Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 05/05/2018 : 17:15:42
|
uz sve moje ljubavi...strip, knjige, filmska glazba film, na kraju uvijek sve pati...uzme se jedno nauštrb drugog...nastaju rupe ...ambisi kako mi je replicirao dekara svojedobno, kirurškom preciznošću, ali i u tim uvjetima neke stvari ne nestaju u tim ambisim ad bi mi zauvijek nestale...neke stvari se uzmu odmah, refleksnim pokretom...Eternaut je jedna od takvih stvari... |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 05/05/2018 : 18:12:13
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by anto
P.S. Anto, kako si ti uopće prožvakao tog Eternauta, pa to nije u boji?
dao sam ga deci da ga oboje.
Zato i nisi objektivan.
Amateru |
|
|
zare80
Average Member
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 05/05/2018 : 20:39:07
|
quote: Originally posted by zare80
Vreme je za poll na temu Eternaut VS ostali :)
Ima li potrebe?
Uglavnom se mišljenja razlikuju po tome da li je za 10-ku ili sedmicu koja je također visoka ocjena. |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4811 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Posted - 06/05/2018 : 10:10:25
|
Čekam te u Rijeci.
jebote,dobra vam je stripofilska ekipa u Rijeci - shaner,romel,mamlaz,diskach,deers bros,sumohrvat.Ima li još neko?
isplati se doći jedanput u vaš lepi grad,upoznati vas sve,popiti piće i okupati se u moru. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40333 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/09/2019 : 07:34:05
|
Obicno procitam ceo topic nakon sto procitam strip ali mi de nije dalo ovoliko strana listati. Evo da prenesem moj utisak:
Lep zaplet, fluorescentni sneg, neki fall out delic atmosfere ali onda one smejurije od cudovista i vanzemaljaca. Volim sneg i sneznu atmosferu, volim novinski strip i taj ceo retro nacin pripovedanja i volim sto je tu upala Bombonjera ali jednostavno ovaj strip mi nece ostati u kolekciji. Ne mogu reci da mi je los ali nisam odusevljen uopste. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38106 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/09/2019 : 11:25:28
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Ima, ima... I te kakvih stripofila još ima. Gandalf ( Zoran Žmirić), pisac, rocker i veliki stripofil. Nekad je bio vrlo aktivan na forumu i imao predivne osvrte na izdanja.
GANDALF!?
Izbaci onog dlakavog vanzemaljca iz ovog imena i dobices njegov pravi nick.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9404 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 09/09/2019 : 12:13:58
|
Ako se ne varam, Gandalf mu je često bio pseudonim na različitim grupama i forumima. Ovdje je Gand samo zato jer je Gandalf bilo već zauzeto. Ili je to počelo negdje drugdje, nisam više siguran. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40333 Posts
Posted - 09/09/2019 : 14:05:12
|
quote: Originally posted by sumohrvat Kad sam ga već prekrstio da mu barem izreklamiram njegov roman Blockbuster kao meni jednu od najboljih knjiga što sam pročitao u životu.
Jebote, pod hitno se baci na citanje. |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 09/09/2019 : 15:51:10
|
quote: Originally posted by Deers Ako se ne varam, Gandalf mu je često bio pseudonim na različitim grupama i forumima. Ovdje je Gand samo zato jer je Gandalf bilo već zauzeto. Ili je to počelo negdje drugdje, nisam više siguran.
Gandalf, Gand, svejedno. I jedno i drugo je točno. Zoki je ljudina od čovjeka. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40333 Posts
Posted - 09/09/2019 : 18:22:20
|
quote: Originally posted by sumohrvat Daj ne dipr 😂😂😂 Jesi pročitao tu njegovu knjigu. Stvarno je odlična. Svoja iskustva s ratišta pretočio je u jedan stvarno dirljiv roman. O ukusima se ne raspravlja, ali meni je ta knjiga stvarno fenomenalna.
Naravno da jesam. Mislim da sam nesto i ranije komentarisao na forumu. Ima i topic o Blockbusteru ako se dobro secam. Kupio sam knjigu u Zagrebu tu negde kad je i izasla. Ne mogu reci da je kra ali da je u top koje sam procitao, pa Edo, namazi glavu jogurtom da ne zagori od sunca :D |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Posted - 09/09/2019 : 20:01:30
|
quote: Originally posted by sawitch
Obicno procitam ceo topic nakon sto procitam strip ali mi de nije dalo ovoliko strana listati. Evo da prenesem moj utisak:
Lep zaplet, fluorescentni sneg, neki fall out delic atmosfere ali onda one smejurije od cudovista i vanzemaljaca. Volim sneg i sneznu atmosferu, volim novinski strip i taj ceo retro nacin pripovedanja i volim sto je tu upala Bombonjera ali jednostavno ovaj strip mi nece ostati u kolekciji. Ne mogu reci da mi je los ali nisam odusevljen uopste.
čitao si staro izdanje ili novo? ali kako god,teški si pajser ako ti ovo neće ostati u kolekciji. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40333 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Posted - 09/09/2019 : 20:17:04
|
quote: Originally posted by sawitch
Staro.
uh,novo je za klasu,možda i dve bolje - ali ne verujem da će ti ni ono popraviti konačan sud.
ali zato je sale ovo za tebe (a bogami i mene): https://www.bedetheque.com/serie-66388-BD-Indes-Fourbes.html
scenarista od Plašta i očnjaka i crtač Blekseda
ovo definitivno očekujem i u hrvatskom (čitaj fibrinom) ali i u srpskom (verovatno makondo,možda dw) izdanju.Koliko naredne godine,na proleće. |
Edited by - anto on 09/09/2019 20:17:46 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40333 Posts
Posted - 09/09/2019 : 20:26:51
|
To izgleda stvarno zanimljivo. Plast i ocnjaci mi je Fibra br.1 pa onda Djeca kapetana Granta. |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Posted - 11/09/2019 : 20:50:49
|
Čekam te u Rijeci.
jebote,dobra vam je stripofilska ekipa u Rijeci - shaner,romel,mamlaz,diskach,deers bros,sumohrvat.Ima li još neko?
isplati se doći jedanput u vaš lepi grad,upoznati vas sve,popiti piće i okupati se u moru.
Juuuh, mene zadnjeg spomenuti 😢😢😢😢 Ima, ima... I te kakvih stripofila još ima. Gand ( Zoran Žmirić), pisac, rocker i veliki stripofil. Nekad je bio vrlo aktivan na forumu i imao predivne osvrte na izdanja. Spiritoconlascure, veliki ljubitelj Zagora i preprodavač pogotovo talijanskih izdanja. Puno aktivniji na facebook Grupama nego ovdje. Ali ako vam treba bilo što iz Italije u vezi stripa mislim da nema bolje osobe od njega. Dr. Westax, Mamlazov suborac u kafani i vlasnik jedne od većih kolekcija na ovom forumu. Neno kojeg nema na forumu, makar ga redovito prati. Osoba koja posjeduje cijeli Fibrin opus i veliki ljubitelj Nathan Nevera. Osoba s kojom bi vjerovatno imao najviiše dodirnih točaka od svih nas Riječana. Švrljuga, kvizaš i vjerovatno najveći poznavatelj amćeričkog stripa i fantasija u regiji. Doslovno enciklopedija. Bolha, veliki ljubitelj Alan Forda i vlasnik kompleta u savršenom stanju. Arbani, prisutan na forumu,jedan od najboljih kvizaša u Hrvatskoj i veliki ljubitelj Zagora kojeg pokušavam navući na Ken Parkera. Marijan Mance, bivši košarkaš i reprezentativac, ljudina prije svega... Obožavatelj Alan Forda. Bio je tu i Vaso. Čovjek nedavno preminuo, a vjerovatno je imao najveću i najočuvaniju kolekciju u Rijeci. Ima tu još stripofila koje sam znao sretati u striparnici, ali su meni nepoznati. P. S. Uvijek možeš upregnut onu nesreću od Dr. Žistisa i navratiti do Rijeke. Smještaj imate osiguran, a kupanje za Srbe osiguravamo i usred zime 😉😉😉😉😉
Anto me izignorirao samo tako 😂😂😂😂
a hebi ga,nekako preskočih da vidim ovu tvoju poruku,daleko od toga da sam te ingnosrisao
da tačno,i Gand koji je nekada bio vro aktivan je iz Rijeke.
A eto,mogao bih jednog dana pokupiti dr.žistisa i recimo kaspera,i skočiti te videti kakva je ta Rijeka.
Nego,ne znam da li sam negde spomenuo,ovde u Čačku se aktivno družim sa Nenadom,stripofilom koji je živeo u Rijeci do devedesetih. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5439 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 11/09/2019 : 20:54:57
|
Čekam te u Rijeci.
isplati se doći jedanput u vaš lepi grad,upoznati vas sve,popiti piće i okupati se u moru.
Juuuh, mene zadnjeg spomenuti 😢😢😢😢 Ima, ima... I te kakvih stripofila još ima. Gand ( Zoran Žmirić), pisac, rocker i veliki stripofil. Nekad je bio vrlo aktivan na forumu i imao predivne osvrte na izdanja. Spiritoconlascure, veliki ljubitelj Zagora i preprodavač pogotovo talijanskih izdanja. Puno aktivniji na facebook Grupama nego ovdje. Ali ako vam treba bilo što iz Italije u vezi stripa mislim da nema bolje osobe od njega. Dr. Westax, Mamlazov suborac u kafani i vlasnik jedne od većih kolekcija na ovom forumu. Neno kojeg nema na forumu, makar ga redovito prati. Osoba koja posjeduje cijeli Fibrin opus i veliki ljubitelj Nathan Nevera. Osoba s kojom bi vjerovatno imao najviiše dodirnih točaka od svih nas Riječana. Švrljuga, kvizaš i vjerovatno najveći poznavatelj amćeričkog stripa i fantasija u regiji. Doslovno enciklopedija. Bolha, veliki ljubitelj Alan Forda i vlasnik kompleta u savršenom stanju. Arbani, prisutan na forumu,jedan od najboljih kvizaša u Hrvatskoj i veliki ljubitelj Zagora kojeg pokušavam navući na Ken Parkera. Marijan Mance, bivši košarkaš i reprezentativac, ljudina prije svega... Obožavatelj Alan Forda. Bio je tu i Vaso. Čovjek nedavno preminuo, a vjerovatno je imao najveću i najočuvaniju kolekciju u Rijeci. Ima tu još stripofila koje sam znao sretati u striparnici, ali su meni nepoznati. P. S. Uvijek možeš upregnut onu nesreću od Dr. Žistisa i navratiti do Rijeke. Smještaj imate osiguran, a kupanje za Srbe osiguravamo i usred zime 😉😉😉😉😉
Anto me izignorirao samo tako 😂😂😂😂
a hebi ga,nekako preskočih da vidim ovu tvoju poruku,daleko od toga da sam te ingnosrisao
da tačno,i Gand koji je nekada bio vro aktivan je iz Rijeke.
A eto,mogao bih jednog dana pokupiti dr.žistisa i recimo kaspera,i skočiti te videti kakva je ta Rijeka.
Nego,ne znam da li sam negde spomenuo,ovde u Čačku se aktivno družim sa Nenadom,stripofilom koji je živeo u Rijeci do devedesetih.
Ja sam za, samo bez Sawitcha |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7279 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
anto
Advanced Member
Serbia