i tako propade sva zabava:)) usput, izashao novi Y, idem da ga ischitam pa da spojerujem markosa, djoleta i ostale trejd snobashe!:)) tudlidu!
usudi se, i neće ti bit bitno dođe li do zagonetnog crkavanja muškog spola za jedno 10ak godina, obzirom da nećeš bit prisutan
tjah, makar tje biti kratak i ispunjen zivot.
da vidimo. ne znam kolko su ovo spojleri ali za one koji bi to izbegli neka ne chitaju sledetje retke:))PPPP
imamo kloniranje, herojsko lezbejisanje, tjelavog jorika(koji lichi na BKVa tako:), matorog jorika koji vishe nije tjelav, smrti dvoje od ekipe(tri, ako rachunamo i onu u 59), dve odlichne fore(dr. men i remo williams(za kojeg sam do sada mislio da se samo chika bob i ja setjamo:), pristojnu i poetichnu zadnju stranu i to je to. da je moglo bolje - moglo je ali netjete nishta izgubiti i da ste zavrshili sa 59. ok. jedna serija skinuta sa pull liste pa idemo da vidimo chime tje da je zamenimo...
Općenito su mi trejdovi draži, al neke stvari sam odlučija skupljat u sveskama. Flash (vol.2) je dosta slabo skupljen u trejdove, a i ti trejdovi šta su skupljeni su većinom rasprodani, bar Waidov run tako da njega skupljan u sveskama. Također planiran nabavit neke mini-serijale na taj način, prvenstveno ove miniserijale od 4 broja poput Green Arrowa, Aquamana i Phantom Strangera.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud