forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 126

john connor
Senior Member

Serbia
2704 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 29/01/2022 : 22:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Bice reprint u vecem formatu.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7279 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 30/01/2022 : 00:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

A o Znanju mi nemoj ;) Kupoval sam supruzi Musku kozu i vidim da je ima u vasoj webtrgovini pa odem do knjizare Znanje u Brodu s molbom da mi naruce knjigu tj. ako imaju na lageru da odmah uzmem, kad ono cirkus. Ne mogu oni to

Žao mi je što si imao takvo iskustvo. To se, naravno, može, samo je potrebno malo dobre volje. Nije ni kod mene u knjižari puno bolja situacija, sve ovisi na koga naletiš i kakav je kome dan.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

440 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 31/01/2022 : 09:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
U VŽ su mi nudili sami da mi povuku Vječni rat iz druge knjižare. I pričuvali bi ga duže vrijeme ili poslali na adresu. Prst gore za djelatnike knjižare.
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

440 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 31/01/2022 : 09:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message  Reply with Quote
Knjižara Znanje u Luminiju.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1875 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 31/01/2022 : 14:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kifi

U VŽ su mi nudili sami da mi povuku Vječni rat iz druge knjižare. I pričuvali bi ga duže vrijeme ili poslali na adresu. Prst gore za djelatnike knjižare.

Da, da, i ja imam slična iskustva tamo. Marko je zakon. Svako malo mi nešto povuče ili iz druge knjižare ili iz centralnog skladišta ili mi čuva nešto sa strane po mjesec, dva. Samo riječi (po)hvale za Znanje VŽ!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1875 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 31/01/2022 : 14:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Odkud ti to?

Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2704 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 31/01/2022 : 15:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljam.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1875 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 31/01/2022 : 19:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pretpostavljam.

Pretpostavka je majka zajeba.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/01/2022 : 20:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kifi

Eh, velika je razlika koji prst je u pitanju...
Go to Top of Page

knauso
New Member

299 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 01/02/2022 : 09:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

quote:

Odkud ti to?

Oce da nas zezne da stavimo ove trenutne na prodaju :P
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6267 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 02/02/2022 : 14:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg

quote:
Originally posted by Markos

Kraj epohe.

Otišao i ovaj Bilalov strip, iako je tiraž bio uvećan. Onaj drugi se rasprodao prilično brzo. Reče neko zbog otkupa...
Koji je sledeći Bilalov da utvrdimo dal se slučajno rasprodaje ili ima bazu fanova?

Mislim da je Marko napisao jednom prilikom da je to to što se tiče Bilala, izdao je što ga je zanimalo. Neka me ispravi ako sam neš krivo zapamtio.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2142 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 02/02/2022 : 14:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

quote:

Kraj epohe.

Otišao i ovaj Bilalov strip, iako je tiraž bio uvećan. Onaj drugi se rasprodao prilično brzo. Reče neko zbog otkupa...
Koji je sledeći Bilalov da utvrdimo dal se slučajno rasprodaje ili ima bazu fanova?

Mislim da je Marko napisao jednom prilikom da je to to što se tiče Bilala, izdao je što ga je zanimalo. Neka me ispravi ako sam neš krivo zapamtio.

Ume Marko lepo da trola.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/02/2022 : 16:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

quote:

Kraj epohe.

i apsolutno je u pravu - dobar je i Animal'z,ali to je izdao VČ

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2142 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 02/02/2022 : 18:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Animal'z imam od VČ. Solidno štivo. Meni gotivan.
Imam i ova dva što je Fibra izdala.
Mislio sam još eventualno tetralogiju, o raspadu YU. U Fra su ti albumi išli u ogromnim tiražima. Tipa 200-300.000. Kod nas integral u 400 primeraka ne bi se dugo vukao po skladištu. Nije baš da ne valja ili je sranje ako ih je toliko Francuza kupovalo. Mislim da je u trenutku izlaska pojedinačnih albuma bio u pet najprodavanijih u Francuskoj. Al, ajd. O ukusima ne vredi raspravljati.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 02/02/2022 18:49:53
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26839 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/02/2022 : 19:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
zar to nije izdano u BIH?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 02/02/2022 : 19:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Bilalova tetralogija se sigurno ne bi razvačila. Nije nivo Epohe ili Nikopola, ali nije ni loša.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7279 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 04/02/2022 : 14:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Zemlja jedan
Bijeli vitez
O'Boys
Ljepotica
Toranj
Nevidljiva granica

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6267 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 05/02/2022 : 10:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ide to, biće mjesta za nova izdanja. :D :D

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2142 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 05/02/2022 : 14:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Dva Betsa otišla... Baš me zanima da li će uskoro biti zahteva za reprintima. :)

Opskurni, konačno, skoro svi otišli. Ostao jedan malo atipičan Teorija zrna peska. Zbog magijskih elemenata. Ali i dalje prilično dobro uklopljen u fazon.
I Putovanje u Armiliju, koji je možda najslabiji naslov. Realno je da se i poslednji rasproda.

Baš me zanima kakva je situacija sa Plašt i očnjacima i L&K. Nešto mi u podsvesti dugo da im je rasprodaja blizu a nikako da ih Shaner pomene...

Resistance is futile.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 05/02/2022 : 16:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
E i ja stvarno odugovlacim godinama sa nabavkom O'Boysa, merkam taj strip od kad je izasao, ali nikad se nije imalo para za to nego za neke druge stvari, a i nadao sam se sad da ce i on da zavrsi na popustu od 50%, medjutim nista.

Drago mi je da se Lepotica konacno rasprodala, trebalo je to dosta ranije da se desi.

Edited by - going going on 05/02/2022 16:01:12
Go to Top of Page

Bosko
New Member

Croatia
144 Posts

Member since 16/11/2018

Posted - 05/02/2022 : 18:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bosko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Zemlja jedan
Bijeli vitez
O'Boys
Ljepotica
Toranj
Nevidljiva granica

Danas je bio neplanirani odlazak u knjizaru radi batmana, sve pod kontrolom .
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 08/02/2022 : 17:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Kupljena dva rasprodana Batmana, ostalo na policama biko od ranije...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2022 : 22:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ne znam gde da okačim ovu fotku,ali sa obzirom da je majica rasprodata,a fibrina je,ovde ću:

hvala Ediju B.(na poklonu),šaneru,jovani i njenom dečku (na organizaciji dostave za srbistan),marku alan ford (za dostavu do čikaga),marku šunjiću (što nam daruje ove prelepe majice),kordeju i macanu (što se mlate sa ovim serijalom pa darko nema vremena da prevodi tvrđe,ralfa i novog zekana) i kasperu (što ima vrhunski ukus za stripove)!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2022 : 22:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
sa majicom su stigle i ove rasprodate fibre

veliko hvala šaneru za pomoći oko nabavljanja jedinih rasprodatih fibri koje ne posedujem (što je najcrnje,verovatno ih ubrzo opet neću posedovati,pogotovu Milerov strip,jer mi se nije dojmio,a solo će ići na još jedno čitanje,i test za ostanak u kolekciji)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/02/2022 : 22:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
inače,nabavivši Sestru,Vitezove Marsa,Smrt caru,Dvorsku ludu,Silasa Korija dvojku i Priču o Solu Mileru,kompletirao sam sve fibrine jednopuce/dvotomne serijale koji me zanimaju (a to je velika većina fibrinog kataloga,uz napomenu da neke naslove imam od drugih izdavača (poput Kena Parkera,Odgode i Potkazivača,Kalvina i Hobsa...).
Još su mi je ostalo da dovršim Ripa,Eks mašinu i Kišobran akademiju.
I da ispratim markosv tempo od 100 izdanja godišnje,u narednih nekoliko godina.
Sve u svemu,biće jebeno.

Edited by - anto on 10/02/2022 22:27:03
Go to Top of Page
Page: of 126 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000