forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Stranci u raju, knjiga 1, rasprodaja 16,00 kn
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 19/12/2007 : 18:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Evo mene, vratih se s godišnjeg iz Amsterdama. Bio sam u striparnici Lambiek i cijene Stranaca su u prosjeku preko 50 % skuplje neko što će biti cijene hrvatskog izdanja. Ali barem je pivo u cjenovnoj kategoriji s našim cjenama. Amstel mi je bolji od Heinekena, ali nema do naše Žuje.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 19/12/2007 : 20:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
Kad ce drugi trejd???

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 20/12/2007 : 00:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Kad ce treci trejd???
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 20/12/2007 : 00:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Kad će Absolute izdanje???

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/12/2007 : 10:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Kad ce drugi trejd???

Rečeno je u drugome mjesecu,čini mi se....
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 20/12/2007 : 14:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Kad ce drugi trejd???

Trebao bi u drugom mjesecu, a treći bi mogao na ljeto.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3856 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 20/12/2007 : 15:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
@hello
jesi primija mail?

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 20/12/2007 : 16:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonor

@hello
jesi primija mail?

Jesam

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5951 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/12/2007 : 13:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello
ali nema do naše Žuje.
To je neka fora ili ozbiljno? :P
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 21/12/2007 : 14:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VJ

quote:
ali nema do naše Žuje.

U vezi pive se ne šalim :) Meni je Ožujsko pivo jedno od najboljih piva u kategoriji jeftinih piva. Probao sam većinu cjenjenijih piva i Ožujsko mi je u vrhu uz Stellu, Gasser, Erdinger, Amstel, a pive koje mi nikako ne leže su Corona, Carlsberg i Guiness
Dok češki bud, heineken i tuborg smatram dobrim, ali precjenjenim markama. I većini ću ispasti smješan ili neznalica ili bez ukusa kad kažem da mi je osječko crno bolje pivo nego gotovo najpoznatije pivo na svijetu Guiness, ali meni on nikako ne odgovara.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 08/01/2008 : 14:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Primjetio sam da još dosta ljudi ne zna da se Stranci u raju mogu kupiti i u Rijeci (knjižara Migotin i Profil superstore), Splitu (Utopia i Profil superstore), Osijeku (knjižara A.G.MAtoš) i Zadru (libraria). Cijene su svuda 45,00 kn, a također se može naručiti i izravno na moj mail.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 08/01/2008 : 14:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by VJ

quote:
ali nema do naše Žuje.

U vezi pive se ne šalim :) Meni je Ožujsko pivo jedno od najboljih piva u kategoriji jeftinih piva. Probao sam većinu cjenjenijih piva i Ožujsko mi je u vrhu uz Stellu, Gasser, Erdinger, Amstel, a pive koje mi nikako ne leže su Corona, Carlsberg i Guiness
Dok češki bud, heineken i tuborg smatram dobrim, ali precjenjenim markama. I većini ću ispasti smješan ili neznalica ili bez ukusa kad kažem da mi je osječko crno bolje pivo nego gotovo najpoznatije pivo na svijetu Guiness, ali meni on nikako ne odgovara.

Pa ti si sav naopak. Pijes pivu u paralelnom svemiru. Signurno ti i sarma ne valja.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 08/01/2008 : 18:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Primjetio sam da još dosta ljudi ne zna da se Stranci u raju mogu kupiti i u Rijeci (knjižara Migotin i Profil superstore), Splitu (Utopia i Profil superstore), Osijeku (knjižara A.G.MAtoš) i Zadru (libraria). Cijene su svuda 45,00 kn, a također se može naručiti i izravno na moj mail.

Jel zbilja ima u profilovom superstoreu u Splitu. Prije mjesec dana nisam to našao. Znači i tu je cijena 45kn?!?!? Onako od oka tamo je sve skuplje za 10-15 kuna.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10236 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/01/2008 : 20:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:

Jel zbilja ima u profilovom superstoreu u Splitu. Prije mjesec dana nisam to našao. Znači i tu je cijena 45kn?!?!? Onako od oka tamo je sve skuplje za 10-15 kuna.

Fibrina izdanja su skupa za popiz...,recimo El nino i Metabaruni su po 320 Kn, ali Strip agentova izdanja imaju istu cijenu ka i u MC-u.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 09/01/2008 : 15:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Sutra će se s početkom u 19.00 u klubu Orlando (Stara bolnica) održati službena promocija prve knjige Stranci u raju. Pozivam sve forumaše iz Dubrovnika (cca 2-3 osobe ) da uveličaju ovu promociju. Uz besplatno piće dobrodošlice (domaća loza), grickalice (neke slane) i promotivnu prodaju knjiga. Nakon toga slijedi gledanje starih crtanih filmova o Supermanu.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/01/2008 : 16:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

Fibrina izdanja su skupa za popiz...,recimo El nino i Metabaruni su po 320 Kn, ali Strip agentova izdanja imaju istu cijenu ka i u MC-u.

A jebiga, kad Profil stavlja 85% marze. Mozda se pokusam izboriti za nesto bolje uvjete, ali tesko. Mada, ideja Fibrinih izdanja u Profilu je da ih "nestripovska" publika, koja ne prati internet i strip scenu, vidi i moze doci do njih. Svi vi koji ste na netu znate da je nesto izaslo i di to mozete kupiti po najpovoljnijoj cijeni, ali Pero Peric, koji slucajno naleti u Profil i vidi taj strip, ne zna. A takvih Pero Perica ima puno, izgleda, jer se proda pristojan broj izdanja i po tim cijenama.

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2008 : 17:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sutra će se s početkom u 19.00 u klubu Orlando (Stara bolnica) održati službena promocija prve knjige Stranci u raju. Pozivam sve forumaše iz Dubrovnika (cca 2-3 osobe ) da uveličaju ovu promociju. Uz besplatno piće dobrodošlice (domaća loza), grickalice (neke slane) i promotivnu prodaju knjiga. Nakon toga slijedi gledanje starih crtanih filmova o Supermanu.

ko može propustit takav program

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 11/01/2008 : 00:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Nažalost, ni danas nisam vidio "SuR" u superstoreu.
Međutim, od nedavno ima dosta Fibrinih izdanja (for exm:"El Nino").
A primjetio sam i dosta Pero Perića (nestripovska publika) koji se vrte oko police sa stripovima.
Ljudi gledaju svašta okolo, pa bacu oko i na stripove...
Baš je jedan lik kupija Tom's Bar.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 11/01/2008 : 16:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nažalost, ni danas nisam vidio "SuR" u superstoreu.
Međutim, od nedavno ima dosta Fibrinih izdanja (for exm:"El Nino").
A primjetio sam i dosta Pero Perića (nestripovska publika) koji se vrte oko police sa stripovima.
Ljudi gledaju svašta okolo, pa bacu oko i na stripove...
Baš je jedan lik kupija Tom's Bar.

Danas sam kontaktirao Profil i stripovi im uopće nisu u sistemu (: Ne znam kad će problem biti rješen. Svi vi iz Splita možete strance potražiti u Utopiji, a riječani u Migotinu barem za sada.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 18/01/2008 : 13:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Novosti:

-Problem u Profilu rješen, pošiljka se bila zagubila, ali od danas Stranci u raju u Profilu ZG, a sljedeći tjedan bi mogli biti i u Splitu i Rijeci
-Druga knjiga Stranci u raju - Sanjam te izaći će 01.04.08 zajedno sa prvom knjigom Spawna - Početak. Tiskarski troškovi su poprilično porasli, međutim prodajnu cijenu ću usprkos tome samo malo povećati i iznosit će 69,00 ili 70,00 kn.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/01/2008 : 14:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koliko stranica ima druga knjiga?

Trouble will find me
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 18/01/2008 : 14:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Koliko stranica ima druga knjiga?

208 stranica + korice

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/01/2008 : 14:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
To je onda ok cijena.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/01/2008 : 15:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
samo naprijed hello, a cijenu formiraj realno, nemoj nam 'propast'
i reklamiraj se na lezbo portalima, ima tamo publike za strance, ono, ulogiraj se tamo, s nickom hellica

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 18/01/2008 : 18:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

samo naprijed hello, a cijenu formiraj realno, nemoj nam 'propast'
i reklamiraj se na lezbo portalima, ima tamo publike za strance, ono, ulogiraj se tamo, s nickom hellica

www.vangogh.hr
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000