forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Koliko dugo pustiti da vas netko za......
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

sawitch
Advanced Member

Serbia
41133 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/07/2010 : 11:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mene lik iz Beca jebe vec pola godine za 350 eura... Na kraju cu otici ili u Brco ili u Bec i napraviti sranje uz svu moju dobru volju koju sam imao...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12617 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/07/2010 : 12:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mene lik iz Beca jebe vec pola godine za 350 eura... Na kraju cu otici ili u Brco ili u Bec i napraviti sranje uz svu moju dobru volju koju sam imao...

to si več davno trebao učiniti......šta čekaš pola godine?
Ako je čovjek pošten onda če platiti odmah,ako nema novca,šta kupuje onda,a pola godine
Ja postanem živčan ako nije stvar sprovedena u 14 dana,to mi je maksimum,onda počnem gnjaviti ljude,....za 350 eura ja bi več sada bio kod njega u Beću,....
Nije da te plašim ali teško češ vidjeti taj novac,ako ti nije platio prije zašto bi ti platio sada,u najboljem primjeru če ti vratiti stripove nazad(ako ih još ima) pošto ih je pročitao,pa mu sada više ne trebaju.....
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41133 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/07/2010 : 12:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cekam zato sto sam ispao covek... nece da mi se javi na telefon vise, ne odgovara na SMS ni na mail.... Ne mogu da verujem da ima takvih ljudi... Ako ima nekog iz Brckog ili Beca na forumu neka mi se javi pa da pokusa da pomogne... Naravno, platicu mu od realizacije...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000