forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: MAGICNI VJETAR 13-16
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4786 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 01/05/2009 : 18:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Do koje knjige ide Systemov Magicni Vetar?
Kad ce najave za MM 25-28?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 19:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ne znam do kud je dosao System... no mozes lako izracunati ako ti znas, jer u nasoj jednoj knjizi su tri izvorne epizode.
Najave za MM kad uhvatimo vremena... uskoro...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 02/05/2009 : 00:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Pogledao sam sada u jednom od tal. originala iz siječnja 2005. I misteri di New York br. 91 ima nadnaslove.
Šteta što vam je to promaklo u knjigama. Pretpostavljam da ni knjige 17-20 isto nemaju nadnaslove.

Ali kao što si i sam rekao ti nadnaslovi nisu uopće važni pa i nije neki problem.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/05/2009 : 01:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ma ako su ih oni stavljali samo zato sto moraju, naravno da onda nisu vazni i smisljeni su zakona radi...
E sad nemam pojma zasto nam je receno da nema tih nadnaslova, mozda upravo zbog toga jer su ih oni na silu
trebali stavljati pa mi u biti ne moramo jer su nebitni i oni ih izvorno nisu zamislili, ne znam, provjerit cu.
Nema ih onda sigurno ni u knjigama 17-20 jer smo materijale dobili skupa.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/01/2010 : 10:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Pročitao 16-ticu, odlična knjiga koja se čita ko neka enciklopedija westerna.Bill Hickok,Calamity Jane,general Caster,
svi likovi lijepo uklopljeni u priču sa Magičnim i Poe-m.Divota za sve ljubitelje western/horror žanra, da se mene pita
uveo bi Magičnog Vijetra u škole ko obaveznu lektiru. I da je pravde Magični bi bio razprodan več do 2o-tog broja, a ne tek prvi.Svi koji su neodlučni prije ili kasnije če požalit. Znam da je novac vjećiti problem al za ove knjiga ja bi čistio
cipele.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/01/2010 : 12:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sory,ali sad pregledavo Magičnog na Bonelli sajtu i vidjeh da se priča na broju 99 Morto il 25 giugno sa
Casterom završava,tj prema odličnoj Mastetuonovoj naslovnici sudjeći naš junak je i nazočan kod pogiblje
plavih bluza kod Litll Big Horna.Tamo je i general ostavio svoj skalp,istina kad je Magični tamo, pali vojnici
nisu još skalpirani, ali su sigurno kasnije.Šteta za tako divnu generalovu kosu.Meni ga žao.Ne baš iskreno ali...

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 25/01/2010 : 12:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Pročitao 16-ticu, odlična knjiga koja se čita ko neka enciklopedija westerna.Bill Hickok,Calamity Jane,general Caster,
svi likovi lijepo uklopljeni u priču sa Magičnim i Poe-m.Divota za sve ljubitelje western/horror žanra, da se mene pita
uveo bi Magičnog Vijetra u škole ko obaveznu lektiru. I da je pravde Magični bi bio razprodan več do 2o-tog broja, a ne tek prvi.Svi koji su neodlučni prije ili kasnije če požalit. Znam da je novac vjećiti problem al za ove knjiga ja bi čistio
cipele.

blago tebi ja tek na 6 knjizi
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/01/2010 : 12:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
da te utješim bubo, mlađi si od mene 10 godina,taman toliko knjiga i zaostaješ...
valjda je logično da se meni više žuri...imaš vremena sinko, tek je prva knjiga razprodana...
a i ljudi više ne nose toliko cipele da bi...namaknili koji evrič više.

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 25/01/2010 : 13:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

da te utješim bubo, mlađi si od mene 10 godina,taman toliko knjiga i zaostaješ...
valjda je logično da se meni više žuri...imaš vremena sinko, tek je prva knjiga razprodana...
a i ljudi više ne nose toliko cipele da bi...namaknili koji evrič više.

uhh ispade ti starohan pravi a zapravo si u najboljim godinama.a što se tiče knjiga stižem te ja več ove godine nadam se..kažu da je magični još bolji što ideš sve dalje..
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1897 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/04/2010 : 15:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Hmmm... Kupio danas, između ostalog, i knjigu 16 Magičnog i izgleda da joj fali unutarnja naslovnica zadnje epizode. Samo meni ili?

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7928 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 24/04/2010 : 15:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Hmmm... Kupio danas, između ostalog, i knjigu 16 Magičnog i izgleda da joj fali unutarnja naslovnica zadnje epizode. Samo meni ili?

samo tebi.zameni to,kod mene je sve ok.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/04/2010 : 15:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

uhh ispade ti starohan pravi a zapravo si u najboljim godinama

Problem je sto posle tih najboljih idu najgore
Zato ja imam sve osim ovih poslednjih 4 koje jos nisu ni stigle u Srbiju
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/04/2010 : 15:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

zamijeni obavezno!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1897 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/04/2010 : 15:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Eh, naravno da ću zamijeniti... Još da mi je Zg usput I da nisam bacio račun

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 24/04/2010 : 16:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
treba cuvati racune. ali oni ce te se sigurno sjetiti, najbolje im se javi mailom ili nazovi dućan da odmah potvrdis i da se to zapise, pa ne moras zuriti s dolaskom.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 24/04/2010 : 22:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

cipele.

heheheheheheheheehehe..... ja nabavio prvih deset knjiga magicnog vjetra , jes mi drago ne mozete ni zamisliti sada lagano citanje

feka
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 26/04/2010 : 12:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:

quote:

cipele.

heheheheheheheheehehe..... ja nabavio prvih deset knjiga magicnog vjetra , jes mi drago ne mozete ni zamisliti sada lagano citanje

he he u međuvremenu i ja sam na 12
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/04/2010 : 12:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
stizem te uskoro hehehehehee...

feka
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/04/2010 : 12:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
možda njega,mene ne,ja sam na 19-najstici hehehehehehe.

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/04/2010 : 13:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
past ces i ti hehehehehhehehee...

feka
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/04/2010 : 13:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
optimist...hehehehehehe

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 26/04/2010 : 13:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
uporan momak...hehehehehehe

feka
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 26/04/2010 : 13:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

optimist...hehehehehehe

spameri heheheeheh
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/04/2010 : 14:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

možda njega,mene ne,ja sam na 19-najstici hehehehehehe.

Cekaj,nemas ove do 24
A uskoro ce i jos 4 kad stignu u Darkwood
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000