također veliki prijatelj statičkog elektriciteta :)
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 21/10/2022 : 14:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Baš nešto gledam:

Vrata imaju roletu?

Kakve rolete i tepisi, najvažnije na ovoj slici je stolica (Herman Miller Aeron). Imam i ja jednu doma, vrhunska stolica

quote:
Originally posted by RaoulDuke
Nego, jesi uspio pročitati Vagabonda bez da su se raspali? Meni se od 12 komada tri raspala pri prvom čitanju. A pazio sam kolko god sam mogao.

Da, dosta je loš uvez, zato uvijek oklijevam kod kupovine takvih debelih omnibusa koji su meko ukoričeni, a s lošim uvezom. Na sreću mi se još nisu raspali, ali naglasak je na još

Edited by - Wolfman on 21/10/2022 14:13:18
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1180 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 21/10/2022 : 14:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Herman Miller Aeron? Jel i to nešto za kapitalistea?
Nisu baš za sirotanoviće kao što Željko kaže.

https://www.njuskalo.hr/radne-sobe-namjestaj/herman-miller-aeron-size-b-potpuno-podesiv-akcija-oglas-7592081
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4746 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 21/10/2022 : 14:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
@Wolfman, svaka čast na raznovrsnom ukusu! Samo mi nije jasno zašto najbolji stripovi nisu našli svoje mjesto na glavnim policama

Nego, da i ja zagnjavim malo. Kako bi ocijenio ono VIZ-ovo izdanje Maison Ikkokua, je li vrijedi 25 eura? Mislim, planiram ga uzeti svejedno, ali da znam što me čeka

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1096 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 21/10/2022 : 14:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Herman Miller Aeron? Jel i to nešto za kapitalistea?
Nisu baš za sirotanoviće kao što Željko kaže.

https://www.njuskalo.hr/radne-sobe-namjestaj/herman-miller-aeron-size-b-potpuno-podesiv-akcija-oglas-7592081

Heh, ovisi kako gledaš. Ovu kupiš pa ju imaš idućih 15 godina, a ove neke no-name jeftine se raspadnu pa ih moraš mijenjati svakih par godina
Go to Top of Page
Page: of 238 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000