forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Zagor specijal kolor s dodatkom
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17576 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 29/11/2007 : 13:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Kod nas će cijena ovog specijala biti 7,5 KM, znači prilagođavaju cijenu da bude ista kao u Hrvatskoj.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8107 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 29/11/2007 : 13:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Jutros izašlo na kioske!
I presretan sam čak i ja koji mu Zagor nije numero uno!
I dobro Markos reče:-Najbolje Bonelli izdanje na kioscima ikad u Hrvatskoj-.

Evo da se i ja pridružim klubu obožavatelja ovog izdanja.
Stvarno vrhunski!!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 29/11/2007 : 14:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
nabavio i ja, a zagora nisam kupio već dugo. e ovako treba uraditu uvez svaki put Ludens, jebemu miša.

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 29/11/2007 : 14:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
" lepak je i vise nego odlican u ovom broju "

to je od svih onih silnih onaniranja zagorovih fanova

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/11/2007 : 17:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Kod nas će cijena ovog specijala biti 7,5 KM, znači prilagođavaju cijenu da bude ista kao u Hrvatskoj.

što nije ok s obzirom na standard u bih i hr.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2007 : 18:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Jbga, moran kupiti ponovo ovaj specijal u boji... onome kupljenome na sajmu Ferri oštetija naslovnicu... mora da je u dogovoru sa Ludensom

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2007 : 19:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Jbga, moran kupiti ponovo ovaj specijal u boji... onome kupljenome na sajmu Ferri oštetija naslovnicu... mora da je u dogovoru sa Ludensom

ti si još dobro proša...meni i nucciu je bernard rano u petak donio specijal i ja ga posli pokažem ferriju,a on meni fala lipa i odnese ga

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2007 : 20:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Daaaa!!!!!!!!! Znam za to!!!!! Upiša san se kad san čuja i onda Kerac TVOJ album posveti Markosu. A Marko ga zbunjeno gleda i kaže "hvala Vam"

Zaključak; ti si velikodušan a Ferri i Marko, kulturni... i bogatiji za specijalac i album.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2007 : 20:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
onda Kerac TVOJ album posveti Markosu.

bane se malo pripa,tko zna šta su mu napričali o meni

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/11/2007 : 20:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

ti si još dobro proša...meni i nucciu je bernard rano u petak donio specijal i ja ga posli pokažem ferriju,a on meni fala lipa i odnese ga

ozbiljno il zajebancija?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/11/2007 : 21:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

quote:

ozbiljno il zajebancija?

ozbiljno...ali eto,Burattini mi je dao novi broj talijanca zagora,pa sam kompenzirao

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/11/2007 : 23:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ozbiljno il zajebancija?

ozbiljno...ali eto,Burattini mi je dao novi broj talijanca zagora,pa sam kompenzirao

simpatična situacija ... a koju epizodu orginala si dobio?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/11/2007 : 00:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
simpatična situacija ... a koju epizodu orginala si dobio?

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/11/2007 : 04:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ufff... zamisli da se to meni desilo kad sam dao Ferriju LMS-7 da mi potpise

Edited by - ---dp--- on 30/11/2007 04:48:42
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17576 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 30/11/2007 : 10:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by delboj

što nije ok s obzirom na standard u bih i hr.

Nije u redu, ali nas niko ne pita pa šta možemo. Da je cijena regularnih brojeva u remitendi 3 KM umjesto 4 KM bila bi veća prodaja za bar 30 %. Ipak, tako nešto je nemoguće očekivati u ovim uslovima.
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 30/11/2007 : 18:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
e globinjo, trebao si ti njemu uzeti jedan cover kao kompenzaciju ;-)

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/12/2007 : 00:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

A nista, trazio bi ga jednu originalnu tablu za odstetu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/12/2007 : 03:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by ---dp---

A nista, trazio bi ga jednu originalnu tablu za odstetu.

Ne bi to bilo lose...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/12/2007 : 11:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Jutros me je poštar obradovao, stigao Zagor specijal sa dodatkom, izvanredna stvar, oduševljen sam posebno dodatkom i svim tim naslovnicama i spiskovima na jednom mestu, super potez Ludensa, takođe zajedno stigla i kniga Tisuću Zagorovih svjetova, prava poslastica za mene, bravo za Bernija!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 06/12/2007 : 12:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
U ovom dodatku piše da je Burattini dao Zagoru ime Patrick i to tek 1990. Kako je to moguće, zar mu nije Nollita prije toga negdje otkrio ime?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 09/12/2007 : 12:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

U ovom dodatku piše da je Burattini dao Zagoru ime Patrick i to tek 1990. Kako je to moguće, zar mu nije Nollita prije toga negdje otkrio ime?

To je i mene začudilo.Bio sam uvjeren da se u "Zagor priča" spominje njegovo ime al nemam volje provjeravat
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 09/12/2007 : 14:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ne, ne spominje se nigde...
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 10/12/2007 : 09:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
U "Zagor prica..." se Zagor spominje samo kao "mladi Wilding".

Burattini mu je dao ime Patrick u "Wandering Fitzyju" (ako se ne varam) (spec. 7).
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 10/12/2007 : 12:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
ovo je Burattini izjavio za vrijeme presice u subotu ujutro

fici je izasao 04/1995 ;-)
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 14/12/2007 : 05:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Da li mozemo ocekivati solo HC izdanje ovog stripa "Zagor 500", sa ovim kvalitetnim papirom i bez onog crnog pravougaonika na dnu naslovnice na kome pise "dodatak"?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000