forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Organizovana poseta CRŠa iz Slovenije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 02/11/2007 : 22:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
Organizujemo avtobus za posjetu CRŠ-a iz Slovenije
Subota 24.11 put iz LJ-MB-ZG-MB-LJ
Trenutni broj prijavljenih je 33

Ako je još tko iz Slovenije, koji želi da se nam pridruži, dobrodošao je!

Link -> http://forum.striparna.com/viewtopic.php?p=39309#39309

Moje aukcije: Pocetna od 1kn (brez rezerve)
TomDar official topic: Topic u vezi mojih aukcija

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 03/11/2007 : 09:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message
ideja vam je super. jedino ako bi i isao- nesto mi nije usput preko lj i mb:))...

evo, da ti "dignem" temu. pozdrav

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/11/2007 : 18:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Jao, što ja nisam iz Slovenije...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 03/11/2007 : 20:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
Trenutan broj: 37

Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 03/11/2007 : 21:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Pa možemo te ipak pokupiti tamo negdje na granici!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/11/2007 : 10:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by markolar

quote:
Originally posted by Obi-wan

Pa možemo te ipak pokupiti tamo negdje na granici!

Na granici Hrvatske sa Madarskom ili sa Srbijom?
Svejedno mi je...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 21/11/2007 : 02:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
Evo, avtobus je trenutno pun krcat :)
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=2257

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 21/11/2007 : 10:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by TomDar

Evo, avtobus je trenutno pun krcat :)
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=2257

-Šteta je da propustite nedjelju,bit ce manja gužva i veca prilika za dobivanje autograma i crteža!
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 21/11/2007 : 18:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
E i to što kažeš, ali i subota je ok. Glavno je da dodjemo, da se provedemo i da malo popricamo i opet dogodine iliti do Makarske :)
Glavno je da nas dolazi 50 komada iznenada iz Slovenije :)

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/11/2007 : 00:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

E i to što kažeš, ali i subota je ok. Glavno je da dodjemo, da se provedemo i da malo popricamo i opet dogodine iliti do Makarske :)
Glavno je da nas dolazi 50 komada iznenada iz Slovenije :)

-A što rec,svaka Vam cast i dobrodošli!
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 25/11/2007 : 21:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
Evo, došli, videli i pokupili :)
Bilo je super, sve je ispalo kao sto smo planirali..

Evo ovde ide pohvala osobi, koja je na ovom forumu poznata pod korisnickim imenom MLADJO, koji nam je pomogao da smo sto pre stigli do Studentskog centra, da se nismo lovili i gubili po ZG. Evo hvala u ime punog busa slovenca :)

LP TomDar

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/11/2007 : 14:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Evo ovde ide pohvala osobi, koja je na ovom forumu poznata pod korisnickim imenom MLADJO, koji nam je pomogao da smo sto pre stigli do Studentskog centra, da se nismo lovili i gubili po ZG. Evo hvala u ime punog busa slovenca :)

LP TomDar

-Darko,svaka ti cast,tebi i svima ljudima koji su u tom autobusu bili.Da budem precizniji,cestitam na organizaciji tog puta i zahvaljujem se u ime svih na posjetu CRŠ-u!Nadam se da ste bili zadovoljni sa festivalom,a osobno sam bio ugodno iznenaden koliko je ljubitelja stripa ovog puta posjetilo Zagreb iz Slovenije.Hvala Vam,pa pretpostavljam da se iduce godine vidimo i u Makarskoj!Pozdrav(javim se kada navratim u Ljubljanu)!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/11/2007 : 17:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

LP TomDar

eh, hvala, hvala

Žao mi je samo prijatelju što nismo na picence otišli, ali stvarno su me stisle obaveze, pa sam morao ranije gibati, ali riješit cemo to drugom prilikom. Pasti ce koja litrica sigurno

Hvala svima na posjetu, a narocito najboljoj kuharici u Sloveniji i široj okolici ( Rose Ann naravno )

Živili!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 28/11/2007 : 10:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message
@Dveribad: Naravno da smo bili zadovoljni, hrpa novih stripova, druženje sa pacientima sa istom diagnozom kao i mi :), izlet i upoznavanje novih ljudi. Evo upoznao sam Plavšica (kako vidim, to se moram tebi zahvalit, jer si ga ti doveo :))
Makarska je definitivno na mom planu strip dogadjaja, ne znamo u kakvom broju cemo doci, ali sigurno hocemo :) (planiram sa familijom, pa ako bude sve ok, eto nas sigurno)
A kao sto smo vec i prije pricali, kad budes u LJ, obavezno javi, da sjednemo i popricamo ...

@Mladjo: Kao sto sam rekao, hvala ti, sto si si uzeo vremena, iako si bio zauzet poslom (rekla mi je RoseAnn) tako da si cak stigao do naplatne kucice i poveo nas do ZG. I bilo mi je žao, da nismo mogli skocit popit nešto, jer si vec bio otišao zbog poslovnih obaveza. Ja sam znao, da je RoseAnn najbolja kuvarica (provereno) ali nisam znao, da se vest proširila tako daleko :) (da se razumijemo, nisam znao, ali nisam sumnjao :))

Nadam se da cemo i mi nekad nesto slicno napraviti i u SLoveniji, pa da mi vas pogostimo i da mi budemo domacini. Ali kod nas je scena skroz drugacija nego kod vas. vi imate "brdo" izdavaca i razvijenu scenu, te su ti strip eventi u nekoj meri i pokrenuti i sa strane izdavaca. Kod nas mi imamo svake trece subote strip bazare u LJ a svake cetrvte u Mariboru, ali su to eventi gde se dobivamo kolekcionari, ljubitelji stripa, prodavaci i slicno. Ali nemamo novosti i izdavaca,osim Studio Risar, koji izdaje mesecno izdanje Revije Bumerang, i periodicne albume Extra Bumerang (brez njega nebi imali ništa novo!).
Decembra ce biti vec 12 strip bazar, znaci ove godine ce biti 12 bazara, kde smo dodobra proširil strip kulturu kod nas. Cak je bilo nešto osoba iz HR, koji su bili oduševljeni dogadajem. Poznavajuci cijene kod vas i kod nas, siguran sam, da bi jih dosta došlo cak i iz HR (pa jednako nam je daleko, znaci mi do vas ili vi do nas :)) i da bi ugodno prošli i nabavili hrpu jeftinih stripova :) Bila bi divota, kad bi se mozda na tim bazarima pojavili i HR izdavaci, kupaca i interesenata sigurno ima. Nadam se da ce to i uvidjeti, pa da koji od buducih bazara budu i oni sa nama. Na prvome je bio cak i Markos sa Fibrom!
Evo link kako je bilo na svim dosadašnjim bazarima : http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=2278

Uglavnom, super je bilo, ako ne prije vidimo se u Makarskoj. Imamo želju posjetiti i strip dogadaje u Srbiji i tako pokriti sve strip dogadaje širom Ex-Yu. Hvala svima i vidimo se ...

Ujedno pozdrav svima, a narocito Tomislavu, Stankotu i njegovom burazu Dušku,Stankodeju,Ontariowebu, onoj faci Željku s carapom ilti (Dscarapo);), Jaki-ju (koji je strpljivo sacekao, da preuzme neke stvari za kolega :)),Mikici sa kojim je uvijek lijep sjesti i kao casni clan društva Stripoholik poklonio nam je opet pun DVD svojih radova i dao na raspolaganje, ucenje i širenje svim zainteresiranima. Hvala ti još jednom Mikica.

Naravno i svima ostalima sa kojim sam imao cast i veselje, da se upoznamo i popricamo.
LP

Edited by - TomDar on 28/11/2007 10:42:27
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000