Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/09/2008 : 00:56:04
|
quote: Originally posted by ---dp---
Vidim ja da ce ovaj tvoj 'signature' uskoro postati "KAD CE ceo Bonelli od prvog broja... ...ali da sveki dan izlazi"
Zajebanciju na stranu,to bi stvarno voleo Jos u izdanju kao sto su VČ ili Ludens to ne bi ni bio preveliki trosak. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 16/09/2008 : 01:01:01
|
quote: Originally posted by Djole
Svi bismo voleli...
Nadajmo se da će biti okej.
Ovo je bas onaj Marti zbog kog sam i zavoleo taj strip,mada meni ni price iznad 100 i nekog broja nisu tako lose kao npr.Curuniru Ali,ako budu bile i naredne tog kvaliteta kao Sudbina Atlantide - bice fenomenalno. A iz ovoga sto si reko da li moze da se zakljuci da ce Zagor i DD da krenu brzim ritmom obzirom da se dobro prodaju? I to ne bi bilo lose |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 16/09/2008 : 01:41:19
|
Pa u neku ruku su i krenuli... Zagora sada imaš tri izdanja na kioscima (regularna serija, specijal, odabrane priče), Dilana će uskoro biti dva (regularni i superbook).
A Marti će biti i bolji, čekaj samo da stignu Amelija Erhart i Kapetan Kid... |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 16/09/2008 : 02:03:43
|
Pa u neku ruku su i krenuli... Zagora sada imaš tri izdanja na kioscima (regularna serija, specijal, odabrane priče), Dilana će uskoro biti dva (regularni i superbook).
A Marti će biti i bolji, čekaj samo da stignu Amelija Erhart i Kapetan Kid...
Mislio sam na regularnu seriju. Al' dobro,polako,bice valjda i toga za neko vreme. Izgleda da i ja kao DSSM imam Sindrom Petra Pana - nekad je bilo manje love a vise vremena,sad je obratno pa postajem nestrpljiv kad je u pitanju kasnjenje za Italijanima |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 16/09/2008 : 02:21:07
|
Pa ne, ubrzavanje regularne serije ne bi imalo smila, naročito kod mesečnih izdanja, brži ritam jednako kraće vreme na kioscima, kraće vreme na kioscima jednako manja prodaja.
Bolje za sve je ovako, sa specijalnim izdanjima. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 16/09/2008 : 07:46:44
|
Pa ne, ubrzavanje regularne serije ne bi imalo smila, naročito kod mesečnih izdanja, brži ritam jednako kraće vreme na kioscima, kraće vreme na kioscima jednako manja prodaja.
Bolje za sve je ovako, sa specijalnim izdanjima.
I ja se sa tim slazem, jer u mom mestu ne dolaze svi stripove istog dana kad budu izdati, vec kasne nekoliko dana, pa nekad i nedelju, pa kad bi, recimo, Zagor izlazio cesce, desavalo bi se da propustim neke brojeve. Pored toga, to bi znacajno udarilo na budzet. I ovako nemam para da kupujem sva izdanja, kamoli da se raspored izdavanja zgusne. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 16/09/2008 : 08:13:32
|
Pa svi smo nekako nestrpljivi, najvise bismo voleli kad bismo imali one epizode koje imaju i italijani. Ali, poznavajuci nas nestrpljive, onda bismo vrsili pritisak na Bonelli da ubrzava |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 16/09/2008 : 08:38:15
|
Bolje za sve je ovako, sa specijalnim izdanjima.
Ma jasno mi je da je jos rano za tako nesto zbog klinaca kojima je i ovo prenatrpano zbog finansija pa treba ustedeti od uzine ili sta ti ja znam od cega. Mislio sam za neko vreme,godinu-dve,pa najavite "svakog drugog meseca dva Texa u jednom cetvrtku - e,to je veselo"   Em njima veselo,em ne znaju da je to zbog nas matorih koji smo gori od dece   |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 16/09/2008 : 08:44:28
|
Ili osmislite naziv za jos jednu ediciju koja bi pratila aktuelne brojeve u Italiji,pa bi to moglo duze da stoji na kioscima. U svakom slucaju,da ne zamaram vise,ima vremena,pa cu da gnjavim opet tek za jedno godinu dana po tom pitanju |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 16/09/2008 : 12:11:03
|
He, kad je Tex u pitanju, ja nešto mislim da će za godinu dana biti "svakog četvrtka u mesecu, nijedan Tex - jebi ga". Ali hajde, valjda nisam u pravu. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 16/09/2008 : 12:32:05
|
He, kad je Tex u pitanju, ja nešto mislim da će za godinu dana biti "svakog četvrtka u mesecu, nijedan Tex - jebi ga". Ali hajde, valjda nisam u pravu.
Jezik pregriz'o!  |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 16/09/2008 : 12:50:44
|
Evo... gric, gric...  |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 16/09/2008 : 13:47:23
|
Već je odgovoreno par postova iznad... ako se prodaje, sve je moguće. Ako se ne prodaje, ništa nije moguće.
shvatam ja to, ali zašto npr. nije od početka "preuzet rizik" da se proba s mjesečnim izdanjem, kao i sa mister no-om, za kojeg znamo kako prolazi? jeli razlog neka tačka iz ugovora ili čisto takva procjena uredništva VČ-a? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 16/09/2008 : 13:58:06
|
Izlazi dvomesečno u Italiji, izlazi dvomesečno i u Srbiji. Simple as that. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
Posted - 16/09/2008 : 23:36:52
|
Zašto izdanja VČ nisu zastupljena ravnomjerno u svim gradovima BiH,npr Mostar?Izlaze u BL,SA,Gacku(mada samo nekoliko primjeraka),a u Mostaru konkretno ni jedan iako je potražnja za izdanjima VČ ogromna ne samo u Mostaru nego i drugdje. Vidi se da odgovorni ljudi iz VČ imaju smisla za biznis,jako pametan potez,čestitam ... |
zloduh Kundra |
 |
|
Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 17/09/2008 : 00:56:47
|
sjajna naslovnica... kao što sam već rekao, ovaj dizajn mi je mnogo bolji od meni nejasnog dizanka tutto serije kod ludensa... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 17/09/2008 : 01:50:24
|
quote: Originally posted by PINCA
Zašto izdanja VČ nisu zastupljena ravnomjerno u svim gradovima BiH,npr Mostar?Izlaze u BL,SA,Gacku(mada samo nekoliko primjeraka),a u Mostaru konkretno ni jedan iako je potražnja za izdanjima VČ ogromna ne samo u Mostaru nego i drugdje. Vidi se da odgovorni ljudi iz VČ imaju smisla za biznis,jako pametan potez,čestitam ...
Oni nemaju previse uticaja na to. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 17/09/2008 : 01:57:57
|
quote: Originally posted by I like girlz
sjajna naslovnica... kao što sam već rekao, ovaj dizajn mi je mnogo bolji od meni nejasnog dizanka tutto serije kod ludensa...
I meni je mnogo bolji, ali taj veliki logo kod "Ludensa" ima svoje komercijalno opravdanje, kako sam opravdavao VC u pogledu velikog logoa kod Zagora, isto vazi i za "Ludens" ili bilo kojeg treceg izdavaca |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/09/2008 : 05:40:10
|
quote: Originally posted by PINCA
Zašto izdanja VČ nisu zastupljena ravnomjerno u svim gradovima BiH,npr Mostar?Izlaze u BL,SA,Gacku(mada samo nekoliko primjeraka),a u Mostaru konkretno ni jedan iako je potražnja za izdanjima VČ ogromna ne samo u Mostaru nego i drugdje. Vidi se da odgovorni ljudi iz VČ imaju smisla za biznis,jako pametan potez,čestitam ...
Za to je odgovoran distributer iz BIH a ne VČ. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
Topic  |
|