________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Super stvar! Je li ovo sveščica, album? Je li Zupan stoji iza ovoga možda? Bila je ona Tarcaneta prošle godine pa zato pitam, je li se ide u tom pravcu ili je ovo nešto treće?
edit: u strip sam pljunuo zato sto je VJov primerak, a ne zato sto mislim da nista ne valja. Stavise, smatram da je ovo izuzetno zanimljivo izdanje i da ga treba prvom prilikom pazariti, dok se ne rasproda. Cestitke svima koji su ucestvovali u projektu i nadam se da ce edicija zaziveti. Mene imate kao sigurnog kupca i obecavam da je ovo zadnji primerak Zlatnog doba u koji sam pljunuo.
Fala svima na cestitkama. 1939. bese davno, a vremeplov nije bas savrsena masina...
edit: u strip sam pljunuo zato sto je VJov primerak, a ne zato sto mislim da nista ne valja. Stavise, smatram da je ovo izuzetno zanimljivo izdanje i da ga treba prvom prilikom pazariti, dok se ne rasproda. Cestitke svima koji su ucestvovali u projektu i nadam se da ce edicija zaziveti. Mene imate kao sigurnog kupca i obecavam da je ovo zadnji primerak Zlatnog doba u koji sam pljunuo.
Mene ubija ovaj strip. Zaista prijatno iznenadjenje za strip od pre skoro 70 godina. Neizmerno sam uživao. Jel u planu jos stripova o Maksimu, ako postoje?
He, he. Music to my ears. Jel' da je sarmantno? Ima jos epizoda, a ako prezivi revija, naravno! Treba videti sta je bilo kad je otisao u hotel...
Ma super je. Tek sad videh da postoje jos 3 epizode. Stvarno bi bilo lepo da jednom izadje i integral. ;) Nego, čini mi se da Maksim ima problema sa brojanjem. U vozu izbroji 20 hiljada, na sledecoj strani, na stanici, kaže da ima 12 hiljada, a kad dobije 285 hiljada u kladionici, kaže da mu fali još 5 hiljada do miliona.
Ma super je. Tek sad videh da postoje jos 3 epizode. Stvarno bi bilo lepo da jednom izadje i integral. ;) Nego, čini mi se da Maksim ima problema sa brojanjem. U vozu izbroji 20 hiljada, na sledecoj strani, na stanici, kaže da ima 12 hiljada, a kad dobije 285 hiljada u kladionici, kaže da mu fali još 5 hiljada do miliona.
au sunce ti - on je to STVARNO chitao!!!!
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Malo sam se presabrao. Kad kaže da mu fali 5 hiljada do miliona, misli da mu fali 5 hiljada do 300.000 posle kojih će dobiti milion od advokata. Onda je problem samo u tome sto ima 20.000 od utakmice, a na stanici kaže da ima 12. No i to se može pripisati nečemu, verovatno.
Ja bar nisam neki preterani cirilicofil, ali mislim da je ovde neophodno ostaviti cirilicu, jer se tako dodaje autenticnost dela, posto je sam autor verovatno upisivao tekst u oblacice. Bilo bi bezveze menjati to u novom izdanju.