Author |
Topic |
chkuna
New Member
Croatia
195 Posts
Member since 26/09/2006 |
Posted - 28/01/2022 : 00:47:22
|
quote: Originally posted by Shaner
Posljednji dani Stefana Zweiga
Kako sam ga nanjušio, uzeo prije tjedan dana. |
Zapalit cu pol vugrada, da zasadim vinograda!!!
|
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7277 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/01/2022 : 22:39:46
|
Uf preznojih se kao i uvek kad vidim da je dignut topik ali ovog puta su lepe vesti. Imam Inkala (jos uvek ceka neprocitan, ali vrlo moguce da cu ga prodati uskoro ako se odlucim za Fibrin box set sa Pre i Posle Inkala), Posljednji dani Stefana Zweiga nabavljeni pre godinu dana jako dobar strip, a Časni ljudi nedavno nabavljeni sa 50% popusta.
Kraj epohe i Opskurni gradovi me ne interesuju. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21132 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21132 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7277 Posts
Posted - 29/01/2022 : 07:04:05
|
quote: Originally posted by going going
Kraj epohe i Opskurni gradovi me ne interesuju.
Opskurni gradovi su sad već natpolovično rasprodani i ne znam koliko ih je teško nabaviti, ali mislim da bi ti bili zanimljivi. Ako imaš od koga posuditi, svakako probaj pročitati koju epizodu.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6267 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 29/01/2022 : 07:34:16
|
Da li se Opskurni gradovi moraju čitati po redu ili su to nepovezane epizode? Nekako mi se čini da to nema veze jedno sa drugim... |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
borg
Senior Member
Serbia
2142 Posts
Member since 13/01/2020 |
|
BeaGea
Advanced Member
3522 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 29/01/2022 : 09:09:54
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Da li se Opskurni gradovi moraju čitati po redu ili su to nepovezane epizode? Nekako mi se čini da to nema veze jedno sa drugim...
Uzmi Tornjeve da vidis kaj je vrhunsko stivo |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3522 Posts
Posted - 29/01/2022 : 09:11:35
|
Shaner po kojem kljucu dolazis do liste rasprodanih, s obzirom da i Zweiga i Casnih jos ima za naruciti u striparnicama!? |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
vukozec
Advanced Member
4968 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
BeaGea
Advanced Member
3522 Posts
Posted - 29/01/2022 : 09:21:36
|
quote: Originally posted by vukozec
quote: Originally posted by BeaGea
Shaner po kojem kljucu dolazis do liste rasprodanih, s obzirom da i Zweiga i Casnih jos ima za naruciti u striparnicama!?
https://www.fibra.hr/rasprodano/
Nije samo po tome, objasnjaval je vec da prati stanje knjizare Znanje. Nisam samo siguran jel ima jos koju bazu pretrazivanja!?
Ili sam ga ja krivo povezal.... |
Edited by - BeaGea on 29/01/2022 09:23:48 |
|
|
Hajo
Senior Member
1875 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 29/01/2022 : 13:15:32
|
quote: Originally posted by vukozec
Shaner po kojem kljucu dolazis do liste rasprodanih, s obzirom da i Zweiga i Casnih jos ima za naruciti u striparnicama!?
https://www.fibra.hr/rasprodano/
Nije samo po tome, objasnjaval je vec da prati stanje knjizare Znanje. Nisam samo siguran jel ima jos koju bazu pretrazivanja!?
Ili sam ga ja krivo povezal....
Koliko ja znam, prati samo stanje na Fibrinom webshopu. |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38105 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/01/2022 : 13:42:08
|
Pa ako je nesto rasprodano to ne znaci da se ne moze vise naci u nekoj striparnici, knjizari, buvljaku, na aukcijama... nego je rasprodano kod izdavaca, nema vise na lageru (osim ispod sahta :D). Mislim, koliko to moze biti tesko?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
BeaGea
Advanced Member
3522 Posts
Posted - 29/01/2022 : 14:03:51
|
Cekam da se javi Shaner...dosad je u vecini slucajeva stavljal naslove koji su ranije bili rasprodani kod Fibre, ali tek kad ih vise nije bilo u knjizarama. Znaci ne po stanju na fibrinoj stranici vec po evidenciji knjizara. Ne govorim ja ovdje o aukcijama i preprodavacima ili antikvarijatima. Zbunjuje me kaj stripova s ove zadnje liste rasprodanih ima po knjizarama!?
I pitam Shanera jer jedino on moze odgovoriti ono kaj mene zanima! |
Edited by - BeaGea on 29/01/2022 14:07:13 |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7277 Posts
Posted - 29/01/2022 : 14:50:16
|
Cekam da se javi Shaner...dosad je u vecini slucajeva stavljal naslove koji su ranije bili rasprodani kod Fibre, ali tek kad ih vise nije bilo u knjizarama. Znaci ne po stanju na fibrinoj stranici vec po evidenciji knjizara. Ne govorim ja ovdje o aukcijama i preprodavacima ili antikvarijatima. Zbunjuje me kaj stripova s ove zadnje liste rasprodanih ima po knjizarama!?
I pitam Shanera jer jedino on moze odgovoriti ono kaj mene zanima!
Nešto si krivo upratio. Napišem tu da je rasprodano kad to vidim na Fibrinoj stranici. Ako te zanima što od rasprodanih se može još naći u Znanju, ti samo javi.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3522 Posts
Posted - 29/01/2022 : 15:03:01
|
Nešto si krivo upratio.Napišem tu da je rasprodano kad to vidim na Fibrinoj stranici. Ako te zanima što od rasprodanih se može još naći u Znanju, ti samo javi.
Onda jesam...valjda su se poklopili neki naslovi pa sam brzopleto dosel do zakljucka da imas neku bazu podataka
A o Znanju mi nemoj ;) Kupoval sam supruzi Musku kozu i vidim da je ima u vasoj webtrgovini pa odem do knjizare Znanje u Brodu s molbom da mi naruce knjigu tj. ako imaju na lageru da odmah uzmem, kad ono cirkus. Ne mogu oni to
|
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 29/01/2022 : 15:48:06
|
Nešto si krivo upratio.Napišem tu da je rasprodano kad to vidim na Fibrinoj stranici. Ako te zanima što od rasprodanih se može još naći u Znanju, ti samo javi.
Onda jesam...valjda su se poklopili neki naslovi pa sam brzopleto dosel do zakljucka da imas neku bazu podataka
A o Znanju mi nemoj ;) Kupoval sam supruzi Musku kozu i vidim da je ima u vasoj webtrgovini pa odem do knjizare Znanje u Brodu s molbom da mi naruce knjigu tj. ako imaju na lageru da odmah uzmem, kad ono cirkus. Ne mogu oni to
Nemoj tako, super je znanje i sve se može kad se hoće, samo pitaj Shaner-a Bit će da se nisi svidio prodavačici pa te otkantala |
Edited by - tihomirduras on 29/01/2022 15:51:18 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3522 Posts
Posted - 29/01/2022 : 15:49:55
|
Valjda nije ;)
Ja samo iznosim iskustvo s ovima u Brodu, i svjestan sam da je to do nesposobnosti onih koji rade u konkretno navedoj ispostavi. |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 29/01/2022 : 15:54:20
|
Jesi brz sa odgovorom nisam stigao niti promjeniti upis. A i ja sam mislio da se Shaner drži rasprodanih izdanja ne samo sa Fibrinog site već i po knjižari u kojoj radi, ali očito sam i sam bio u zabludi. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3522 Posts
Posted - 29/01/2022 : 16:04:19
|
quote: Originally posted by tihomirduras Bit će da se nisi svidio prodavačici pa te otkantala
Itekako bih se složil s ovim, ali ako je to u interesu poslavanja onda dobro. Inače, prodavačica im sigurno neće privuči mušterije a za knjižaru je spas što će za koju godinu u mirovinu. Samo ako knjižara poživi, tih nekoliko godina, s takvim uslužnim prodavacima |
|
|
borg
Senior Member
Serbia
2142 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 29/01/2022 : 22:16:04
|
quote: Originally posted by Markos
Kraj epohe.
Otišao i ovaj Bilalov strip, iako je tiraž bio uvećan. Onaj drugi se rasprodao prilično brzo. Reče neko zbog otkupa... Koji je sledeći Bilalov da utvrdimo dal se slučajno rasprodaje ili ima bazu fanova?
|
Resistance is futile. |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Topic |
|