forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 TULUM STRIPADŽIJA! - svi na Interliber!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 116

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/03/2013 : 09:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by Spiderman

Dee nemoraš mu ga nosit... tak i tak se ne bu pojavio... po običaju :D

Ovo su laži i objede na moj račun

Same lazi, kao i kada sam ja bio u Zg:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/03/2013 : 12:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo
quote:
Originally posted by SpidermanDee nemoraš mu ga nosit... tak i tak se ne bu pojavio... po običaju :D

Ovo su laži i objede na moj račun

Mene samo interesira kako su ljud samo stekli takav dojam o tebi...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9940 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/03/2013 : 08:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
jeste se probudili vise?:) da cujemo dojmove sa tribine i tuluma

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/03/2013 : 11:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/03/2013 : 11:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Bilo je jebenica:))
Tribina je bila dobra, a od bande su bili:Zlotvor, Fikus, ja, DeeCay, Nesvrstani, Ken2, Raven84, pridružio nam se u jednom trenutku i Humbert Coe, a priča se da je i Mali Mate tu negdje bil:)) Poslije smo otišli u lokalnu birtiju na par pivica

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 21/03/2013 : 11:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Trebalo je početi u sedam. Ali je ipak počelo u pola sedam kada me je Mlađo zvao na mob. „Čuj stari ziher dolazim na vrijeme oko osmice“. Dolazim u buksu petnaest do sedam. Tamo već sjedi Humbert Coe. Pije kavu i šaca imali li štogod piletine da je očerupa kao prošli put. Zatim dolazi Zlotvor. Kao prave iskusnjare niš ne naručujemo jer znamo da će onaj koji zadnji dođe zavrnuti rundu. Dolazi NESVRSTANI, cijenjeni drug iz Splita (to je negdje u Dalmaciji) na privremenom radu u Zagrebu. Odmah za njim dolazi DeeGay i odmah na volej. Vidi da nema kud pa zove rundu. Pošto nema male pive, NESVRSTANI ipak uzima veliko pivo. Poslije se pokazalo da to nije bio dobar potez. Uz pivo, Dee me vuče za rukav i pita: Ko je ovaj? Kažem to je NESVRSTANI. Dee: Sereš? Ja: Ma ne, stvarno, to je NESVRSTANI. Dee: Jebote, pa fakat je zgodan, imal si prav. I kaj, vi ono ha? Ja: Ma ne, samo smo frendovi. Dee: A kaj, ono, misliš da imam šanse, ha? Ja: Čuj stara, on ti ne voli baš informatičare, ali kaj ja znam ak mu skuhaš nekaj fino, ko zna... Za to vrijeme Bordo nekaj trkelja sebi u bradu. Nitko ga ništa ne čuje ali svi vrte glavom u znak odobravanja. Mali Mate (da samo znate zašto ima nadimak mali) nešto bolestan pa ga je pustio da priča dok se sam nije zgasio. Kao i što je obećao, Mlađo se ukazao oko osmice. Sa torbom Louis Vuitton (model proljeće 2012. – 1499 kuna). Sam da se zna, rundu nije pozval. I tak, Bordo nekaj priča, mi se kreveljimo i čitamo Zagora kojeg je Dee donio. Svo troje preostalih u buksi nas ljubomorno gleda jer se dobro zajebavamo. Oko pol devet Bordo završava ali to nitko nije skužio još par minuta. Pita ima li kakvih pitanja? Naravno, alfa mužjak Mlađo istrčava sa pitanjem kao ono koji strip mu je bil najdraži kojeg je pročitao? Ovaj ga je tak opral da je i meni bilo neugodno. Veli Bordo da on nije stripove čital kao priču nego ga je crtački proučaval. Posle devetke daju nam nogu u dupe iz bukse pa odlazimo u lokalnu birtiju gdje nam se pridružuje Ken2. Muški naručuju veliko pivo a NESVRSTANI malo pivo. Raven84 naručuje Radler !!?? ( pa kaj je to pivo?). Uglavnom, nemam pojma o čemu smo razgovarali ali sam primjetio da je Dee stalno šacal NESVRSTANOG. Ovome je to naravno godilo pa se cijelo vrijeme držal onak damski s onom malom pivom. Nakon dva Radlera Ravena je ipak prehitilo. Ispalo je da je sljedeći tjedan u Zagrebu Iron Maiden a kad ono Iron Man 3. I tak, razgovor ugodni do u neko doba kad je uletila murja. Možda bi nas i pustili još neko vrijeme ali su skužili boce Radlera na stolu. Pa je Mile reko: Deco ajte doma spat. I mi ošli doma spat.
Ne znam kaj bi još pisal pa da vas pitam:
Muda mi služe za:
1. da imam što češati
2. da mogu igrati klik-klak
3. što su to muda?

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10519 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 21/03/2013 : 11:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Trebalo je početi u sedam. Ali je ipak počelo u pola sedam kada me je Mlađo zvao na mob. „Čuj stari ziher dolazim na vrijeme oko osmice“. Dolazim u buksu petnaest do sedam. Tamo već sjedi Humbert Coe. Pije kavu i šaca imali li štogod piletine da je očerupa kao prošli put. Zatim dolazi Zlotvor. Kao prave iskusnjare niš ne naručujemo jer znamo da će onaj koji zadnji dođe zavrnuti rundu. Dolazi NESVRSTANI, cijenjeni drug iz Splita (to je negdje u Dalmaciji) na privremenom radu u Zagrebu. Odmah za njim dolazi DeeGay i odmah na volej. Vidi da nema kud pa zove rundu. Pošto nema male pive, NESVRSTANI ipak uzima veliko pivo. Poslije se pokazalo da to nije bio dobar potez. Uz pivo, Dee me vuče za rukav i pita: Ko je ovaj? Kažem to je NESVRSTANI. Dee: Sereš? Ja: Ma ne, stvarno, to je NESVRSTANI. Dee: Jebote, pa fakat je zgodan, imal si prav. I kaj, vi ono ha? Ja: Ma ne, samo smo frendovi. Dee: A kaj, ono, misliš da imam šanse, ha? Ja: Čuj stara, on ti ne voli baš informatičare, ali kaj ja znam ak mu skuhaš nekaj fino, ko zna... Za to vrijeme Bordo nekaj trkelja sebi u bradu. Nitko ga ništa ne čuje ali svi vrte glavom u znak odobravanja. Mali Mate (da samo znate zašto ima nadimak mali) nešto bolestan pa ga je pustio da priča dok se sam nije zgasio. Kao i što je obećao, Mlađo se ukazao oko osmice. Sa torbom Louis Vuitton (model proljeće 2012. – 1499 kuna). Sam da se zna, rundu nije pozval. I tak, Bordo nekaj priča, mi se kreveljimo i čitamo Zagora kojeg je Dee donio. Svo troje preostalih u buksi nas ljubomorno gleda jer se dobro zajebavamo. Oko pol devet Bordo završava ali to nitko nije skužio još par minuta. Pita ima li kakvih pitanja? Naravno, alfa mužjak Mlađo istrčava sa pitanjem kao ono koji strip mu je bil najdraži kojeg je pročitao? Ovaj ga je tak opral da je i meni bilo neugodno. Veli Bordo da on nije stripove čital kao priču nego ga je crtački proučaval. Posle devetke daju nam nogu u dupe iz bukse pa odlazimo u lokalnu birtiju gdje nam se pridružuje Ken2. Muški naručuju veliko pivo a NESVRSTANI malo pivo. Raven84 naručuje Radler !!?? ( pa kaj je to pivo?). Uglavnom, nemam pojma o čemu smo razgovarali ali sam primjetio da je Dee stalno šacal NESVRSTANOG. Ovome je to naravno godilo pa se cijelo vrijeme držal onak damski s onom malom pivom. Nakon dva Radlera Ravena je ipak prehitilo. Ispalo je da je sljedeći tjedan u Zagrebu Iron Maiden a kad ono Iron Man 3. I tak, razgovor ugodni do u neko doba kad je uletila murja. Možda bi nas i pustili još neko vrijeme ali su skužili boce Radlera na stolu. Pa je Mile reko: Deco ajte doma spat. I mi ošli doma spat.
Muda mi služe za:
1. da imam što češati
3. što su to muda?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 21/03/2013 : 11:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
@ fikus
zaboravio si nadodat za kraj: A za to vrijeme je paro stajao na kiši u Splitu na križanju Poljičke i Dubrovačke čekajući da ga nesvrstani i ja pokupimo.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 21/03/2013 : 14:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Muda mi služe za:
1. da imam što češati
3. što su to muda?

Daj ti počni pisat priče :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/03/2013 : 14:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vidim da je naš dežirni kroničar Ficktus sve izložio u detalje pa je stoga suvišno dalje izlagati situaciju... Ja sam moram izraziti žaljenje zbog toga što je otkazan striptiz u Booksi, a tako sam se radovao tetama u toplesu! Šmrc, a ispada da sam uzalud otkantao ženicu i dolazio čak u sedam nadajući se dobrom društvu. A kad tamo našo fikusa i zlotvora koji žicaju okolo za pive... I to ne male, nego velike!

Ovaj put nam se pridružio i NESVRSTANI; eto zadovoljstvo je upoznati još jednog forumaša stripera!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/03/2013 : 15:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
heh, fikusov riassunto je urnebesan. A urnebesno je da je na TULUM stripadžija došlo samo 7-8 likova...dok je paro mokra dupeta patio pod semaforom

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/03/2013 : 15:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
I ček sad...je li Danijel Kuzmić ili Guzmić?

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 21/03/2013 16:00:06
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/03/2013 : 16:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vidim ja da bi i Pijani rado bio jedan od aktera fikusovih pričica u kojoj su tri stvari uvijek nezaobilazne - gayevi, muda i veliko pivo; pa se pokušava uvući preko mene, odnosno mog guzića...

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/03/2013 : 16:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Zbog piva sigurno.Još kad je veliko...a ostale dve stavke i tvoj guzić jednostavno nisu moj pol

edit: da sam bio blizu, morali biste me trpeti

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 21/03/2013 16:22:41
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/03/2013 : 09:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/03/2013 : 09:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Kako si se dočepao jedine fotke nesvrstanog u buksi?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 09/04/2013 : 20:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Nedjelja, 14.04.
Sesvete, staro mjesto, isto vrijeme (oko11)
Argus, Zlotvor, Spajdi, Dee, Nivox, Mladjo, Vronski 2...
Provjera veze!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/04/2013 : 20:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pa izbori su jbga, moram delat:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/04/2013 : 20:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Reporting in.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 10/04/2013 : 09:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nedjelja, 14.04.
Sesvete, staro mjesto, isto vrijeme (oko11)
Argus, Zlotvor, Spajdi, Dee, Nivox, Mladjo, Vronski 2...
Provjera veze!

Može :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2013 : 11:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Doći ili nedoći pitanje je sad...

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 10/04/2013 : 12:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ako netko treba prijevoz iz zapadnog djela grada nek mi se javi.

Pritom mislim na ZG a ne ST.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 10/04/2013 : 12:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čekaj zakaj Sesvete?
Spajdi konačno radi onaj tulum sa mladim, simpatičnim, sisatim prijateljicama?
I kaj da donesem od rekvizita? Štikle? Bič? Haltere?...Nesvrstanog?

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/04/2013 : 12:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
@fikus - moreš li me skupit kod busne stanice ka i zadnji put?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 10/04/2013 : 12:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Čekaj zakaj Sesvete?
Spajdi konačno radi onaj tulum sa mladim, simpatičnim, sisatim prijateljicama?
I kaj da donesem od rekvizita? Štikle? Bič? Haltere?...Nesvrstanog?

Sve od navedenog

Go to Top of Page
Page: of 116 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000