vidim da se neki i dalje prave englezi...dotična osoba koja bude postavljala pirate će biti izbačena,aukcije izbrisane...
ubuduce ako vidim pirat na aukciji,bidat cu na njega veliku cifru i kad mi dođe mail od prodavača,pošto se očito prave blesavi jer ne odgovaraju na mailove niti imaju volju poštivati pravila aukcija,samo ga upozorim da će biti izbačen...
da li su i Divlji zapad piratska izdanja(oni crveni stripovi, 37 komada), i nesmije se ih stavljati gore, ili njih može?
Nazalost i to su ti piratska izdanja...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
kako ja da razlikujem pirate od pravih stripova.po cemu je razlika.jer moze npr da se nadje neki redak a kopija.kako da prepoznam prevaru???
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju