forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Hellblazer 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4654 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 14/02/2008 : 13:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
E nije valjda :/
Sranje.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/02/2008 : 15:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Helblejzer izlazi u trejdovima onako kako je redovo isao, kako ide u drugim zemljama. To sto se kasnije ubacuju epizodice, sto se za potrebe filma dodaju crtice, sto se preplice sa drugim serijalima, to sve moze da dodje kasnije. Za sada ide kako ide i kako je isao u celom svetu. Kada se objave svi trejdovi redom kojim su isli, mozemo se razmisljati o objavljivanju tih kratkih pricica, preklapanjima i sl. Bitno je uraditi ono osnovno, a to je kolekcija trejdova onako kako spada.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/02/2008 : 15:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koliko ja znam, Boban je govorio da ce objaviti Hellblazera redom, dakle prvih 40 Delanovih epizoda, bez obzira sto ih Vertigo nije objavio. Vidim da se odustalo od toga i razumijem razloge i motive, pretpostavljam da se bune u Vertigu - ali, svejedno nemoj pricati da radite onako kako spada. Radite najbolje sto mozete u danim okolnostima, a ne kako spada. I da, izbacili ste jednu epizodu iz originalnog prvog trejda, zar ne?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/02/2008 : 15:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Šteta, ako ne ide sve po redoslijedu, ništa od kupnje.
Trebalo bi mi 2 života da konačno posložim sve trejdove, a nakon toga sve epizode.
Jbga, želim čitati redom.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/02/2008 : 16:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ionako ih ne mozes citati redom, jedino da kupis sveske, sto je skupo, ili nadjes skenove. Nije tu BP nista kriv, Ameri su to zabrljali, ali to ne znaci da cemo progutati bas sve sto Marlowe kaze.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/02/2008 : 16:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
http://hellblazer.ipbhost.com/lofiversion/index.php/t42.html

Trouble will find me
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/02/2008 : 17:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>za trenutak sam hteo da ostavim pusenje.

Al' te srechom prosslo.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/02/2008 : 17:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Ma, nastavit ću ja kupovati Hellblazera. Ah, toliko o mom prkosu (v. gore). Predobar mi je strip i ono što su zakenjali Ameri nadomjestit ću skenovima (koje, btw, već godinu dana imam na kompu, ali HB ima puno epiteta, složenih didaskalija i čim neku riječ na engleskom ne znaš, odmah pada kvaliteta doživljaja).
Iz kojih razloga se bunu u Vertigu na "politiku" Belog Puta? Mislim, zašto ne dopuštaju odstupanja?

Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1653 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 14/02/2008 : 23:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>za trenutak sam hteo da ostavim pusenje.

Al' te srechom prosslo.

mcn

Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 15/02/2008 : 03:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ionako ih ne mozes citati redom, jedino da kupis sveske, sto je skupo, ili nadjes skenove.

srami se! znam da te boli kurac, ali uzasno si me razocarao.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/02/2008 : 08:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sto sam mu preporucio skenove?

Trouble will find me
Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 15/02/2008 : 09:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
da.
mozda dugujem disclaimer s obzirom na avatar: ne radi se o fanboy mentalitetu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/02/2008 : 09:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa, moj stav o skenovima je jasan, ja sam apsolutno protiv njih. Samo sam mu nabrojio opcije koje ima na raspolaganju. Kao da nije znao za skenove i da mu ja nisam rekao. Vidis uostalom da ih ima vec godinu dana.

Trouble will find me
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 15/02/2008 : 10:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, moj stav o skenovima je jasan, ja sam apsolutno protiv njih. Samo sam mu nabrojio opcije koje ima na raspolaganju. Kao da nije znao za skenove i da mu ja nisam rekao. Vidis uostalom da ih ima vec godinu dana.

A vidiš, ja sam promijenio stav o skenovima. Ne može se boriti protiv vjetrenjača, izdavači se jednostavno moraju prilagoditi novonastaloj situaciji. Plus, njihova potencijalna korist je očuvanje rijetkih izdanja i lakše arhiviranje i pretraživanje.

Nisam promijenio stav o njihovoj ilegalnoj distribuciji, odnosno profitiranju od nje, a još uvijek su mi smiješni debili u nekakvim zavorenim krugovima koji skeniraju i dijele domaće skenove, a popizde kad ih netko mimo njih proširi, jer navodno "tako se obezvrijeđuje njihov trud" :)

www.stripgen.com
Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 15/02/2008 : 10:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
da je to rekao <izaberi korisnika po zelji> nikom nista. ok, iskreno iritira me kolicina spominjanja skenova na ovom forumu, al sta je tu je. medjutim kad TI to kazes, onda to zvuci degutantno.
mislim da nije potrebno da ti ocitavam bukvicu o tvojim odgovornostima kao izdavaca i na kraju krajeva kao vlasnika ove stranice.
Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 15/02/2008 : 10:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell
još uvijek su mi smiješni debili u nekakvim zavorenim krugovima koji skeniraju i dijele domaće skenove, a popizde kad ih netko mimo njih proširi, jer navodno "tako se obezvrijeđuje njihov trud" :)

hr.rec.stripovi?
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 15/02/2008 : 10:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Pa, Markos je samo ponudio tu opciju kako bi se nekako "prikrpio" s nekim epizodama HB-a koje su zabrljali Ameri u trejdovima...
Osobno, moje mišljenje o skenovima je prilično negativno. U životu nisam pročitao više od jednog i po skena, iz razloga što ne podnosim čitati s ekrana, odnosno, mogu uživati jedino ako držim strip u ruci. Sken je za mene ULTIMA RATIO.
Ali... sken ima, za mene, neke korisne stvari, npr.: Kad PREGLEDAM neki sken o nekom meni nepoznatom stripu i ako me taj strip zaintrigira, ja ću ga naravno i kupiti. Tako sam učinio s HB; "prolistao" (a ne čitao) sam sken prvih epizoda, svidio mi se strip i zato sam ga kupio od Belog Puta. Konkluzija: da nisam vidio sken, izdavač bi imao još manje koristi nego inače. Isto tako sam pregledao neke skenove drugih američkih stripova koja su mi bila nepoznanica, pročitao njihove tekstove na ovom sajtu, i na kraju sam ih počeo kupovati.

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2044 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 15/02/2008 : 10:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
hehe, vjerojatno :)

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/02/2008 : 13:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:

A vidiš, ja sam promijenio stav o skenovima. Ne može se boriti protiv vjetrenjača, izdavači se jednostavno moraju prilagoditi novonastaloj situaciji. Plus, njihova potencijalna korist je očuvanje rijetkih izdanja i lakše arhiviranje i pretraživanje.

Nisam promijenio stav o njihovoj ilegalnoj distribuciji, odnosno profitiranju od nje, a još uvijek su mi smiješni debili u nekakvim zavorenim krugovima koji skeniraju i dijele domaće skenove, a popizde kad ih netko mimo njih proširi, jer navodno "tako se obezvrijeđuje njihov trud" :)

Ja sam apsolutno protiv ilegalne prodaje i distribucije skenova, to svakako. Na shareanje eventualno mogu zazmiriti na jedno oko.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/02/2008 : 14:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torca

da je to rekao <izaberi korisnika po zelji> nikom nista. ok, iskreno iritira me kolicina spominjanja skenova na ovom forumu, al sta je tu je. medjutim kad TI to kazes, onda to zvuci degutantno.
mislim da nije potrebno da ti ocitavam bukvicu o tvojim odgovornostima kao izdavaca i na kraju krajeva kao vlasnika ove stranice.

Mislim da me stvarno bez razloga prozivas. Kolicina spominjanja skenova na ovom forumu je, za jedan strip forum, gotovo zanemariva, i to, izmedju ostalog, zbog moje izricite zabrane da se dowload linkovi ovdje postavljaju i dijele. Nadalje, mislim da je ovo doslovno PRVI put da sam nekome rekao da pogleda sken, i to iskljucivo zato sto sam i sam strahovito frustriran cinjenicom da imam jebenih 25 trejdova jebenog Hellblazera od kojih nisam nijednog procitao jer mi fali jebenih 5 trejdova s pocetka serijala koje jebeni Vertigo nikako da odstampa, a ja ne zelim citati preskokce nego hocu (jebenim) redom. OK?

Trouble will find me
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 15/02/2008 : 14:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by torca

Mislim da me stvarno bez razloga prozivas. Kolicina spominjanja skenova na ovom forumu je, za jedan strip forum, gotovo zanemariva, i to, izmedju ostalog, zbog moje izricite zabrane da se dowload linkovi ovdje postavljaju i dijele. Nadalje, mislim da je ovo doslovno PRVI put da sam nekome rekao da pogleda sken, i to iskljucivo zato sto sam i sam strahovito frustriran cinjenicom da imam jebenih 25 trejdova jebenog Hellblazera od kojih nisam nijednog procitao jer mi fali jebenih 5 trejdova s pocetka serijala koje jebeni Vertigo nikako da odstampa, a ja ne zelim citati preskokce nego hocu (jebenim) redom. OK?

pa i tome je dosao kraj
kao sto sam napisao vertigo ide sa hb od tamo gdje je stao sa prvim trejdom i krece sa onim epizodama koje su preskocene poslije dangerous habbits
inace imas opciju sa svescicanma..ja svojih prvih 128 svescica hb nisam uopce puno platio samo mi je trebalo neko vrijeme da ih upiknem na ebayu..isto sam prosao i s hc-ima od sandmana,za 160$ sa poštarinom,skoro sam poludio od srece
inace ja nemam apsoluto nista protiv skenova i da ih nije bilo ne bi kupio pola stvari koje sam skupio i uopce mi ih nije tesko citati..cist su ok...

a da marlowe lupeta,lupeta sam tak.mogli su sacekat mjesec dva i izdati DEVIL YOU KNOW u kome su epizode 10 - 13 a poslije je najavljen FEAR MACHIE sa epizodama 14 - 22.toliko o redosljedu kojim je izdavani trejdovi..ocigledno se nisu iopce zainteresirali..

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29431 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/02/2008 : 14:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma da, ali ja vec 5 godina slazem te HB trejdove na policama cekajuci da krenu od pocetka. Ovaj Fear Machine mi je dao nadu da ce se to strpljenje konacno i isplatiti.
Inace, gledam bas sad, te sveske i nisu toliko skupe, da, samo problem je sto sam vec spiskao hrpu toga na trejdove, pa sad kupovat duplo... Koga zanima: http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180214546995&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=008

Marlowe lupeta, ali ovdje vjerojatno nije BP kriv. Tko zna kad su oni dogovorili prava i tko zna kad je ovaj trejd bio preveden i spreman za tisak. Vjerojatno i prije nego su u Vertigu znali da ce raditi devil you know i fear machine.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1926 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 15/02/2008 : 17:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma da, ali ja vec 5 godina slazem te HB trejdove na policama cekajuci da krenu od pocetka. Ovaj Fear Machine mi je dao nadu da ce se to strpljenje konacno i isplatiti.
Inace, gledam bas sad, te sveske i nisu toliko skupe, da, samo problem je sto sam vec spiskao hrpu toga na trejdove, pa sad kupovat duplo... Koga zanima: http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180214546995&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=008

Marlowe lupeta, ali ovdje vjerojatno nije BP kriv. Tko zna kad su oni dogovorili prava i tko zna kad je ovaj trejd bio preveden i spreman za tisak. Vjerojatno i prije nego su u Vertigu znali da ce raditi devil you know i fear machine.

JA SAM PRVIH 128 GANJAO NEKIH 6 MJESECI..ostalo imam u trejdovima.ove novije od broja 200 imam u svescicama

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/02/2008 : 18:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message  Reply with Quote
Sta reci na ovakve uvrede? Najbolje - ignore.
Konstantin ide kako je isao u drugim zemljama na ovoj planeti u trejdovima. Delano je objavljen, idemo na Enisa.
Habemus Hellblazer.

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 15/02/2008 : 23:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote

quote:
zato sto sam i sam strahovito frustriran cinjenicom da imam jebenih 25 trejdova jebenog Hellblazera od kojih nisam nijednog procitao jer mi fali jebenih 5 trejdova s pocetka serijala koje jebeni Vertigo nikako da odstampa, a ja ne zelim citati preskokce nego hocu (jebenim) redom. OK?

a nis baš ništa propustio da citas samo od Hellblazer Son of man dalje. ja sam imao sve to i bacio pošto mi je sve prije bilo ocajno loše (ink i crtež su jadni za popizdit) i trebalo mi je mesta za nove stvari. al znam ni ja ne bi bio sretan da nije bilo sve po redu.
u stvari nije tako loše ali nebih baco pare na ništa od gore pomenutog

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000