Author |
Topic |
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/12/2007 : 00:59:27
|
Kad će Absolute izdanje??? |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3856 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 20/12/2007 : 15:32:07
|
@hello jesi primija mail? |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5951 Posts
Member since 19/10/2001 |
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 21/12/2007 : 14:07:45
|
quote: Originally posted by VJ
quote: Originally posted by hello ali nema do naše Žuje.
To je neka fora ili ozbiljno? :P
U vezi pive se ne šalim :) Meni je Ožujsko pivo jedno od najboljih piva u kategoriji jeftinih piva. Probao sam većinu cjenjenijih piva i Ožujsko mi je u vrhu uz Stellu, Gasser, Erdinger, Amstel, a pive koje mi nikako ne leže su Corona, Carlsberg i Guiness Dok češki bud, heineken i tuborg smatram dobrim, ali precjenjenim markama. I većini ću ispasti smješan ili neznalica ili bez ukusa kad kažem da mi je osječko crno bolje pivo nego gotovo najpoznatije pivo na svijetu Guiness, ali meni on nikako ne odgovara. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 08/01/2008 : 14:15:12
|
quote: Originally posted by hello
quote: Originally posted by VJ
quote: Originally posted by hello ali nema do naše Žuje.
To je neka fora ili ozbiljno? :P
U vezi pive se ne šalim :) Meni je Ožujsko pivo jedno od najboljih piva u kategoriji jeftinih piva. Probao sam većinu cjenjenijih piva i Ožujsko mi je u vrhu uz Stellu, Gasser, Erdinger, Amstel, a pive koje mi nikako ne leže su Corona, Carlsberg i Guiness Dok češki bud, heineken i tuborg smatram dobrim, ali precjenjenim markama. I većini ću ispasti smješan ili neznalica ili bez ukusa kad kažem da mi je osječko crno bolje pivo nego gotovo najpoznatije pivo na svijetu Guiness, ali meni on nikako ne odgovara.
Pa ti si sav naopak. Pijes pivu u paralelnom svemiru. Signurno ti i sarma ne valja. |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 08/01/2008 : 18:37:16
|
Primjetio sam da još dosta ljudi ne zna da se Stranci u raju mogu kupiti i u Rijeci (knjižara Migotin i Profil superstore), Splitu (Utopia i Profil superstore), Osijeku (knjižara A.G.MAtoš) i Zadru (libraria). Cijene su svuda 45,00 kn, a također se može naručiti i izravno na moj mail.
Jel zbilja ima u profilovom superstoreu u Splitu. Prije mjesec dana nisam to našao. Znači i tu je cijena 45kn?!?!? Onako od oka tamo je sve skuplje za 10-15 kuna. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10236 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/01/2008 : 20:59:39
|
quote: Originally posted by Inferno
Primjetio sam da još dosta ljudi ne zna da se Stranci u raju mogu kupiti i u Rijeci (knjižara Migotin i Profil superstore), Splitu (Utopia i Profil superstore), Osijeku (knjižara A.G.MAtoš) i Zadru (libraria). Cijene su svuda 45,00 kn, a također se može naručiti i izravno na moj mail.
Jel zbilja ima u profilovom superstoreu u Splitu. Prije mjesec dana nisam to našao. Znači i tu je cijena 45kn?!?!? Onako od oka tamo je sve skuplje za 10-15 kuna.
Fibrina izdanja su skupa za popiz...,recimo El nino i Metabaruni su po 320 Kn, ali Strip agentova izdanja imaju istu cijenu ka i u MC-u. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 09/01/2008 : 15:39:31
|
Sutra će se s početkom u 19.00 u klubu Orlando (Stara bolnica) održati službena promocija prve knjige Stranci u raju. Pozivam sve forumaše iz Dubrovnika (cca 2-3 osobe ) da uveličaju ovu promociju. Uz besplatno piće dobrodošlice (domaća loza), grickalice (neke slane) i promotivnu prodaju knjiga. Nakon toga slijedi gledanje starih crtanih filmova o Supermanu. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 09/01/2008 : 16:25:22
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Jel zbilja ima u profilovom superstoreu u Splitu. Prije mjesec dana nisam to našao. Znači i tu je cijena 45kn?!?!? Onako od oka tamo je sve skuplje za 10-15 kuna.
Fibrina izdanja su skupa za popiz...,recimo El nino i Metabaruni su po 320 Kn, ali Strip agentova izdanja imaju istu cijenu ka i u MC-u.
A jebiga, kad Profil stavlja 85% marze. Mozda se pokusam izboriti za nesto bolje uvjete, ali tesko. Mada, ideja Fibrinih izdanja u Profilu je da ih "nestripovska" publika, koja ne prati internet i strip scenu, vidi i moze doci do njih. Svi vi koji ste na netu znate da je nesto izaslo i di to mozete kupiti po najpovoljnijoj cijeni, ali Pero Peric, koji slucajno naleti u Profil i vidi taj strip, ne zna. A takvih Pero Perica ima puno, izgleda, jer se proda pristojan broj izdanja i po tim cijenama. |
Trouble will find me |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/01/2008 : 17:57:20
|
Sutra će se s početkom u 19.00 u klubu Orlando (Stara bolnica) održati službena promocija prve knjige Stranci u raju. Pozivam sve forumaše iz Dubrovnika (cca 2-3 osobe ) da uveličaju ovu promociju. Uz besplatno piće dobrodošlice (domaća loza), grickalice (neke slane) i promotivnu prodaju knjiga. Nakon toga slijedi gledanje starih crtanih filmova o Supermanu.
ko može propustit takav program |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 11/01/2008 : 00:01:21
|
Nažalost, ni danas nisam vidio "SuR" u superstoreu. Međutim, od nedavno ima dosta Fibrinih izdanja (for exm:"El Nino"). A primjetio sam i dosta Pero Perića (nestripovska publika) koji se vrte oko police sa stripovima. Ljudi gledaju svašta okolo, pa bacu oko i na stripove... Baš je jedan lik kupija Tom's Bar. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 11/01/2008 : 16:47:46
|
Nažalost, ni danas nisam vidio "SuR" u superstoreu. Međutim, od nedavno ima dosta Fibrinih izdanja (for exm:"El Nino"). A primjetio sam i dosta Pero Perića (nestripovska publika) koji se vrte oko police sa stripovima. Ljudi gledaju svašta okolo, pa bacu oko i na stripove... Baš je jedan lik kupija Tom's Bar.
Danas sam kontaktirao Profil i stripovi im uopće nisu u sistemu (: Ne znam kad će problem biti rješen. Svi vi iz Splita možete strance potražiti u Utopiji, a riječani u Migotinu barem za sada. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 18/01/2008 : 13:40:28
|
Novosti:
-Problem u Profilu rješen, pošiljka se bila zagubila, ali od danas Stranci u raju u Profilu ZG, a sljedeći tjedan bi mogli biti i u Splitu i Rijeci -Druga knjiga Stranci u raju - Sanjam te izaći će 01.04.08 zajedno sa prvom knjigom Spawna - Početak. Tiskarski troškovi su poprilično porasli, međutim prodajnu cijenu ću usprkos tome samo malo povećati i iznosit će 69,00 ili 70,00 kn. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 18/01/2008 : 15:56:56
|
samo naprijed hello, a cijenu formiraj realno, nemoj nam 'propast' i reklamiraj se na lezbo portalima, ima tamo publike za strance, ono, ulogiraj se tamo, s nickom hellica |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
Topic |
|