forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Cetvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/09/2008 : 21:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

sad je i manhunter počeo offtopičarit :PPPPP

Pa kad svi smeju, što ne bih i ja...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2657 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 14/09/2008 : 21:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Kad smo već kod predloga (a i batina), kad se već dupliraju izdanja četvrtkom, zašto jedno ne bi bilo prebačeno u ponedeljak, utorak eventualno? Tako bi na svaka tri, četri dana imali novi strip...

Vjerojatnije su im tako manji troškovi tiskanja. Koliko znam, takva je situacija s Ludensom koji izdaje po dva stripa odjednom kako bi smanjio troškove.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/09/2008 : 21:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by 76

quote:

Kad smo već kod predloga (a i batina), kad se već dupliraju izdanja četvrtkom, zašto jedno ne bi bilo prebačeno u ponedeljak, utorak eventualno? Tako bi na svaka tri, četri dana imali novi strip...

Vjerojatnije su im tako manji troškovi tiskanja. Koliko znam, takva je situacija s Ludensom koji izdaje po dva stripa odjednom kako bi smanjio troškove.

Mogu da ih stampaju odjednom, a da ih distribuiraju iz 2 dela!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 14/09/2008 : 22:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by 76

quote:

Mogu da ih stampaju odjednom, a da ih distribuiraju iz 2 dela!

Mozda se distribucija naplacuje, nezavisno od broja primeraka.

A i izabrali su takvo ime, da moraju da izdaju cetvrtkom. Meni je bolje ovako, nego da svaki dan idem da gledam da li su stigli stripovi.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 14/09/2008 : 22:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Može li neko od zaposlenih u Veselom četvrtku, ili neko od "insajdera" da mi odgovori na sledeće pitanje (da popuni praznine)?

Ono što znam je, da:

I četvrtak - Zagor (mesečnik) + Tex (svakog meseca je isto)
II četvrtak - Zagor specijal, XXXXX, YYYYY (na 12 sedmica),
III četvrtak - Zagor Odabrane priče (na 12 sedmica)
IV četvrtak - Mister No + Marti Misterija (na 8 sedmica)

Interesuje me šta se krije pod XXXXX i YYYYY, znači redosled izlaženja specijalnih brojeva (Zagora, koji je već počeo, Čikovog specijala, koji je najavljen i, čini mi se, da se sa njima smenjuje Dilan Dog superbook)?

Napomena: Dilan Dog, Bred Baron, Dampir... su namerno izostavljeni.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 14/09/2008 : 22:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Mozda bi neko mogao da ti odgovori kada bi znao sta si hteo da kazes...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/09/2008 : 00:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
:D haha
neee kontam

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/09/2008 : 03:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Procitao Martija i odusevljen sam
Dajte bre Martija na mesec dana dok ne stignete Italijane,pa posle nek ide na dva kao i kod njih
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/09/2008 : 04:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

da slazem se,ja sam mislio da ce tako biti...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/09/2008 : 05:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Dajte bre Martija na mesec dana dok ne stignete Italijane,pa posle nek ide na dva kao i kod njih

I ja sam za to, mozda bismo mogli da napravimo peticiju za tim zahtevom, mozda bi nam udovoljili
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/09/2008 : 07:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

I ja sam za to, mozda bismo mogli da napravimo peticiju za tim zahtevom, mozda bi nam udovoljili

da bilo bi super kad bi isao mjesecno
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 15/09/2008 : 09:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
@ colt i zeljko
Prosto je.

Kako Zagor specijal, Ciko specijal (najavljeni) i Dilan Dog superbook izlaze istog cetvrtka, samo, npr. u septembru Zagor, u oktobru Ciko, u novembru Dilan, interesuje me koji je raspored kod njih. Da li ide: 1. Zagor specijal, pa Ciko specijal, pa Dilan Dog super book, ili
2. Zagor specijal, pa Dilan Dog superbook, pa Ciko specijal ili nesto trece.

Nadam se da ste sad razumeli.

Edited by - mezzano on 15/09/2008 09:15:52
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/09/2008 : 09:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Znam jos najmanje 6-oro ljudi koji ne ucestvuju na forumu a voleli bi da Marti izlazi cesce(doduse jedan je moj sestric koji i ne zna sta bi hteo,ali obzirom da ja kupujem stripove,on se i ne pita bas mnogo).
Siguran sam da bi svi to voleli
Ajde neku peticiju ko je raspolozan da to napravi,ja sam za
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/09/2008 : 09:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Cak ne mora ni mesecno,i na 6 nedelja da ide pa bi opet to bilo 17 broja za 2 godine i stizali bi za 5 brojeva na 2 godine.
Znaci za 8 godina bi bili tu s Italijanima.
Ma jok,ipak bolje mesecno
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/09/2008 : 10:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Vidim ja da ce ovaj tvoj 'signature' uskoro postati "KAD CE ceo Bonelli od prvog broja... ...ali da sveki dan izlazi"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/09/2008 : 10:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Znam jos najmanje 6-oro ljudi koji ne ucestvuju na forumu a voleli bi da Marti izlazi cesce(doduse jedan je moj sestric koji i ne zna sta bi hteo,ali obzirom da ja kupujem stripove,on se i ne pita bas mnogo).

Ako prodaja potvrdi tvoju sigurnost, ništa lakše.

A ako se ne prodaje... ebga.

Videćemo za nekoliko meseci.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 15/09/2008 : 11:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Ok. Vidim da, ili me ne razumete opet, ili ne znate odgovor ili me ignorisete, zato cu probati jos jedom, za slucaj da me, ponovo, niste razumeli. Kratko i jasno, pitanje glasi:

Sta izlazi:

1. 25. septembra
2. 23. oktobra
3. 20. novembra
4. 18. decembra
5. 15. januara...
.
.?

Ne mora da napisete naslov epizode, vec samo naziv edicije, da li je Zagor specijal, Ciko specijal....

Ako me i sad niste razumeli, predajem se!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 15/09/2008 : 11:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

Ok. Vidim da, ili me ne razumete opet, ili ne znate odgovor ili me ignorisete, zato cu probati jos jedom, za slucaj da me, ponovo, niste razumeli. Kratko i jasno, pitanje glasi:

Sta izlazi:

1. 25. septembra
2. 23. oktobra
3. 20. novembra
4. 18. decembra
5. 15. januara...
.
.?

Ne mora da napisete naslov epizode, vec samo naziv edicije, da li je Zagor specijal, Ciko specijal....

Ako me i sad niste razumeli, predajem se!

Ne možeš da živiš bez preodređenosti u životu? Baš moraš da znaš šta će sve da izađe do 2156. godine? Uživaj malo u slatkoj neizvjesnosti ako je ima uopšte...

...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/09/2008 : 12:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
mezzano, oladi malo... Sve će izaći! prije ili poslije...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 15/09/2008 : 14:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Predao sam se!

Edited by - mezzano on 15/09/2008 14:09:40
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/09/2008 : 15:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Ako prodaja potvrdi tvoju sigurnost, ništa lakše.

A ako se ne prodaje... ebga.

Videćemo za nekoliko meseci.

Mali je to broj(mislim na moje prijatelje) da bih bio siguran,a da bih voleo da MM prodje kako zasluzuje u to sam siguran.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 15/09/2008 : 15:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Svi bismo voleli...

Nadajmo se da će biti okej.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/09/2008 : 15:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ima puno zlosutnica koji su već dosadili svojim negativnim komentarima glede mM...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/09/2008 : 23:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

i ja bih volio tako...

može li neko odgovoriti jeli to moguće i ako nije, zašto?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/09/2008 : 00:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Već je odgovoreno par postova iznad... ako se prodaje, sve je moguće. Ako se ne prodaje, ništa nije moguće.

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000