Zbog poznatoga tvrdog stava kuce Bonelli prema svemu sto je ikada za njih napravio Claudio Castellini
Ja sam potpuno neupucen u ovo iako je to ocegledno opstepoznato, pa ako moze neko u kratkim crtama da mi objasni sta je to sa Castellini-jevim naslovnicama?
The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say...
Zbog poznatoga tvrdog stava kuce Bonelli prema svemu sto je ikada za njih napravio Claudio Castellini
Ja sam potpuno neupucen u ovo iako je to ocegledno opstepoznato, pa ako moze neko u kratkim crtama da mi objasni sta je to sa Castellini-jevim naslovnicama?
Ja mislim da bi o ovoj temi trebalo okaciti sticky topik! Mada sta ja pricam.... I ja sam bio u navedenoj situaciji do pre jedno pola godine!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
ODlicna angelisova naslovnica (malo me zbunjuje boja nathanova lica- valjda se zacrvenio), cak bolja od castellinijeve
uh...meni je ipak Castellini bolji
osjećaš napetost,tjeskobu u njegovoj naslovnici,za razliku od DeAngelisa
A i mnogo lepse covek generalno crta od De Andjelisa!!!!!!
orginalna mi je bolja, mada je i ova odlična. a sad ko bolje, odnosno ljepše crta... ne može se tako jednostavno govoriti, mislim stilovi su im potpuno različiti, tako da tu svaka usporedba pada u vodu, jedino što neko može više voljeti castellinijev stil, a neko de angelisov. a obojica su velemajstori svog zanata.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Ja mislim da bi o ovoj temi trebalo okaciti sticky topik!
Da, jedan FAQ:
* Šta je bilo izmedju Castellinija i Bonellija?
Posvadjali se oko autorskih prava, Bonelli udario zabranu na izdavanje Castellinijevih radova van Italije.
* Kad će Zagor/DD extra prestati da izlazi?
Pitajte Bernarda.
* Hoće li mi Bernard odgoviriti ako ga budem pitao?
Neće.
* Kad će Tex od prvog broja?
Mrš!
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
ODlicna angelisova naslovnica (malo me zbunjuje boja nathanova lica- valjda se zacrvenio), cak bolja od castellinijeve
uh...meni je ipak Castellini bolji
osjećaš napetost,tjeskobu u njegovoj naslovnici,za razliku od DeAngelisa
A i mnogo lepse covek generalno crta od De Andjelisa!!!!!!
orginalna mi je bolja, mada je i ova odlična. a sad ko bolje, odnosno ljepše crta... ne može se tako jednostavno govoriti, mislim stilovi su im potpuno različiti, tako da tu svaka usporedba pada u vodu, jedino što neko može više voljeti castellinijev stil, a neko de angelisov. a obojica su velemajstori svog zanata.
U pravu si!!!! Evo, ja više preferiram Kastelinija! Nekako....ima taj stil sa ultratankim linijama i crte lica, i detalji.... I daleko od toga da je De Andjelis los!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Odlicna je zamjenska naslovnica koju je Libellus stavio!
Inace sam veliki fan i Castellinija i De Angelisa. Castellini mi je mocniji, ali recimo u ovom slucaju De Angelisova ilustracija mi je puno bolja jer je bas pravi Nathan kakvog ga znamo, vrlo sjetan, u svom karakteristicnom ogrtacu. Castellinijevog gotovo i nema, samo glava i ruka.
S moje strane palac gore za naslovnicu!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Ludens je objavio prva dva specijalca, Libellus ova druga dva. Kako su Ludensovi bili SC i mnogo slicniji njihovoj regularnoj seriji, u mojoj su glavi (a u u glavama nekih drugih citatelja) oni nesto "drugacije" od ove dvije HC divote koje je izdao Libellus. I onda te zbuni, pise broj 4, znas da imas samo jednog njihovog doma, uhvati te panika da si nekako propustio dva komada...
eto viš... i sad bi ja došo do te police jelte,onako laganim stripofilskim korakom,al ko za vrag... na cijeloj net stranici libellusa nigdje informacije o radnom vremenu subotom, ili iole ikada kad smo kod toga