Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/09/2008 : 21:43:49
|
quote: Originally posted by I like girlz
sad je i manhunter počeo offtopičarit :PPPPP
Pa kad svi smeju, što ne bih i ja...    |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
76
Senior Member

Croatia
2657 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 14/09/2008 : 21:50:57
|
quote: Originally posted by henry
Kad smo već kod predloga (a i batina), kad se već dupliraju izdanja četvrtkom, zašto jedno ne bi bilo prebačeno u ponedeljak, utorak eventualno? Tako bi na svaka tri, četri dana imali novi strip...
Vjerojatnije su im tako manji troškovi tiskanja. Koliko znam, takva je situacija s Ludensom koji izdaje po dva stripa odjednom kako bi smanjio troškove. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/09/2008 : 21:52:12
|
quote: Originally posted by 76
Kad smo već kod predloga (a i batina), kad se već dupliraju izdanja četvrtkom, zašto jedno ne bi bilo prebačeno u ponedeljak, utorak eventualno? Tako bi na svaka tri, četri dana imali novi strip...
Vjerojatnije su im tako manji troškovi tiskanja. Koliko znam, takva je situacija s Ludensom koji izdaje po dva stripa odjednom kako bi smanjio troškove.
Mogu da ih stampaju odjednom, a da ih distribuiraju iz 2 dela!    |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 14/09/2008 : 22:44:17
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
quote: Originally posted by 76
Vjerojatnije su im tako manji troškovi tiskanja. Koliko znam, takva je situacija s Ludensom koji izdaje po dva stripa odjednom kako bi smanjio troškove.
Mogu da ih stampaju odjednom, a da ih distribuiraju iz 2 dela!   
Mozda se distribucija naplacuje, nezavisno od broja primeraka.
A i izabrali su takvo ime, da moraju da izdaju cetvrtkom. Meni je bolje ovako, nego da svaki dan idem da gledam da li su stigli stripovi. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 14/09/2008 : 22:45:01
|
Može li neko od zaposlenih u Veselom četvrtku, ili neko od "insajdera" da mi odgovori na sledeće pitanje (da popuni praznine)?
Ono što znam je, da:
I četvrtak - Zagor (mesečnik) + Tex (svakog meseca je isto) II četvrtak - Zagor specijal, XXXXX, YYYYY (na 12 sedmica), III četvrtak - Zagor Odabrane priče (na 12 sedmica) IV četvrtak - Mister No + Marti Misterija (na 8 sedmica)
Interesuje me šta se krije pod XXXXX i YYYYY, znači redosled izlaženja specijalnih brojeva (Zagora, koji je već počeo, Čikovog specijala, koji je najavljen i, čini mi se, da se sa njima smenjuje Dilan Dog superbook)?
Napomena: Dilan Dog, Bred Baron, Dampir... su namerno izostavljeni. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 15/09/2008 : 03:49:26
|
Procitao Martija i odusevljen sam Dajte bre Martija na mesec dana dok ne stignete Italijane,pa posle nek ide na dva kao i kod njih |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 15/09/2008 : 04:42:44
|
da slazem se,ja sam mislio da ce tako biti... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/09/2008 : 05:54:26
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Procitao Martija i odusevljen sam Dajte bre Martija na mesec dana dok ne stignete Italijane,pa posle nek ide na dva kao i kod njih
I ja sam za to, mozda bismo mogli da napravimo peticiju za tim zahtevom, mozda bi nam udovoljili |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 15/09/2008 : 07:25:36
|
quote: Originally posted by ---dp---
Procitao Martija i odusevljen sam Dajte bre Martija na mesec dana dok ne stignete Italijane,pa posle nek ide na dva kao i kod njih
I ja sam za to, mozda bismo mogli da napravimo peticiju za tim zahtevom, mozda bi nam udovoljili
da bilo bi super kad bi isao mjesecno |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 15/09/2008 : 09:14:19
|
@ colt i zeljko Prosto je.
Kako Zagor specijal, Ciko specijal (najavljeni) i Dilan Dog superbook izlaze istog cetvrtka, samo, npr. u septembru Zagor, u oktobru Ciko, u novembru Dilan, interesuje me koji je raspored kod njih. Da li ide: 1. Zagor specijal, pa Ciko specijal, pa Dilan Dog super book, ili 2. Zagor specijal, pa Dilan Dog superbook, pa Ciko specijal ili nesto trece.
Nadam se da ste sad razumeli. |
Edited by - mezzano on 15/09/2008 09:15:52 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 15/09/2008 : 09:17:24
|
quote: Originally posted by ---dp---
I ja sam za to, mozda bismo mogli da napravimo peticiju za tim zahtevom, mozda bi nam udovoljili
Znam jos najmanje 6-oro ljudi koji ne ucestvuju na forumu a voleli bi da Marti izlazi cesce(doduse jedan je moj sestric koji i ne zna sta bi hteo,ali obzirom da ja kupujem stripove,on se i ne pita bas mnogo ). Siguran sam da bi svi to voleli Ajde neku peticiju ko je raspolozan da to napravi,ja sam za |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 15/09/2008 : 09:27:29
|
Cak ne mora ni mesecno,i na 6 nedelja da ide pa bi opet to bilo 17 broja za 2 godine i stizali bi za 5 brojeva na 2 godine. Znaci za 8 godina bi bili tu s Italijanima. Ma jok,ipak bolje mesecno |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 15/09/2008 : 10:41:08
|
Znam jos najmanje 6-oro ljudi koji ne ucestvuju na forumu a voleli bi da Marti izlazi cesce(doduse jedan je moj sestric koji i ne zna sta bi hteo,ali obzirom da ja kupujem stripove,on se i ne pita bas mnogo ). Siguran sam da bi svi to voleli
Ako prodaja potvrdi tvoju sigurnost, ništa lakše.
A ako se ne prodaje... ebga.
Videćemo za nekoliko meseci. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 15/09/2008 : 11:24:50
|
Ok. Vidim da, ili me ne razumete opet, ili ne znate odgovor ili me ignorisete, zato cu probati jos jedom, za slucaj da me, ponovo, niste razumeli. Kratko i jasno, pitanje glasi:
Sta izlazi:
1. 25. septembra 2. 23. oktobra 3. 20. novembra 4. 18. decembra 5. 15. januara... . .?
Ne mora da napisete naslov epizode, vec samo naziv edicije, da li je Zagor specijal, Ciko specijal....
Ako me i sad niste razumeli, predajem se! |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 15/09/2008 : 11:40:23
|
quote: Originally posted by mezzano
Ok. Vidim da, ili me ne razumete opet, ili ne znate odgovor ili me ignorisete, zato cu probati jos jedom, za slucaj da me, ponovo, niste razumeli. Kratko i jasno, pitanje glasi:
Sta izlazi:
1. 25. septembra 2. 23. oktobra 3. 20. novembra 4. 18. decembra 5. 15. januara... . .?
Ne mora da napisete naslov epizode, vec samo naziv edicije, da li je Zagor specijal, Ciko specijal....
Ako me i sad niste razumeli, predajem se!
Ne možeš da živiš bez preodređenosti u životu? Baš moraš da znaš šta će sve da izađe do 2156. godine? Uživaj malo u slatkoj neizvjesnosti ako je ima uopšte... |
... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/09/2008 : 12:30:15
|
mezzano, oladi malo... Sve će izaći! prije ili poslije... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 15/09/2008 : 15:16:16
|
quote: Originally posted by Djole
Znam jos najmanje 6-oro ljudi koji ne ucestvuju na forumu a voleli bi da Marti izlazi cesce(doduse jedan je moj sestric koji i ne zna sta bi hteo,ali obzirom da ja kupujem stripove,on se i ne pita bas mnogo ). Siguran sam da bi svi to voleli
Ako prodaja potvrdi tvoju sigurnost, ništa lakše.
A ako se ne prodaje... ebga.
Videćemo za nekoliko meseci.
Mali je to broj(mislim na moje prijatelje) da bih bio siguran,a da bih voleo da MM prodje kako zasluzuje u to sam siguran. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 15/09/2008 : 15:18:11
|
Svi bismo voleli...
Nadajmo se da će biti okej. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/09/2008 : 15:22:12
|
Ima puno zlosutnica koji su već dosadili svojim negativnim komentarima glede mM... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 15/09/2008 : 23:47:41
|
i ja bih volio tako...
može li neko odgovoriti jeli to moguće i ako nije, zašto? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 16/09/2008 : 00:20:26
|
Već je odgovoreno par postova iznad... ako se prodaje, sve je moguće. Ako se ne prodaje, ništa nije moguće. |
 |
|
Topic  |
|