Author |
Topic |
Bojan1981
New Member
Canada
168 Posts
Member since 08/05/2011 |
Posted - 30/01/2012 : 21:30:33
|
Na drugom ocuvanijem primerku se uopste ne primeti treci kamencic pored Zagorove leve noge, isto tako zuta traka sa leve strane je puno vise siroka od originala, zaokruzio sam crvenom bojom na sta mislim. |
|
|
Bojan1981
New Member
Canada
168 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:39:06
|
quote: Originally posted by Cromwell
Bihać-una .....................................................Srdjan
Srdjane što ti misliš?
Od svih ovih starijih primeraka, crvena traka gde pise Veseli Svet, skoro dodiruje ivicu stripa, ali bas na najocuvanijem primerku je udaljena barem 1cm. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 30/01/2012 : 21:39:24
|
Da, sad vidim, slova su mnogo udaljenija od hrbata kod ovog od bihac-une. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Bojan1981
New Member
Canada
168 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:43:24
|
quote: Originally posted by srdjandj
Da, sad vidim, slova su mnogo udaljenija od hrbata kod ovog od bihac-une.
Upravo to, izgleda kao da je velicina slova smanjena. |
|
|
Bojan1981
New Member
Canada
168 Posts
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 30/01/2012 : 21:54:18
|
quote: Originally posted by Bojan1981 Od svih ovih starijih primeraka, crvena traka gde pise Veseli Svet, skoro dodiruje ivicu stripa, ali bas na najocuvanijem primerku je udaljena barem 1cm.
Pa da ali uzeo sam u obzir sawitcheve i ponkijeve tvrdnje da je moguće da se u tiskari pomaknulo nešto pa je tako ispalo. Što mi nije nevjerojatno... ALI! kasnije se pokazalo da ima previše toga i da su temelji malo prelabavi. + primjeti da kod kolca koji drži Zagorovu desnu nogu fali mala fleka koju imaju sve naslovnice koje je postavio Hua (barem one gdje se može razaznati), te Srdjan i one koje se mogu naći na sajtu/netu. Nije puno ali opet..... |
Bok, kako si.
|
|
|
Bojan1981
New Member
Canada
168 Posts
Posted - 30/01/2012 : 21:58:59
|
quote: Originally posted by Cromwell
quote: Originally posted by Bojan1981 Od svih ovih starijih primeraka, crvena traka gde pise Veseli Svet, skoro dodiruje ivicu stripa, ali bas na najocuvanijem primerku je udaljena barem 1cm.
Pa da ali uzeo sam u obzir sawitcheve i ponkijeve tvrdnje da je moguće da se u tiskari pomaknulo nešto pa je tako ispalo. Što mi nije nevjerojatno... ALI! kasnije se pokazalo da ima previše toga i da su temelji malo prelabavi. + primjeti da kod kolca koji drži Zagorovu desnu nogu fali mala fleka koju imaju sve naslovnice koje je postavio Hua (barem one gdje se može razaznati), te Srdjan i one koje se mogu naći na sajtu/netu. Nije puno ali opet.....
Upravo to, i pogledaj post iznad, gde sam zaokruzio crnu tacku koja se pokazuje na svim ostalim primercima. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/01/2012 : 22:00:07
|
pa dobro ljudi koji vam je, Cromwelle tebi pogotovo, da objasnjavate ocito? vidi se da je krivotvorina s himalaja. a ovi sto tvrde da nije, samo oni znaju iz kojih razloga to cine.
ako nista, fali taj kamencic, samo slijepac to ne vidi, a pogledajte i AVANTURA NEUHVATLJIVOG, potpuno drukcije formatirano (AVANTURA je znatno pomaknuta ulijevo). naravno i jos mnogo toga zaokruzenog i navedenog... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 30/01/2012 : 22:08:35
|
quote: Originally posted by Curunir
pa dobro ljudi koji vam je, Cromwelle tebi pogotovo, da objasnjavate ocito? vidi se da je krivotvorina s himalaja. a ovi sto tvrde da nije, samo oni znaju iz kojih razloga to cine.
Sorry ako sam bio naporan sa dokazivanjem ali stvar je u tome da toleriram svašta. Ali ne i to da me netko pravi budalom i sljepcem i to bez ikakvog pokrića.
@Bojan1981. Jep. U pravu si, ovo je ko kuća veliko |
Bok, kako si.
|
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 22:11:46
|
Vreme je da se obavesti policija ili da nas pokusaju podmititi sa tim falsifikatima ...hAjde strip mafijo reauguj i salji nam primerke ...Jos nije kasno... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 30/01/2012 22:12:39 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38104 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
aladin
Starting Member
Croatia
29 Posts
Member since 04/04/2007 |
Posted - 30/01/2012 : 23:01:39
|
pozdrav svima od Aladina! Da skratimo priču, ovaj strip je moje djelo. Možda se sjećate da sam ga poklonio uz kolekciju zagor extra. Nažalost otkako su slike objavljene priča odlazi u krivom smjeru, nema smisla nikoga raditi budalom i iz toga razloga se javljam. Ovaj strip sam namjerno napravio sa manjim greškama da ne bi došlo do ozbiljnih problema i daljnje preprodaje.Usput, strip je moguće napraviti identično originalu. |
LMS 4 BLAGO CRVENE RIJEKE |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:09:36
|
Attila 77 je mrtav ,ziveo ALADIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aladine pravi mi jedan bez kamencica pod hitno ....!!!!! |
Edited by - radulovic marko on 30/01/2012 23:09:57 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/01/2012 : 23:14:28
|
da mi je znati osjecaju li se sad pojedinci iznimno glupo ili su takvi od rođenja a mozda su samo jadni lazovi, to im onako, u genima...
naravno, ne mislim na aladina. dobro da se javio. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:16:04
|
quote: Originally posted by aladin
pozdrav svima od Aladina! Da skratimo priču, ovaj strip je moje djelo. Možda se sjećate da sam ga poklonio uz kolekciju zagor extra. Nažalost otkako su slike objavljene priča odlazi u krivom smjeru, nema smisla nikoga raditi budalom i iz toga razloga se javljam. Ovaj strip sam namjerno napravio sa manjim greškama da ne bi došlo do ozbiljnih problema i daljnje preprodaje.Usput, strip je moguće napraviti identično originalu.
Pa gde si Aladine kuco stara, kad ces ponovo u Vrsac? |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:18:43
|
pozdrav svima od Aladina! Da skratimo priču, ovaj strip je moje djelo. Možda se sjećate da sam ga poklonio uz kolekciju zagor extra. Nažalost otkako su slike objavljene priča odlazi u krivom smjeru, nema smisla nikoga raditi budalom i iz toga razloga se javljam. Ovaj strip sam namjerno napravio sa manjim greškama da ne bi došlo do ozbiljnih problema i daljnje preprodaje.Usput, strip je moguće napraviti identično originalu.
Pa gde si Aladine kuco stara, kad ces ponovo u Vrsac?
kADA NARUCIS !!!!!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:20:10
|
quote: Originally posted by radulovic marko
kADA NARUCIS !!!!!!!
Bio je on vec kod mene , pa mi je doneo. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:23:11
|
kADA NARUCIS !!!!!!!
Bio je on vec kod mene , pa mi je doneo.
Najebao si moraces da vracas ljudima pare sa tvojih aukcija... |
Edited by - radulovic marko on 30/01/2012 23:24:22 |
|
|
aladin
Starting Member
Croatia
29 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:29:44
|
[quote]Originally posted by aladin
kADA NARUCIS !!!!!!!
Bio je on vec kod mene , pa mi je doneo.
Najebao si moraces da vracas ljudima pare sa tvojih aukcija...
|
LMS 4 BLAGO CRVENE RIJEKE |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:36:16
|
Bio je on vec kod mene , pa mi je doneo. [/quote]Najebao si moraces da vracas ljudima pare sa tvojih aukcija...
Aladine ne lupaj se po glavi ,,,trebace ti cista pamet kada te posete gospoda sa znackama... |
Edited by - radulovic marko on 30/01/2012 23:36:38 |
|
|
aladin
Starting Member
Croatia
29 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 31/01/2012 : 01:08:29
|
Znaci ovime je definitivno potvrdjeno da se strip iz 1969.moze falsifikovati.Osim ako se Aladin ne zajebava |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 31/01/2012 : 01:16:18
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by okiboki
Znaci ovime je definitivno potvrdjeno da se strip iz 1969.moze falsifikovati.Osim ako se Aladin ne zajebava
Samo nek' pokaze boju papira,ovo se da odraditi.
Covek rece da se moze napraviti identicno.I mene sad zanima kako napraviti.Da li sa roto masinama i sa starim papirom iz skladista ili na neki drugi nacin.Ova prva varijanta mi je uvek delovala moguce. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Bojan1981
New Member
Canada
168 Posts
Posted - 31/01/2012 : 03:52:08
|
quote: Originally posted by elfak nish
Znaci ovime je definitivno potvrdjeno da se strip iz 1969.moze falsifikovati.Osim ako se Aladin ne zajebava
Samo nek' pokaze boju papira,ovo se da odraditi.
Covek rece da se moze napraviti identicno.I mene sad zanima kako napraviti.Da li sa roto masinama i sa starim papirom iz skladista ili na neki drugi nacin.Ova prva varijanta mi je uvek delovala moguce.
Ma sta ce Aladinu stare roto masine i papir, sigurno ima Carobnu Lampu, pa mu ona pravi glancere!! |
Edited by - Bojan1981 on 31/01/2012 03:55:10 |
|
|
Topic |
|