Author |
Topic |
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 29/01/2008 : 19:39:23
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by TinK2
Može savjet? Koji je najbolji, dakle, najprofitabilniji, a najkvalitetniji način nabave USA stripova, osim pretplate? Tnx.
E bay.
Ako ti se ne žuri, naravno.
JA nemam broj j***** kreditne kartice!!!! Nista od narucivanja, iako bih dao koji dolarcic na izuzetan izbor stripova. |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Posted - 26/07/2008 : 14:25:22
|
Nisam se baš nešto pretrgao čitajući Spajdijeve nove avanture, ali onih par epizoda kojih sam se dokopao potvrđuju da ipak ima nečega u tom njihovom Spajdi reborn, ali se ipak sve moglo uklopiti i bez mortalizovanja MJ... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 26/07/2008 : 20:58:38
|
quote: Originally posted by realist
Pa, poprilično zabavno, solidan crtež, ali sve te priče su mogle biti ispričane i s MJ... ocjena: ne izaziva alergiju...
What he said.
Odnosno - Guggenheim, Slott i začuđujuće Wells čitljivi (mada ovaj novi Kraven smara), onaj četvrti not so much. Ima fazona, što je uvek plus, od novog supporting casta jedino je ona forenzičarka iole interesantna, a Harryja so far nisu ni morali da vraćaju iz mrtvih - videćemo na šta će ličiti New ways to die.
Plus, osim Jimeneza (koga, začudo, prilično volim ali mu Spajdi nikako ne leži), veoma lepo izgleda, naročito Marcos Martin.
Al' za sve to nije bio potreban One more day, i to je to. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 26/07/2008 : 21:13:36
|
Ja se nešto oštrim da nekom rpilikom krenem sa naručivanjem HC kompilacija BND. Videću još. Nesrećo, hoćeš li ti ikad uzeti ovaj strip na italijanskom od mene? |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 26/07/2008 : 21:24:08
|
Hoću.
Samo ne znam kad, što zbog stripovskih, što zbog pred-svadbenih obaveza. :P
A HC BND ima svega šest-sedam epizoda, ne isplati se. Kad naprave neki omnibus, onda možda. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Posted - 26/07/2008 : 22:04:07
|
Jap... čekanje je zlato... I ja sam malko razgledao one TPC-ove, posebna izdanja, ali sam na kraju odlucio da sacekam neki extra large HC od 15-ak epizoda, pa onda da razmisljam o kupovini. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 27/07/2008 : 15:29:07
|
A tek što lipo izgleda na polici... i u ruci, sa onim ultra-fensi kožnim povezom... ;) |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 27/07/2008 : 23:00:48
|
Yeah, you wish. ;) |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 22/01/2011 : 20:33:08
|
Dosta zanemarih nekada mi najdražeg junaka Spider-mana. Dajte neke preporuke, ali da nije jedan od serijala u puno nastavaka. Znači nešto novijeg datuma (zadnjih 12 godina) i da je u 1,2 ili 3 trejda... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 22/01/2011 : 21:42:20
|
Marvel Knights Spidey. U USA tri trejda, a možeš da potražiš i Titanovo izdanje koje je sve strpalo u jedan trejd.
Osim toga, JMS koji trenutno izlazi u Bookgloebovim sveskama. I kreneš Brand new day, pa voziš hronološki. Spajdi je previše biografski orijantisn da bi imao celine od svega nekoliko trejdova. |
|
|
Topic |
|