Author |
Topic |
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 08/12/2008 : 02:44:52
|
quote: Originally posted by Djole
To bilo imalo smisla. Ovako nisam baš siguran ni šta je Thor uradio sa Janet...
Ja sam mislio da samo meni to nije bilo jasno. Yu ga je neshto smuljao, i zapravo sam tek stranu kasnije shvatio da je ubijena. Ne znam kad sam video goru smrt major lika. |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 08/12/2008 : 03:14:25
|
aj ja janet nikad nisam svatio kao major lik. ona mi je negde na nivoju she-hulk. mislim jest ona original avenger i sve to al nije da je baš nešto uradila da se digne na nivo lika za kojeg je več od početka jasno da če umret samo zato da vozi neki veči plot dalje. jedino što je bilo i od nje i od hanka je bio onaj šamar davno davno i onda do nesvesti. baš mi neče falit i baš me briga šta če hank sad. isto me baš briga za g. starka i zašto če bit tražen. isto zašto emma frost sjedi pored dr doom-a. u stvari ako mi zaj... i nick fury-a onda kupujem samo još deadpool. možda dark avengers ako če bit bolji razlog zašto su u tim stavili daken-a nego ova bedastoča s osbornom (opalio kill bullet u več završenu situaciju, super kao ima muda da napravi što bi napravilo barem pola disfunkcionalnih heroja tamo. da je to bio punisher pa da on vodi obezbeđenje to bi bilo ludilo al norman to je za vjerovat) |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 08/12/2008 : 03:16:48
|
Pa dobro, kad su mu dali Thunderbolts, nije toliki stretch da mu daju SHIELD. Lichno mi se to dopada, sad josh kad bi lansirali novu Nik Fjuri seriju u kojoj on razjebava SHIELD, e, to bi bilo prelepo. |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 08/12/2008 : 03:20:45
|
quote: Originally posted by henry
Koliko ja znam, Buš više nije precednik...
george je do 21. 1. 2009 još uviek precednik. osim ako su ga danas ubili onda je dick. možda su hvatali zadnji voz glupih odluka.
a ni pod obamom neče biti ništa drukčije. ista unutrašna politika ista vanjska politika. medju republikanca i demokrata nema baš nikakve razlike. sad če bit još gore. prvo stave kvazi kretena za 8 godina kojem se pola oprosti što je glup. sad stave obamu kojem če se oprostit sve pošto je mulat. nama se sprema dark reign. |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 09/12/2008 : 12:00:01
|
http://www.the-isb.com/?p=848 ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 09/12/2008 : 12:50:06
|
Couple of good points about Batman RIP, too. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1490 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 09/12/2008 : 14:41:29
|
Blimey!! |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Topic |
|