Author |
Topic |
|
Q STRIP
Starting Member
79 Posts
Member since 12/04/2007 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/10/2007 : 16:44:37
|
Odlično!!!!! Je da do najbliže ( relevantne ) striparnice iman 500 km ali mi je bar škola na 10 metara od kuće. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 24/10/2007 : 16:20:20
|
ova edicija Hrvatski velikani trebala bi biti dobra stvar, pogotovo ako se nastavi sa hrvatskim povijesnim velikanima Janica u stripu?! I dont think so... Čekam sljedeće izdanje sa nadom u bolji izbor velikana. Svaka joj čast ali me strip o njoj ni najmanje ne zanima |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 24/10/2007 : 21:02:56
|
uistinu, janica s kraljem tomislavom ili jednim teslom, sramota i svasta... kakve idiotarije... ovaj broj preskociti i nastaviti s ostalima istinskim velikanima... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
klonko i ostali
Starting Member
61 Posts
Member since 07/09/2006 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/10/2007 : 23:12:47
|
Ja sam uvjeren da klince prije moze zanimati Janica nego kralj Tomislav, a ako se ne varam djeca su u prvom planu kod ovih stripova. Osim toga Janica je velikan u Sportu, ne mora biti samo znanost, povijest i slicno... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15641 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 25/10/2007 : 10:20:31
|
pa nije ovo povijesna enciklopedija - nego strip za učenike zvan hrvatski velikani i janica apsolutno zaslužuje tu biti i još svojim imenom popularizirati serijal
|
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 25/10/2007 : 10:33:30
|
Ma kad neko uspije dobiti sponzorstvo od države i pristup stotinama tisuća učenika, svejedno je je li poslije riječ o Janici, Tomislavu ili trećem seljaku iz drugog reda u seljačkoj buni Matije Gupca (inače, gonič svinja Alojz kao simbol svih neznanih malih ljudi zajebanih u našoj bogatoj povijesti). |
www.stripgen.com |
|
|
klonko i ostali
Starting Member
61 Posts
Member since 07/09/2006 |
Posted - 25/10/2007 : 12:34:35
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Ma kad neko uspije dobiti sponzorstvo od države i pristup stotinama tisuća učenika, svejedno je je li poslije riječ o Janici, Tomislavu ili trećem seljaku iz drugog reda u seljačkoj buni Matije Gupca (inače, gonič svinja Alojz kao simbol svih neznanih malih ljudi zajebanih u našoj bogatoj povijesti).
to je za novi serijal: Hrvatski anonimusi. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 25/10/2007 : 12:49:11
|
Ne, to je priprema za finale serijala - HRVATSKI VELIKANI: DARKO MACAN :);) |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 26/10/2007 : 14:48:25
|
quote: Originally posted by Dado
Ja sam uvjeren da klince prije moze zanimati Janica nego kralj Tomislav, a ako se ne varam djeca su u prvom planu kod ovih stripova. Osim toga Janica je velikan u Sportu, ne mora biti samo znanost, povijest i slicno...
ja ipak mislim da ako pred djecu u osnovne škole staviš strip neće puno gledati na to o kome se radi u stripu. a veliko je pitanje dali djecu više zanima Janica ili Kralj Tomislav, mene su recimo u to vrijeme više zanimali vitezovi... ako im je već svejedno tko je u stripu onda mislim da je bolje da nauče o starohrvatskim kraljevima i bitkama nego o sporednoj stvari kao što je sport |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/10/2007 : 11:53:12
|
quote: Originally posted by Koresh
quote: Originally posted by Dado
Ja sam uvjeren da klince prije moze zanimati Janica nego kralj Tomislav, a ako se ne varam djeca su u prvom planu kod ovih stripova. Osim toga Janica je velikan u Sportu, ne mora biti samo znanost, povijest i slicno...
ja ipak mislim da ako pred djecu u osnovne škole staviš strip neće puno gledati na to o kome se radi u stripu. a veliko je pitanje dali djecu više zanima Janica ili Kralj Tomislav, mene su recimo u to vrijeme više zanimali vitezovi... ako im je već svejedno tko je u stripu onda mislim da je bolje da nauče o starohrvatskim kraljevima i bitkama nego o sporednoj stvari kao što je sport
Varas se... ne moze se na djecu gledati iz kuta "oni su djeca sto oni znaju, njima je svejedno". Nije im svejedno... upravo djeca se lakse mogu poistovjetiti s likovima koje su i sami vidjeli na TVu, i slusali o njima nego o likovima koji se uglavnom spominju samo u povijesnim knjigama. Imas onih koji vole vitezove, a i onih koji vole sport, zbog toga je dobro da bude svega u toj ediciji. Problem je samo na koji nacin se to djeci nudi, ako se nesto namece, onda oni tesko prihvate bilo koju tematiku. Znamo i sami da je sladje ono sto je zabranjeno nego ono sto se nudi. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 28/10/2007 : 15:20:19
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Ma kad neko uspije dobiti sponzorstvo od države i pristup stotinama tisuća učenika, svejedno je je li poslije riječ o Janici, Tomislavu ili trećem seljaku iz drugog reda u seljačkoj buni Matije Gupca (inače, gonič svinja Alojz kao simbol svih neznanih malih ljudi zajebanih u našoj bogatoj povijesti).
hrvatski velikani nisu sponzorirani od nijedne drzavne institucije. pristup skolama su dobili prolazenjem kroz raznorazne odbore, komisje, agencije, zadovoljavajuci raznorazne odredbe, zakone itd. kao i drugi casopisi koji se distribuiraju po skolama (modra lasta, smib, zvrk i stajaznam sta jos sve izlazi). |
https://www.facebook.com/goransudzuka |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13045 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
|
Topic |
|