Dakle šta znamo?? Ništa puno, osim da je u nekom casopisu iz Srbije osvanula reklama:
Junaci koji ce izlaziti: Zagor, Dampyr, Mister No i Dylan Dog. Takodje, ako je verovati reklami, stripovi bi trebali da krenu u cetvrtak, 8.2.2008.
Šta nagadjamo???
Ime izdavaca? Veseli cetvrtak se spominje na reklami, a onda bi bilo i logicno da stripovi izlaze cetvrtkom. Od kog broja krecu izdanja??? Ako je verovati neki informatorima, trebalo bi da:
Zagor krene od broja 469 po italijanskoj numeraciji
Dampyr krece od prvog broja
Mister No krece od broja 311
Dylan krece od broja 211
Toliko. Dok se izdavac ne javi, slobodni smo nagadjati sve oko ovog projekta. ALI:bez bilo kakvih offtopica!!!
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Kao što vec rekoh na "onom drugom" topicu. Zainteresiran sam za Dylana i Mister Noa. Dva komada po narudžbi. Jedan meni,jedan fred perry-ju. Zagora cu cekat u Ludens izdanju.
Kao što vec rekoh na "onom drugom" topicu. Zainteresiran sam za Dylana i Mister Noa. Dva komada po narudžbi. Jedan meni,jedan fred perry-ju. Zagora cu cekat u Ludens izdanju.
Stvar je potpuno izvesna i sigurna. Reklama je izasla u sporstkom listu Mozzart.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
A sve ovo ako bude uopce stripova iz Srbije.
Vidim da ima još ljudi koji ce imati isti izbor za kupovinu
Originally posted by Markos Dilan krece od 210 (srecom!) Mister No mozda ipak od 292.
Jesu li to poslušali tvoje sugestije i jesu li to pouzdane informacije? Bilo bi dobro da jesu, što bi znacilo da izdavac prihvata mišljenje drugih.